Gość: ROBERTOSS IP: *.system.szczecin.pl 30.07.05, 17:13 CZY JEST KTOŚ W STANIE WSKAZAĆ MI INSTYTUCJĘ, DO KTÓREJ MOŻNA UCZĘSZCZAĆ NA NAUKĘ JĘZYKA HOLENDERSKIEGO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Re: JĘZYK HOLENDERSKI 30.07.05, 17:20 a ja pilnie poszukuję instytucji gdzie można się nauczyć duńskiego. proszę o pomoc również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoss Re: JĘZYK HOLENDERSKI IP: *.system.szczecin.pl 30.07.05, 22:26 Bardzo chętnie skorzystałbym z oferty pomocy.Napisz jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoss Re: a co z niederlandzkim :) n/t IP: *.system.szczecin.pl 31.07.05, 09:31 Tak jest interesuje mnie to i potrzebuje pomocy, wskazówek gdzie mogę uczyc sie niderlandzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoss Re: Nie nauczysz się IP: *.system.szczecin.pl 01.08.05, 16:42 A może jest a ciebie nie ma mądralo.Mądrzyj się gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Nie nauczysz się 01.08.05, 16:50 A skad sie u Ciebie wziela chec na holenderski jesli mozna wiedziec ? :) dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoss Re: Nie nauczysz się IP: *.system.szczecin.pl 01.08.05, 17:15 Potrzebuję się go nauczyć ponieważ moja przyszłość wiąże się ze znajomością tegoż języka Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Nie nauczysz się 01.08.05, 18:55 Jak nie znajdziesz niczego do "holenderskiego" to ucz się flamandzkiego. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: JĘZYK HOLENDERSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:46 UNIWERSYTET W UTRECHCIE Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: JĘZYK HOLENDERSKI 02.08.05, 08:20 zamiast komentarzy może ktoś wie gdzie w Szczecinie mozna uczyć się takich małopopularnych języków jak np holenderski i duński? Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: JĘZYK HOLENDERSKI 02.08.05, 15:19 Nie badzi taki madrala Mariner - czepiasz sie drobiazgow. A flamandzki tak gwoli scislosci to nie jezyk tylko dialekt pochodzacy od holenderskiego ( czy jak chcesz niderlandzkiego ). pozdrawiam dutchman Nobody is perfect, I'm ain't nobody..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoss Re: JĘZYK HOLENDERSKI IP: *.system.szczecin.pl 05.08.05, 09:08 Tak gadacie, tylu mądrych a nikt dalej nie jest w stanie wskazać mi taką instytucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoss Re: JĘZYK HOLENDERSKI IP: *.system.szczecin.pl 06.08.05, 10:59 I jak Nikt nie wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi666 Re: JĘZYK HOLENDERSKI 06.08.05, 20:14 pytaj w księgarniach tzw. "językowych"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nedfan Re: JĘZYK HOLENDERSKI IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 10.08.05, 11:45 Swego czasu kurs języka niderlandzkiego oferowała szkoła językowa Up&UP. Sam uczę się tego języka prawie 4 lata. Nic trudnego! Odpowiedz Link Zgłoś