ulcia20046 24.08.05, 15:11 nie wiem na jakiego gin. sie zdecydowac jestem po 1 poronieniu w 14 tyg w czerwcu chcialabym miec teraz dobrego fachowce ale nie wiem na kogo sie zdecydowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodka1212 Re: pomórzcie mi prosze ? 24.08.05, 15:45 Ja Ci niestety nie pomoge - moj lekarz nie jest ze Sz-na ale sprobuj wrzucic w wyszukiwarke i na pewno cos znajdziesz. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: pomórzcie mi prosze ? 24.08.05, 20:11 Powiedziałabym, że wybór jest spory. Mój lekarz to Wojciech Halec (Police, medicus)- jest jak najbardziej ok, lecz nie wiem jak się sprawdza w przypadkach "trudnych". bardzo dobre opinie zbieraja Ira (Zdroje), Niedzielski (Police - spec od "trudniejszych" ciąż), Celewicz (chyba Pomorzany - też dobry w przypadkach szczególnych). Poszukaj jeszcze na forum - dogrzebiesz się do bardziej konkretnych info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goya25 Re: pomórzcie mi prosze ? 24.08.05, 21:15 hej! ja polecam Niedzielskiego! to naprawde dobry gin. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: pomórzcie mi prosze ? 25.08.05, 09:56 Rojewska,Zabełowicz ,Torba to lekarze z pomorzan specjalisci:) Odpowiedz Link Zgłoś
izaazi Re: pomórzcie mi prosze ? 25.08.05, 11:27 Polecam dr Krzysztofa Irę, który przyjmuje również na prawobrzeżu. Ja też jestem po 1 poronieniu, a w szpitalu zabieg wykonywał mi własnie ten doktor. To było w styczniu tego roku. Poroniłam w 9 tc. Teraz jestem znowu w ciąży w 18 tygodniu i jak na razie ciąża rozwija się prawidłowo:)))Poza tym to jest też świetnym pedagogiem i napewno bedzie potrafił podtrzymać cię na duchu. A to jest bardzo ważne.Mam do niego zaufanie i wreszcie moge powiedzieć ze znalazłam swojego lekarza.Pozdrawiam Izaazi Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: pomórzcie mi prosze ? 25.08.05, 12:21 ja tez podzielam Twoje zdanie, uwazam ze Ira jest rewelacyjny, tez jestem po pierwszym poronieniu, a teraz znow jestem w ciazy - jakis 6 tydz., jutro wybieram sie do Iry na pierwsza wizyte. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia20046 Re: pomórzcie mi prosze ? 25.08.05, 11:45 IZAZI masz moze gg porozmawiałabym z taba chetnie.? Odpowiedz Link Zgłoś
izaazi Re: pomórzcie mi prosze ? 25.08.05, 11:47 Wiesz co zaraz postaram się uruchomić, bo wcześniej miałam problemy, ale nie obiecuje. Odezwe się. Odpowiedz Link Zgłoś
izaazi Re: pomórzcie mi prosze ? 25.08.05, 11:51 ula tu izaazi podaje mój nr gg 2589521 Odpowiedz Link Zgłoś