Gość: Gosc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 07:33 ...Powiedziałem władzom uczelni, że oddam pieniądze, jak dostanę lokal z powrotem ... znaczy sie szantazysta ? dawac lokal bo jak nie to figa z makiem ? wiarygodnosc tego kolesia jest g... warta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 07:34 www.psrp.org.pl/?sub=bsamorzady&sec=&id_osoby=71 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.131.am.szczecin.pl 21.09.05, 08:26 Oczywiście że Kudłaty to krętacz i wie to każdy kto mial z nim kontakt w sferze biznesowej, choc towarzysko jest świetnym kumplem (przyznają to na pewno także koledzy z samorządu US, którzy niejen browar wypili na jego koszt). W artykule bardzo mi się podoba że Przypis jest przedstawiany tylko jako szef samorządu US, nikt nie wspomina że drugą ofertę złorzył właśnie on! Nikt nie pisze jak to rozmwawiając z Wragą (w końcu to koledzy) robił wszystko żeby samemu przejąc klub za jego plecami A troska o biednych studentów, każdy kto wie jak przydzielane są pokoje (szczególnie jedynki i ładne pokoje w Marynarzu) wie że wałek na 50 tys to dla chłopcow z Samorządu niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 21.09.05, 08:30 osiem lat w samorządzie i zawsze na wysokim stołku:-) czemu nikt nie powie, że kudłaty to wspólas muchy? czemu gazeta tego nie wspomni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kart Piotr Muszyński pozdrawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:18 ....zapewne swojego najblizszeg kolegę. Wraga jaki jest kazdy moze poczytac. Ale to strawię. Zle mi się robi jednak, gdy na tym samym forum kolesie Muchy skaczą po komputerach podbijajac jego reklame parlamentarna. Szkoda, że każdy z głosujących na Muszyńskiego nie moze zrobic z nim chociaz jednego interesu. A potem próbowac sie rozliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werner Kiedy otwarcie ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:36 Kiedy otwarcie ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.09.05, 08:31 Ciekaw jestem kot kryje się "Chciałem prowadzić klub, ale do dziś nie dostałem odpowiedzi na piśmie - mówi jeden z pozostałych oferentów. - Bardzo się zdziwiłem, że znowu ma się nim zająć Wraga." - czy to nie aby Pan Łuczak, Przypis, Gojdź bo na uczelni tajemnicą nie jest że Ci Panowie chcieli przejąć klub i chodzili wokół sprawy aby to im oddano klub widać nie mieli pomysłu lub na US nie chcą działaczy Polityczno-Samorządowych wspierać tzn aktywnych członków PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rektorat Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.09.05, 10:06 Noi czemu ma słuzyć ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 212.14.17.* 21.09.05, 11:30 Jak to czemu ma służyć? Kolo był przez 9 lat (sic!) szefem samorządu - przecież nie jest się od pierwszego roku! - wieczny student, bo tylko uczył się jak kombinować; no a teraz wie wszystko o wszystkich i ma ich wokół paluszka. Takich trzeba tępić! Ale jak znam życie, to za cztery lata zostanie posłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.131.am.szczecin.pl 21.09.05, 11:44 Posłem nie zostanie bo nie angażuje się w politykę, a że "wie wszystko o wszystkich" to co to znaczy? Że ktoś zdradza żonę a on go szantażuje? Jeśli osoba jest bez skazy (wiem, wiem to rzadkość) nie ma się czego obawiać, a jak ktoś ma nazbierane to się własnego cienia boi. A co do pytania o cel tego artykułu to oczywiste - jest to celowe uderzenie w nowego rektora US osób mu niechętnych, wszyscy zainteresowani (pracownicy rektoratu również) zapewne doskonale wiedzą o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Man Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 15:04 faktycznie smierdzi juz tytul 'klub Breakout **dostał** dłużnik ' gdyby wygral wlasciwy osobnik, pisanoby o prawidlowym przebiegu konkursu/przetargu, jak to jest Panie dziennikarzyno, coz ten czlowiek wlasciwie dostal ? klub ?! nie sadze, moze tylko prawo do dzierzawy w zamian za oplaty ?! ktos tu pisze na zlecenie, twoji szefowie o tym wiedza, czy to twoj wlasny, wspanialy POMYSL ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 21.09.05, 15:07 a ja to inaczej odebrałam: została wybrana oferta faceta, który przez długi okres czasu narażał właściciela na straty. bezkarnie narażał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Man Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 16:57 a ja to inaczej odebrałam: została wybrana oferta faceta, który przez długi okres czasu narażał właściciela na straty. bezkarnie narażał. to sprawa wlasciciela ze topi pieniazki, lub prokuratora jesli topi nasze znaczy sie nasze wspolne pieniazki :-), nie bronie tego kolesia tylko takie chwyty, ktore prezentuje redaktorek sa ponizej poziomu, zreszta komornik chyba juz stoi u drzwi ... jesli sie napnie to go chwyci za portki i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 24.09.05, 13:45 lokal jest własnościa uczelnianą i cały problem polega na: jak odmówić faciowi, co przez dziesięć lat działał w samorządzie wyrabiając sobie układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 82.145.88.* 24.09.05, 17:23 "lokal jest własnościa uczelnianą i cały problem polega na: jak odmówić faciowi, co przez dziesięć lat działał w samorządzie wyrabiając sobie układy." I właśnie takie układy trzeba piętnować i rozbijać, Uniwersytet nie jest prywatną własnością i nie można pozwalać na to, żeby rządzili nim tacy kolesie jak "Gienio" i Łuczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hippo Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:53 Ciekawe czyprzed sylwkiem otworzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 22.09.05, 22:44 Cała spraw jest naktęcona przez sprzedajnego redaktora a artykuł pisany na zlecenie. Problem byłby gdyby umowę na klub podpisano i umożono dług. A tu jasna sprawa koleś chce oddać dług a i teraz płaci czynsz. A tak klub stał długi czs wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obeznana Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:43 nie ma co bić piany to tylko tzw. "specyfika szkoły wyższej",ten numerek to małe miki przy innych. A tak na marginesie redaktorze Górka ładne dziewczyny w US czekają....,nie ma co składać broni i cierpieć tyle czasu po porażce - "głowa" do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:58 Ach breakout, extra klub kiedys. Co weekend imprezy do bialego rana, szkoda ze nie istnieje, jestem jak najbardziej za jego reaktywacja, tylko nie wiadomo czy bedzie mial taka atmosfere jak kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 21.09.05, 21:01 Pani prorektor US dziwi się, że Wraga dostał ponownie klub w dzierżawę. A ja się nie dziwię, gdyż wiem, że ma on do tej pory układy na uniwerku - wszakże "rektor US", pan Łuczak jest jego dobrym friendem, a o tym kto dostanie klub w dzierżawę decydował dyrektor administracyjny US - "Gienio" Kisiel, który z kolei jest koleżką Łuczaka - ot i cała tajemnica Mundialu. Znam wielu ludzi, którzy dzierżawili lokale od Uniwersytetu i popadli w tarapaty finansowe, ale oni nie dostali od pana Kisiela drugiej szansy - dostali wypowiedzenia i komornik ściga ich do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 22.09.05, 22:37 Fajnie że ponownie będzie otwarty Breaokut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 22.09.05, 22:39 Ach breakout, extra klub kiedys. Co weekend imprezy do bialego rana, szkoda ze nie istnieje, jestem jak najbardziej za jego reaktywacja, tylko nie wiadomo czy bedzie mial taka atmosfere jak kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:03 a Tadzia Nalepę ktoś pytał o zgodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Wspólnikiem Wragi był PIOTR MUSZŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 20:24 Wspólnikiem Wragi był PIOTR MUSZŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsm@nik.gov.pl <ws Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:34 wsm@nik.gov.pl <wsm@nik.gov.pl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik@nik.gov.pl <ni Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:35 nik@nik.gov.pl <nik@nik.gov.pl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BHP. Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 217.153.6.* 26.09.05, 15:52 O pan Kudłaty jest the best . I jego były ?? wspólnik też..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:07 Jaki jest Kudłaty , każdy wie kto z nim miał do czynienia. A lokalu nie otworza na początku pażdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
humanoidus Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 27.09.05, 17:25 a jaki jeste ten koleś kudłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Koleś Kudłaty - to bardzo pazerny koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:26 Przemek W. Jest podobny do swojego (byłego ?) wspólnika Piotra M. - Chcowy, niesłowny, podstepny. Wiem z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Ja tam wolę PINOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:29 Wolę Pinokio zdecydowanie- a koleżeństwo ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 15.10.05, 15:22 Widać Wraga, tak jak jego kumpel Mucha, też nie lubi płacić. Ciekawym, jaki wpływ na decyzję Uniwerku miał Michał Łuczak (pracownik rektoratu), uczeń i wspólas Wragi, obecnie przydupas Nitrasa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch To sie od 89 r nazywa publ.przetarg,a nie dostał? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 21.10.05, 14:42 Kiedyś było dostał??,gazet nie czytacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiadowcA Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:27 Dupki rece precz od Uniwerku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary student Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 16.10.05, 16:36 "> Dupki rece precz od Uniwerku." Mam nadzieję, że te słowa skierowałeś do Wragi i jego kumpli (Łuczak + Mucha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiadowcA Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:46 dobrze myślisz absolwent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:18 Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dług - z odsetkami Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:12 Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czynne już ??? Czynne już ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:53 Czynne już ??? Odpowiedz Link Zgłoś