Dodaj do ulubionych

Szczecińska PO kontra Angela Merkel

IP: 83.238.74.* 12.08.05, 21:39
Znowu tylko jedyny sensowny polityk ze Szczecina czyli Pan Nitras ma coś
konkretnego do powiedzenia!! Bravo !
Oby takich więcej!!
A reszta jak zwykle wypowiada sie tylko : ble ble ble ble....!!
Jeszcze raz gratulacje.Trzeba sie zajmowac czyms waznym!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: susi Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel IP: *.iscnet.pl 13.08.05, 00:20
      Widziałam wcześniej Hamburę w telewizji kilka razy. Zawsze zastanawiałam się
      skąd on wziął te durne okulary. Mimo to robi sympatyczne wrażenie.
    • Gość: izaak Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel IP: 86.63.64.* 13.08.05, 11:11
      jedno mnie zdziwiło pozytywnie. Wśród kandydatów do Sejmu są ludzie którzy mają
      pojęcie o polityce zagranicznej a nie tylko o sprawach pensji...
      • Gość: achtung Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:10
        > jedno mnie zdziwiło pozytywnie. Wśród kandydatów do Sejmu są ludzie którzy
        mają
        > pojęcie o polityce zagranicznej a nie tylko o sprawach pensji...

Chyba sie jednak mylisz, niedawno czytałem, że ta cała Merkel nie godzi sie
        absolutnie na jakiekolwiek próby ubiegania sie o odszkodowania. Niestety pan
        Nitras po raz kolejny robi dużo szumu, nie mająć do końca pojęcia o co chodzi.
        Kolejna mina panie Nitras.
      • Gość: janek Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel IP: *.iscnet.pl 15.08.05, 23:04
        O co chodzi!!!??
    • absztyfikant ???????????????? 13.08.05, 11:58
      Prawie wszyscy interesujacy sie polityka wiedza kim jest Frau Merkel, ale chyba
      niekoniecznie tak jest w przypadku Pana Nitrasa. Atak szczecinskiego
      politycznego watazki na siostrzana partie (chadecka frakcja w Parlamencie
      Europejskim (m.in. CDU/CSU, PO), ta sama miedzynarodowka) wydaje mi sie jedynie
      proba zaistnienia w kampanii wyborczej.

Jestem przekonany, ze sprawy tak wazne jak kontakty polsko-niemieckie powinny
      miec przynajmniej range taka, ze z takim apelem wystepuje szef PO Donald Tusk,
      a nie miejscowy krzykacz. Takie dzialania tylko szkodza. Zwlaszcza Platformie
      Obywatelskiej.
      • Gość: polak Re: ???????????????? IP: 83.168.75.* 13.08.05, 13:13
        a dlaczego Donald Tusk? Nie zebym, cos do niego mial, wrecz przeciwnie, ale znam
        Pana Nitrasa osobiście i wiem co to za człowiek, powiem wiecej dobrze, że sie
        odezwał bo takich ludzi nam trzeba jak najwięcej a Pan Tusk wiecznie nie będzie
        przewodniczył PO, może Pan Nitras znajdzie miejsce obok Pana Tuska, a może
        kiedyś zajmie jego miejsce?? Nikt tego nie wie i tylko gupi by zaprzeczyl.
        Dobrze, że mamy takich luzi ktorzy sie interesuja nie tylko Wawa i ogolem ale
        takze lokalnymi sprawami, to świadczy tylko jakim politykiem będzie Pan Nitras
      • Gość: R.Z Re: ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:17
        Chyba czytałeś inny artykuł bo nikt nie atakuje CDU ani Angeli Merkel za to ty
        atakujesz Nitrasa.AM nie spotka się z Nitrasem tylko z rządem RP.RZ
      • Gość: a Absztyf, szykuj giwerę i nie gadaj IP: *.bazapartner.pl 15.08.05, 23:19
        Takie gadki, to możesz sobie w towarzystwie opowiadać.
    • Gość: steffi Nitras do Połczyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:45
      Lepiej będzie jednak jesli Nitras zajmie się reformowaniem zdominowanego przez
      SLD swojego rodzinnego miasta Połczyna Zdroju. Tego samego, z ktorego pochodzi
      eseldowski wojewoda Wziątek. Politykę zagraniczną niech zostawi komu innemu.
    • dexim Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel 15.08.05, 09:43
      Wystąpienie Nitrasa nie jest żadną rewelacją, bo w tematyce tej specjalizuje
      się od paru lat LPR. Nihil novi sub sole. Za to miło, że w końcu się o tym
      myśli, zważywszy na fakt, że ilość brunatnych za granicą staje się
      niepokojąca...
      • Gość: nie Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel IP: *.iscnet.pl 15.08.05, 11:48
        nie wolno podchodzić do problemu przez pryzmat mówiącego. Gdyby te słowa padły
        z ust jakiegoś twojego politycznego faworyta, to byś nie krytykował tak ostro.
        Nie miałbyś nawet problemów ze zrozumieniem tekstu, nie przekręciłbyś na pewno
        intencji mówiącego.
        Problem jest i trzeba o tym mówić.
    • Gość: gy Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel IP: *.iscnet.pl 16.08.05, 02:04
      --------------------------------------------------------------------------------
      Czy jest szansa trafić w Szczecinie na normalnego, sympatycznego faceta w
      wieku 25-35 lat, wolnego i bez:
      - zobowiązań,
      - roszczeniowego stosunku do świata,
      - frustracji
      - zamiaru zdradzania prędzej czy później dziewczyny????
      Bo zwątpiłam!

Może Nitras?
      Czy on jest samotny?
      • jacek.zienkiewicz Re: Szczecińska PO kontra Angela Merkel 16.08.05, 20:04
        Spóźniłaś się. SN jest żonaty i dzieciaty, co zresztą normalne w jego wieku.

A co do jego wypowiedzi, to trudno ją nazwać atakiem. Jest to raczej poruszenie
        tematu i apel o działanie do naszych władz najwyższych, na wskutek oświadczeń
        A. Merkel w czasie obecnej wizyty.
        I bardzo dobrze że właśnie w Szczecinie czyli regionie bardzo sprawą
        zainteresowanym głośno porusza się tą kwestię.
        Absztyfikatnowi pomyliła się kampania wyborcza z reakcją na bieżące wydarzenia.
        Absztyfikant, może przeczytaj artykuł jeszcze raz.
        Pozdrawiam
        JZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka