Gość: 40% Re: Dziękujemy Baniakowi- SYFILIS POZNAŃ IP: 64.124.150.* 17.07.01, 22:46 Ale was wzielo na zale zakompleksione wsioki z poznania. Popatrzcie gdzie znajduje sie wasz smieszny klubik na dnie drugiej ligi, a zabieracie glos jak to by lech gral w pucharach a nie Pogon. Zamknac mordy i na kolana przed vice-mistrzem Polski! No i jak tam wasza pyra dalej na wolnosci robi przekrety na rzecz smiesznego klubiku? No tylko pozazdroscic takich wspanialych dzialaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.echostar.pl 18.07.01, 00:17 widły w dłoń cioltakie texty przyszły ci do łba jak jechałeś traktorem czy stary w pierdlu na odwiedzinach ci podpowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 09:55 Odnoszę wrażenie że mam do czynienia z bandą zjebów - TYLKO LECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Dziękujemy Baniakowi- ZDECH POZNAŃ IP: 172.25.21.* / *.ciech.waw.pl 19.07.01, 09:32 Gość portalu: guerra napisał(a): > Odnoszę wrażenie że mam do czynienia z bandą zjebów - TYLKO LECH Spieprzać z naszego Forum bando zjebów - lechu. A tak ogólnie guerra, to jak przeczytasz dzisiejsze gazetki (jeżeli umiesz czytać) to dowiesz się z nich, że promowana przez ciebie w poprzednich postach dumka pomorza (hahaha) niejaka arka -Świnia-gdynia nie przeszła do następnej rundy Pucharu Ligi. To samo czeka twojego kolejorza, a w perspektywie również III liga, która jest właściwym miejscem dla takich buraków jak wy ;-))) Przeczytałem też że macie zakaz transferowy, czyżbyście tyle kasy wydali na pozostanie w II lidze, że nie płacicie zawodnikom? Jak będziecie grywali z Galatasaray, albo wejdziecie do I ligi to do mnie napisz (szkoda mi podać adresu, ale niech tam) crazy@poczta.gazeta.pl I won ze szczecińskiego Forum! POGOŃ TO JEST POTĘGA, POGOŃ NAJLEPSZA JEST POGOŃ TRZEBA SZANOWAĆ, POGOŃ HEJ MKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- ZDECH POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 19.07.01, 09:50 Tak jak powiedziałem - nie w moim stylu jest obrażanie klubów wykorzystując do tego forum.Więc podaruję sobie tą wątpliwą przyjemność wypowiadania o twym mksie - tego co o nim myślę - to jest moja sprawa, zresztą nieważne - Nie widzę sensu mailować do ciebie bo niby po cholerę???? Szkoda mi na to czasu zważywszy na twoj poziom, którym tu "błyszczysz"-nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- ZDECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 30.07.01, 17:42 I proszę mamy przykład typowego poznańskiego kurestwa, są na dnie i rzucają się jak psy, więcej pokory czasy waszej dumy już dawno się skończyły teraz przed wami wyjazdy do np. Gorzyc. Tak samo pierdolenie o najwyższej średniej w Polsce choć wiadomo, że w Szczecinie przychodziło o wiele więcej kibiców. Szczecinianie bądźcie dumni ze swojej drużyny i swojego pięknego porowego miasta o wielonarodowej historii, tak tak my nie byliśmy pruską prowincją jak Poznań byliśmy jednym z największych portów bałtyckich. Bądźmy dumni, że jak nam się nudzi możemy wybrać się do światowej metropolii jaką jest Berlin, możemy także wybrać się do bałtyckich kurortów (Świnoujście, Międzyzdroje). Blisko także mamy do bogatej Skandynawii, a od "słynnej" Unii Europejskiej mamy 10km. Co ma Poznań ? Ano ma wokół siebie pola kartoflane. A lecha trzeba deptać tak jak cała polska depcze gówno jakim jest triada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- ZDECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 30.07.01, 17:45 O przepraszam Polska z wielkiej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 00:09 Gość portalu: REKIN napisał(a): > I proszę mamy przykład typowego poznańskiego kurestwa, są na dnie i rzucają się > > jak psy, więcej pokory czasy waszej dumy już dawno się skończyły teraz przed > wami wyjazdy do np. Gorzyc. Tak samo pierdolenie o najwyższej średniej w Polsce > > choć wiadomo, że w Szczecinie przychodziło o wiele więcej kibiców. > Szczecinianie bądźcie dumni ze swojej drużyny i swojego pięknego porowego > miasta o wielonarodowej historii, tak tak my nie byliśmy pruską prowincją jak > Poznań byliśmy jednym z największych portów bałtyckich. > Bądźmy dumni, że jak nam się nudzi możemy wybrać się do światowej metropolii > jaką jest Berlin, możemy także wybrać się do bałtyckich kurortów (Świnoujście, > Międzyzdroje). Blisko także mamy do bogatej Skandynawii, a od "słynnej" Unii > Europejskiej mamy 10km. Co ma Poznań ? Ano ma wokół siebie pola kartoflane. > A lecha trzeba deptać tak jak cała polska depcze gówno jakim jest triada. Kiedy szanowny kolega podeptal Triade??:) jak sobie kupil szalik i w domku po nim pochodzil?? Wy wszedzie macie blisko:)) hhehe do bogatej Skandynawii i do bogatgo Berlina- mozecie sobiet to tylko ogladc:) bo was nie stac! Ciekawe czy nie bedzies jadl ziemniakow?hehhe frytek tez nie?? plackow tez nie?? acha ostal ci sie chamie jeno (oj nie zloty rog oj nie- no chyba ze tureckie zloto:) kebab hheheh A jak Tobie sie tak nudzi w Szczcinie zapraszam do Poznaia na deptanie Triady:)) no chyba taki kozak jak ty nie odmowi he?? przyjedziesz? ach i nie odpisuj mi ze to ja mam do Ciebie:) bo w odrozniniu od waszego miasta w Poznaniu nie mozna sie nudzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 31.07.01, 01:39 hehehehe, tak dla twojej informacji prawie cała Polska was nie nawidzi, a w Poznaniu byłem parę razy i nie wiem co jest tam takiego szczególnego czego nie ma w Szczecinie, uświadom mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 15:55 Gość portalu: REKIN napisał(a): > hehehehe, tak dla twojej informacji prawie cała Polska was nie nawidzi, a w > Poznaniu byłem parę razy i nie wiem co jest tam takiego szczególnego czego nie > ma w Szczecinie, uświadom mnie. To Ty pislaes ze jest tam nudno i jezdzicie do Berlina itd:)!! A to ze nas cala Polska nienawidzi:)hihihi wylaczajc Gdynie , Poznan , czesc Krakowa , Ostrowiec , Konin , Kolo , Jarocin , Gniezno , Pile itd! faktycznie cala:) a poza tym i co z tego nienawidzicie bo sie boicie:) Nikt juz nie chce walczyc w umawiankach :) heheheh pozdro z ciekawego Poznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 31.07.01, 17:17 itd. czyli kto jeszcze ? Może będziesz wymieniał podpoznańskie wioski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 19:02 Nie bede wymienial bo Cie jescze zanudze :) ale pewnie o to latwo w Szczecinie hhehe cigle gdzies wyjezdzacie z nudow:) a moze odpowiesz dlaczego nikt! sie nie umawia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM.EK Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 19:11 Lech to ch...., ale mecze z nim to prawdziwa przyjemnosc, WOJNA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 31.07.01, 20:25 Zapewniam cię, że w Szczecinie nie ma nudów, my możemy obejrzeć futbol na dobrym pierwszoligowym poziomie. A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:55 Gość portalu: REKIN napisał(a): > Zapewniam cię, że w Szczecinie nie ma nudów, my możemy obejrzeć futbol na > dobrym pierwszoligowym poziomie. A wy ? Akurat nie mamy sie czego wstydzic bo od tej waszej pilki sa u was ciekawsze zajecie:) np. zamiast na mecz idzieci do bukmachera:) a my w Poznaniu bukmacherow mamy nawet wiecej :)hehheeh Olaliscie Pogon poszliscie do bukmachera:) Nadal nie odpowiadasz na pytanie o umawianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- Piłkarski Szczecin! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 01.08.01, 00:10 Czuy mówiąc umawianki masz na myśli ustawki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Lech Poznan! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:22 Ustawki??? Nie umawianka to bojka np 30 na 30 itd. Pisales ze cala Polaska depcze Triade ..... to w takim razie wytlumacz mi dlaczego nikt z Triada walczyc nie chce - macie juz dosc porazek??hheheh Legia dostala 3 razy(raz sie nie zjawila) wy totalna kleska , o widzewie nawet nie warto wspminac .....wiec kto depecz Triade?? dzieci depczace szaliki Triady w domu sie nie licza:) Byles juz u bukmachera:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Dziękujemy Baniakowi- Lech Poznan! IP: 212.160.165.* 01.08.01, 08:24 Radost ty debilu ! Z tego co tu czytam to wnioskuje,ze ty jestes glupszy od instrukcji obslugi mlotka. A ta wasza jakas tam triada i poziom reprezentowany przez te kluby - przeciez to jedno wielkie gowno ! Potegi drugo- i trzecioligowe. Chlopie nie osmieszaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- Lech Poznan! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 01.08.01, 12:24 Byłem u bukmachera, w Szczecinie są takie zakłady nie wiem jak w Poznaniu. Pod względem hooligans triada jest najlepsza ale co do ultras to już tylko lech jest w czołówce, a pozatym w Szczecinie i innych cywilizowanych miastach ustawki to coś chorego, i pamiętajcie także, że swoją pozycję zawdzięczacie między innymi sprzętowi, dlatego też w oczach innych chuliganów jesteście k...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- Lech Poznan! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 01.08.01, 12:25 O poziomie piłkarstwa tej triady nie będę się wypowiadał bo chyba każdy wie jaki ten poziom jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Lech Poznan! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:54 Dzieki sprzetowi!!!!! bo sie usmieje!!!! co najwyzej Cracovia....ale na pewno nie LEch! pappa depczcie sobie Triade hehehhe jesli zdolacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Lech Poznan - DNO !!! IP: 212.160.165.* 01.08.01, 15:21 Ja mam w dupie ta wasza triade cymbale ! Wiem tylko jedno. II liga , II liga KKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 15:44 Gość portalu: Radost napisał(a): > Nie bede wymienial bo Cie jescze zanudze :) ale pewnie o to latwo w Szczecinie > > hhehe cigle gdzies wyjezdzacie z nudow:) a moze odpowiesz dlaczego nikt! sie > nie umawia?? Dlaczego???? Bo z kurwami nie tancze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 23:00 HEHEH Pozdrawiam! Kto ma najlepszych kibicow w Polsce !!??? LEch!!!!!!!!Kto ??? LECH!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi- Nudny Szczecin! IP: *.icpnet.pl 02.08.01, 10:06 Ordnung mus sein turecke pomioty- W dupie juz was ma i turek i wasza legia ukochana- i tu wiem co mówie, bo oprócz TB, wszyscy wolą Lechię...jesteście pośmiewiskiem dla 80 % Warszawy nie mówić o reszczie Polski. Zagłębie Was też nie darzy sympatią i co to jest za sztama się pytam???????????? Możecie szydzić sobie z LEcha i Triady - ale takiej jedności nie ma nigdzie - jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Poza tym pomyślcie choć raz zanim cokolwiek powiecie- (szczególnie Rekinek) bo w tym steku bzdur giną,rzadkie bo rzadkie,zdania które czasem mają sens FOREVER LECH - DUMA WIELKOPOLSKI - NA ZAWSZE RAZEM A&L&C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 12:11 Gość portalu: guerra napisał(a): > Ordnung mus sein turecke pomioty- W dupie juz was ma i turek i wasza legia > ukochana- i tu wiem co mówie, bo oprócz TB, wszyscy wolą Lechię...jesteście > pośmiewiskiem dla 80 % Warszawy nie mówić o reszczie Polski. Zagłębie Was też > nie darzy sympatią i co to jest za sztama się pytam???????????? > Możecie szydzić sobie z LEcha i Triady - ale takiej jedności nie ma nigdzie - > jeden za wszystkich wszyscy za jednego. > Poza tym pomyślcie choć raz zanim cokolwiek powiecie- (szczególnie Rekinek) > bo w tym steku bzdur giną,rzadkie bo rzadkie,zdania które czasem mają sens > > FOREVER LECH - DUMA WIELKOPOLSKI - NA ZAWSZE RAZEM A&L&C Ale bzdury piszesz!!! "dorobiona" ideologia pseudokibicow miala moze sens w czasach komuny. Dzis pilka nozna staje sie (tak jak na calym swiecie) bardzo dobrym interesem. A debile ktorzy demoluja stadiony i odstraszaja ludzi od stadionow nikomu nie sa potrzebni, a wrecz przeciwnie. Badz sobie dumny ze swojej 2-go ligowej druzyny, za 10 lat i tak nikt nie bedzie pamietal zadnej triady czy jak wy to tam nazywacie. Podziekowania Baniakowi przekaze jak go spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.icpnet.pl 02.08.01, 12:18 I tu się z Tobą zgodzę.Na Lechu mimo silnej chuligańsko ekipy panuje wręcz wzorowy porządek i są tego efekty w postaci wysokiej frekwencji i atrakcyjnej oprawy widowiska.I o to przede wszystkim chodzi.A układy z naszymi przyjaciółmi to inna bajka i nie wiem dlaczego łączysz te fakty, niewiele mają ze sobą wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 12:36 Gość portalu: guerra napisał(a): > I tu się z Tobą zgodzę.Na Lechu mimo silnej chuligańsko ekipy panuje wręcz > wzorowy porządek i są tego efekty w postaci wysokiej frekwencji i atrakcyjnej > oprawy widowiska.I o to przede wszystkim chodzi.A układy z naszymi przyjaciółmi > > to inna bajka i nie wiem dlaczego łączysz te fakty, niewiele mają ze sobą > wspólnego a jak mozna ich nie laczyc?????? spotykacie sie pewnie tylko na meczach, "firmujecie" sie nazwa klubu sportowego i wszystkie swoie "huliganskie wybryki" podciagacie do chorej ideologii. to nie jest inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 15:02 Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: guerra napisał(a): > > > I tu się z Tobą zgodzę.Na Lechu mimo silnej chuligańsko ekipy panuje wręcz > > > wzorowy porządek i są tego efekty w postaci wysokiej frekwencji i atrakcyj > nej > > oprawy widowiska.I o to przede wszystkim chodzi.A układy z naszymi przyjac > iółmi > > > > to inna bajka i nie wiem dlaczego łączysz te fakty, niewiele mają ze sobą > > wspólnego > > a jak mozna ich nie laczyc?????? > spotykacie sie pewnie tylko na meczach, "firmujecie" sie nazwa klubu sportowego > i > wszystkie swoie "huliganskie wybryki" podciagacie do chorej ideologii. > to nie jest inna bajka Ideeologia współzawodnictwa jest obecna w każdej dziedzinie życia! coż jedni rywalizują w szachy inni w bójkach(boks to jest sport:)hhehe) Triada na razie slynie z tego że nie niszczy stadionów i bije sie z tymi którzy tego chcą....z dala od stadinów i obiektów użteczności publicznej:) A czy w SZczecinie jak spotykaja sie premytnicy na stadinie to przemyt firmuja pod nazwa Pogonii?? to jst chora ideologia ! możesz krytykowac to ze Triada sie bije ale muisz doptrzyc sie tego ze nijak sie ma jej zachoawnie chocby do grup dresiarrzy na miescie czy pospolitych chuliganow! Lech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 15:50 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: Jano napisał(a): > > > Gość portalu: guerra napisał(a): > > > > > I tu się z Tobą zgodzę.Na Lechu mimo silnej chuligańsko ekipy panuje > wręcz > > > > > wzorowy porządek i są tego efekty w postaci wysokiej frekwencji i atr > akcyj > > nej > > > oprawy widowiska.I o to przede wszystkim chodzi.A układy z naszymi pr > zyjac > > iółmi > > > > > > to inna bajka i nie wiem dlaczego łączysz te fakty, niewiele mają ze > sobą > > > wspólnego > > > > a jak mozna ich nie laczyc?????? > > spotykacie sie pewnie tylko na meczach, "firmujecie" sie nazwa klubu sport > owego > > i > > wszystkie swoie "huliganskie wybryki" podciagacie do chorej ideologii. > > to nie jest inna bajka > Ideeologia współzawodnictwa jest obecna w każdej dziedzinie życia! coż jedni > rywalizują w szachy inni w bójkach(boks to jest sport:)hhehe) Triada na razie > slynie z tego że nie niszczy stadionów i bije sie z tymi którzy tego chcą....z > dala od stadinów i obiektów użteczności publicznej:) A czy w SZczecinie jak > spotykaja sie premytnicy na stadinie to przemyt firmuja pod nazwa Pogonii?? to > jst chora ideologia ! możesz krytykowac to ze Triada sie bije ale muisz doptrzy > c > sie tego ze nijak sie ma jej zachoawnie chocby do grup dresiarrzy na miescie cz > y > pospolitych chuliganow! Lech! > Piszac o przemytnikach masz chyba na mysli gielde ktorej nie ma na stadionie Pogoni chyba od ponad roku. Poza tym nie wiem czy rozrozniasz handel na obiekcie lub lapsow ktorzy woza sie po miescie od bicia sie w imie klubu lub w obronie jego honoru lub barw. i o ta ideologie mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:40 Prosze zapytajcie kibicow w calej Polsce, kto szanuje Pogon i jej kibicow??..HEHE.qrwa nikt, jakies niedobitki frajerskie pod nazwa TB w w-wie. Zapomnialy juz ryje jak w Oslo wpierdal dostaly? Moge przypomniec. Chetnie. Ponadto zaznacze, iz 3/4 rodziny mam w Szczecinie i okolicach (m.in. kuzyn i szwagier rodowici sledzie i kibice parowki pogonii, sam rodzony w W-wie bylem), lae frajerskiej Pogoni nienawidze i jej kibicow pajacow rowniez. CHUJ WAM W TWARZE PIERDOLONE PAPRYKARZE. TYLKO I ZAWSZE LECH KOLEJORZ POZNAN!!!!!! TRIADA ZAWSZE RAZEM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 02.08.01, 16:35 Wysoka frekwencja ? heheehehe, najlepszy przykład 3 tys. na Jadze hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: Dziękujemy Baniakowi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:44 Rekin pajacu przestan juz pierdolic bez sensu, zachowujesz sie identycznie kretynsko jak na czacie na onecie. Wez sie qrwa raz umow i sie wyjasni parówo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 02.08.01, 18:23 Z tobą mendo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Poznanskie szczekanie IP: *.monsanto.com 02.08.01, 19:42 No prosze ilu tu zakompleksionych burkow poznanskich szczeka. Szczekacie coraz glosniej bo nie mozecie pierwszej ligi ugryzc i popadacie w coraz wieksze kokmpleksy przed takimi aglomeracjami jak Wronki i Grodzisk.Bo do Pogoni dzieli was 100 000 lat swietlnych!!! Utwierdzilem sie mocniej w mojej opini na temat prymitywnych poznaskich oszolomow .A zwlaszcza tych ktorzy sie tu wpisuja wynoszac pod niebiosa jaki to ich Fuck''n-lech jest super klubem z najlepszymi kibicami,ktorych wszyscy kochaja i boja sie przy okazji. Szkoda ze zamiast zabierac glos na forum i opowiadac co to Turek i Legia o nas nie wygaduja i co to z nam zrobia nie zajmiecie sie swoim nedznym Fuck''n-lechem. Moze odsiwerzyc wam pamiec i przypomniec jak to wasi dzialacze, rodowici poznaniacy rozkradali klubowe pieniadze po kazdym transferze lepszego zawodnika. I nie robil tego nikt z zewnatrz, to robili wasi wlasni ziomale nie ma jak przywiazanie do klubu i jego kasy a moze to nazywacie wasza poznanska gospodarnoscia? A jak tam ma sie wasza maskotka pyra juz po wyroku czy dalej wyludza towar od firm i za niego nie placi,to napewno jest wasza dum[p]a wielkoposki. Co burki troche skacze gula ze nie mozecie grac w pierwszej lidze? Dam wam rade w sobote we Wronkach tak,tak,tak w tych samych Wronkach kolo ktorych lezy poznan [2 -LIGA]jest mecz PIERWSZEJ LIGI Amica-Pogon .Chcecie zobaczyc troche dobrej pilki i najazd najlepszych kibicow w Polsce to polecam wybrac sie na ten mecz .Chyba ze nie chcecie popasc w jeszcze wieksze kompleksy to lepiej zostancie w domu przed komputerem i szczekajcie dalej . Przyjemnej zabawy kundle z poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: Poznanskie szczekanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 09:44 Szczecinski pajacyku, do Wronek a i chetnie wybierzemy sie, ale na pewno nie po to, aby ogladac necz dwoch mend spolecznych. A co do maskotki, to prosze przekaz Mu te swoje rewelacje. Bedziesz mial okazje juz w sobote w wiosce wronieckiej. Do zobaczenia szczecinskie smiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Poznanskie szczekanie IP: *.icpnet.pl 03.08.01, 10:13 Swoją drogą zapytam...Czy i tym razem po meczu we Wronkach też będziecie spierdalać???????Czy może wreszczie się zbierzecie na odwagę by honorowo dostać wpierdol na jaki zaslugujecie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Poznanskie szczekanie IP: 212.160.165.* 03.08.01, 10:44 O ! Poznanskie pieski juz sie obudzily i szczekaja. Naprawde zapraszamy was do Wronek - zobaczycie jak wyglada prawdziwa pilka a nie szmacianka w waszym II-go ligowym wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: Poznanskie szczekanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:26 Prawdziwa pilka???...hehehehe...w wykonaniu kogo? Szczecinskich smieci marzacych od qrwa nie wiadomo ilu lat o tytule mistrza Polski?....Przypomne Wam pajace ze Szczecina, ze to Lech KOLEJORZ Poznan ma 4 tytuly mistrzowskie (nie licze juz tego slusznie odebranego dziwce z W-wy), a nie Wy smierdzace parowy. I poczekacie na ten tytul qrwy jeszcze nastepne 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Poznanskie szczekanie IP: 212.160.165.* 03.08.01, 15:09 Pyry juz ci chyba na mozg padly cymbale. Mnie nie interesuje to co bylo kiedys. Interesuje mnie dzien dzisiejszy i przyszlosc. Dla waszego II-go ligowego lecha pozostaje tylko III-cia ewentualnie II-ga liga. Dla nas tylko I-wsza i europejskie puchary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Poznanskie szczekanie IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 03.08.01, 15:36 Kurwą to nazwij swoją starą, bo z pewnością takową jest. Wam została co najwyżej 2 liga, i mów co chcesz psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit bull Re: Poznanskie szczekanie przestraszylo pogon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:51 Co u gryfusia?? robii turkom loda?? z polykiem?Wole grac milion lat w 2 lidze niz byc kbicem pogoni szczecin paprykarzy w popierdolonych barwach , albo siedziec z satanistami ktorzy w imie Pogoni zarzynaja koty hhehehe Pogon Sledzie slynie z satanistow:) Dziecie szatana odprawiaja czarna msze i robie orgiee z Bekdasem:) Mam oferte Kto z kibicow Pogoni odsprzeda ulotke z LEgii an ktorej Zyleta jest ukazana jak zarzyna sledzia z napisem Pogon?? Ma duzo rzeczy na wymiane:) np zdjecie z Poznnaia jak spierdalacie na Kaponierze hehheheeh P.S Czy ktos ma zdjecie "kardynala" tego karla mieniacego sie kibiecem MKS kebaby? a moze zna jakis link do strony....czekajcie jak on szedl? kardynal- nude.com cos tam?? a moze gryfus - hard - kardynal xxx.com? Pozdrowcie kurdupla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Dziękujemy Baniakowi- LECH POZNAŃ IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 03.08.01, 18:45 Hahahahaha, pierwszy raz słyszę o satanistach, chociaż z drugiej strony to może nawet szkoda, bo sataniści patroszą psy a kibice poznańskiego lecha na pewno zaliczają się do psów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Poznanskie Psy zwane lechem IP: *.monsanto.com 03.08.01, 20:35 Przeciez juz wam powiedzialem dlaczego jestescie wiejskimi kundlami a wy dalej szczekacie. Macie ta sama ceche charakteru jak wiejskie kundle uwiazane do lancucha ktore sa tak tchurzliwe ze ujadaja tylko wtedy kiedy ktos przechodzi z drugiej strony ogrodzenia . Jezeli natomiast sie do nich zblizy uciekaja ze skowytem do budy. Tak samo wy poznanscy frajerzy jestescie bardzo odwazni po drugiej stronie komputera i tak samo jak wiejskie kundle ,potraficie szczekac na odleglosc. radost,camara i inne poznanskie psy mam dwa pytania , do wygrania micha ochlapow z panskiego stolu! 1.W ktorej lidze gra aktualnie Fuck''n lech??? 2.Jakie wioski beda goscily Fuck''n lech w tym sezonie? nalezy wymienic przy najmiej 5 nazw dla ulatwienia podaje dwie z nich Gorzyce,Kietrz..... P.S pitt bull psie poznanski masz na mysli szatanistow i heavy ze Szczecina ktorzy wjezdzali na kazdy koncert ktory odbywal sie w Arenie i przeganiali miejscowych burakow ? No tak to rzeczywiscie bylo przykre ze bales sie wyjsc z budy w swoim rodzinnym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit bull Re: Poznanskie Psy zgryzly paprykarzy! tez do Rekina! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 23:16 HAHAHA balem sie statnistow?? hahah nieraz wpierdol dostali! Ale wracajac do Twoich zarzutow! Kyo sie boi? To raczej wy kebaby ze sledzi nas cykacie! ile to razy ten smierdzacy kurdupel ze sledzina dawal sygnal odwrot?? he ile?? Paprykarze! zawsze dostaniecie wpierdol i koniec!! hhe zawsze dostwaliscie i dostaniecie! a moze net hooligans pogoni umowimy sie co?? moze jakas malutka nawalnaka?? hhehehe Pisalem juz wole aby LEch gral milony lat w drugiej lidze! niz mial chujowe barwy! prezesa ktory rucha gryfusia, kibicow - cykorow ktorymi dowodzi kurdupel no i ogolnie druzyny ktora syfem jedzie teraz tureckim! HEHE Nie na darmo smierdzacy Rekinie mam koszulke pit bull! z tylu mam na niej wymowne logo! Pit bull ktory rozszarpuje rekina! jak sie spotkamy to tak skonczysz frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Poznanskie Psy zgryzly paprykarzy! tez do Rekina! IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 03.08.01, 23:34 To powiedz skurwielu, kiedy Pogoń dostała od lecha ? Chujowe barwy to chyba ty masz, takie barwy jak my ma między innymi słynna Barca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit bull Re: Poznanskie Psy zgryzly paprykarzy! tez do Rekina! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 23:42 Grodzisk w zeszyl roku:) rondo Kaponiera w zeszlym roku! pare przejazdow przez Poznan!! ach maly drobiazg nie chcecie sie umowic na maly sparing np 30 na 30 - ciagle krecicie ze nie mozecie skompletowac ekipy hheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano do kundla IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 10:51 Gość portalu: pit bull napisał(a): > Grodzisk w zeszyl roku:) rondo Kaponiera w zeszlym roku! pare przejazdow przez > Poznan!! ach maly drobiazg nie chcecie sie umowic na maly sparing np 30 na 30 - > > ciagle krecicie ze nie mozecie skompletowac ekipy hheheeh Wasza smierdzaca "triada" (nawet orginalnej nazwy nie jestescie w stanie wymyslec) czyli kibice trzech klubow, przeciwko kibicom jednego. Coz za bohaterstwo, odwaga i w ogole. A co do twojej ksywki, wez ja zmien... najlepiej na reksio albo jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haczyk Re: Poznanskie Psy zgryzly paprykarzy! tez do Rekina! IP: 213.17.225.* 07.01.02, 18:16 odswiezymy, moze sie wreszcie umowia:))) hej Lech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: do kundla IP: *.icpnet.pl 04.08.01, 18:54 Kibice każdego z osobna są poza zasięgiem twojej Pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: do kundla IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 11:29 Ano, zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J&B Re: do POZNANSKICH KUNDLI IP: *.focal-chi.corecomm.net 05.08.01, 18:27 Kompleksy macie wieksze niz to moglo by sie wydawac.No ale druga liga i walka o utrzymanie sie wniej zrobila swoje. NA KOLANA DRUGOLIGOWE SZMATY PRZED POGONIA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: do POZNANSKICH KUNDLI IP: *.icpnet.pl 06.08.01, 11:58 zapraszam śmieciu na czat strony www.kibice.pl umówimy się i powiesz mi to prosto w oczy...mam już dość 13- letnich netowych krzykaczy z miasta leszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: Poznańskie wydanie futbolu HA HA HA HA!!!!!!!! IP: *.wsb.poznan.pl 10.01.02, 18:50 27.06.2001 gdy to pisales to rzeczywiscie moglismy tylko pomarzyc o meczu z wami no ale nadszedl dzien 10.10.2001 (predzej niz sie spodziewalismy) i wszyscy wiedza czyim zwyciestwem sie on zakonczyl. P.s. Wracamy do 1. ligi i ciesze sie na mecze z wami, z Legia bo choc was sympatia nie darze to wole grac z wami niz z jakimis prowincjonalistami typu: Groclin, amica, radomsko itd. Odpowiedz Link Zgłoś