Dodaj do ulubionych

zrobili wam zdjęcie???

05.09.02, 00:31
bo nie wiem, kiedy rano sieci dopadnę, a jeśli zostaliście sfotografowani,
nawet od tyłu, to ja też chcę zobaczyć!!!

w razie czego macie się wykosztować i nabyć papierowy egzemplarz gw, jak
ładnie wyszliście, to wam zwrócę koszta :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: ZetKa A o co chodzi? (n/text) IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 08:33
      • bbury Re: obs się nie pojawił :)) 05.09.02, 08:51
        Pilnie się rozglądałem czy nie ma obsa z aparatem - na szczęście nie było :)))
        za to mils był i to bynajmniej nie z pustymi rękami !!! Szkoda tylko że nie
        opracował jakiegoś znaku rozpoznawczego typu kwiat w butonierce :) bo przez
        przypadek mógłby się dostać prezencik komuś innemu aniżeli dzieciakom !!!
        • Gość: ZetKa Re: obs się nie pojawił :)) IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 09:37
          Czy dobrze sie domyslam, ze wreczyliscie zebrane podarki i obawialiscie sie, ze
          wredna prasa ;> przyjdzie sobie robic reklame waszym kosztem?
          • jottka Re: obs się nie pojawił :)) 05.09.02, 10:05
            ZetKa, na wątku 'forumowicze pomagają dzieciom' obs oświadczył, że wczoraj
            przyjdą pod zus, gdzie mils zbierał podarki i zrobią zdjęcie, komu dopadną.

to ja pytam - są te obrazki czy nie??? kupuje ktoś wyborczą w szczecinie??? no
            weźcie powiedzcie i kupcie mi w razie czego!!!
            • Gość: ZetKa Re: obs się nie pojawił :)) IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 10:13
              Chetnie bym kupil szczecinska GW, to i nawet nie z powodu samego kupowania czy
              checi czytania. Po prostu zakup szczecinskiej GW oznaczalby, ze znowu jestem z
              powrotem w Szczecinie ;>
              • jottka ZetKa, 05.09.02, 10:15
                ja też tak mam :)))
                • bbury Re: ZetKa, 05.09.02, 10:18
                  Przecież pisałem że nikogo z GW nie było :))) chyba że sę zchował z
                  teleobiektywem :)).
                  A gazety papierowej raczej nie kupuję - ale jak są te zdjęcia z teleobiektywu
                  to kupię :)))
                  Po zatym zdjęcia miały być chyba dziś o 18 ...
                  • jottka Re: ZetKa, 05.09.02, 10:23
                    bbury, nie chcę się czepiać, ale twoja wypowiedź jest wewnętrznie sprzeczna :))

no to gdyby te obrazki były, to macie o mnie pamiętać i założyć złotówkę, czy
                    ile tam prasa dziś kosztuje!!!
                    • Gość: ZetKa Re: ZetKa, IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 10:57
                      > no to gdyby te obrazki były, to macie o mnie pamiętać i założyć złotówkę, czy
                      > ile tam prasa dziś kosztuje!!!
                      Optymistka. Prasa kosztuje prawie dwa zlote, chyba ze sie dobry dzien trafi
                      (masz szczescie, ze dzisiaj magazynu nie ma). I tak tanio, w Waw-ce ponizej
                      2,20 w najtanszy dzien nie schodzi...
                    • bbury Re: ZetKa, 05.09.02, 14:54
                      jottka napisała:

> bbury, nie chcę się czepiać, ale twoja wypowiedź jest wewnętrznie
                      sprzeczna :))

nieprawda - ja pisałem (także)o pozowaniu do zdjęć - potocznie o tym też się
                      mówi zdjęcia. Staram się nie używać zdań wewnętrznie kontradyktoryjnych :)))
                      To pozowanie miało być dziś!
                  • Gość: ZetKa Re: ZetKa, IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 11:01
                    > Przecież pisałem że nikogo z GW nie było :))) chyba że sę zchował z
                    > teleobiektywem :)).
                    Ciekawe, co by bylo, jakbym ja przyszedl z aparatem i kilka zdjec popstrykal -
                    i jak by wzrosla sprzedaz GW ;>
                    • jottka Re: ZetKa, 05.09.02, 11:06
                      no dobra, na dwa zł to się chyba też mogą szarpnąć, nie??? :))

albo zrzucić do spółki na egzemplarz rezerwowy dla emigrantek
                      • obs Dość mi głupio :-( 05.09.02, 11:18
                        Zdjęcia nie ma, bo... zmieniła się koncepcja. Sorry.
                        • jottka Re: Dość mi głupio :-( 05.09.02, 11:29
                          he he, czyżby jednak pt autor feralnego artykułu uraził się za mniej i bardziej
                          słuszne słowa krytyki??? :)))

to przyślij mi swoje zdjęcie, będę patrzeć z zachwytem i oddaniem
                          • Gość: milseog bez watpliwosci IP: 213.77.59.* 05.09.02, 12:05
                            nie ma zadnych zdjec w gazecie. bedziesz musiala poczekac na nas do przyjazdu.
    • skuter70 bbbburyyyyy!!! 05.09.02, 12:06
      a ja chcialem za Toba krzyczec: dzieki Laufer:)
      • jottka Re: bbbburyyyyy!!! 05.09.02, 12:08
        a podziękowania dla mnie za pracę koncepcyjną gdzie, drogi hołmsie??? :))
        • skuter70 Re: bbbburyyyyy!!! 05.09.02, 12:12
          jottka napisała:

> a podziękowania dla mnie za pracę koncepcyjną gdzie, drogi hołmsie??? :))

zgadza sie
          slyszysz bbury?
          jakby co to ONA wszystkiemu jest winna:)
          • milseog bbbburyyyyy!!! ty zbóju:)))) 05.09.02, 12:14
            ha, a wiec jednak zdecydowales sie wyjsc z lasu:))))
            dzieki za datek:)
            • pakuz Re: bbbburyyyyy!!! ty zbóju:)))) 05.09.02, 12:39
              a mi sie chcialo smiac z miny Skutera :)
              jako ze ja wiedzialem od dluzszego czasu ,ktoren to Skuter jest a on nie
              ha,ha,ha
              • skuter70 Re: bbbburyyyyy!!! ty zbóju:)))) 05.09.02, 12:44
                pakuz napisał:

> a mi sie chcialo smiac z miny Skutera :)

od kiedy to sie smieje z inteligentnego wyrazu twarzy????

> jako ze ja wiedzialem od dluzszego czasu ,ktoren to Skuter jest a on nie
                > ha,ha,ha

telalala, cza bylo byc slepym, zeby nie wiedziec kto pilnuje roweru
                nie ma sie co chwalic
                :)
                • jottka skuter, 05.09.02, 12:46
                  jeszcze chwilka i odechce wam się śmiać!!!

won z tego forum odrabiać zaległości mailowe!!! :))
                  • pakuz Re: real world 05.09.02, 12:48
                    zreszta Shaky tez mi sie wydawal skads znajomy, tylko nie moge skojarzyc skad
                    szczecin to jednak wiocha , wszyscy sie znaja , tylko nie zawsze o tym wiedza
                    • jottka Re: real world 05.09.02, 12:56
                      ale mnie się np na spotkaniu krakforuma też wydawało, że co najmniej połowę
                      skądś znam :))

w szkole się wprawdzie nie spotkaliśmy, ale jak jesteś po piątce, to cię na
                      pewno rozpoznam
                      • pakuz Re: real world 05.09.02, 13:05
                        jottka napisała:
                        > w szkole się wprawdzie nie spotkaliśmy, ale jak jesteś po piątce, to cię na
                        > pewno rozpoznam
                        chyba jednak mi bedzie latwiej rozpoznac ciebie :)
                        dla ulatwienia dodam , ze nie mam naklejki "jestem z piatki" ani na czole
                        ani na samochodzie :)
                        • jottka Re: real world 05.09.02, 13:17
                          1. na zdjęciu była babcia eskimosa, a nie ja, no i wczoraj byłam u fryzjera :))

2. mam swoje informacje :)))
                          • pakuz Re: real world 05.09.02, 13:20
                            tak to wlasnie jest z ta anonimowoscia na forum
                            jedynie Stettiner skutecznie sie ukrywa - ale i ja wysledzimy , nie??
                            • milseog Re: real world 05.09.02, 13:21
                              wysledzimy wszystkich bez wyjatku. czy tego chca czy nie:)))
                            • jottka Re: real world 05.09.02, 13:24
                              stettiner umówiła się ze mną na kawę i liczy, że nie pamiętam :))

a ja się umówię z wami i możecie przebrać się za kelnerów albo cygańską kapelę,
                              będzie bosko
                              • bbury Re: real world 05.09.02, 14:05
                                Ja ??? - laufer ??? hihihihihihi
                                za słabo biegam (co jak mniemam było zauważalne) bo się letko spóźniłem :)))

Notabene mówiłem żem Krzyś - Jottka potwierdzi :)))

A kto to byli ci dwaj przede mną ??? Co uciekli po porzucenu reklamówiek ??? i
                                czemu skuter był z rowerem ???

Jeden z tych co uciekli to mi na Pakuza wyglądał :) a drugi ???

No i kto to był ten człowiek kręcący się między ZUSem a kasą ZKM. Czyżby jakiś
                                podstawiony ???

A co do ujawniania to już kiedyś GW mnie namierzyła - jak dawała mi kubek..
                                • Gość: milseog Re: real world IP: 213.77.59.* 05.09.02, 14:10
                                  nie lam sie:) mnie gw tez namierzyla a sprzedal mnie kierownik domu, ktoremu
                                  pomagamy! ale co robic? najwazniejsza jest akcja:)
                                  przed toba byli sheki i pakuz a po tobie jeszcze franek. ten przed kasa byl
                                  niezrzeszony, cywil.
                                  a kuter byl z rowerem bo to jest taki specjalny implant zeby mogl sie szybciej
                                  przemieszczac, a to ubranko to jego druga skora zeby stawial mniejszy opor
                                  powietrzu i przemieszczal sie jeszcze szybciej. bo juz szybko to jeszcze
                                  szybciej:)
                                  • bbury Re: real world 05.09.02, 14:12
                                    no to byli podobni do siebie :)))

Pozdrawiam
                              • stettiner Re: real world 05.09.02, 14:57
                                jottka napisała:

> stettiner umówiła się ze mną na kawę i liczy, że nie pamiętam :))
                                >
                                Liczę, że pamiętasz, tylko ten twój mityczny przyjazd... Kiedy to miało być- w
                                połowie lipca? ;)))
                            • Gość: ZetKa Re: real world IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 14:13
                              > jedynie Stettiner skutecznie sie ukrywa - ale i ja wysledzimy , nie??
                              Skutecznie jak skutecznie, ja ja widzialem! :>>>
                            • Gość: ZetKa Re: real world IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 14:14
                              Zapomnialem dodac (wy pewnie tez), ze najbardziej anonimowy jest...

MIKE102!!!
                              Nawet nie wiadomo, gdzie pracuje...
                              • jottka Re: real world 05.09.02, 14:22
                                ZetKa, ty jak zwykle masz info z poślizgiem, jakiś miesiąc temu chyba mike był
                                w szczecinie i się spotykał, nawet relacje dostałam :))
                                • Gość: ZetKa Re: real world IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 14:35
                                  > ZetKa, ty jak zwykle masz info z poślizgiem, jakiś miesiąc temu chyba mike
                                  był
                                  > w szczecinie i się spotykał, nawet relacje dostałam :))
                                  A no widocznie przegapilem. A przyznal sie wreszcie, gdzie pracuje/co robi? Bo
                                  jak na razie jedyne co wiem, to ze ma kolegow w tej firmie co to Motorole na
                                  Polske sprzedaje i ma siedzibe na Pogodnie, no ta, ktorej nazwa mi z glowy
                                  akurat wyleciala...
                                  Wlasnie chcialem napisac, ze ma taki fajny znaczek z dwoma sinusoidkami,
                                  niebieska podwojna w fazie i czarna cienka w przeciwfazie i mnie sie nazwa
                                  przypomniala: EPA!

• skuter70 a kto widzial zetke? n/t 05.09.02, 14:45
                                    • bbury Re: a kto widzial zetke? n/t 05.09.02, 14:50
                                      Grecy i ludzie z PTTK
                                    • stettiner Re: a kto widzial zetke? n/t 05.09.02, 14:56
                                      Ja :)))
                                      • skuter70 Re: a kto widzial zetke? 05.09.02, 15:05
                                        stettiner napisała:

> Ja :)))

to sie nie liczy
                                        ty jego
                                        on ciebie

wzajemnie sie kryjecie
                                        • Gość: ? ? IP: *.intranet.loc / *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 15:07
                                          ?
                                          • Gość: drugi gosc Re: ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 15:14
                                            Gość portalu: ? napisał(a):

> ?
                                            ??
                                          • jottka Re: ? 05.09.02, 15:17
                                            jeśli te znaki zapytania do mnie, to informuję że w poniedziałek mogę się
                                            umawiac na kawę w dowolnym miejscu szczecina, pora do uzgodnienia :))
                                            • Gość: pakuz Re: ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 15:20
                                              w poniedzialek isz faren nach hamburś
                                              albo jakos tak podobnie
                                            • Gość: gabi Re: ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 15:20
                                              jottka napisała:

> jeśli te znaki zapytania do mnie, to informuję że w poniedziałek mogę się
                                              > umawiac na kawę w dowolnym miejscu szczecina, pora do uzgodnienia :))

słyszałam,że to miał być wątek ha ha charytatywny

• Gość: pakuz Re: ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 15:34
                                                Gabi ,watek ha,ha,ha charytatywny jest w innym watku
                                                ten watek zalozyla Jottka ze zlosci,ze my ja widzielismy na zdjeciu ,a ona nas
                                                nie :))
                                                • Gość: gabi Re: ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 15:37
                                                  prawda- to gustowne obuwie śmi mi sie do dziś....

p.s. idzie burza- chyba zmokniecie pod zusem
                                              • jottka nie 05.09.02, 15:35
                                                to wątek o tym, żebym ja was sobie wreszcie obejrzała :)))

może być na obrazku, może być w realu

podawać daty i terminy :))
                                              • franekkk Re: ? 05.09.02, 15:35

no właśnie dlaczego nikt się ze mną nie chce ha ha charytatywnie umówić tylko
                                                wszyscy z jottką i jottką a co ona jakaś lepsza????
                                                ja jestem lepszy!! szczerą prawdę piszę
                                                • stettiner Re: ? 05.09.02, 15:39
                                                  franekkk napisał:

>
                                                  > no właśnie dlaczego nikt się ze mną nie chce ha ha charytatywnie umówić tylko
                                                  > wszyscy z jottką i jottką a co ona jakaś lepsza????
                                                  > ja jestem lepszy!! szczerą prawdę piszę

A co, zapraszasz na kawę?
                                                  • franekkk Re: ? 05.09.02, 15:41

pewnie że zapraszam jottce to nawet proponowałem że ją od krzyża zabiorę z
                                                    tobołami i wstanę o świcie a ta że nie
                                                    no nic tylko z żalu ze 100 kaw wypiję
                                                  • jottka Re: ? 05.09.02, 15:49
                                                    chwilka, co ty sobie na moje konto stettiner podrywasz???

to ja z nią idę na kawę!
                                                  • franekkk Re: ? 05.09.02, 15:56

jakbyś ewentualnie się ze mną umówiła a potem z nią to ja bym się schował i
                                                    wszystko wiedział a ona nie
                                                    boże jaki ja jestem mądry
                                                    to co???
                                                  • Gość: wiesz kto Re: ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 15:48
                                                    stettiner napisała:
                                                    > A co, zapraszasz na kawę?
                                                    pewnie bo jak cie inni zapraszali to zawsze mialas wymowki
                                                  • stettiner Re: ? 05.09.02, 15:58
                                                    Jakie wymówki? jakie wymówki? Wcale mnie nie zaprosiłeś na kawę, ot co.
                                                  • Gość: wiesz kto Re: ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 16:00
                                                    bezczelnosc ludzka nie zna granic :))
                                                  • stettiner Re: ? 05.09.02, 16:03
                                                    To ja może nie będę tu na forum publicznym wywlekać... ale na kawę nie
                                                    zapraszałeś! I tej wersji będę się trzymać :)))
                                                  • franekkk Re: ? 05.09.02, 16:07

łeś?? chyba łaś (jottka) chyba że wiesz kto to wiesz kto
                                                    jak to się można na kilka sposobów popodszywać
                                                  • Gość: wiesz kto Re: ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 16:10
                                                    bom nie wiedzial zes milosniczka czarnego trunku
                                                    zreszta czy kawa zawsze kawe musi znaczyc
                                                  • franekkk Re: ? 05.09.02, 16:13

słuchaj
                                                    nic nie musi znaczyć co znaczy nawet wiesz co
                                                  • Gość: ZetKa Re: ? IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 16:32
                                                    > zreszta czy kawa zawsze kawe musi znaczyc
                                                    A co, spic ja chciales, w ramach tej "kawy", co to nie zawsze kawe musi
                                                    oznaczac? ;>
                                    • Gość: ZetKa Re: a kto widzial zetke? n/t IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 15:37
                                      No kto jak kto, ale skuter nie powinien zadawac takich pytan.
                                      Otoz, ze znanych skuterowi, to:
                                      Stettiner,
                                      Spoon (z pl.reg.szcz.)
                                      kilku kolegow skutera z pracy.
                                      • Gość: milseog ja widzialem was najwiecej IP: 213.77.59.* 05.09.02, 15:51
                                        :) tak, tak. ja to dopiero mam w glowie bank twarzy: laura, franek, skuti,
                                        pakuz, koala, bbury, ga, hannad, sheki...
                                        dobrze byc generalem:)
                                        • franekkk Re: ja widzialem was najwiecej 05.09.02, 15:54

i co???

taką masz twasz że nawet zdjęcia nie chcą zrobić

pewnie jak ciebie zobaczyli to im się koncepcja zmieniła
                                        • jottka Re: ja widzialem was najwiecej 05.09.02, 15:54
                                          ale moich zdjęć nie widziałeś, a niektórzy tak :)))
                                          • Gość: pakuz Re: ja widzialem was najwiecej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 15:56
                                            jottka napisała:

> ale moich zdjęć nie widziałeś, a niektórzy tak :)))
                                            to bylo ich wiecej?? tych zdjec znaczy sie
                                            takie z konca imprezy z reguly najlepsze sa
                                            • jottka Re: ja widzialem was najwiecej 05.09.02, 15:59
                                              nie :)) wstrząśnięta fotką gw, rozesłałam niektórym starannie dobrane portfolio
                                              • Gość: milseog Re: ja widzialem was najwiecej IP: 213.77.59.* 05.09.02, 16:03
                                                widzialem ciebie w gw. a skoro rozsylasz portfolio to znaczy, ze to z gw jest
                                                dobrane najstaranniej:)
                                                ha ha ha ahaha:)
                                              • franekkk Re: ja widzialem was najwiecej 05.09.02, 16:05

boże
                                                co ludzie mają w głowach
                                                a w portfoliach to dopiero
                                                • jottka skuter 05.09.02, 16:10
                                                  powiedział, że obrazki są śliczne :))

a niektórzy zazdroszczą i tyle
                                                  • Gość: abi Re: skuter IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 16:13
                                                    jottka napisała:

> powiedział, że obrazki są śliczne :))
                                                    >
                                                    > a niektórzy zazdroszczą i tyle
                                                    to prawa. Ja zzieleniałam z zazdrości :(
                                                  • jottka Re: skuter 05.09.02, 16:13
                                                    no i sami widzicie :))
                                                  • franekkk Re: skuter 05.09.02, 16:14

a ja nic nie widzę
                                                    a moze żyrafy wchodzą do szafy??
                                                    a potem coś o trombie było
                                                  • pakuz Re: skuter 05.09.02, 16:16
                                                    Jottka , czy ty bierzesz udzial w tej zabawi pt "wygraj skuter" ???
                                                  • jottka Re: skuter 05.09.02, 16:29
                                                    chciałam - ale on jest okropnie kosztowny :((

a jak chciałam go wygrać na jeden dzień, to odrzucił propozycję, bo
                                                    to 'półśrodki', och och

znikąd nadziei
                                        • Gość: ZetKa Re: ja widzialem was najwiecej IP: *.net.com / 3.111.148.* 05.09.02, 16:35
                                          > :) tak, tak. ja to dopiero mam w glowie bank twarzy: laura, franek, skuti,
                                          > pakuz, koala, bbury, ga, hannad, sheki...
                                          > dobrze byc generalem:)

A mnie i tak nie widziales... nawet nie masz kogo dorwac w realu, zeby spytac
                                          jak wygladam!
                                          • bbury Re: ja widzialem was najwiecej 06.09.02, 15:46
                                            i co już koniec ???
                                            żadnych nowych informacji kto gdzie co i jak ??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka