Dodaj do ulubionych

Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uczelni

IP: 195.124.114.* 21.09.05, 07:33
...Powiedziałem władzom uczelni, że oddam pieniądze, jak dostanę lokal z
powrotem ...
znaczy sie szantazysta ? dawac lokal bo jak nie to figa z makiem ?
wiarygodnosc tego kolesia jest g... warta
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 07:34
      www.psrp.org.pl/?sub=bsamorzady&sec=&id_osoby=71
    • Gość: kolega Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.131.am.szczecin.pl 21.09.05, 08:26
      Oczywiście że Kudłaty to krętacz i wie to każdy kto mial z nim kontakt w sferze
      biznesowej, choc towarzysko jest świetnym kumplem (przyznają to na pewno także
      koledzy z samorządu US, którzy niejen browar wypili na jego koszt). W artykule
      bardzo mi się podoba że Przypis jest przedstawiany tylko jako szef samorządu US,
      nikt nie wspomina że drugą ofertę złorzył właśnie on! Nikt nie pisze jak to
      rozmwawiając z Wragą (w końcu to koledzy) robił wszystko żeby samemu przejąc
      klub za jego plecami A troska o biednych studentów, każdy kto wie jak
      przydzielane są pokoje (szczególnie jedynki i ładne pokoje w Marynarzu) wie że
      wałek na 50 tys to dla chłopcow z Samorządu niewiele.
      • ja_aska Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 21.09.05, 08:30
        osiem lat w samorządzie i zawsze na wysokim stołku:-)
        czemu nikt nie powie, że kudłaty to wspólas muchy? czemu gazeta tego nie
        wspomni?
        • Gość: Kart Piotr Muszyński pozdrawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:18
          ....zapewne swojego najblizszeg kolegę. Wraga jaki jest kazdy moze poczytac.
          Ale to strawię. Zle mi się robi jednak, gdy na tym samym forum kolesie Muchy
          skaczą po komputerach podbijajac jego reklame parlamentarna. Szkoda, że każdy z
          głosujących na Muszyńskiego nie moze zrobic z nim chociaz jednego interesu. A
          potem próbowac sie rozliczyć.
        • Gość: Werner Kiedy otwarcie ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:36
          Kiedy otwarcie ???????????????
    • Gość: Konrad Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.09.05, 08:31
      Ciekaw jestem kot kryje się "Chciałem prowadzić klub, ale do dziś nie dostałem
      odpowiedzi na piśmie - mówi jeden z pozostałych oferentów. - Bardzo się
      zdziwiłem, że znowu ma się nim zająć Wraga." - czy to nie aby Pan Łuczak,
      Przypis, Gojdź bo na uczelni tajemnicą nie jest że Ci Panowie chcieli przejąć
      klub i chodzili wokół sprawy aby to im oddano klub widać nie mieli pomysłu lub
      na US nie chcą działaczy Polityczno-Samorządowych wspierać tzn aktywnych
      członków PO.
    • Gość: Rektorat Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.09.05, 10:06
      Noi czemu ma słuzyć ten artykuł?
      • Gość: ja Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 212.14.17.* 21.09.05, 11:30
        Jak to czemu ma służyć? Kolo był przez 9 lat (sic!) szefem samorządu - przecież
        nie jest się od pierwszego roku! - wieczny student, bo tylko uczył się jak
        kombinować; no a teraz wie wszystko o wszystkich i ma ich wokół paluszka.
        Takich trzeba tępić! Ale jak znam życie, to za cztery lata zostanie posłem...
        • Gość: gość Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.131.am.szczecin.pl 21.09.05, 11:44
          Posłem nie zostanie bo nie angażuje się w politykę, a że "wie wszystko o
          wszystkich" to co to znaczy? Że ktoś zdradza żonę a on go szantażuje? Jeśli
          osoba jest bez skazy (wiem, wiem to rzadkość) nie ma się czego obawiać, a jak
          ktoś ma nazbierane to się własnego cienia boi.
          A co do pytania o cel tego artykułu to oczywiste - jest to celowe uderzenie w
          nowego rektora US osób mu niechętnych, wszyscy zainteresowani (pracownicy
          rektoratu również) zapewne doskonale wiedzą o kogo chodzi.
          • Gość: Bongo Man Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 15:04
            faktycznie smierdzi juz tytul 'klub Breakout **dostał** dłużnik '
            gdyby wygral wlasciwy osobnik, pisanoby o prawidlowym przebiegu
            konkursu/przetargu, jak to jest Panie dziennikarzyno, coz ten czlowiek
            wlasciwie dostal ? klub ?! nie sadze, moze tylko prawo do dzierzawy w zamian za
            oplaty ?! ktos tu pisze na zlecenie, twoji szefowie o tym wiedza, czy to twoj
            wlasny, wspanialy POMYSL ?
            • ja_aska Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 21.09.05, 15:07
              a ja to inaczej odebrałam: została wybrana oferta faceta, który przez długi
              okres czasu narażał właściciela na straty. bezkarnie narażał.
              • Gość: Bongo Man Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 195.124.114.* 21.09.05, 16:57
                a ja to inaczej odebrałam: została wybrana oferta faceta, który przez długi
                okres czasu narażał właściciela na straty. bezkarnie narażał.

to sprawa wlasciciela ze topi pieniazki, lub prokuratora jesli topi nasze
                znaczy sie nasze wspolne pieniazki :-), nie bronie tego kolesia tylko takie
                chwyty, ktore prezentuje redaktorek sa ponizej poziomu, zreszta komornik chyba
                juz stoi u drzwi ... jesli sie napnie to go chwyci za portki i po sprawie
                • ja_aska Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 24.09.05, 13:45
                  lokal jest własnościa uczelnianą i cały problem polega na: jak odmówić faciowi,
                  co przez dziesięć lat działał w samorządzie wyrabiając sobie układy.
                  • Gość: ktośtam Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 82.145.88.* 24.09.05, 17:23
                    "lokal jest własnościa uczelnianą i cały problem polega na: jak odmówić
                    faciowi,
                    co przez dziesięć lat działał w samorządzie wyrabiając sobie układy."

I właśnie takie układy trzeba piętnować i rozbijać, Uniwersytet nie jest
                    prywatną własnością i nie można pozwalać na to, żeby rządzili nim tacy kolesie
                    jak "Gienio" i Łuczak.
                • Gość: Hippo Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:53
                  Ciekawe czyprzed sylwkiem otworzy ?
              • Gość: KOKO Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 22.09.05, 22:44
                Cała spraw jest naktęcona przez sprzedajnego redaktora a artykuł pisany na
                zlecenie. Problem byłby gdyby umowę na klub podpisano i umożono dług. A tu
                jasna sprawa koleś chce oddać dług a i teraz płaci czynsz. A tak klub stał
                długi czs wolny
    • Gość: obeznana Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:43
      nie ma co bić piany to tylko tzw. "specyfika szkoły wyższej",ten numerek to
      małe miki przy innych.
      A tak na marginesie redaktorze Górka ładne dziewczyny w US czekają....,nie ma co
      składać broni i cierpieć tyle czasu po porażce - "głowa" do góry.
      • Gość: aa Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:58
        Ach breakout, extra klub kiedys. Co weekend imprezy do bialego rana, szkoda ze
        nie istnieje, jestem jak najbardziej za jego reaktywacja, tylko nie wiadomo czy
        bedzie mial taka atmosfere jak kiedys...
        • Gość: ktośtam Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 21.09.05, 21:01
          Pani prorektor US dziwi się, że Wraga dostał ponownie klub w dzierżawę. A ja
          się nie dziwię, gdyż wiem, że ma on do tej pory układy na uniwerku -
          wszakże "rektor US", pan Łuczak jest jego dobrym friendem, a o tym kto dostanie
          klub w dzierżawę decydował dyrektor administracyjny US - "Gienio" Kisiel, który
          z kolei jest koleżką Łuczaka - ot i cała tajemnica Mundialu. Znam wielu ludzi,
          którzy dzierżawili lokale od Uniwersytetu i popadli w tarapaty finansowe, ale
          oni nie dostali od pana Kisiela drugiej szansy - dostali wypowiedzenia i
          komornik ściga ich do tej pory.
          • Gość: emil Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 22.09.05, 22:37
            Fajnie że ponownie będzie otwarty Breaokut.
            • Gość: Mario Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 22.09.05, 22:39
              Ach breakout, extra klub kiedys. Co weekend imprezy do bialego rana, szkoda ze
              nie istnieje, jestem jak najbardziej za jego reaktywacja, tylko nie wiadomo czy
              bedzie mial taka atmosfere jak kiedys...
    • Gość: mira Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:03
      a Tadzia Nalepę ktoś pytał o zgodę
    • Gość: Pepe Wspólnikiem Wragi był PIOTR MUSZŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 20:24
      Wspólnikiem Wragi był PIOTR MUSZŃSKI
    • Gość: wsm@nik.gov.pl <ws Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:34
      wsm@nik.gov.pl <wsm@nik.gov.pl>
    • Gość: nik@nik.gov.pl <ni Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:35
      nik@nik.gov.pl <nik@nik.gov.pl>
    • Gość: BHP. Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: 217.153.6.* 26.09.05, 15:52
      O pan Kudłaty jest the best . I jego były ?? wspólnik też.....
    • Gość: Gość Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:07
      Jaki jest Kudłaty , każdy wie kto z nim miał do czynienia.
      A lokalu nie otworza na początku pażdziernika
      • humanoidus Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 27.09.05, 17:25
        a jaki jeste ten koleś kudłaty
        • Gość: Łysy Koleś Kudłaty - to bardzo pazerny koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:26
          Przemek W. Jest podobny do swojego (byłego ?) wspólnika Piotra M. - Chcowy,
          niesłowny, podstepny. Wiem z autopsji
    • Gość: Kibol Ja tam wolę PINOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:29
      Wolę Pinokio zdecydowanie- a koleżeństwo ??????????
    • zilbeer Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc 15.10.05, 15:22
      Widać Wraga, tak jak jego kumpel Mucha, też nie lubi płacić. Ciekawym, jaki
      wpływ na decyzję Uniwerku miał Michał Łuczak (pracownik rektoratu), uczeń i
      wspólas Wragi, obecnie przydupas Nitrasa?:)))
      • Gość: komuch To sie od 89 r nazywa publ.przetarg,a nie dostał? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 21.10.05, 14:42
        Kiedyś było dostał??,gazet nie czytacie
    • Gość: zawiadowcA Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:27
      Dupki rece precz od Uniwerku.
      • Gość: stary student Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 16.10.05, 16:36
        "> Dupki rece precz od Uniwerku."
        Mam nadzieję, że te słowa skierowałeś do Wragi i jego kumpli (Łuczak + Mucha).
        • Gość: zawiadowcA Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:46
          dobrze myślisz absolwent
    • Gość: Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:18
      Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty,
      Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty, Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
      Kudłaty,Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty, Kudłaty,
    • Gość: Dług - z odsetkami Re: Uniwersytecki klub Breakout dostał dłużnik uc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:12
      Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z
      odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami
      ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys.
      zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z
      odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami
      ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys.
      zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z
      ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys.
      zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z
      złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z
      odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami
      złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z
      złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. złDług - z
      złDług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z odsetkami ok. 60 tys. zł Dług - z
      odsetkami ok. 60 tys. zł
      • Gość: Czynne już ??? Czynne już ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:53
        Czynne już ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka