Dodaj do ulubionych

BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSKIEGO!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:30
Jestem listonoszem a i mieszkam na Warszewie.Rozmawiajac podczas pracy z
tutejszymi mieszkancami oraz z sasiadami,widze,ze wiekszosc mieszkancow ze
starej oraz nowej czesci dzielnicy w najblizsza niedziele odda glos na
prof.Kaczynskiego.Z czego ogromnie sie ciesze.
Nie wiem jak w innych czesciach Szczecina,ale zawsze wiedzialem,ze na
Warszewie mieszkaja rozsadni i madrzy ludzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK IP: *.internet.v.pl 19.10.05, 22:37
      Gość portalu: warszewo napisał(a):
      czesci dzielnicy w najblizsza niedziele odda glos na
      > prof.Kaczynskiego

z Kaczyńskiego taki profesor jak kaczej D.... trąba !
      • swantevit Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK 19.10.05, 22:39
        To juz wiemy na kogo Skuter będzie głosować..
        • Gość: XXL Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK IP: *.internet.v.pl 19.10.05, 22:43
          Cholera łazi po domach ,pyta się na kogo bedą głosować a paczuszki z dwoma
          płytami CD nie przyniesie bo mu się do torby nie miesci, trzeba iść na drugi
          dzień i stać w kolejce na tej smierdzącej poczcie a on się politykom zajmuje na
          kaczkę warszewo bedzie głosowało, badania prowadzi a do roboty, listy i paczki
          nosić a nie awizo do skrzynek wkładac, cholera!!!!!!!!!!!!!!
          • swantevit Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK 19.10.05, 22:45
            na pewno szpieg księdza..
        • ziuta48 Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK 19.10.05, 23:03
          Wiesz Kochanienki, nie bajeruj z tym listonoszem.
          Z koleżankami na pigolaku oraz w kilku agencjach zrobiłyśmy sondaż i wyszło nam
          na Tuska.
          Tylko Tobby, nasz kolega gey chciał na Kaczynskiego,ale wytłumaczyłyśmy mu, że
          to chodzi o tego brata, który tępi homo-nie-wiadomo, w końcu dostał od Violli
          nową puderniczkę i zgodził się na Tuska.
          Okolice Płoni, Warszewa, Mierzyna i innych obrzeży z "pencjonatami"
          zdecydowanie wg naszych sondaży za Tuskiem, centrum wraz z hotelem Radisson,
          Neptun oraz inne - także.
          Mamy nieco kłopotu z weterankami z okolic Turzyna, bo one na starość za
          Kaczyńskim. Ale jest ich niewiele. Tak pracuja teraz dziweczyny od Manka, mają
          im wyklarować co i jak.
          Maniek, nie ma roboty, bo nauczyciel od polskiego a takich w mieście w
          nadmiarze, więc ma kilka dziewczyn pod opieką, siostra go prosiła, by pomagał w
          biznesie.
          Dziewczyny miały specjalne seminarium i dostały konspekty do pracy
          uświadamiającej weteranki. Będą je szkolić w zakresie seksu w ogumieniu, higieny
          osobiostej oraz specjalnie - w procedurach wyborczych.
          Maryśkia Wycierus - wogóle glosować nie będzie, bo ma kochasia w ZK Goleniow i
          wybiera się na widzenie, na dodatek opędzlowała dowód za wałówę dla swego Zdzicha.
          U nas w branży, jak widzisz kochanieńki jest porządek a nie żaden burdel, bajzel
          czy inszy parlament.
          Na żadne nieprzemysłane ekperymenty nas nie stać.
          Zwłaszcza społeczno-ekonomiczne.
          Pracujemy w najstarszym zawodzie na świecie, swoje wiemy.

• hotcat01 Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK 20.10.05, 00:07
      listonosz łazi po domach a otwierają mu jedynie gospodynie domowe i emeryci
      podczas gdy reszta pracuje. Masz rację, zgodze się, ten elektorat to fani
      Kaczorków :)
      • Gość: Paweł Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:27
        No, ze mną nie rozmawiał...A tak w ogóle mam wrażenie, że tu chodzi listonoszka - samiczka...
        Swoją drogą, to z listonoszem mogę porozmwiac o pogodzie, jakoś nie wierzę, w opowiadanie na kogo kto zagłosuje. No, chyba, że rzeczywiście staruszki...
        Nawet wśród znajomych ludzie się z tego sobie nie zwierzają. Raczej można się tylko domyślać, znając poglądy.
    • Gość: jer Re: BRAWO! SPRAWDZŁEM-WARSZEWO STAWIA NA KACZYŃSK IP: *.udn.pl 20.10.05, 13:36
      Lecha Kaczyńskiego dzieli od Donalda Tuska zaledwie 6 proc. - wynika z
      najnowszego sondażu TNS OBOP, zamieszczonego w czwartkowym wydaniu
      dziennika "Fakt". Kandydata PO chce poprzeć w II turze wyborów prezydenckich 53
      proc. ankietowanych, jego przeciwnika z PiS - 47 proc.

Jak podkreśla "Fakt", w ciągu ostatniego tygodnia przewaga Tuska maleje z dnia
      na dzień. Tydzień temu sięgała 14 proc., a w sondażu zamieszczonym w gazecie w
      środę - 8 proc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka