Gość: świetlany patrol IP: *.idea.pl 09.04.05, 21:10 wiedziałem, że do takich rzeczy dojdzie! wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=58944 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: PRZEGINAMY!!! IP: *.ksiazat.v.pl 09.04.05, 21:33 jak wyraziłem swoje negatywne zdanie na temat gaszenia świała w ten dzień i o tej godzinie to mało co mnie nie zlinczowano,och ta nasza narodowa tolerancja,wyrozumiałość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ja zgasiłem IP: 62.69.200.* 09.04.05, 21:46 jeżeli przez to kogoś naraziłem na niebezpieczeństwo, to bardzo przepraszam. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: PRZEGINAMY!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 10:57 Przeginamy jasnowidzu pisząc takie posty ;-) Nikt nie wzywał do wyłaczania prądu w budynkach, gaszenia latarni ulicznych i lamp na salach operacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: PRZEGINAMY!!! 10.04.05, 13:23 ale nikt nie poinstruował fanatyków religijnych,że takich rzeczy nie wolno robić Nasze społeczeństwo nie rozróżnia apelu od rozkazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treo Re: PRZEGINAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:30 No, dokładnie...Co się mogło komu stać, jeśli ludzie po prostu zgasili w mieszkaniach światło? A jak idą spać to nie gaszą? I to jest niebezpieczne? Nie przypominam sobie, żeby była mowa o czymś innym. W domach! Tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swietlany patrol Re: PRZEGINAMY!!! IP: *.idea.pl 10.04.05, 14:10 a pamiętacie,?? jak po awarii prądu w Nowym Yorku podskoczył przyrost naturalny!!! ciekawe co będzie u nas?, a może 5 minut to zamało? zobaczymy za 9 mcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL przyrost naturalny IP: *.ksiazat.v.pl 10.04.05, 15:40 za 9 miesięcy wózek dziecięcy a za 2 lata tata zrób brata ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś