Gość: Jasio Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.10.05, 15:37 Cytat z artykulu: > Autokar z samorządowcami, którzy dali ten żenujący popis, miał wrócić do > Szczecina w nocy ze środy na czwartek. > Liberadzki: - Już nie wiem, jak mam zapraszać, żeby takich incydentów uniknąć > w przyszłości. Panie Liberadzki. Autokarami jezdzi sie na wycieczki turystyczne. Nic wiec dziwnego, ze nasi starostowie byli na luzie i zachowali sie turystycznie, a nie jak na osoby "na sluzbie". Drugi raz niech pan zaprasza Panow Starostow i dopilnuje, zeby lecieli samolotem, tak jak powinni. Autokar nie jest odpowiednim srodkiem transportu dla Starostow, chociazby z uwagi na marnowanie czasu. To pan powinien juz wiedziec. A jak pan nie wie, to panu cichutko to podpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:44 Za chwile sie okaze, ze to wszystko przez autokar :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.10.05, 17:48 A znasz polskie przyslowie: JAK KUBA BOGU......... Jakie warunki podrozy, takie i zachowanie podroznych. Czy mam to rozwinac?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak!!! starostowie autokarem! też jestem zbulwersowany IP: *.jjs.pl 20.10.05, 16:26 w ostateczności mógłby być samolot rejsowy i biznes klasa, ale to też nie wypada, poza tym kłopot, musieli by jechać do Berlina. Wynajęty menedżerski odrzutowiec z dyskretną obsługą i dobrze zaopatrzonym barkiem, nie byłoby zgorszenia! mordy okropne na powyżej cytowanej stronie, a jedna Pani ma nazwisko wielkie de la Wieża, a wygląd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: starostowie autokarem! też jestem zbulwersowa IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.10.05, 17:45 Gość portalu: no tak!!! napisał(a): > w ostateczności mógłby być samolot rejsowy i biznes klasa, ale to też nie > wypada, poza tym kłopot, musieli by jechać do Berlina. Wynajęty menedżerski > odrzutowiec z dyskretną obsługą i dobrze zaopatrzonym barkiem, nie byłoby > zgorszenia! > > mordy okropne na powyżej cytowanej stronie, a jedna Pani ma nazwisko wielkie de > la Wieża, a wygląd... Wiesniactwo przez ciebie przemawia. Jest rzecza normalna, ze w podrozach sluzbowych uzywa sie samolotu. Zwykle jest to klasa turystyczna. Nawet Bill Gates, reprezentujac Microsoft przez lata uzywal tylko takiej klasy. Jak sporo latasz, to cie za darmoche przenosza do "business class". Poza tym z Berlina mozna za grosze (a lepiej eurocenty) leciec tania linia lotnicza. To pewnie wypadloby duzo taniej (i wygodniej) niz ten slawny autokar. (Chyba, ze byl to autokar z firmy zapraszajacego). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.agere.com 20.10.05, 15:38 Polskie zapite bydlo... nic sie w tym k-raju nie zmienia..:( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku SLD-owska holota... 20.10.05, 15:39 Przypominaja sie scenki z filmow Barei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.cargo.2a.pl 20.10.05, 15:40 Niestety, tak to bywa w Państwie, w którym brakuje środków antykoncepcyjnych, rodzą się starostowie z sld (dwa razy przez małe "s"). Smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:41 oczywiście towarzystwo ą i ę poczuło się zgorszone. czemu jednak nikogo nie gorszy intelektualna nędza europejskiego prawodawstwa? tylko dlatego że podane jest w okrągłych, miło brzmiących dla dulskiego ucha sformułowaniach? to ja już wolę pijanych ludzi śpiewających o swędzących fiutach. jakby takie bardziej... szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:44 Wyjście jest proste,nie zapraszać kogokolwiek z sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi48 Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.acn.waw.pl 20.10.05, 15:47 Pokazać ich zdjęcia . Po tym jak wystąpili w Europie niech zobaczą ich i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.nys.biz.rr.com 20.10.05, 15:47 Wydaje sie nam ze jestesmy Sarmatami - a jestesmy , po prostu, panszczyznianymi chlopami - uwolnionymi 100 lat temu. Karbowego juz nie ma i zupelnie jestesmy zagubieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajnik Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:47 Normalka , komusza swolocz. A co na to ten nowy chlystek przewodnik dziczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwek Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:51 Tak to wygląda, jak pijacka hołota wybiera pijackie władze, i taka dzicz wyrabia opinię całemu narodowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriwonos Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:03 Masz rację! Jaki naród tacy jego przestawiciele. Wstyd być Polakiem! ... słowom naszym, Zmienionym chytrze przez krętaczy, Jedyność przywróć i prawdziwość: Niech prawo zawsze prawo znaczy, A sprawiedliwość —sprawiedliwość." (J.Tuwim 1944.r) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriwonos Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:52 Czy te pijane świnie poniosą dotkliwe konsekwencje za wstyd i poniżenie narodu????? Jeszvcze jest problem z odciągnieciem ich od koryt, bo to przedstawiciele władzy (jakiej do cholery!). Powinni to załatwić ludzie z tych miejscowości- kopniakami zapędzić ich na właściwe im miejsca - do zagnojonych chlewów. zabronić pracy w jakichkolwiek miejscach i instytucjach. Niech zdychają! TFUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 gdzie sa forumowe komuchy 20.10.05, 15:54 czemu siedza cicho i nie komentuja jak ich naczelne bydlo potrafi sie "bawic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.05, 15:57 A my mowimy ze zachodni stereotyp polaka pijanego i kradnacego nie jest prawda !!! SWIETA RACA !!! STAROSTOWIE zapomnieli jeszcze cos "gwizdnac" !!! A moze do dzisiaj w Brukseli nie zauwazyli ze im czegos brakuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:22 Gość portalu: Jack napisał(a): > A my mowimy ze zachodni stereotyp polaka pijanego i kradnacego > nie jest prawda !!! SWIETA RACA !!! > STAROSTOWIE zapomnieli jeszcze cos "gwizdnac" !!! > A moze do dzisiaj w Brukseli nie zauwazyli ze im czegos brakuje ??? > A ja myslałem że byli pijani jak Szkopy.Jak nie wiesz to taki ludek z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: 213.155.184.* 20.10.05, 15:58 A ja proponuje, zeby wywrzec presje na tych przedstawicieli woj. zachodniopomorskiego, ktore przoduje w kraju iloscia niedozywionych dzieci, aby ze swoich pensji (ktore dostaja dzieki wyborcom)ufundowali przynajmniej dla 1 dziecka ze swojego powiatu obiady w tym roku szkolnym.Dali popis kultury przed licealistami, niech choc troche to naprawia, jak nie to po uplywie kadencji miotla i na ulice sprzatac psie kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: See Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: 195.85.229.* 20.10.05, 16:04 Gdzie moge to obejrzeć?? Jest na onecie w wiadomosciach krajowych, ale mi sie nie otwiera?? Zarówno IE jak i Firefoxem... jest gdzies "normalny" plik??? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 to przeciez zwolennicy tuska 20.10.05, 16:07 i jednoczesnie przedstawiciele regionu silnie popierajacego plastusia Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: to przeciez zwolennicy kaczyńskiego 20.10.05, 21:26 bo zachowują się jak kaczyńscy(spieprzaj dziadu) i maja takie same poglądy na gospodarke jak kaczyńscy czyli lewicowe i socjalistyczne.zresztą wystarczy popatrzeć i posłuchać jakimi ludżmi kaczory sie otaczają ,rózne kurskie,kamińskie,bielany itd. ludzie ktorzy w pogardzi emaja i prawo i drugiego człowieka jak nie jest on z ich szeregów i nie myśli tak jak oni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATolik polski SLD to 10-15% społeczeństwa polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:10 I to jest najsmutniejsze że takie obleśne mordy sld-dowskie zostały wybarane przez podobnych sobie. Przecież ten Ćwiacz - za samą twarz powinien dostać czape!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.10.05, 17:51 Co za kultura w tym miescie. Na chodnikach sa psie kupy?? To wlasciciele czworonogow jeszcze nie lataja w Szczecinie z woreczkami plastikowymi i nie zbieraja psich g.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskowiec mieszkancy Goleniowa, Wałcza , Polic, Drawska, ... IP: *.promax.media.pl 20.10.05, 16:07 czy Wam nie wstyd , ze ochleje Wami rządzą . Mam nadzieje , ze to ich ostatnie dni . Za dupę dziadów i na zbity ryj wy......ć . Mnie zas cieszy , ze potwierdza sie wizerunek członka sld jako pijaka . SLD - partia ochlejów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: mieszkancy Goleniowa, Wałcza , Polic, Drawska 20.10.05, 16:15 Gość portalu: tuskowiec napisał(a): > czy Wam nie wstyd , ze ochleje Wami rządzą . Mam nadzieje , ze to ich > ostatnie dni . Za dupę dziadów i na zbity ryj wy......ć . Mnie zas cieszy , z > e > potwierdza sie wizerunek członka sld jako pijaka . SLD - partia ochlejów!!! a jak pijak to i zlodzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek31 Re: IP: 83.16.101.* 20.10.05, 16:08 Nie wiem skąd się biorą uwagi co do sposobu zachowania "starostów". Przecież udali się oni z zaszczytną misją do Brukseli. Pojechali jako przedstawiciele poszczególnych regionów promować swoje starostwa. Jak donosi praca udało im się to w sposób szczególny. Świadczy o tym choćby rozgłos jaki sobie zyskali. Przecież o to w każdej promocji regionu chodzi. Inna rzecz, że sprawa ta została ujawniona. I to w dodatku przez pospulstwo regionów z których wywodzą się " wspaniali panowie ". Wara od nas. Myślą sobie panowie zapominająć, że czasy sobiepaństwa dawno powinny się skończyć. A tak na poważnie, to dla takich obywateli powinny być utworzone obozy pracy, w których powinni się uczyć nie tylko pracy ale przede wszystkim szacunku do każdego obywatela. W polityce czekają nas ciężkie czasy. Dla niektórych wybranców narodu / jak sądzę / miejsca takie również przydałyby się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtu SLD i wszystko jasne................. IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 20.10.05, 16:12 fgj Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: pracując za granicą 20.10.05, 16:13 wielokrotnie stykałem się z przedstawicielami władz RP, którzy, nie tylko po wypiciu, okazywali się .....przedstawicielami polskiej hołoty. Tępe sprośne mordy, w zapoconych koszulach, mówiący (głownie po polsku), z papierosem w ustach, źle ubrane matoły, zaczepiali kelnerki, a w pokojach hotelowych zostawiali zazygane łazienki. Tacy byli nie tylko dyrektorzy departamentów, ale bardzo często ministrowie, posłowie i wojewodowie. Bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: pracując za granicą 20.10.05, 16:16 jerzy.kosecki napisał: > wielokrotnie stykałem się z przedstawicielami władz RP, którzy, nie tylko po > wypiciu, okazywali się .....przedstawicielami polskiej hołoty. Tępe sprośne > mordy, w zapoconych koszulach, mówiący (głownie po polsku), z papierosem w > ustach, źle ubrane matoły, zaczepiali kelnerki, a w pokojach hotelowych > zostawiali zazygane łazienki. Tacy byli nie tylko dyrektorzy departamentów, ale > > bardzo często ministrowie, posłowie i wojewodowie. Bydło. bydlo tak ,lecz tylko czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy.kosecki Re: m15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:27 ostatnio - a z takimi sie też stykałem, to byli przedstawiciele "Solidarności".Chamstwo nie jest cechą takiej czy innej formacji politycznej, to nasza cecha narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maheda Kilka lat temu wyjeżdżałam okresowo do Belgii 20.10.05, 17:01 Pracowałam w swoim zawodzie zresztą, miałam podpisany kontrakt. W oddziale belgijskim był chłopaczek, kilka lat młodszy ode mnie (byłam kilka lat po studiach, a on gdzieś tak w połowie studiów). I otóż ów, w czasie pierwszej przerwy południowej, zaproponował mi z jednoznacznym obleśnym uśmiechem pełnym wyższości- spędzenie wspólnie z nim wieczoru, zakrapianego oczywiście wódką. Powiem Ci szczerze, że się we mnie zagotowało - zwłaszcza, że nie dałam mu powodu do takiego traktowania. Usłyszał zresztą całą litanię. Przypomniałam spokojnym tonem, że jestem po pierwsze ich gościem, po drugie kobietą, po trzecie jestem starsza od niego wiekiem, po czwarte stanowiskiem. Chłopak robił się coraz bardziej czerwony. Zakończyłam oczywiście pytaniem, czy zdaje sobie sprawę, że mnie obraził i że swoje zdanie o Belgii wyrobię sobie m.in. na podstawie jego zachowania. Przeprosił mnie, a potem omijał szerokim łukiem. Jak widać - chamy zdarzają się w każdym narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Prawdziwe twarze cżłonków SLD IP: *.77.classcom.pl 20.10.05, 16:13 Pijaństwo i rozruby, jak na prawdziwych partyjnych przystało. Jak za dawnych lat, wóda leje się stumieniami na wyjazdach , oczywiście za państwowe pieniądze. I pomysleć że dostali 10 % głosów. Czy w tym kraju jest aż tylu zaślepionych debili?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Prawdziwe twarze cżłonków SLD 20.10.05, 16:19 Gość portalu: pako napisał(a): > Pijaństwo i rozruby, jak na prawdziwych partyjnych przystało. Jak za dawnych > lat, wóda leje się stumieniami na wyjazdach , oczywiście za państwowe pieniądze > . > > I pomysleć że dostali 10 % głosów. Czy w tym kraju jest aż tylu zaślepionych > debili?? w kraju 10% ,a na forum tlok ,czyzby wszystkie czerwone matoly postanowili bronic swego kandydata tuska Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_jol Liberadzki kolegów z partii zaprosił do siebie 20.10.05, 16:15 ot co. A tam wolne media ich przywitały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBOROWA skąd jestes ? - z Polic-, ja z Goleniowa , a ja.. IP: *.promax.media.pl 20.10.05, 16:16 z Wałcza , a ja z Drawska ....,- Tam u was pijacy rządzą powiatem , tak ? - Tak , proszę pana , tak ! Q.... ! - jaki wstyd !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę 20.10.05, 16:17 "wieś tańczy i śpiewa" Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Za coś takiego powinna być banicja 20.10.05, 16:21 at_work napisał: > _ > Pies na kaczki. banicja-tak,lecz kto ich przyjmie do siebie,wszyscy boja sie czerwonej zarazy ,to cos gorszego niz ptasia grypa-bo rozum odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum3 Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:18 No cóz to jest Polska własnie. Jeżeli ten chłam zostanie na swoich stanowiskach nabiorę przekonania że w " tym kraju nic i nicego już nieda się zmienić " Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Pijani starostowie. Wstyd na całą Europę 20.10.05, 16:25 Gość portalu: meritum3 napisał(a): > No cóz to jest Polska własnie. Jeżeli ten chłam zostanie na swoich stanowiskach > nabiorę przekonania że w " tym kraju nic i nicego już nieda się zmienić " spoko -kaczory zrobia co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
adamp_314 Jest sposób na takich pijaków 20.10.05, 16:24 Niech każdy z trzeźwych pasażerów autobusu zasądzi po kilka tysięcy od każdego z pijaków za szkody moralne i upokorzenie spowodowane takim towarzystwem. Gwarantuję, że szybko wytrzeźwieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re.Wolta Re: Jest sposób na takich pijaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:29 Bardzooo doobre! Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Kaczynski ! Re: Jest sposób na takich pijaków IP: *.promax.media.pl 20.10.05, 16:31 SUPER !!!!!!!!!!! ZACHECAM , ZRÓBCIE TO CO TRZEZWI PASAZEROWIE CO PROPONUJE adamp_314 Odpowiedz Link Zgłoś
ciaps Re: Jest sposób na takich pijaków 20.10.05, 17:03 Bardzo wątpię w skuteczność tej metody innych zresztą też.W praniu okaże się że szwagier starosty to prokurator. ciotka sędzią a teść przewodniczącym Rady Powiatu, no i pocałujta wójta przepraszam starostę w ch...... .PiS też tu nic nie zrobi bo w terenie liczy się współczynnik uszwagrowienia jednostki. Tak było jest i będzie na wieków wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahahaahah I znowu SLD czyli posrednio PO IP: *.promax.media.pl 20.10.05, 16:25 i jak ty wierzyć Tuskowi... gdy trzymie z pijakami z sld {przykład - 0statnie głosowanie w sejmie } Odpowiedz Link Zgłoś