Dodaj do ulubionych

Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska

IP: *.pl / *.smsnet.pl 10.08.05, 21:20
Zachlał się w Norwegii, bzyknął rudą urzędniczkę-delegatkę i tyle. Nie jest
to jego pierwszy raz. Jak zrobił dzięki urzędowi magisterium to tak zapił, że
pieczatki magistrackie pogubił i później UM dawał ogłoszenie w gazecie o
anulowaniu ich ważności. Z takimi przywarami pasował jak ulał do tego
zarządu.
Obserwuj wątek
    • Gość: woy Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:33
      pijesz do "słonecznej Joanny" ?!?!?
      • Gość: Lulu Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.szczecin.mm.pl 10.08.05, 22:02
        cyt.pijesz do "słonecznej Joanny"?!?!? - chyba oboje zdrowo żeście popili,
        skoro takie bzdury wypisujecie! hehe - a to dobre!
      • Gość: erotoman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:20
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: szewc Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: 217.153.73.* 10.08.05, 22:19
      Stać was było lumpy chlać w Norwegii?
      • piotr33k2 Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska 10.08.05, 22:24
        płakać po nim nikt nie bedzie i tak trzeba czekac aż to całe towarzystwo
        pójdzie w .....
    • Gość: sanders Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.one.pl / *.one.pl 10.08.05, 22:32
      70 dni urlopu !? Toż to prawie 3 lata pracy bez brania wolnego. Ciekawe co na
      to PIP, może jakaś kara dla pracodawców ... ??
      • Gość: mamoniowa Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: 62.69.200.* 10.08.05, 22:36
        Najwyrazniej przepisy nie dotycza ex wiceprezydentow.
    • Gość: abstynent Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:58
      a co z przydupasami pana prezydenta?
    • hehenio A wiecie, gdzie jest pomnik Jurczyka? 11.08.05, 00:06
      Pomnik symbolizujacy wiekopomną kadencję Mańka jest za Urzędem i ma postać fontanny z gołym chłopczykiem grającym na harmoni.
      Ta rzeżba to alegoria dokonań Mańka: goła dupa (wzrastająca zamożność miasta), akordeon (polityka kulturalna) i lanie wody (czyli prawdomówność, spełnianie obietnic i rzetelna informacja).
      Dodac można że woda leje się z obleśnej mordy, pogobnej do pana Cz, a gołodupiec ma na główce fantazyjny kapelusik.
      Brak tylko stosownej tablicy.
      • Gość: pipi Re: A wiecie, gdzie jest pomnik Jurczyka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 05:53
        Podobno Maniek szykuje na stanowisko za Krawcewa Profesora - największego
        krętacza urbanistycznego, kolesia pana CZ. -Architekta Miasta pana Zbigniewa P.
        Tak myślimy, że to chyba dobrze, bo w ten sposób (to prawie pewne) Maniek
        doczeka sie kolejnego zarzutu prokuratorskiego. Jedyna nadzieja w Radzie
        Miasta, że tych buraków upilnuje. Ale fajnego macie prezydenta. Tak wogóle to
        ciekawe czy zapłacił za te samowole budowlane na działkach? Czy ktoś wie?
        • Gość: marian paździoch Re: A wiecie, gdzie jest pomnik Jurczyka? IP: 62.69.200.* 11.08.05, 08:36
          podobno dzisiaj słoneczka nie bedzie, tylko deszcz, deszcz.
          reszta to ploka.

mp
      • Gość: czytelnik Re: A wiecie, gdzie jest pomnik Jurczyka? IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 11.08.05, 09:27
        Proszę autora tekstu o jego wycofanie i przeproszenie Pana Prezydenta.Jeżeli
        autor podjął decyzję o braniu udziału w dyskuscji na temat złożenia rezygnacji
        ze stanowiska Z-cy Prezydenta Pana Jerzego Krawca to dlaczego porusza autor
        temat pomnika i narusza godność Prezydenta Miasta Szczecin?
        Czy aż tak bardzo czuje się bezkarny?
        • kay36 Re: Dla zasłużonych 11.08.05, 09:54
          Pan prezydent naruszył sam swoją godność PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA twierdząc,
          że to WIOCHA z TRAMWAJAMI. Jako mieszkańca, który się tu urodził obraził mnie.
          Jeżeli to Marian Jurczyk urodził sie gdzieś na wiosce (nie wiem gdzie on jest
          rodzony) - to tez nie obraża ludzi, którzy się urodzili na wsi, bo przynajmniej
          chłop kocha swą ziemię i o nią walczy, o miedzę, bo jego i dba i gospodarz.
          Widocznie ludzie tutaj piszacy chca mu pomnik za życia postawić, bo się tak
          załużył.
          • albert_c Re: Dla zasłużonych 11.08.05, 10:14
            kay36 napisał:

> Jeżeli to Marian Jurczyk urodził sie gdzieś na wiosce (nie wiem gdzie on jest
            > rodzony)

* Z tego co mi pamiec podpowiada to Jurczyk urodzil sie w na wsi pod
            Kielcami...tam tramwajow zapewne nie bylo.
          • hehenio Boleję... 11.08.05, 16:05
            Boleję szczerze, jeśli moje słowakogoś dotknęły. Postu zdjąć nie mogę, ale osoby oburzone nim mogą to sugerować moderatorowi, klikając odpowiednią ikonę.
            Żart fontanną Hosaeusa jako alegorią osiągnięć Pana Prezydenta krąży od pewnego czasu. Jego trafność zależy od punktu widzenia, moim zdaniem jest nieunikniona.
            Wojak Szwejk opisując pinczera powiedział, ze jest tak brzydki, że aż ładny.
            Kadencja Pana J. jest tak smutna, że aż śmieszna.
            • albert_c Re: Boleję... 11.08.05, 16:39
              hehenio napisał:

Postu zdjąć nie mogę, ale osob
              > y oburzone nim mogą to sugerować moderatorowi, klikając odpowiednią ikonę.

* czy zlozysz na siebie doniesienie moderatorowi?:))))

mnie tam zart sie podobla przyznam, nie wydaje mi sie aby mogl byc obrazliwy,
              ale to rzecz wrazliwosci jest;-)
    • blackexit [...] 11.08.05, 09:59
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: suwak Re: won dziaady! IP: 217.153.6.* 11.08.05, 10:48
        ..sam zrezygnował?? a o robotę trudno! ale w tym UM są "stosuneczki i awanturki"
        .. kurier szcz: "podobno Krawiec osiągał lepsze efekty niż promowany Czesny.
        Krawiec rozmawiał z Peel Holding zainteresowaną inwestowaniem
        na lotnisku w Dąbiu".
        ..było sie wciskać Czesnemu w interes jak wszystko było poukładane?? Marian
        chorowity to nie trzeba było się za rudą brać! nie chlać za dużo też! ..moze
        tak miało być moż podstawiona?
        .. ja tam Krawca rozgrzeszam no bo - krew nie woda, majtki nie pokrzywy i za
        darmo kiwało-
        blackexit; masz jakiegoś kandydata choć trochę lepszego??
      • blackexit [ciach] 11.08.05, 11:42
        wycieli mnie a nic wielkiego nie napisalem. poza tym ze pan krawiec i cala jurczykowa ekipa z paniami kasiami i innymi paniami to jest dno kompletne. chyba dla nikogo to nie jest tajemnica. pozdrawiam black
        • Gość: marian paździoch Re: [ciach] IP: 62.69.200.* 11.08.05, 22:28
          musiałeś coś paskudnego chlapnąć czerny. przyznaj sie.

mp
    • Gość: ktoś krawiec IP: *.szczecin.mm.pl 11.08.05, 10:35
      czesny znowu dopioł swego i wywalił krawca kto w tym mieście ma w końcu władze gość z innego miasta iego powinni wywalić za machloje a nie prawdziwego szczecinanina. czesny tylko gada i nic nie robi tylko znajomym pomaga ze swojego miasta i to oni sie budują w naszym mieście .krawiec był jedyną osobą która stawiała się czesnemu .no i wyleciał .tera czas na czesnego i na nowakową, niech ktoś w tym mieście wkońcu pozamiata .Krawiec napewno był lepszym prezydetem niż oni razem wzieci.pozdrawiam wszystkich
      • kay36 Re: krawiec 11.08.05, 10:44
        A co na to radny Trzos, tez tam był, a może to właśnie on powinien zostac
        powołany, ma już tyle funkcji, z prawa i z lewa noga za pan brat. A w
        zamroczeniu Krawca nie uczestniczył?
        • albert_c Re: krawiec 11.08.05, 10:46
          a moze Krawiec polecial za probe abortazu statku gospodarzy?

...znaczy sie dzialal dla dobra miasta, zebysmy juz dzis mogli sobie jedna taka
          jachtowke duza postawic przy Walach to i w 2007 przyjada nastepne.
        • naczelny.prezess Re: krawiec 11.08.05, 13:16
          Każdy ma taką władzę na jaką zasługuje. Ktoś przecież wybrał pana M. Jurczyka a
          on tez ma w koncu prawo dobierać sobie ludzi wedle uznania. Ale co fakt to
          fakt - ta Wasza władza miejska trochę egzotyczna jest (np. spotkania z p.
          Reganem, mieszkanie w altanie). Jak Wam tak bardzo przeszkadza to pytam:
          gdzieście byli podczas referendum? Na szczęście nie mam z tą wioską z
          tramwajami nic wspólnego. U nas przynajmniej miastem żądzą prawdziwi
          menadżerowie. A tylkio za karę wrzucili nas to tego sztucznego województwa.
          • Gość: mlody Re: krawiec IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 11.08.05, 13:53
            Gdzie bylem? w odmu - glosowac jeszcze nie moglem. Bylbym za jego odwolaniem :D
            smutne jest to, ze przewaznie decyduje [uprawniona] wiekszosc, ktora... nie
            ruszy swoich czterech liter z domu... Narzekac, to kazdy narzeka...
      • Gość: Lex Re: krawiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:10
        zartujesz..to jest matol,arogant,prostak i pospolity pijaczyna..jezeli mialby
        to byc jedyny sukces Czesnego,ze uwolnil nas od tego czlowieka to juz jest
        wiele!
    • Gość: 126p Wyborcza, wybiórcza czy wyborowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:57
      Jeżeli Prezydent Krawiec nie mógł sobie poradzić z własnym przemówieniem, to
      jest coś na rzeczy.
      Dlaczego nie mógł sobie poradzić?, był niedysponowany?, z jakiego powodu?
      Mamy czekać, aż na ten temat wypowie się prasa norweska?
      Krawiec reprezentował jako Prezydent Szczecina całe nasze społeczeństwo za
      granicami kraju, czyli mnie również.
      Mam więc prawo wiedzieć, czy powodem tej niedyspozycji był alkohol.
      Jeżeli tak, to jakie konsekwencje poniesie z tego powodu, bo to że się sam
      zwolnił niczego nie wyjaśnia i sprawy nie rozwiązuje.
      Kasowanie postów, które informują o tym prawdopodobnym wybryku naszych
      przedstawicieli za granicami kraju jest delikatnie rzecz ujmując mało
      eleganckie w wydaniu opiekunów czy moderatorów tego forum.
      Wyborcza, w ogólnopolskim wydaniu nie wstydzi się pisać o "Frankcfurckich
      ławkach nie dla Polaków pijaków", dlaczego wstydzi jej "odłam" szczeciński
      pisać o pijakach szczeciniakach, którzy robią nam dobrą reklamę w EU.
      Czyżby "Wyborcza" to już "Wyborowa"?
      • Gość: 125p Re: Wyborcza, wybiórcza czy wyborowa ? IP: 217.153.6.* 11.08.05, 11:24
        mógł mieć zespół skurczu goleniowego wraz z przewlekłą pomrocznością jasną ???
        mógł!! czego się czepiasz gó..arzu jeden!! to choroba prezydentów i synalków!!!
        - napisz coś o panienkach bo to ciekawsze.
        • Gość: 126p Re: Wyborcza, wybiórcza czy wyborowa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:42
          To, że 126p jest mniejszy od 125p to jeszcze nie znaczy, że gó..arz!
          Poza tym nas dłużej produkowano i jeszcze jesteśmy w formie, a 125 już się
          kończą!
          Wątek dotyczący panienek był "delikatnie" poruszany w tej sprawie, ale niestety
          nastąpiła rzeź niewiniątek. Wycięto nas w pień niestety, a było ciekawie, oj
          było.
      • kaktosik Re: Wyborcza, wybiórcza czy wyborowa ? 16.08.05, 13:24
        Krawiec to pijaczyna uwierz mi,wiem cos o tym.
    • krokus5 Tak Krawiec kraje jak mu materii STAJE! 11.08.05, 11:15
    • blackexit Czy Krawiec byl pijany???? 11.08.05, 11:45
      chyba mozna postawic jasno to pytanie a nie jakies niedonowienie w powaznej gazecie. czemu nie ma rozmowy z krawcem? jesli byl rzeczywiscie nachlany to wywalenie go jjest zbyt mala kara kompromuituje miasto i naraza je na konkretne straty.pozdrawiam black
    • Gość: andreas tak, tak cenzura wraca!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:19
      tak jak jeden polityk zupełnie prywatnie na lotnisku
      nie mógł sobie poradzic powiedzmy z odprawą w Warszawie do Szczecina...
      to cała Wyborcza grzmiała dokładnie opisując, jak to było...
      A jak przedstawiciel Szczecina, funkcyjny, pojechał nie prywatnie,
      bo reprezentował, to sie tak ogólnikowo... ciach i wycinamy!!

Takie to moderowanie... nie moderatora a cenzora szukacie chyba!!
      • Gość: ... Re: tak, tak cenzura wraca!! IP: 195.205.28.* 11.08.05, 15:39
        wiecie co.. właśniew takich momentach nasze społeczeństwo pokazuje jakie jest
        płytki i puste. co was to obchodzi co zrobił i dlaczego zrezygnował. jak
        interesy dla miasta dobre załatwił to nikt nie potrafi o tym powiedziec,
        napisać, przypomnieć. puste i płytkie jest zachowanie tego co teraz Krawca
        oczernia. wszyscy jesteści tchórzami bo teraz to każdy potrafi peplać ale
        dlaczego nikt wcześniej nic nie powiedzial i nie pozwolił żeby taka władza była
        w mieści idą na głosowanie. skończe z tymiobelgami bo aż wstyd za to jacy
        jesteśmy beznadziejni. a polityk czy lekarz to poprostu człowiek i każdemu żal
        dupe ściska z zazdrości.
        • blackexit co mozna 11.08.05, 17:06
          Gość portalu: ... napisał(a):

a polityk czy lekarz to poprostu człowiek i każdemu żal
          > dupe ściska z zazdrości.

mozna napisac ze komus zal dupe sciska za przeproszeniem ale ze ja nie zycze
          sobie zeby reprezentowal mnie za granica nachlany urzednik o ktorym zawsze
          mowilo sie ze stanowisko przerasta jego mozliwosci intelektualne to tego juz
          nie mozna napisac bo bredzie ciach po paluszkach. pozdrawiam black
    • akeda Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska 11.08.05, 13:07
      pod rezygnacją Wiceprezydenta J. Krawca kryć się może wiele wątków, m.in.:
      donosy o molestowaniu pracownic, kompritujące zdjęcia wykonane w Łukęcinie
      przez jednego z dziennikarzy ze szczecińskiej gazety (który po interwencji
      prezydenta nie wydrukował ich w gazecie), wyjazd do Norwegii, zatargi z M.
      Czesnym......... wątków może być wiele, ale który przyczynił się do złożonej
      rezygacji możemy jedynie domniemywać. Istnieje też prawdopodobieństwo, że
      wszystko się nałożyło na tą rezygnację ........
      • Gość: Grzegorz Z. Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: 217.153.136.* 11.08.05, 15:22
        Pracowałem cały 2003 rok w UM. A w Łukęcinie o ile pamiętam działo się oj działo
        :) Ale to chyba nie chodzi o TEN Łukęcin ? ;-)

Pozdrawiam BOI (w szczególności Prezesa) i lokalówkę ;-)
        • Gość: .... Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: 195.205.28.* 11.08.05, 15:56
          ehh stary nie dolewaj oliwy do ognia bo ludzi kręcą ploty.. bo zamias się zająć
          czyms pożytecznym to tylko narzekać potrafią i ploty roznosić.
          • Gość: andreas ploty sa budujace IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 16:07
            ploty sa budujace i wynoszace,
            patrz FAKTY, to po prostu fakty!
            tego ludzie potrzebują widocznie, tego...
            a jak ktos chce byc sobie prywatny, to jest - ot jak ja i może Ty!
            Taki kazdy ma wybór i pretensji miec nie moze...
            Chce byc na pierwszych stronach albo nie,
            a nie tak że troche chce, ale nie zawsze!
            Albo sie jest w ciązy albo nie!
    • kay36 wykasowany post 11.08.05, 13:17
      Gdybym się choć domyślił, że ten post bedzie wykasowany to bym skopiował, nic
      tam nie było, tylko zwyczajówka, nie pierwszy reprezentant tego miasta był
      pijany na wyjeździe i były rózne panienki, i zgadam się, jednym można, a drugim
      nie robi się prasy, może bo tajne tantiemy lecą, jeden urzędnik, drugi senator,
      trzeci to radny, a i poseł tez potrafi jak to we wczesniejszych postach było
      napisane tylko ładnym językiem. To dla takich panów to normalka czy są z prawa
      czy są z lewa, - kobiety wino i śpiew, tańce w wolnym czasie i łubudu.. Ta
      moralnośc to zwyczajka i nie należy się tym przejmować, zobaczcie a jak
      portowcy się bawili w podziemiach WOC-u czy na swoich imprezkach Baltic.., więc
      to normalka, a wyborcza jednych traktuje priorytetowo .
      • ja_aska Re: wykasowany post 11.08.05, 13:22
        co kogo obchodzi co ludzie nawet ci na świecznku robią w czasie wolnym?
        • kay36 Re: wykasowany post 11.08.05, 13:28
          ale na delegacji i za pieniadze podatników, to moze o to chodzi. Fakt niech
          zony ich pilnują w czasie wolnym.
        • Gość: andreas poniekad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:29
          poniekąd jest to czsami ta wiedza potrzebna,
          bo jak którys z polityków bedzie grzmiał za niepiciem i uzywaniem sobie,
          a prywtanie, PRYWATNIE bedzie sie alkoholizował i uzywał sobie...

Poza tym wyborcy maja prawo wiedzieć na kogo głosuja, bo głosuja nie tylko
          na tego na mównicy, ale jak zejdzie z mównicy tez ma ich głos!!
          • Gość: andreas Re: poniekad... dodam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:40
            dodam że jak zejdzie z mównicy ma tez ich poparcie i PRZYWILEJE!!
            Tak jakże często korzysta prywatnie z tych przywilejów,
            a wiec mamy prawo wiedziec i o jego prywatnym zyciu...
            oczywiscie do pewnych GRANIC, do granic przyzwoitości - jakże umownych!
          • Gość: suwak Re: eeeee!! cenzor dlaczemu wycinasz????? IP: 217.153.6.* 11.08.05, 13:40
            .. wychyl się czy się boisz?
            nie lubisz jak ci ktoś ......
        • Gość: marian paździoch Re: wykasowany post IP: 62.69.200.* 11.08.05, 22:42
          właśnie, masz rację ja_aska.

mp
    • Gość: sb60 odwolanie krawca IP: 217.153.136.* 11.08.05, 14:57
      szczecinianie jak dlugo bedziecie cierpieli z powodo waszego prezydenta i w-c p
      czesnego stliscie sie prowincja p Polskiego podobnie jak my ludzie ze
      stagrardumozecie to zmienic dajcie sznse mlodszym aktywnym z pomyslem na
      lepsze jutro czas na zmiany
      • Gość: andreas CIERPIENIE uszlachetnia!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 15:31
        w kazdym razie opozycja czy kto tam dojdzie po NICH do wadzy,
        bedzie ubóstwiany, bo wszystko ruszy do przodu!
    • Gość: ::: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.pl / *.atrax.pl 11.08.05, 16:53
      Hahahaha, Jurczyk w sanatorium ?? Ciekawe gdzie, jak w ostatni weekend lipca
      widzialem go na Forcie Wschodnim w Swinoujsciu...
      • Gość: Lulu Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.szczecin.mm.pl 11.08.05, 20:18
        W Połczynie, mój drogi :)
        • Gość: lpa Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:34
          Jurczyk buduje sobie dokumenty , bo za chwilę będzie sądzony za te 10 mln. Uczy
          się dziadzia od Rywina. Czyż nie? Jak go sąd skarze, to zaraz zachoruje na
          serce. Stary numer. Jeszcze ma altanę na działkach do zapłacenia.
          • Gość: bla Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:03
            Jacyna - Pacyna strasznie cieplutko o Krawcu w TV sie wypowiadala cieekawe. Czyżby przyczyną bylo to, że w norweskiej ekspedycji bral udzial radny Cybulski klubowy kolega MJW.
    • Gość: demolek Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.system.szczecin.pl 12.08.05, 11:17
      i bardzo dobrze według mnie należało to zrobić na samym początku. Wypowiedź
      tego pana po powrocie z Norwegi w stylu cyt. "to my lepsze dni morza robimy" to
      kulturalnie mówiąć brak jakiej kolwiek kultury osobistej i społecznej.
      Ordynarnie powiem że pan Krawiec to cha* do kwadratu a nie polityk.
      • Gość: Dixi Re: Jerzy Krawiec zrezygnował ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:52
        A może za kilka lat razem z bezpruderyjną MJW zrobią własny rząd i uciekną z tąd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka