Dodaj do ulubionych

dr Marek Bulsa

17.09.05, 16:44
czy możecie mi napisac swoje opinie na temat gin. Bulsy?
bede bardzo wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 18.09.05, 20:55
      kiedyś, sporo lat temu byłam jego pacjentką i uważam, że jako specjalista jest
      rewelacyjny. Zresztą moja teściowa też go bardzo chwali, pomógł jej wyjść z
      raka. Obi jesteśmy zdania, że posiada ogromną wiedzę i jest doceniany w
      środowisku lekarskim
      • czarnula28 Re: dr Marek Bulsa 19.09.05, 08:39
        mi prowadzi drugą ciązę, ale ostatnio 3 razy zmienil miejsce pracy i
        zastanawiam sie co jest tego przyczyną....?
        • kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 23.09.05, 18:08
          teraz jest w Gryfinie (ja tu właśnie mieszkam) sciagneli go do naszego szpitala
          pniewaz nasza kadra byla nieodpowiednio wykwalifikowana a poprzedni ordynator
          poddawal pacjentki zabiegom ktorych wcale one nie potrzebowaly a w rezultacie
          tego zostaly okaleczone a nie wyleczono, to byla dosyc glosna sprawa w
          telewizji ostatnio. No i sciagnieto Bulse jako dobrego fachowca do pelnienia
          obowiazkow ordynatora i naprawienia bledow ktore zostaly popelnione przez
          poprzednia kadre. Podobno ma za zadanie wyprowadzic nasz oddzial ginekologiczno-
          polozniczy na prosta droge, w przeciwnym razie zostanie on zamkniety. Dlatego
          tez Bulsa znow zmienil prace :) A z tego co mowila mi tesciowa, a ona go dosyc
          dobrze zna, to w momencie kiedy zwalnial sie z Golecina to mial wyjezdzac za
          granice, no ale plany sie pokrzyzowaly. Mysle, ze nie masz powodow do
          zmartwien :) pozdrawiam
          • czarnula28 Re: dr Marek Bulsa 23.09.05, 18:19
            wiem, ze on jest fachowcem .... tylko gdzie ja teraz będę rodzić????? nie chcę
            w Gryfinie!!!
            • kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 25.09.05, 08:39
              tez bym nie chciala w Gryfinie, moze do czau Twojego porodu bedzie juz w innym
              szpitalu :) zycze powodzenia i pozdrawiam
              • czarnula28 Re: dr Marek Bulsa 25.09.05, 15:52
                a na kiedy masz termin???? nie wiesz na ile on poszedł do tego Gryfina?
                • beata761 Re: dr Marek Bulsa 30.09.05, 22:05
                  jeżeli w Gryfinie został ordynatorem to zapewne zostanie tu jak najdłuzej.
                • kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 02.10.05, 22:36
                  ojniestety nie mam pojecia jak dlugo tu bedzie. ja mam termin na 16 kwietnia
                  ale nie jestem jego pacjentka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka