Dodaj do ulubionych

KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:07

Biuro prasowe PiS: Kurski usunięty ze sztabu
Poseł PiS Jacek Kurski został we wtorek usunięty ze sztabu kandydata na
prezydenta Lecha Kaczyńskiego - poinformowała PAP Sylwia Kwas z biura
prasowego PiS.
Jak dodała, Kurski został usunięty "za sformułowanie bezpodstawnych zarzutów
dotyczących przodków kontrkandydata w wyborach prezydenckich".

Obserwuj wątek
    • Gość: XX Re: KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!! IP: *.chello.pl 11.10.05, 19:11
      Czy w PiSie tak oddanych sprawie tak sie traktuje, bo to jego usta powiedziały,
      ale kto to wymyślił?
    • Gość: pytam sie Kopa moge ci zaraz zapalic, kapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:12
      o ktorego dziadka idzie
      po mieczu czy po kąądzieli ?
    • Gość: donosiciel Re: KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:34
      Sztab Kaczyńskiego: Kurski stanie przed sądem dyscyplinarnym

Jacek Kurski fot. TVN24
      Poseł PiS Jacek Kurski, usunięty we wtorek wieczorem ze sztabu kandydata na
      prezydenta Lecha Kaczyńskiego, stanie przed koleżeńskim sądem dyscyplinarnym -
      poinformowało biuro prasowe sztabu wyborczego Lecha Kaczyńskiego.
      Kurski, jak poinformowano w komunikacie przesłanym, został usunięty ze
      sztabu "za formułowanie zarzutów dotyczących przodków kontrkandydata w wyborach
      prezydenckich".

• Gość: Ziuta WIdzicie? PiS dotrzymuje słowa! PO tylko gada. IP: *.bazapartner.pl 11.10.05, 23:30
      Powiedzieli, że będą oczyszczać zaczynająć od siebie i robią to, a PO co zrobiło
      z Gronkiewicz Waltz? Tylko przyznali, ze to konferencja w hospicjum była
      niestosowna, ale nikomu włos z głowy nire spadł.... Taka jest różnica między PiS
      i PO, że PiS wywala Kurskiego, ale PO tylko mówi, że ma zasady.
    • Gość: gre Re: KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!! IP: *.chello.pl 11.10.05, 23:31
      Komu zapalono kopa? I za co?
      ??
      • sobiepan1 Re: To optymistyczne 12.10.05, 08:15
        Pan Kaczyński jeszcze raz pokazał klasę przepraszając Pana Tuska za ten
        incydent.
        Konsekwencje które poniósł Pan Kurski pozwalają wierzyć, że Kaczyńscy i PIS
        zmienią nieco w Polsce, choć zdaję sobie sprawę, że nie wszystko.

sobiepan

• Gość: grz Re: To optymistyczne IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:17
          mie wierzę w przypadki...czy to nie jest uzgodniona czarna propaganda?
          • Gość: leon Re: To optymistyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:25
            uzgodniona czy nie konsekwencje poszły, zaś gronkiewicz waltz nie poniosła
            żadnych konsekwencji za hospicjum, taka jest różnica w stylu. dobrze powiedział
            wczoraj kaczyński że sztab tuska "łapie torebkę i woła -łapać złodzieja!"
            • Gość: grz Re: To optymistyczne IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:29
              moze i masz racje ale ja nie wierze w przypadki...
            • ergie Re: To pesymistyczne 12.10.05, 08:31
              Gość portalu: leon napisał(a):

> uzgodniona czy nie konsekwencje poszły, zaś gronkiewicz waltz nie poniosła
              > żadnych konsekwencji za hospicjum, taka jest różnica w stylu.

różnica w stylu jest taka, że tusk pokazał kwity.
              a pis tylko powtarza - 'nieprawda' i dalej
              zieje nienawiścią.
              • Gość: grz Re: To pesymistyczne IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:33
                stare chwyty ---i przepraszaja...
            • Gość: Luiza Re: To optymistyczne IP: 212.244.66.* 12.10.05, 08:55
              Leon, chyba widzisz różnicę w pomówieniach rodziny p. Tuska o wstapieniu do
              Wermachtu a sprawdzaniem p. Walz sytuacji w hospicjach. Wydaje mi się, że dla
              Ciebie nie ma to żadnej różnicy, bo po prostu jesteś sympatykiem p.
              Kaczyńskiego i nie widzisz z jego strony niegodziwości. P. Kaczyński przeprosił
              dopiero wtedy, kiedy p. Tusk kategorycznie zaprzeczył i pokazał na swoje słowa
              dowody. Jeszcze rano p. Kaczyński mówił, że Kurski czasami mówi zbyt ostro ale
              nigdy nie mija się z prawda. Gdyby nie nagłośnienie tej sprawy i kategoryczny
              sprzeciw biskupa Życimskiego na tego typu metody , to pewnie p. Kaczyński
              palcem nie kiwnąłby w tej sprawie. Do tej pory nie wiedziałam na kogo będę
              głosować w drugiej turze, bo mój kandydat p. Borowski nie przeszedł do drugiej
              tury. Teraz już wiem, że na pewno nie zaglosuję na p. Kaczyńskiego. Jego
              swoiste poczucie "przyzwoitości" jest dla mnie nie do zaakceptowania.
    • Gość: kosa Re: KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!! IP: *.chello.pl 12.10.05, 09:40
      nie lubiłem tego gościa , kto mieczem wojuje od miecza ginie , ale przypuszczam
      że kiedyś wróci jako rzecznik prasowy.
      • ergie drugi jerzy urban ??? 12.10.05, 10:19
        Gość portalu: kosa napisał(a):

> nie lubiłem tego gościa , kto mieczem wojuje od miecza ginie , ale
        przypuszczam
        >
        > że kiedyś wróci jako rzecznik prasowy.

ten sam sposób mówienia 'prawdy' ;-))))))
    • Gość: Lan Re: KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 12.10.05, 09:45
      Mam co do tego 100% pewności. Stary układ grubokreskowy walczy przecież o
      życie - Tuska poparł Kwaśniewski, Wałęsa i Michnik. Kurski jest może ostry, ale
      w tym wypadku błysnął wyjątkową głupotą.
      • Gość: grz Re: KURSKIEMU ZAPALONO KOPA !!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:01
        głupota to ostatnie słowo które można powiedziec o kurskim---moim zdaniem to
        przewrotna taktyka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka