Gość: ede IP: *.icpnet.pl 24.05.01, 11:17 Cześć, Zapraszam na poznańskie forum, gdzie prowadzona jest dyskusja, które miasto w Polsce jest najlepsze. Jedna prośba - używajcie konkretnych argumentów, żeby nie było zbędnych pierduł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucjan Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: *.sssa.com.pl 24.05.01, 11:38 Ludzie, co za kretyński pomysł! czytałam tę dyskusję, nieco pobieżnie bo długa, w kółko przepychanki- przechwalanki kto ma więcej mieszkańców, a kto inwestycji, a kto zabytków polskich, kto niepolskich, etc, a w ogóle to jak niby można stwierdzić jakie miasto jest najlepsze, jakie przyjąć kryteria? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: *.icpnet.pl 24.05.01, 11:46 To nie krytyka tylko krytykanctwo - nie podoba Ci się - zaproponuj jakąś kategorię oceny. Szczecin wypada cieniutko więc trzeba skreślić to forum??? Chcesz dalej dyskutować, wiesz gdzie mnie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: 212.160.165.* 24.05.01, 15:00 A moze zadamy pytanie .Ktory kolor jest lepszy? Bialy czy czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: *.eki.mdh.se 24.05.01, 15:34 no coz ja wole zielony:-0... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: 64.9.159.* 24.05.01, 16:17 Najlepsze , najpiekniejsze , super miasto to....................................to w ktorym masz super prace, dom ktory bardzo lubisz , wspaniala rodzine i wielu przyjaciol ...aha!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: 194.195.43.* 25.05.01, 09:55 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Najlepsze , najpiekniejsze , super miasto to................................... > .to w ktorym masz super prace, dom > ktory bardzo lubisz , wspaniala rodzine i wielu przyjaciol ...aha!!!!!!!! Dokladnie! Poza tym takiej oceny dla Polski moze dokonyc ktos kto sie urodzil i wychowal za granica a potem mial okazje pomieszkac w kazdym z duzych miast po kilka miesiecy. Bylaby to ocena racjonalna. Pozostaja jeszcze kategorie. Bo co to jest najlepsze - zielen, zabytki, nowe inwestycje liczba mieszkancow, bliskosc morza, gor, jezior. Takie dyskusje to specjalnosc Poznania i Wroclawia w opozycji do Wa-wy. Osobiscie nie zamierzam nabijac postow poznaniakom bo i tak wiem jakie miasto jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: 212.160.165.* 25.05.01, 08:15 Ja tam stawiam na Tolka Banana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: 213.77.101.* 25.05.01, 11:22 pierdzichowo górne. argument- no bo tak!!!!!! ja wolęmieszkać na wsi pod szczecinem. de gustibus non disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: NAJLEPSZE MIASTO W POLSCE - weź udział w dyskusji IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.06.01, 05:19 dla mnie warszawa bo w niej mieszkam,a najladniejszy krakow ale tylko stare historyczne centrum,sopot i wroclaw rowniez tylko centrum .W Szczecinie rowniez sa piekne miejsca tak samo jak w Warszawie.Pozdrowienia dla Szczecina!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś