Dodaj do ulubionych

KOT norweski lesny

10.07.05, 02:43
zajefajny charakter, czysciutki, wielki kocur, kastrat, do oddania z powodu
wyjazdu. tylko dla dobrych ludzi- kot jest (byl:( ) czescia rodzinki.
dzwoncie do agnieszki 501 631 991 czas do konca sierpnia!
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: KOT norweski lesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:59
      Rozumiem wyjazd, ale nie rozumiem dlaczego z tego powodu oddawać kota? To nie
      zabawka. A powodu typu wyjazd są w takich sprawach po prostu żałosne! Skoro kot
      był "częścią rodzinki" to ciekawe kogo następnego oddadzą do "dobrych ludzi" -
      mamę. dziecko, babcie???
      • Gość: Ula Re: KOT norweski lesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:07
        dubblazej!! lepiej tutaj nie wyskakiwac z takimi ogłoszeniami bo Cię zjedzą te
        hieny ze szczecinskiego forum...
        • ja_aska Re: KOT norweski lesny 13.07.05, 09:40
          lepiej szukać domu i oddać w dobre ręce niż wyrzucić.
    • Gość: :) Re: KOT norweski lesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:41
      A w jakim jest wieku?
    • Gość: Alf Re: KOT norweski lesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:50
      Zjadło by się!!!
    • Gość: Ula Re: KOT norweski lesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:57
      a nie mówiłam?? hihihi
      • albert_c Re: KOT norweski lesny 15.07.05, 10:08
        co z kociakiem?

gdzie ten wyjazd, ze kota nie mozna zabrac?
        • Gość: H56 Re: KOT norweski lesny IP: *.comnet.krakow.pl 15.07.05, 10:23
          ja zrezygnowałem z urlopu, bo szkoda mi zostawic kotów. Pewnie dzieci też
          oddali do przytułku.
          • ja_aska Re: KOT norweski lesny 15.07.05, 11:05
            może na stałe wyjeżdżają np do anglii?
            u mnie w domu jest rotacyjny system urlopowy. jak ja wyjeżdżam to inni pilnują
            a jak "inni" to ja siedzę.
            • Gość: H56 Re: KOT norweski lesny IP: *.comnet.krakow.pl 15.07.05, 11:29
              wysłałem Ci zdjecie moich pupilów, które czuwają aby nie było mi nudno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka