Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 19.09.02, 18:13 No napisz i otworz sie nam troche !!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rychu Re: Pakuz, napisz List Otwarty !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 18:26 Gość portalu: JACEK napisał(a): > No napisz i otworz sie nam troche !!!! ;-) Tyle razy już mówiono, że twój dowcip jest lotny niczym bawół. A ty ciągle swoje. Weź się chłopie do roboty, bo ci basen, dom i kara zabiorą. I zostanie ci basen pod łóżkiem w kawalerce wspólnej z teściami, z kiblem na półpiętrze oraz obs..ny trotuar do pieszych wędrówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Pakuz, napisz List Otwarty !!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 18:30 Gość portalu: Rychu napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > No napisz i otworz sie nam troche !!!! ;-) > > Tyle razy już mówiono, że twój dowcip jest lotny niczym bawół. A ty ciągle > swoje. Weź się chłopie do roboty, bo ci basen, dom i kara zabiorą. I zostanie > ci basen pod łóżkiem w kawalerce wspólnej z teściami, z kiblem na półpiętrze > oraz obs..ny trotuar do pieszych wędrówek. O mnie sie nie martw o mnie sie nie martw ja sobie rade dam... talalalala talalalalala tarararara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Pakuz, napisz List Otwarty !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 18:36 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Gość portalu: Rychu napisał(a): > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > No napisz i otworz sie nam troche !!!! ;-) > > > > Tyle razy już mówiono, że twój dowcip jest lotny niczym bawół. A ty ciągle > > > swoje. Weź się chłopie do roboty, bo ci basen, dom i kara zabiorą. I zosta > nie > > ci basen pod łóżkiem w kawalerce wspólnej z teściami, z kiblem na półpiętr > ze > > oraz obs..ny trotuar do pieszych wędrówek. > > > O mnie sie nie martw > o mnie sie nie martw > ja sobie rade dam... > > talalalala talalalalala tarararara A martwię się, martwię, bo mam następnego darmozjada na utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Pakuz, napisz List Otwarty !!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 18:44 A co gryfcio sie do cie sprowadzil??? Bo o mnie nie piszesz , przecie ja daleko i na swoim ,ktore inne niz twoje i bardziej mi pasuje niz twoje bo jest moje a nie twoje i odczep sie od mojego bo jest moje a nie twoje , pacanie !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Rychu,- IP: *.xtra.pl 19.09.02, 19:05 Gość portalu: Rychu napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Gość portalu: Rychu napisał(a): > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > O mnie sie nie martw > > o mnie sie nie martw > > ja sobie rade dam... > > > > talalalala talalalalala tarararara > > > A martwię się, martwię, bo mam następnego darmozjada na utrzymaniu. Mam pretensje zawsze do tych co używają siły. JACKA na podwórku biły pewnie nawet dziewczyny. I oto skutki. Z zakompleksiałego, emocjonalnie przez to niedorosłego faceta wyrasta .... to co wyrasta. Przez tych agresorów w dzieciństwie JACKA cierpi to FORUM, niestety. Rychu na temat JACKA zostało już chyba wszystko powiedziane. Powyższy tekst "dziecka psychicznego i emocjonalnego" jest tego tysiąc i ... dowodem. Spasuj. Chcesz sobie nerwy szargać przez niepoważnego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś