czarnula28 17.09.05, 16:44 czy możecie mi napisac swoje opinie na temat gin. Bulsy? bede bardzo wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 18.09.05, 20:55 kiedyś, sporo lat temu byłam jego pacjentką i uważam, że jako specjalista jest rewelacyjny. Zresztą moja teściowa też go bardzo chwali, pomógł jej wyjść z raka. Obi jesteśmy zdania, że posiada ogromną wiedzę i jest doceniany w środowisku lekarskim Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula28 Re: dr Marek Bulsa 19.09.05, 08:39 mi prowadzi drugą ciązę, ale ostatnio 3 razy zmienil miejsce pracy i zastanawiam sie co jest tego przyczyną....? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 23.09.05, 18:08 teraz jest w Gryfinie (ja tu właśnie mieszkam) sciagneli go do naszego szpitala pniewaz nasza kadra byla nieodpowiednio wykwalifikowana a poprzedni ordynator poddawal pacjentki zabiegom ktorych wcale one nie potrzebowaly a w rezultacie tego zostaly okaleczone a nie wyleczono, to byla dosyc glosna sprawa w telewizji ostatnio. No i sciagnieto Bulse jako dobrego fachowca do pelnienia obowiazkow ordynatora i naprawienia bledow ktore zostaly popelnione przez poprzednia kadre. Podobno ma za zadanie wyprowadzic nasz oddzial ginekologiczno- polozniczy na prosta droge, w przeciwnym razie zostanie on zamkniety. Dlatego tez Bulsa znow zmienil prace :) A z tego co mowila mi tesciowa, a ona go dosyc dobrze zna, to w momencie kiedy zwalnial sie z Golecina to mial wyjezdzac za granice, no ale plany sie pokrzyzowaly. Mysle, ze nie masz powodow do zmartwien :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula28 Re: dr Marek Bulsa 23.09.05, 18:19 wiem, ze on jest fachowcem .... tylko gdzie ja teraz będę rodzić????? nie chcę w Gryfinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 25.09.05, 08:39 tez bym nie chciala w Gryfinie, moze do czau Twojego porodu bedzie juz w innym szpitalu :) zycze powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula28 Re: dr Marek Bulsa 25.09.05, 15:52 a na kiedy masz termin???? nie wiesz na ile on poszedł do tego Gryfina? Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: dr Marek Bulsa 30.09.05, 22:05 jeżeli w Gryfinie został ordynatorem to zapewne zostanie tu jak najdłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: dr Marek Bulsa 02.10.05, 22:36 ojniestety nie mam pojecia jak dlugo tu bedzie. ja mam termin na 16 kwietnia ale nie jestem jego pacjentka Odpowiedz Link Zgłoś