jacek.zienkiewicz 28.09.05, 18:19 Nadal czekam na określenie stawki naszego zakładu. Chyba że tchórzysz? JZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciara11 Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:22 imponujaca kariera zawodowa Panie Jacku. gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:29 Dziękuję bardzo, ale bez przesady. Znam bardziej imponujące. W dosłownym tego słowa znaczeniu. I to osób bez konekcji politycznych. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:37 czy mam rozumiec, ze Panu pomogly koneksje polityczne?:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:44 W żadnym razie. Pisałem o innych karierach ogólnie. W PO jestem od 2002 roku. A wcześniej z polityką miałem tyle wspólnego co każdy wyborca. Poza tym tam gdzie pracowałem i pracuję koneksje polityczne nie są brane pod uwagę. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 19:05 hmmm, tak nie do końca sie zgodzę Panie Jacek, szczeciński oddział BRE Banku swego czasu słynął z "właściwej" rekrutacji ;) Nie wiem jak jest dzisiaj, chyba normalnie ale różnie bywało, oczywiście nie wiem czy pracuje Pan w tym oddziale czy jest Pan pracownikiem Centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 20:01 Jacku, XYZ odpowie jutro rano, poczekaj cirpliwie... pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 21:06 Albercie, czekam cierpliwie. JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:06 Hej xyz-xyz, czekam na odpowiedź na moją propozycję stawki zakładu. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:27 Ja zaproponowałem uczciwą stawkę. Ty zas kolego stawkę, która przekracza moje zdolności finansowe. To jest tak, jak w pokerze. Kapitalista z parą dziewiątek rzuca na stół milion dolarów, a komuszek z dziurawymi kieszeniami i karetą asów na ręku, nie może sprawdzić:))) Ech kapitalysty:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:34 Ej nie przesadzaj, taki wyjazd to głównie koszt biletu na mecz + około 100-150 EUR w wersji oszczędnej. Uważam więc że też zaproponowałem uczciwą stawkę, a w dodatku niezwykłą bo możliwą do realizacji raz na cztery lata (a tak blisko od Szczecina to raz na 32 lata). Ale niech Ci będzie, Twoja strata (potencjalnie). Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:36 Poza tym, który komuszek w tym kraju ma dziurawe kieszenie? Chyba tylko ci którym od zagarniętego przy korytku szmalu porobiły się dziury. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:43 Poza tym, który komuszek w tym kraju ma dziurawe kieszenie? Ja:( Chyba tylko ci > którym od zagarniętego przy korytku szmalu porobiły się dziury. Mi się porobiły bez zagarniętego szmalu. A co do 150 Euro. To jest jakieś 600 zł. Jacku, ja jestem żonaty. Więc od 10 lat nie widziałem takiej góry szmalu w jednym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:50 xyz-xyz napisał: > Poza tym, który komuszek w tym kraju ma dziurawe kieszenie? > Ja:( To ty chyba nie komuszek? Albo komuszek w głebokiej niełasce. > Chyba tylko ci którym od zagarniętego przy korytku szmalu porobiły się dziury. > Mi się porobiły bez zagarniętego szmalu. > A co do 150 Euro. To jest jakieś 600 zł. Jacku, ja jestem żonaty. Więc od 10 > lat nie widziałem takiej góry szmalu w jednym miejscu! Ja też jestem żonaty, a co więcej dzieciaty. Dziur nie mam bo mi żona na bieżąco naprawia. A jak chcesz zobaczyć taką "górę" szmalu to poproś kolegów z SLD to Ci pokażą prawdziwą górę szmalu. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Do xyz-xyz IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 05.10.05, 11:10 Tu pasuje puenta ze starego kawału: "To ty nie jesteś komunista, tylko zwykły bezbożnik". A tak nawiasem, to co sądzisz o komunistach z (obecnej) KPP? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 16:01 Wieczór mam wolny, więc może jakieś piwko? Są chętni? xyz-xyz co Ty na to? Pzdr JZ PS. Odpowiedzi i wieści poprosze SMS-em na komórkę gdyż opuszczam stanowisko komputerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 07:53 Sorka za brak odpowiedzi, ale odebrałem sms`a późnym wieczorem i nie chciałem zakłócać ewentualnego spotkania:) Wieczór miałem niestety (zasadniczo stety:) ) zajęty. Rodzinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:02 xyz-xyz napisał: > Sorka za brak odpowiedzi, ale odebrałem sms`a późnym wieczorem i nie chciałem zakłócać ewentualnego spotkania:) Wieczór miałem niestety (zasadniczo stety:) ) zajęty. Rodzinnie. ... aby się z Panem Jackiem nie spotkać. Taki jakiś lisek-chytrusek, czy coś podobnego,;chyba faktycznie czerwony komuszek. Może to i lepiej, że z tego piwa nic nie wyszło? Pewnie taki xyz-xyz, to do piwa czerwony sok leje. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:13 Kolego 0rkplus, w poniedziałek dnia 03 października 2005 r. w Tawernie przy al. Boh. Warszawy spotkaliśmy się z Jackiem przy piwie i nie laliśmy żadnego soku. Do kolejnych spotkań dojdzie niechybnie, jednakże mój osobisty Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji wydaje mi przepustki stałe w sporych odstępach czasu. W chwili obecnej, z uwagi na poniedziałkową przepustkę, Minister Spraw Wewnętrznych wydał mi ZOMZa. Dla nie wtajemniczonych: Zakaz Opuszczania Miejsca Zakwaterowania.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:19 xyz-xyz napisał: > Kolego 0rkplus, w poniedziałek dnia 03 października 2005 r. w Tawernie przy al. > Boh. Warszawy spotkaliśmy się z Jackiem przy piwie i nie laliśmy żadnego soku. > Do kolejnych spotkań dojdzie niechybnie, jednakże mój osobisty Minister Spraw > Wewnętrznych i Administracji wydaje mi przepustki stałe w sporych odstępach > czasu. W chwili obecnej, z uwagi na poniedziałkową przepustkę, Minister Spraw > Wewnętrznych wydał mi ZOMZa. Dla nie wtajemniczonych: Zakaz Opuszczania Miejsca > Zakwaterowania.:)))))) O cholerka, w co ja wdepnąłem? A w co wdepnął Pan Jacek?? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:22 > O cholerka, w co ja wdepnąłem? Nie wiem. > A w co wdepnął Pan Jacek?? W Tawernę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:29 xyz-xyz napisał: > > A w co wdepnął Pan Jacek?? > W Tawernę:)))) Tak trzymać :-]]] Piwo jest lepsze od sexu. Nie wymaga pozycji zasadniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 12:07 0rhplus napisał: > A w co wdepnął Pan Jacek?? Chyba jeszcze w nic, bo moje obuwie wydaje się w miarę czyste, a i niepożądanego zapachu nie czuć. > Piwo jest lepsze od sexu. Nie wymaga pozycji zasadniczej. Śmiała teza i bardzo dyskusyjna. Jedno i drugie jest całkiem fajne. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:03 No problem. Piwko i tak się odbyło. Twoja strata :-) Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:24 Liberalnym :-) Całkowicie liberalnym. JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 21:05 Pracuję w Centrali BRE w Warszawie. Tam nawet nie wiedzą że mam coś wspólnego z PO. JZ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 08:48 Co z podatkiem "liniowym" w Irlandii? Coś ci napisałem w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=29773216&a=29978610 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 09:28 no dobra chłopaki, kiedy następne spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:20 Kiedy tylko sobie życzysz. Czekam na propozycje terminu. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:31 Zlituj się, dzisiaj o podatkach? Nie mam zdrowia, na poważne dysputy, możemy o podatkach przy piwie. JZ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:32 Ok. Jednak w Irlndi nie ma podatku liniowego:) Odpowiedz Link Zgłoś