Dodaj do ulubionych

INTERMARCHE ul Chopina / nieuczciwi

IP: *.osowo.pl 28.09.02, 15:11
13 i 14 września wchodzę do sklepu i kupuję karkówkę . Pani waży i nalicza
mi wyższą cenę ( nad nią WIELKA REKLAMA / 13 i 14 obniiżka na
kilogramie ....). Pytam co to jest, a nato ekspedjentka mówi są dwie ceny
gorszej i lepszej karkówki. Po interwencji u szefa ochrony (chyba)z zaplecza
wyszła pani, która nakazała sprzedawczyni pozdejmować wyższe ceny a mi
przeceniono na tyle ile wskazywała reklama.
******************************************** TYLKO PYTANIE ILE KLIJENTÓW
OSZUKANO WCZEŚNIEJ ( ja kupowałem 14 września )po południu !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: INTERMARCHE ul Chopina / nieuczciwi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 19:46
      To powszechna praktyka. W ofercie cena taka, a przy kasie taka +
      • Gość: jerzy Re: INTERMARCHE / nieuczciwi IP: *.osowo.pl 29.09.02, 09:45
        a co na to ??

dostałem karte w celu zbierania punktów za KTÓRE KIEDYŚ TAM BĘDĘ MÓGŁ DOKUPIĆ
        ARTYKUŁÓW W TYM SKLEPIE.
        warunek przy każdym zakupie trzeba kartę podać, tak jest w regulaminie i
        zaliczyć zestaw pkt. .....
        naiwny uwierzyłem i podałem kartę , zapłaciłem a Pani z kasy mówi :
        zapomniałam nabić pkt ale jak pan ma czas to niech pan poczeka i może znajdzie
        się ktoś kto na podobną sumę został skasowany to poprosimimy by jego limit
        mógł być zapisany na pana kartę. Wnerwiony poszedłem do szefostwa sklepu a tam
        powiedzieli, no cóż masz pan pecha.
        PRAWDA MAM PECH: już kartę wyrzuciłem, sklepu nie odwiedzę !!! chociaż ochrona
        grzeczna i panie na stoisku z wędliną też pomocne bardzo !!!

UWAŻAJCIE NA PECHA W SKLEPIE IMTERMARCHE .............. ;-)
        • Gość: Mrowa Re: INTERMARCHE / nieuczciwi IP: 24.157.198.* 29.09.02, 23:20
          Popieram Cię, Jerzy. Tępię ogniem i mieczem każdą próbę nabierania. Najchętniej
          urządzałbym pokazowe wręcz awantury, takie na cały sklep, co by to wszyscy
          widzieli i słyszeli, jak tu traktują klienta, a więc za chwilę potraktują i
          Ciebie, kliencie stojący obok. Nie urządzam, kurcze, dobre wychowanie nie
          pozwala, ale za to -
          • Gość: jerzy Re: INTERMARCHE / nieuczciwi IP: *.osowo.pl 30.09.02, 00:49
            Gość portalu: Mrowa napisał(a):

> Popieram Cię, Jerzy. Tępię ogniem i mieczem każdą próbę nabierania.
            Najchętniej
            >
            > urządzałbym pokazowe wręcz awantury, takie na cały sklep, co by to wszyscy
            > widzieli i słyszeli, jak tu traktują klienta, a więc za chwilę potraktują i
            > Ciebie, kliencie stojący obok. Nie urządzam, kurcze, dobre wychowanie nie
            > pozwala, ale za to -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka