Dodaj do ulubionych

Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-)))

17.07.05, 19:47
Okręg nr 41 - Szczeciński
1. Krzysztof Zaremba
2. Sławomir Nitras
3. Magda Kochan
4. Aleksander Buwelski
5. Maciej Szabałkin
6. Cezary Urban
7. Artur Łącki
8. Leszek Guzdzioł
9. Piotr Lewandowski
10. Wiktor Tołłoczko
11. Igor Szumiłowicz
12. Irena Kurszewska
13. Roman Dorniak
14. Stanisław Mitręga
15. Iwona Zacharczuk
16. Olgierd Geblewicz
17. Arkadiusz Chojankowski
18. Ewa Chmielewska
19. Anna Marmacińska
20. Jacek Borzymowicz
21. Grzegorz Bońdos
22. Ryszard Sola
23. Andrzej Mleczko
24. Rafał Skrzypek
25. Jacek Zienkiewicz
26. Piotr Muszyński

Okręg nr 40 - Koszaliński
1. Stanisław Gawłowski
2. Sebastian Karpiniuk
3. Wiesław Suchowiejko
4. Grażyna Sztark
5. Paweł Suski
6. Jan Kuriata
7. Jacek Chrzanowski
8. Jolanta Ignatowicz
9. Arkadiusz Michalak
10. Zbigniew Bartosiak
11. Piotr Pawlik
12. Roman Kozubek
13. Danuta Olejniczak
14. Stefan Kandalski
15. Krzysztof Walków
16. Krzysztof Rembowski
Obserwuj wątek
    • student1 Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) 17.07.05, 19:53
      a co tu jest niespodzianką
      było pewne że Donald Tusk nie wystawi na I miejscu rasowego polityka jakim jest
      Sławek Nitras tylko rozmazane uległe ciasto do lepienia Zarembę
      polityka BMW
      • blackexit Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) 17.07.05, 20:06
        student1 napisał:

> a co tu jest niespodzianką
        > było pewne że Donald Tusk nie wystawi na I miejscu rasowego polityka jakim
        jest
        >
        > Sławek Nitras tylko rozmazane uległe ciasto do lepienia Zarembę
        > polityka BMW

mozna nie lubic polityka i nie zgadzac sie znim uwazac za glupiego ale co to za
        wycieczki osobiste. jacyna taka piekna? jakby ja ktos oknem...
        pozdrawiam black
        • student1 Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) 17.07.05, 20:09
          czarnuszku
          ja nie mówię o urodzie
          uroda facetów niewiele mnie interesuje
          ja mówię o mentalności i charakterzeto list
          • Gość: atrakcja I tak zagłosuję na Elżbietę Romero z SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:28
            I tak zagłosuję na Elżbietę Romero z SDPL. Sprawdziła się już jako radna i jako poseł.
      • Gość: zorro Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:37
        student chyba klimakterium już ci się dało we znaki, ale żeby nitrasa wyzywać od
        "rasowych polityków" to obraza zarówno dla polityków jak i rasowych!
        • anamar maniery! 03.08.05, 14:48
          Gość portalu: zorro napisał(a):

> student chyba klimakterium już ci się dało we
          znaki, .........................................................................
          ..........a ładnie to tak ubliżać starszej kobiecie?
    • blackexit glosujemy 17.07.05, 20:07
      z tego zestawienia ktore widze to chba bym na pana urbana zaglosowal. tylko
      musze go gdzies jeszcze posluchac. pozdrawiam black
      • Gość: zona pijaka Re: glosujemy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.07.05, 20:42
        A ja bym dołożyła jeszcze jednego działacza, Czarnego Studenta.
    • Gość: Antyknajak Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:19
      Ja z komentarzem poczekam do publikacji cv kandydatów. Wiekszość nazwisk jest
      mi znanych jednak niektórych nie widziałem nawet ze 25 lat i nie wiem co
      porabiali jak np Rysiu Sola. Co robi ?
      Bardzo wstępnie wydaje mnie się, że zbyt dużo jest urzędników a zbyt mało
      znających się na gospodarce jak na przykład Jacek Zienkiewicz, który byłby na
      pewno rasowym posłem. Ma wiedzę gospodarczą i ma (pardon) jaja. Byłby to jeden
      z aktywniejszych posłów w sprawach gospodarczych.
      Poza tym dla mnie Zaremba jako lider listy jest nieporozumieniem.
      • student1 Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów 17.07.05, 22:06
        gdyby pan Jacek Zienkiewicz był biznesmenem całą gębą to kupiłby sobie pierwsze
        miejsce tak jak Polikot w Lublinie
        tym bardziej że do wysiudania miałby nasze lokalne BMW czyli Zarembę
        Polikot musiał dać sobie radę z panią Zytą Gilowską
        wolę Pana Muszyńskiego
        autentycznie angażował się w referendum antymarianowe i jest jajcarzem
        nadętych dupków w parlamencie było juz wystarczająco
        nie musi być mądrze
        od tego jest rząd
        niech będzie śmiesznie
        • Gość: grz Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:15
          nic dodac nic ująć...no może jeszcze pan urban namieszałby...
          • Gość: antykomunista Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:37
            A widzieliscie kto zniknal z listy szczecinskiej???
            Widac Krzysiu zaremba po raz kolejny przestraszyl sie konkurencji (bo z nim w
            bezposredniej walce to trudno przegrac) i jednym machnieciem wycial z listy
            swego najlepszego "przyjaciela" Arkadiusza Litwinskiego. Choc to moze i lepiej
            dla tej PO.
            • Gość: grz Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:45
              nie jestem gorącym zwolennikiem po ale chyba pan litwiński cos znaczy...ale to
              moze lepiej dla innych partii jak wycinają znanych ludzi...
        • Gość: S.M. Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 15:04
          Nie Polikot durniu, tylko Palikot. Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz.
        • jacek.zienkiewicz Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów 03.08.05, 01:05
          Student ty jednak jesteś palant.
          Polikota to będziesz miał jak kilku gości naraz pogoni ci kota.
          A sugestia o kupowaniu miejsca może i mieści się w twojej mentalności ale jest
          sprzeczna z moimi zasadami.
          Pozdrawiam
          JZ
          • student1 Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów 03.08.05, 09:18
            to znaczy że ty układałeś listy do Sejmu w Lublinie skoro twierdzisz że
            sprzedanie I go miejsca było sprzeczne z TWOIMI zasadami
            jeżeli nie to czy dasz rękę sobie obciąć że pani Zyta Gilowska nie została
            wycięta ze względu na Polikota
            uważaj
            ręcę się przydają chociaż bardziej użyteczna bywa głowa
            tę sobie pozostawa
            może ci się jeszcze kiedyś przydać
            masz w niej oczy więc może dostrzeżesz prawdę
            • jacek.zienkiewicz Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów 08.08.05, 11:11
              Student jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Nawet nie rozumiesz tego co
              czytasz, o prawidłowym pisaniu szkoda nawet gadać.
              JZ
      • jacek.zienkiewicz Re: Listy PO do Sejmu - czekam na cv kandydatów 03.08.05, 01:11
        Dzięki Antyknajaku za tak przychylną opinię.
        Mam nadzieję że niezależnie od personaliów po wyborach relacje gospodarcze się
        poprawią.
        Pozdrawiam
        JZ
    • Gość: mamoniowa namber łan IP: 62.69.200.* 17.07.05, 23:44
      nic dodac nic ujac he he
      • Gość: grz Re: namber łan IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:46
        grzech pychy że TKM...a może za wcześnie he he?
        • piotr33k2 Re: namber łan 17.07.05, 23:55
          a moze by sam litwiński to wyjaśnił ,zagląda i bywa tu czasem nawet aktywny na
          forum.
          • Gość: grz Re: namber łan IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:58
            moze będzie gdzies w nowych władzach/?
            wtedy nic nie powie...np. wojewodą lub marszałkiem...
            • Gość: grz Re: namber łan IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:59
              chociaz chyba jak byłby na liście to lokomotywa byłby nie najgorszą bo jest
              znany...
              • Gość: mamoniowa Re: namber łan IP: 62.69.200.* 18.07.05, 00:05
                ale Krzyś Zaremba tez ma znane nazwisko !!!!
    • Gość: Wyborca Lista PO do Sejmu - a gdzie Litwiński??no gdzie? IP: *.arkonskie.v.pl 18.07.05, 00:03
      Lista PO do Sejmu - a gdzie Litwiński??no gdzie?

Chyba najbardziej wartościowego i przyszłościowego lidera nie dali :-(

Na prezia Szczecina go szykują?

Bo na senatora to szkoda

To co -na Sama Brone mam zagłosowac??
      • Gość: Wyborca Lista PO do Sejmu - a gdzie Litwiński??no gdzie IP: *.arkonskie.v.pl 18.07.05, 00:12
        Hmm,

Na wojewodę????

Może...

:-)
    • Gość: Antyknajak Czekam na listę PiS w zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 06:51
      Podobnie jak to siadło w przypadku SDPL w regionach.
      Liderzy liderami ale liczy się co nam gotują liderzy partii w całości
      konstelacji personalnej. Czekam na ruch PiS ale być może juz miał miejsce ale
      przeoczyłem. Jeżeli tak to oświećcie gapowicza.
      Z konkretnych pytań to czy Masłowska będzie kandydować z list PiS ? Jeżeli tak
      to żegnaj Kaczorku
      • kay36 Re: Czekam na listę PiS w zachodniopomorskim 18.07.05, 07:13
        Dopiero dzisiaj bedą podane listy PIS patrz na razie
        wiadomosci.onet.pl/1131762,11,item.html
        Ale nie podają kto na czele w zachodniopomorskim
        A co ty chcesz od Masłowskiej
        • student1 Re: Czekam na listę PiS w zachodniopomorskim 18.07.05, 08:05
          antyknajak to frustrat
          a bab nie cierpi z natury
          jego ulubienice to
          Malanowska
          Lubińska
          Masłowska
          Romero
          Gilowska

widocznie baby nie chcą padać na układ
          faceci w tej materii sa bardziej spolegliwi
          vide pochwała jakiegoś Zienkiewicza i adoracja Litwińskiego
          • albert_c Jestem zaskoczony malo pozytywnie... 18.07.05, 09:38
            Po pierwsze brakuje ta tej liscie Litwinskiego Arka, wg mnie najlepszego
            radnego obecniej kadencji.
            Nie swiadczy to dobrze o partii ktora na liscie umieszcza Muszynskiego Piotra,
            a pomija lokalnego lidera jakim niewatpliwe jest AL.
            Pojawily sie tu na forum spekulacje nt tego ze szykuja AL na jakies inne
            stanowisko - byloby to z jednej strony zgodne z tym co powiedzial jakis czas
            temu Tusk, ze osoby ktore zostana poslami nie beda mogly zlozyc wczesniej
            mandatu na rzecz np. bycia prezydentem miasta itp.

Nie sadze jednak abysmy w tym przypadku mili z tym do czynienia.

Jezeli do parlamentu ma wejsc 4-5 poslow z listy PO w naszym regionie to ja
            odczytuje brak AL jako wyciecie z listy go przez duet Nitras Slawek + Zaremba
            Krzysztof. Uwazam ze w takiej konstelacji listy do sejmu wejdzie Urban Cezary z
            najlepszym wynikiem, Zaremba Kszysztof, a o dlasze dwa - trzy miejsca bedzie
            toczyla sie walka, przy czym zapewne wejdzie Nitras. AL w takim ulkadzie
            pokrzyzowalby plany partyjnym kolegom.

Tak wiec liste pociagnie Urban i zdusi ja nieco Zaremba, ktory jest po prostu
            cienkim bolkiem jak to juz wspominalem na forum przeszlo rok temu.
            Nitras byl po prostu za slaby na no1, a Urbana kazal poszukac zapewne Tusk -
            ten sposob myslenia znajduje odzwierciedlenie na liscie warszawskiej, tylko
            dprawdy nie wiem co na niej robi Kosecki Roman???????

Jeszcze raz wspomne ze kompletna porazka listy jest obecnosc an niej
            Muszynskiego - sadze ze ten facet pozbawi liste wiekszej ilosci glosow, niz jej
            przysporzy...

licze na to ze do 16 sierpnia cos sie jeszcze na tej liscie zmieni.
            • albert_c odzwierciedleniem listy warszawskiej jest takze... 18.07.05, 09:41
              ...fakt, ze na liscie zabraklo Pawlaka Arka, ktory zgrabnie pszeszedl wszystkie
              szczeble regionalne w ustalaniu list.

Ludzie Piskorskiego zostali - zdaje sie - wycieci w pien.
            • grzegorz222 Re: Jestem zaskoczony malo pozytywnie... 09.08.05, 00:50
              a cóż takiego masz przeciw Piotrowi Muszyńskiemu
          • Gość: Antyknajak Re: to ja . Mizogin :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:03
            > antyknajak to frustrat
            Bardzo możliwe. Jeżeli dobrze rozumiesz sens tego słowa to frustracja często
            jest pozytywnym motorem napedowym różnego rodzaju zmian.
            Baby uwielbiam :-)
            Gilowską nawet bardzo ceniłem, byłem prawie jej fanatykiem ale mnie zawiodła i
            nie tylko mnie, jak powszechnie wiadomo. Aby obronić się przed oskarżeniem , że
            jestem mizoginem (oprócz frustrata) wskażę, że mimo kontaktów z towarzystwem
            tzw Ducha Świętego odpowiada mi pani Gronkiewicz-Walz jak sie okazało w końcu -
            PO.
            PS Zienkiewicz nie jest jakiś tam. To wyrazisty człowiek, również na tym forum
            i miałby wiele do powiedzenia w reformowaniu gospodarki.

• Gość: Antyknajak apropos Masłowskiej. Powód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:06
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22759280&a=22759280
            • kay36 Re: apropos Masłowskiej. Powód 18.07.05, 10:48
              o co ci chodzi, przeciez zapłaciła, naprawiła swój błąd, bardzo śmierć Papieża
              przeżywała i była w emocjach, jak to baba. A zobacz jak inni faceci zrobili,
              czy to dotarło do Mickiewicza, Durskiego, a jak dlugo certolił się Dzikowski -
              prawie go z PO nie wyrzucili, a Jerzyk, a Marian Jurczyk czy zapłacili? i
              kiedy???
              • Gość: Antyknajak Re: apropos Masłowskiej. Powód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:56
                Moja pamięc dotyczy również Dzikowskiego bo reszta z tytułu innych 10 podpadek
                nie wchodziła i tak w grę.
                To, że zapłaciła jest dla mnie jasne ale wcale nie musze być za tak małostkow0-
                dietową osobą
          • jacek.zienkiewicz Re: Czekam na listę PiS w zachodniopomorskim 03.08.05, 01:07
            Student,
            Jak dalej będziesz wycierał sobie gębę moim nazwiskiem to faktycznie
            przetrzepię ci skórę i pogonię kota (nie pomyl z polikotem).
            JZ
            • student1 Re: Czekam na listę PiS w zachodniopomorskim 03.08.05, 09:24
              jak się chce być w polityce to trzeba dzielnie znosić razy
              nie podskakuj i nie strasz
              trudno nabić nicka a realnie możesz nabić sobie guza
              sam
              jak będzesz nadal ślepy
              • anamar Re: Czekam na listę PiS w zachodniopomorskim 03.08.05, 14:47
                student1 napisał:

> jak się chce być w polityce to trzeba dzielnie znosić razy
                > nie podskakuj i nie strasz
                > trudno nabić nicka a realnie możesz nabić sobie guza
                > sam
                > jak będzesz nadal
                ślepy...........................................................................
                .......taaa,a jak przyszło co do czego,to student podkulił kitę i udawał,że go
                nie ma....
                • ja_aska ana 03.08.05, 14:54
                  kitę? proszę! bez gigantyzmów.
                  • anamar Re: ana 03.08.05, 15:43
                    ja_aska napisała:

> kitę? proszę! bez gigantyzmów.
                    ................................................................................
                    ...no tak,w tym przypadku b.trafna uwaga....
                    • ja_aska Re: ana 03.08.05, 15:52
                      masz dzisiaj jakiś dzień pełen "górnolotnych" powiedzeń:-)
                      • anamar Re: ana 03.08.05, 15:56
                        ja_aska napisała:

> masz dzisiaj jakiś dzień pełen "górnolotnych" powiedzeń:-)
                        znp...
    • Gość: grz Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:20
      to kto w końcu z PO będzie rządził po wyborach w regionie bo juz mam mętlik...
      • Gość: a. Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 02:21
        Kto bedzie rzadzic???
        Odpowiedz raczej sie sama nasuwa obserwujac temperamenty, osobowosci i
        kwalifikacje potencjalnych poslow.
        Chetnych z aspiracjami pewnie jest wielu, ale zwyciezca pewnie nijaki NITRAS.
    • Gość: ;) Litwiński jednak kandyduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:21
      www.radio.szczecin.pl/komponenty/main.php?idp=17&ids=3&idx=3
      • korfi Re: Litwiński jednak kandyduje 03.08.05, 15:33
        Dobrze, że udało się mu przebić przez kolesiowsko-prywatne układy. Kpiną było,
        żeby ktoś, kto jest chyba najpopularniejszym i dobrze odbieranym politykiem PO
        w Szczecinie nie miał miejsca na liście. Coś czuję, że S.Nitras trochę się
        zaczyna denerwować. Wcale nie musi być na podium po głosowaniu, a z 4 miejsca
        wejścia już może nie być.

-------------------------------------------------------
        Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
        • olwoj Re: Litwiński jednak kandyduje 04.08.05, 09:26
          I bardzo dobrze, że Arek się przełamał. Będzie dobrym posłem. Lubię go choć był
          okres kiedy mieliśmu "na pieńku".
        • kay36 Re: Litwiński jednak kandyduje 04.08.05, 09:28
          dobrze że się zreflektowli, bo by dużo głosów stracili
    • Gość: che Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:45
      allle jajo
    • Gość: Lolejek Re: Listy PO do Sejmu - pełne niespodzianek :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:57
      Banda jak nie ściemniaczy i fircyków to i jeszcze leserów... SN jako poseł?
      Masakra jakaś!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka