Dodaj do ulubionych

Wieczór wyborczy w Szczecinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:01
K...! Jeśli faktycznie do senatu wygrał ten chłop bez jaj, to Senat mamy jako
region przesrany! Ten milczący łodzianin (!) nic nie zrobił i nie zrobi dla
regionu! Niech to cholera... A czerwoni mają się z czego cieszyć bo są w
mniejszości i za nic przez 4 lata nie będą odpowiadać :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: javal [...] IP: *.kubatronic.com.pl 25.09.05, 23:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Tytus Re: Wieczór wyborczy w Szczecinie IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:14
        na ten przykład :p
        • maciej.popielarz Może powinienem zostac kapitalistą? 26.09.05, 02:35
          "Sądząc z reakcji zgromadzonych największym wrogiem Sojuszu w wyborach było SdPl. - Uuuuuuuu - takim buczeniem przemieszanym z satysfakcją przyjęto wynik socjaldemokratów"

Reakcję mozna było przewidziec.... SLD zrobiło wszystko aby nas wyeliminowac z parlamentu.

A skoro Polacy tak wybrali...

... jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.

Może powinienem zostać kapitalistą? ;)

Co wy na to?
          • Gość: Wyborca Walki "bratobojcze" sa najostrzejsze IP: 217.153.6.* 26.09.05, 12:47
            Nie sledziłem "bratobojczych" walk pomiedzy SLD a SDPL w Szczecinie czy tez
            ogolnie-poza proba nacisku/szantazu Borowskiego na kongresie czy czyms tam SLD

Ale lokalnie podgryzanie widac bylo

Sadze tez, ze nikt w sumie nie lubi "zdrajcow" a przynajmniej za takich pewnie
            czesc SLD uwaza czesc SDPL

++

PS mnie nie cieszy nie zakwalifikowanie sie PD ani SDPL, wolalbym aby to np PSL
            pozostalo poza,ale stalo sie jak stalo
    • shp80 Re: Wieczór wyborczy w Szczecinie 26.09.05, 02:41
      "PO: straciliśmy przez frekwencję "

Hmm, nie bardzo rozumiem.. Gdyby więcej ludzi chciało głosować na PO, czy inne
      partie, to by przyszli do urn...

Pozdro
      Tomek
    • Gość: Nowo wybrani Info od nowo wybranych IP: *.internet.v.pl 26.09.05, 08:07
      Teraz drodzy rodacy POCAŁUJCIE NAS W DUPĘ!!
      • Gość: XXL :)))))) IP: 212.14.58.* 26.09.05, 08:22
        :)))))))
      • Gość: Fifrock Re: Info od nowo wybranych IP: *.asternet.pl 26.09.05, 08:38
        dokladnie:)
        • Gość: Wyborca nowo wybrani kaza sie pocalowac w d... IP: 217.153.6.* 26.09.05, 12:48
          ale za 3,5 roku (bo chyba nie bedzie wczesniejszych wyborow) znow sie beda
          wdzieczyc :-(
    • seterka łyczywek 26.09.05, 08:26
      Jestem zwolennikuem PIS-u, by nie zmarnować głosu w wyborach do Senatu
      głosowałem na łyczywka, ale teraz widzę że zrobiłem duzy błąd !!!!
      ( ł - małe ł pisałem z premedytacją )
      • Gość: hos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:16
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Energetyk " i Karol Osowski z zarządu elektrowni Dolna Odra" IP: *.internet.v.pl 26.09.05, 10:12
      ...Osadzony na ciepłej posadce, choc zna się na tym jak kura na pieprzu (Podobnie jak rolnik Rutkowski na porcie). A niewiele brakowało by Jacuś oddał akcje Dolnej Odry Śląskiej Kompani Węglowej na pożarcie (czyli dokapitalizowanie)! Sitwo - Demokracja.

• krokus5 Re: Wieczór wyborczy w Szczecinie 26.09.05, 11:07
      Zaprzepaszczona szansa aby dobić komunę i harcerzyka.Ormowcy trzymają się dalej
      póki nie wymrą.Znowu ta twarz Jacka P. wszędzie pałętająca się po mediach i
      opowiadająca frazesy i banały.Szkoda.
    • Gość: Pavol Re: Wieczór wyborczy w Szczecinie IP: 206.194.216.* 26.09.05, 23:56
      Coz to za tragiczna frekwencja... Slowa ubolewania dla naszych rodakow. Rzady
      mniejszosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka