Dodaj do ulubionych

Do xyz-xyz

28.09.05, 18:19
Nadal czekam na określenie stawki naszego zakładu. Chyba że tchórzysz?
JZ
Obserwuj wątek
    • kiciara11 Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:22
      imponujaca kariera zawodowa Panie Jacku.
      gratuluje
      • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:29
        Dziękuję bardzo, ale bez przesady.
        Znam bardziej imponujące. W dosłownym tego słowa znaczeniu. I to osób bez
        konekcji politycznych.
        Pozdrawiam
        JZ
        • kiciara11 Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:37
          czy mam rozumiec, ze Panu pomogly koneksje polityczne?:-(
          • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 18:44
            W żadnym razie. Pisałem o innych karierach ogólnie.
            W PO jestem od 2002 roku. A wcześniej z polityką miałem tyle wspólnego co każdy
            wyborca. Poza tym tam gdzie pracowałem i pracuję koneksje polityczne nie są
            brane pod uwagę.
            Pzdr
            JZ
            • hotcat01 Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 19:05
              hmmm, tak nie do końca sie zgodzę Panie Jacek, szczeciński oddział BRE Banku
              swego czasu słynął z "właściwej" rekrutacji ;) Nie wiem jak jest dzisiaj, chyba
              normalnie ale różnie bywało, oczywiście nie wiem czy pracuje Pan w tym oddziale
              czy jest Pan pracownikiem Centrali.
              • albert_c Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 20:01
                Jacku, XYZ odpowie jutro rano, poczekaj cirpliwie...

pozdrawiam,
                • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 21:06
                  Albercie, czekam cierpliwie.
                  JZ
                  • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:06
                    Hej xyz-xyz, czekam na odpowiedź na moją propozycję stawki zakładu.
                    Pzdr
                    JZ
                    • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:27
                      Ja zaproponowałem uczciwą stawkę. Ty zas kolego stawkę, która przekracza moje
                      zdolności finansowe. To jest tak, jak w pokerze. Kapitalista z parą dziewiątek
                      rzuca na stół milion dolarów, a komuszek z dziurawymi kieszeniami i karetą asów
                      na ręku, nie może sprawdzić:))) Ech kapitalysty:)
                      • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:34
                        Ej nie przesadzaj, taki wyjazd to głównie koszt biletu na mecz + około 100-150
                        EUR w wersji oszczędnej. Uważam więc że też zaproponowałem uczciwą stawkę, a w
                        dodatku niezwykłą bo możliwą do realizacji raz na cztery lata (a tak blisko od
                        Szczecina to raz na 32 lata).
                        Ale niech Ci będzie, Twoja strata (potencjalnie).
                        Pzdr
                        JZ
                      • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:36
                        Poza tym, który komuszek w tym kraju ma dziurawe kieszenie? Chyba tylko ci
                        którym od zagarniętego przy korytku szmalu porobiły się dziury.
                        Pzdr
                        JZ
                        • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:43
                          Poza tym, który komuszek w tym kraju ma dziurawe kieszenie?

Ja:(

Chyba tylko ci
                          > którym od zagarniętego przy korytku szmalu porobiły się dziury.

Mi się porobiły bez zagarniętego szmalu.

A co do 150 Euro. To jest jakieś 600 zł. Jacku, ja jestem żonaty. Więc od 10 lat
                          nie widziałem takiej góry szmalu w jednym miejscu!
                          • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 09:50
                            xyz-xyz napisał:
                            > Poza tym, który komuszek w tym kraju ma dziurawe kieszenie?
                            > Ja:(

To ty chyba nie komuszek? Albo komuszek w głebokiej niełasce.

> Chyba tylko ci którym od zagarniętego przy korytku szmalu porobiły się dziury.
                            > Mi się porobiły bez zagarniętego szmalu.
                            > A co do 150 Euro. To jest jakieś 600 zł. Jacku, ja jestem żonaty. Więc od 10
                            > lat nie widziałem takiej góry szmalu w jednym miejscu!

Ja też jestem żonaty, a co więcej dzieciaty. Dziur nie mam bo mi żona na
                            bieżąco naprawia. A jak chcesz zobaczyć taką "górę" szmalu to poproś kolegów z
                            SLD to Ci pokażą prawdziwą górę szmalu.
                            Pzdr
                            JZ
                          • Gość: Jazzek Re: Do xyz-xyz IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 05.10.05, 11:10
                            Tu pasuje puenta ze starego kawału: "To ty nie jesteś komunista, tylko zwykły
                            bezbożnik".

A tak nawiasem, to co sądzisz o komunistach z (obecnej) KPP?
                            • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 11:12
                              NIe znam
                              • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 05.10.05, 16:01
                                Wieczór mam wolny, więc może jakieś piwko?
                                Są chętni? xyz-xyz co Ty na to?
                                Pzdr
                                JZ
                                PS. Odpowiedzi i wieści poprosze SMS-em na komórkę gdyż opuszczam stanowisko
                                komputerowe.
                                • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 07:53
                                  Sorka za brak odpowiedzi, ale odebrałem sms`a późnym wieczorem i nie chciałem
                                  zakłócać ewentualnego spotkania:) Wieczór miałem niestety (zasadniczo stety:) )
                                  zajęty. Rodzinnie.
                                  • 0rhplus Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:02
                                    xyz-xyz napisał:

> Sorka za brak odpowiedzi, ale odebrałem sms`a późnym wieczorem i nie chciałem
                                    zakłócać ewentualnego spotkania:) Wieczór miałem niestety (zasadniczo stety:) )
                                    zajęty. Rodzinnie.

... aby się z Panem Jackiem nie spotkać.
                                    Taki jakiś lisek-chytrusek, czy coś podobnego,;chyba faktycznie czerwony
                                    komuszek.
                                    Może to i lepiej, że z tego piwa nic nie wyszło? Pewnie taki xyz-xyz, to do
                                    piwa czerwony sok leje.
                                    • xyz-xyz Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:13
                                      Kolego 0rkplus, w poniedziałek dnia 03 października 2005 r. w Tawernie przy al.
                                      Boh. Warszawy spotkaliśmy się z Jackiem przy piwie i nie laliśmy żadnego soku.
                                      Do kolejnych spotkań dojdzie niechybnie, jednakże mój osobisty Minister Spraw
                                      Wewnętrznych i Administracji wydaje mi przepustki stałe w sporych odstępach
                                      czasu. W chwili obecnej, z uwagi na poniedziałkową przepustkę, Minister Spraw
                                      Wewnętrznych wydał mi ZOMZa. Dla nie wtajemniczonych: Zakaz Opuszczania Miejsca
                                      Zakwaterowania.:))))))
                                      • 0rhplus Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:19
                                        xyz-xyz napisał:

> Kolego 0rkplus, w poniedziałek dnia 03 października 2005 r. w Tawernie przy
                                        al.
                                        > Boh. Warszawy spotkaliśmy się z Jackiem przy piwie i nie laliśmy żadnego soku.
                                        > Do kolejnych spotkań dojdzie niechybnie, jednakże mój osobisty Minister Spraw
                                        > Wewnętrznych i Administracji wydaje mi przepustki stałe w sporych odstępach
                                        > czasu. W chwili obecnej, z uwagi na poniedziałkową przepustkę, Minister Spraw
                                        > Wewnętrznych wydał mi ZOMZa. Dla nie wtajemniczonych: Zakaz Opuszczania
                                        Miejsca
                                        > Zakwaterowania.:))))))

O cholerka, w co ja wdepnąłem?
                                        A w co wdepnął Pan Jacek??
                                        • xyz-xyz Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:22
                                          > O cholerka, w co ja wdepnąłem?

Nie wiem.

> A w co wdepnął Pan Jacek??

W Tawernę:))))
                                          • 0rhplus Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 09:29
                                            xyz-xyz napisał:

> > A w co wdepnął Pan Jacek??

> W Tawernę:))))

Tak trzymać :-]]]
                                            Piwo jest lepsze od sexu. Nie wymaga pozycji zasadniczej.
                                            • jacek.zienkiewicz Re: Coś ten xyz-xyz wije się jak piskorz... 06.10.05, 12:07
                                              0rhplus napisał:
                                              > A w co wdepnął Pan Jacek??

Chyba jeszcze w nic, bo moje obuwie wydaje się w miarę czyste, a i
                                              niepożądanego zapachu nie czuć.

> Piwo jest lepsze od sexu. Nie wymaga pozycji zasadniczej.

Śmiała teza i bardzo dyskusyjna. Jedno i drugie jest całkiem fajne.
                                              Pzdr
                                              JZ
                                  • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:03
                                    No problem. Piwko i tak się odbyło. Twoja strata :-)
                                    Pzdr
                                    JZ
                                    • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:18
                                      A w jakim składzie?
                                      • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:24
                                        Liberalnym :-) Całkowicie liberalnym.
                                        JZ
                                        • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:31
                                          Czy było to liberalone skrzydło forum?
              • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 28.09.05, 21:05
                Pracuję w Centrali BRE w Warszawie. Tam nawet nie wiedzą że mam coś wspólnego z
                PO.
                JZ
                • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 08:48
                  Co z podatkiem "liniowym" w Irlandii? Coś ci napisałem w tym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=29773216&a=29978610
                  • ja_aska Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 09:28
                    no dobra chłopaki, kiedy następne spotkanie?
                    • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:20
                      Kiedy tylko sobie życzysz. Czekam na propozycje terminu.
                      Pzdr
                      JZ
                  • jacek.zienkiewicz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:31
                    Zlituj się, dzisiaj o podatkach? Nie mam zdrowia, na poważne dysputy, możemy o
                    podatkach przy piwie.
                    JZ
                    • xyz-xyz Re: Do xyz-xyz 06.10.05, 12:32
                      Ok. Jednak w Irlndi nie ma podatku liniowego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka