Dodaj do ulubionych

SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu jakieś?

20.10.05, 14:16
Witam :)
Coś znaleźć tu trudno jakieś ciężarówki ze Szczecina, które są w okolicy I-II
trymestru. Czyżby bociany tu nie latały? ;) Tzn jeden na pewno (ja obecnie
9tyg.5dni) - czekam na jakieś towarzystwo :))
Obserwuj wątek
    • kociaczek333 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 21.10.05, 09:53
      Witaj,

ja jestem w prawie 15 tygodniu :) niestety nie jestem ze Szczecina tylko z
      Gryfina ale to prawie jedno i to samo ;)
      pozdrawiam
      agnieszka
    • asiaku Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 21.10.05, 12:28
      Latały latały:))
      U mnie 13tc.
      Pozdrawiam:)
    • beata761 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 21.10.05, 12:49
      Nad Gryfinem latały bociany :))) Nam obecnie leci 17 tydzień i prawdopodobnie
      będzie dziewuszka. Pozdrowienia !
      • lsc Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 21.10.05, 13:12
        No już się obawiałam ,że jestem sama ;)))
        Miło Was poznać :)
        Napiszcie coś o sobie :)
        Ja jestem Lucy., mam 31 lat, 1,5 roczną córeczkę i kochanego mężusia. Siadzę w
        domu na zwolnieniu niestety :-(
    • agat78 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 21.10.05, 19:08
      Ja nie jestem ze Szczecina, tylko z Choszczna. Ale mam ginekologa ze Szczecina
      i planuje poród w Szczecinie :)
      Zapraszam też na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34379
      • lsc Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 23.10.05, 14:23
        Hej agat :), mój mąż pracuje w Choszcznie :) Miło Cię poznać
    • kaja72 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 22.10.05, 17:51
      Witam. Jestem ze Szczecina i jestem w ciąży jeszcze wczesnej, mam termin na 10
      czerwca. Mam już córeczkę prawie 5-letnią i berdzo się cieszę ,ze będzie miałą
      rodzeństwo.Pozdrawiam serdecznie.Kaja
      • lsc Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 23.10.05, 14:24
        Witaj kaja, mam nadzieję, że czasem pogadamy. Pozdrawiam i trzymaj się ciepło!
        • kaja72 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 26.10.05, 14:41
          WITAJ ISC! Jak samopoczucie ? Ja wciąż mam od rana do południa jakieś mdłości,
          ciągle jestem zmęczona itd a w pierwszej ciąży nic takiego nie miało miejsca.
          Do tego te zachcianki na kwaśne i ostre! szok normalnie. A jak z tymi sprawami
          u Ciebie? Pozdrawiam KAja
          • lsc Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 26.10.05, 19:31
            Hej Kaja:) No u mnie żadnych mdłości. W I ciąży nie miałam i teraz też ani
            śladu. Spanie - owszem, tym razem straszny śpioch był ze mnie, ale już mi
            przechodzi (w końcu zaraz 11 tydz.) Co do zachcianek - a tak podjadam to
            słodkie, to kwaśne, to chipsy, to jabłka - tak różniście.
            Za to jedno jest inaczej he he - w I ciąży było po mnie widać dopiero w 6
            miesiącu cokolwiek, a teraz - już mam brzuszek!! taka kuleczka ;)
            Trzymajcie się ciepło
            Pozdrawiam
            • kamelia37 Są, są, są - bez obawy 27.10.05, 20:45
              Witajcie Szczecinianki i nie tylko. Mam 37 lat, jestem mamą 12-letniej córki, a obecnie 24 tydzień - dziewczynka (podobno). I tak jak u ISC od początku żadnych mdłości, za to spanie non stop. Zachciewanek raczej żadnych. I ciążę było widać
              gdzieś dopiero w 7 miesiącu, a teraz wyglądam jakbym już była w 7 hehehe.
              Buziaczki. Kamelia.
              • malgosiek2 Re: Są, są, są - bez obawy 30.10.05, 09:32
                Czy Kamelia to Twoje imię?
                Bo kiedyś miałam koleżankę o tym imieniu,a w skrócie mówiliśmy Kama.
                I jeszcze bywała na radiu CB.
                Potem losy wszystkich rozdzieliły się,ale wiem,że ma córkę.
                Mosqito i Quatro to na radiu CB było popularne małżeństwo.
                Pozdrawiam Gosia
                • kamelia37 Re: do małgosiek2 11.11.05, 10:37
                  Tak, Kamelia to moje imię i jestem byłą CB-stką, a mój mąż to Franki. Przyjaźniłam się z Mosquito i Quatro. A Ty jakie miałaś pseudo? Odezwij się może na gg. Podaję nr. 2468593.
                  • malgosiek2 Re: do małgosiek2 11.11.05, 18:18
                    O qrczę jaki ten Szczecin mały.
                    Ja to 4 piątki czyli Małgorzata,a Piotr to 3 piątki.
                    Gg Piotra 273976
                    pzdr.gosia
            • kaja72 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 28.10.05, 13:48
              Hej! Oj przyniósł dzisiaj kolega do pracy dla mnie słoik przepysznych ogórków
              kiszonych i prawie cały zjadlam ....mniam! ale chyba zaraz wypiję cała Odrę.
              Czuję sie dzisiaj troche lepiej, ale za to wczoraj to byłam padnięta i poszłam
              spać o 21.00. Czy Wy też dziewczyny częściej biegacie do WC? bo ja tak.
              Poprzedniej nocy to pogoniło mnie trzy razy pod rząd równo co godzinę -
              przecież tak to się człowiek wyspać nie może! Jejku a w pierwszej ciąży tak
              błogo było hahahaha
              Pozdrawiam serdecznie
            • kiki78 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 29.10.05, 20:01
              Zazdroszcze Ci tego braku mdlosci a co do brzuszka to mimo ze u mnie dopiero
              7tc to juz mam brzuchol jakis takie wielki ale to raczej teraz wzdety jest, i
              czuje sie paskudnie, takze druga ciaza nie wesolo, ale jakos bedzie trzeba
              dotrwac do konca:)
              pozdrawiam
    • kiki78 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 29.10.05, 19:58
      Witam

Ja tez jestem poczatkujaca ciezaroweczka ze Szczecina, mam na imie Kasia moj
      maz to Marek i mamy coreczke 15 miesieczna a 16 czerwca 06r. oczekujemy na
      kolejnego maluszka i mam nadzieje ze to synus bedzie, bo ta ciaze znosze o
      wiele gorzej niz poprzednia, okropne mdlosci glownie po poludniu i wieczorami,
      jadlowstret i bole brzucha generalnie samopoczucie srednie a jak tu odpoczywac
      jak po domu lata male tornado:)
      pozdrawiam cieplutko
    • elap5 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 31.10.05, 11:08
      Hej
      Ja już jestem w II terym, 15 tc. Mdłości w zasadzie nie było, samopoczucie
      dobre, ale to spanie!!!!!do dnia dzisiejszego nie ma mocnych mogłabym spać po 24
      godz na dobę. Podobno wróży to spokojne dziecko, a tak poza tym to na usg
      wstępnie wyszedł chłopaczek. Brzuszka jeszcze nie ma, ale to pierwsza ciąża. I
      wiecie co czas chyba tak wolno leci, zobaczymy jak będzie dalej.
      Pozdrawiam
      • olivia20 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 09.01.06, 10:03
        Witam kochane forumowiczki
        Mam 32 latka - pierwsza ciąża, 6 tydzień, i jak na razie żadnej karty ciążowej
        ani skierowania na badania mimo że w pierwszym miesiacu (gdy nie wiedziałam o
        ciązy) leczyłam się na anemię...szukam porządnego lekarza
        • emikap1 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 11.01.06, 11:34
          Hej!
          Jestem w 13 tc i od 1,5 roku mieszkam w Szczecinie. Lekarzem do którego chodzę
          jest Wojciech Kałużyński. We wtorek idę na wizytę, ciekawe czy powie coś
          ciekawego i czy zrobi usg, tak chciałabym zobaczyć maleństwo.
          Pozdrawiam
          • emikap1 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 11.01.06, 11:36
            Sorki zapomniałam dopisać, że Wojciech Kałużyński to dr n. med. i jest
            ordynatorem szpitala wojskowego. Jego gabinet znajduje się na 5-tego Lipca w
            Szczecinie.
        • zosia_771 Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 25.01.06, 14:47
          hej hej,
          Tu Zoska lat 29, pierwsza ciąża :) 13 tydzień. W ciągu ostatnich paru tygodni
          chodziłam do róznych lekarzy. Bardzo dobrze wspominam dr Tudaja ( pracuje w
          Miejskim, przyjmuje w przychodni Medycyny Rodzinnej na Odzieżowej w gabinecie
          ma USG), dr Agnieszkę Nowak ( przyjmuje w przychodni Medycyny Rodzinej na
          Mickiewicza). Znajome chwalą sobie dr Nestorowicz ( Unia), dr Węgrzynowskiego(
          Unia, podobno jeden z lepszych specjalistów od usg w mieście), moja bratowa
          jest zachwycona dr Bielewiczem ( Police). Gorąco polecam listę biłaych (
          dobrych)i czarnych (złych)ginekologów ze Sz-na. Linki poniżej
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&s=0
          Zyczymy powodzenia,
          Zosia i maleństwo :))))
    • aniakarina Re: SZCZECIN - Ciężarówki I/II trymestr -są tu ja 25.01.06, 16:57
      Hej dziewczyny ja jestem w 18 tyg i od 2 miesiecy na zwolnieniu codziennie
      czytam forun i coraz czesciej mam przerazone mysli co do porodu.Zaliczylam juz
      dwa razy szpital ale juz jest ok i mam nadzieje ze tak bedzie do konca.
      Chcialam rodzic w Policach bo tam pracuje moj ginekolog,ale po tym co czytam na
      forum to mam stracha.Sama jestem z Polic i miala bym blisko na porodowke:)
      Pozdrawiam wszystkie ciezarowki
      Ania&Michali i nasz synek w brzuszku Oliwier:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka