dyrgosia 07.10.05, 13:16 Chciałam się dowiedzieć czy mamy społecznego moderatora ? Jeśli taki jest wypadałoby napisać kto się opiekuje tym forum. Pytam ponieważ ostatnio znikają wątki z niewiadomych powodów, a inne łamiące regulamin są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieCenzor Re: Opiekun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:36 O właśnie, też chciałbym poznać naszego forumowego cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Opiekun 09.10.05, 22:45 Gosia, a co dokladnie chodzi? wiem ze zniknal watek o Nitrasie...niestety...i co jeszcze niknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Opiekun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:11 bedzie znikać wiele ciekawych rzeczy - w końcu to gazeta tuba liberałów z PD i PO. a ja tak bardzo chciałem poczytać o tej pracy magisterskiej posła! jestem zawiedziony! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Opiekun 12.10.05, 09:31 Ponawiam pytanie. Miłoby było gdyby admin chciał odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Opiekun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:16 Pamiętam, że ponad miesiąc, a może już i dwa temu nasz admin zadał nam pytanie na forum. Mieliśmy się zdecydować i wybrać kogoś wspólnie. Rozmyło się ... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Opiekun 13.10.05, 12:52 Gość portalu: wizytka napisał(a): > Pamiętam, że ponad miesiąc, a może już i dwa temu nasz admin zadał nam pytanie > na forum. Mieliśmy się zdecydować i wybrać kogoś wspólnie. Rozmyło się ... Właśnie nie wiadomo, nikt nie chce nam odpowiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Opiekun IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 13.10.05, 12:58 Może forum cenzuruje się samo? Bardzo łatwo zrobić programik do filtrowania wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Opiekun 13.10.05, 13:05 Może ktoś się zgłosił, ale nie chce się przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś