Dodaj do ulubionych

cc dr Bielewicz

10.08.05, 18:49
Witam! W przyszłym tygodniu wybieram sie do szpitala w Policach na cc
zaplanowane u dr Bielewicza.Nie wiem ile powinnam zaplacic za cc na
zyczenie.Dr nic nie chce. Czy wiecie cos na ten temat? Czy ktoras z was miala
cc u dr Bielewicza na zyczenie? Prosze napiszcie szybko bo czasu mam juz
niewiele i nie wiem co robic.
Pozdrawiam

Joasia
Obserwuj wątek
    • ankas70 Re: cc dr Bielewicz 10.08.05, 19:01
      nic kobieto bo jaki on jest taki jest - mnie np ostatnio pomylił z kobietą z
      wczesna ciażą choć byłam 2 miesiace po porodzie - bo biedak ma tyle pacjentek
      ze się gubi, ale z tego co wiem nie kasuje w szpitalu za cesarki jakie by one
      nie były, a czy ty na pewno masz ją na życzenie, czy po prostu jest wskazanie
      twój wieli strach? Bo jak panikujesz to on może widzi wskazanie psychogiczne?
      Bo z tego co wiem to on raczej doradza naturalne porody. Pieniędzy mu nie dawaj
      bo on ich nie weźmie , koleżanka miała podobną sytuację i też w ogóle nie było
      mowy o opłacaniu czynności wykonywanych w szpitalu. Możesz mu ewentualnie tak
      dla siebie jakiś gift zanieść, ksiażka, album ewentualnie alkohol choć
      podejrzewam ze też będzie się czuł pewnie zakłopotany.
      • joasia.1 Re: cc dr Bielewicz 10.08.05, 19:22
        Dzieki!Pewnie ze wskazaniem jest moj wielki strach.Pierwszy porod mialam okropny
        ( naturalny na Pomorzanach ).Bardzo zaluje ze juz wtedy nie chcialam cc, ale
        niestety nie wiedzialam jak to jest. Dochodzilam do siebie 3 m-ce,podczas gdy
        moje kolezanki po cc po tygodniu skakaly na jednej nodze. Wiec nigdy wiecej.poza
        tym porod naturalny to takie upokorzenie, ogladanie krocza przez 20 osob podczas
        obchodu, zadnego poszanowania nie tylko dla kobiety ale rowniez dla
        noworodka-niewazne co akurat robisz obchod to rzecz swieta.Pomorzany
        okropne.Nigdy wiecej porodu i pobytu w szpitalu bez mojego lekarza-jego
        obecnosc pomaga psychicznie bardzo, bo poza tym personel ma cie w d...
        A gdzie Ty rodzilas i w ogole jak bylo? Zazdroszcze ze masz juz to za soba...

Joasia
        • ankas70 odpisałam na Toja gazetowa pocztę 10.08.05, 22:17
        • balbi100 Re: cc dr Bielewicz 04.09.05, 23:51
          Witam, jestem zdziwiona ze Bilelewicz zgodził sie na cc. Ja chodziłam do niego
          cala ciążę. Moje dziecko tez urodziło sie duże 4200. Na ostatnim usg wyszło, że
          bedzie dużo i spanikowałam przypomniala mi się opowieść mojej mamy jak 35 lat
          temu:-) rodziła mnie 3 dni, ważyłam 4800, wspomina to tragicznie. Pytałam o cc
          a on ciąglr odpowiadał, że nie ma przeciwskazań do porodu naturalnego i nie
          chciał sie sgodzić na cc. Porod wspominam tragicznie, rodziłam 28 godzin i
          wkońcu skończyło się cc bo miałam juz zielone wody. Całe szczescie, że był ze
          mną mój facet, bo ja nie miałam postępu w porodzie a oni ciągle opowiadali, że
          pierworódka moze rodzić tak długo. W końcu on nie wytrzymał i zaczal wyzywać
          lekarzy niech coś decydują bo ja juz trace siły, to przyszedł Niedzielski i
          kazał robić cc, bo nie ma na co czekać. Nad raznem dzwolnilismy do Bielewicza
          ale niestety nie odbierał telefonu. Jestem teraz na niego zła, czyli jak chcą
          to robią cc na życzenie. Rodzilam w czerwcu
    • gajesiaa Re: cc dr Bielewicz 11.08.05, 09:26
      witaj
      też jestem pacjentką dr.Bielewicza termin mam na 5.10.U mnie niby wskazaniem do
      cc jest silna rwa kulszowa (od 2 miesiecy chodze o kulach),ale dr mnie pociesza
      ze jak nie bedzie akurat ataku to silami natury tez moge urodzic.A ja sie boje
      ze z tego wysilku dyski mi powypadają,bo to jest możliwe. Już sama nie wiem co
      lepsze,czy w razie czego nie zazyczyc cesarki.Mozesz mi podpowiedziec jak sie
      dogadalas z dr. ze bedzie robil cc na życzenie.
      Tymczasem życzę szczęśliwego rozwiązania i odezwij się jak będziesz już po :)
      Pozdrawiam Monika i 32 tyg. córcia
      • joasia.1 Re: cc dr Bielewicz 11.08.05, 12:00
        Jak napisalam pierwszy porod byl naturalny.Maly wazyl 4260.Wspominam to
        tragicznie-bol, obojetnosc lekarzy i wszystko wbrew polityce prorodzinnej.A tyle
        sie naczytalam przed porodem jak to jest wspaniale.Dr Bielewicz byk ok i teraz
        zaluje,ze nie zdecydowalam sie na porod cc na Unii gdzie wtedy pracowal.Ale
        jakos bylam pozytywnie nastawiona.Zreszta nie chodzi nawet o sam porod ale o to
        co sie dzieje ze mna i moim cialem po porodzie.Natomiast wszystkie znajome mi
        osoby po cc sa super zadowolone.Ostatnio 2 moje kolezanki mialy cc i
        super.Dlatego od razu powiedzialam dr ze nie przezyje tego drugi raz, ze nie
        wyobrazam sobie ze mojego lekarza nie ma ze mna, ze to jest bardzo wazne dla
        psychiki mojej i mojego samopoczucia i ze tylko on tylko cc i tylko Police.Smial
        sie i po prostu sie zgodzil.Powiedzial, ze mam sie nie martwic o nic.Ale i tak
        sie martwie.Szkoda ze nie ma trzeciej alternatywy na urodzenie dziecka.
        Poizdrawiam i zycze wytrwalosci.I polecam cc.
        Joasia
    • gajesiaa Re: cc dr Bielewicz 11.08.05, 20:19
      We wtorek mam wizyte u dr.to sie spytam jak on widzi cc u mnie.
      Ps.Jestem ciekawa kiedy masz cc,bo z tego co sie orientuje dr. jest
      17.08.ostatni dzien w pracy i idzie na urlop.
      Pozdrawiam
      Monika
      • joasia.1 Re: cc dr Bielewicz 12.08.05, 10:14
        Dr jest do 19 go, tak mowil.jeszcze nie wiem w jaki dzien.Badz delikatna
        rozmawiajac z nim o cc.
        Pozdrawiam.
        • kingaz76 Re: cc dr Bielewicz 12.08.05, 11:22
          witam!
          ja moze troche inny wątek ale też o dr Bielewiczu, dziś idę na pierwsża wizytę
          i nie bardzo wiem gdzie jest ten gabinet, Obrońców Stalingradu 24?
          dziekuję Kinga
          • joasia.1 Re: cc dr Bielewicz 13.08.05, 18:40
            Na pewno znalazlas gabinet.Za pozno przeczytalam Twoja wiadomosc.Jakie wrazenia?
            pozdr.
            • kingaz76 Re: cc dr Bielewicz 15.08.05, 14:41
              znalazłam gabinet:),,, z wizyty jestem bardzo zadowolona, prędzej chodziłąm do
              kogo innego i z cała pewnością już tam nie wrócę - będę chodziłą do końca ciąży
              do niego - chociaż wcale mi nie zostało wiele wizyt - pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka