dyrgosia 10.11.05, 11:36 Będę egoistką i założę sobie wątek, w końcu kończę równe ...dzieści.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: play Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.teleton.pl 10.11.05, 11:50 Chciałem złożyć Ci życzenia ale mi przez klawiaturę nie chcą przejść, gdy widzę Twoje motto. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 11:50 Dzięki, a gdzie obiecany prezencik ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:52 przyłączam się do życzeń! przecież to nie jest jakaś tragedia chociaż to chyba kobiety wymyśliły że w naszej strefie kulturowej obchodzimy imieniny a nie urodziny. święto patrona jest weselsze bo nie liczy się tych lat za sobą. Kiedy odkryją tę szansę kobitki na zachodzie to nie wróżę niczego dobrego urodzinom. oni tylko mają jeden problem te ich imiona to skutek zbytniej fantazji i ciężko jest świętować coś czego nie znajdzie się w kalendarzu ponieważ oryginalność rodzica przekroczyła gtranice zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:56 A można wiedzieć które? Bo nie wiem jaką formę życzeń wybrać? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 12:22 Wszystkiego najlepszego, i to właśnie z okazji urodzin! Wszystkiego naj, naj, naj.... Obchodzić je w naszym polskim społeczenstwie, gdzie "wypada" nie mieć wieku określonego konkretnymi latami i każdy na potegę się odmładza, zapominając, że każdy wiek ma swoje niezaprzeczalne uroki - jest cholernie trudno. Anglicy mawiają: Kobiety ujawniaja swój wiek - przed śniadaniem, mężczyźni - po kolacji. Zatem bądź piękna o poranku i litościwa ...wieczorami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wszystkiego!!! IP: *.orange.pl 10.11.05, 12:24 wszystkiego czego tylko chcesz!!! całusów słodziutkich, uscisków miłosci i łez radosci... szczęścia miłosci zdrowia i przyjaciół oddanych i szmalu .... andreas Odpowiedz Link Zgłoś
northstar sto lat sto lat !!!!! 10.11.05, 12:29 Szczescia , zdrowia i slodyczy mamoniowa zyczy !!!! I jeszcze, aby kazdy nastepny dzien byl lepszy od poprzedniego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
northstar i jeszcze aforyzm :-) 10.11.05, 12:31 Zycie kobiety sklada sie z trzech etapow : gdy zdradza swoj wiek gdy go nie zdradza gdy wiek ja zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.plusgsm.pl 10.11.05, 12:40 Najlepsiejszego w życiu. Dzięki za info na priv. Pozdrawiam serdecznie, pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 13:47 Dzisiaj są moje urodziny które obchodzę bez rodziny daleko, wysoko wśrod manowców w pokoiku na wieży hangaru dla szybowców... nic wiecej o urodzinach nie znam:) szczecinskie zyczenia: stopy wody pod kilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 13:53 Dziś są moje urodziny i nie tęsknię do rodziny... tańczę ,śpiewam i rapuję kocham wolność i szanuję zdanie innych , nawet wrogów nie uznaję innych bogów komu bliskie moje zdanie niech postawi piwne danie przy stoliku zemną siada i ciekawe sprawy gada... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 14:04 Najlepszego wszystkiego i co by ci zdrowia, paru groszy na piwko i świętego spokoju nigdy nie brakowało. JZ Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczw.upie Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 13:49 gratulacje! zdrowia i nastepnych za rok urodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 14:21 życzę ci po milionie: na koncie orgazmów wakacyunych (płatnych) dni szczęśliwych dni Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Najlepszego!!! 10.11.05, 14:22 WSZYSTKIEGO CO SPRAWI, ŻE BEDZIESZ SZCZĘŚLIWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:23 Się nie doczekam informacji które to urodziny, więc składam zwyczajnie: Wszystkiego najlepszego. Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 14:27 Bardzo dzięki. Przecież napisałam: równe ....dzieści.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:30 Fugazi - informacja o "dzieści" powinna wystarczyć i nie bądź taki dociekliwy. Jubilatce natomiast życzę pogody ducha, poczucia wolności w życiu oraz zdrowia. Gdy to będzie to z resztą dasz sobie radę ... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 14:30 wszystkiego dobrego w nowym ...dzieściu. Poczucia humoru i zdrowia życzy felix_edmundowicz ---------------------------- Lutnąć ci ? - starosta z nominacji SLD do dziennikarza podczas podróży w autobusie na zaproszenie do Brukseli od europosła SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.teleton.pl 10.11.05, 14:56 Gosiu, Życzę Ci pysznych śniadanek robionych przez kochaną i kochającą osobę, udanego seksu,wielu wspaniałych godzin spędzonych z przyjaciółmi,kochającej rodziny,dobrych sąsiadów ... i dożycia w dobrym zdrowiu 99 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.chello.pl 10.11.05, 14:56 Wszystkiego naj nawet jak było lub jest 10 lat, 20 lat, 30, 40, 50, 60 itd., bo zawsze życie niesie ze soba radości i smutki, tak aby zobaczyć, że świat jest taki piękny. Życzę Ci wiele uśmiechów życia dla Ciebie, tak abyś wiedziała, że dla takich chwil warto czuć się szczęsliwą. .. Dzisiaj jadę do Krakowa, co Ci przywieść, powiew wiatru, dźwięk hejnału, gwar rynku, poczucie siły dzwonu Zygmuta, tak od wielu lat bijącego, moc czakranu wawelsckiego, w myśli co chcesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 15:00 Gosiu, wszystkiego najlepszego:) a reszte to juz face to face;-) pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 15:09 a z innje beczki, to admin sprawil Ci prezent i oznaczyl na czerwono dzis:))))) ...trudno bedzie go przebic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 15:19 Bełty pijasz? Bo bym Ci postawił. A teraz autentycznie nie kłamię. Zdarzyło mi się w zyciu że piłam bełta. Nie jakiegoś studenckiego ryżlinga, byczą krew, ale oryginalnego bełta. Nawet zawartość siary SO2 podawali. Jeśli ktoś napisze że przez to jestem taka głupia - nie zaprzeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 15:36 nie Ty jedna pilas;-) przyjdz na spotkanie Forumow to postawisz - o ile spotkamy sie w takim miejscu gdzie to mozna kupic, a jak nie bedzie mozna to sie przejdziemy na Twoj teren - bo tam jak piszesz mozna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 15:48 Wiesz, tyle się kryłam, tyle podchodów aby Was wkurzać. I co? Wszystko na nic? Tak głupio się odkryć? Poza tym muszę sie poskarżyć. Dyrgosia mnie nie lubi. Moje feromony mi to mówią. Gosia nie lubi przemądrzałych facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 15:58 no ja wiem, ze troche sie zabawy wtedy traci i trudniej wtedy bawic sie w lowce...i juz upolowana zwierzyna nie smakuje tak samo. Ale zeby zaraz na nic. Toc mozna poznac symatyczych komuchow czy tez jakis katolakow albo wysysajacych krew kapitalistow forumowych;) tak czy siak ja sobie mysle ze wypijemy zdrowie nieobecnych przemadrzalych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 16:05 Kupię "nick" z tradycją na tym forum i z dostępem do konta na gazecie. Wtedy caramba się pojawię. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 16:13 no to licytacje czas zaczac caramba!:) a poza beltami co pijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 16:21 albert_c napisał: > a poza beltami co pijasz? Wszystko, nawet czysty spiryt (ale w porcjach nie większych niźli 25 ml). Autentycznie, kilka razy zdarzyło się. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 16:35 no to widze pelny przekroj sie stosuje. pozwolisz ze lykne sobie na spotkaniu Forumow za Twoje zdrowko lowco? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska al i żona 10.11.05, 16:36 al zaproś żonę na nasze spotkanko. ja jego (ją) lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: al i żona IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 16:51 ja_aska napisała: > al zaproś żonę na nasze spotkanko. ja jego (ją) lubię! Dzieki jasiu, vicewersa. Nawet gdybyś była łaskawa powiedzieć mi "chu.. Ci w du.." Albo "ja cię lubię, ja Ci radzę - Ty się połóż, ja Ci ws..." Myslę że wypijcie swoje, nawet jeśli w miedzyczasie jedna kolejka bedzie od takiej(go) nieobecnej(go). Ja ze swej strony mogłabym Wam zrobić wirualną niespodziankę. W jakimś amigifie, lub swf-ie - jak sobie polewacie a potem się zataczacie. Tylko musiałoby być zdjęcie solenizantki na srodkowym planie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: al i żona 10.11.05, 17:05 nie czaj się tylko przyjdź. nawet jak w realu jesteś kulturalnym faciem to ja jakoś ukryję zawód i będziem świętować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: al i żona IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 17:17 Myslę, że nie zdecyduję się. Nie będę obiecywała, a potem jakieś pokretne wykręty. Mam swój pijacki honor. Chyba że NAGLE mi coś odbije - obiecuję że będę ten wątek śledziła. Wiem że czasami jest tak, że człowiek NAGLE się przełamuje - pamiętam jak straciłam dziewictwo. Pażiwiom, uwidim - jak to jeden z "komuchów", niejaki xyz - raczył napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: al i żona 10.11.05, 17:24 wyraź chęć przyjśćia i podaj maila na który można ci wysłać szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: al i żona IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 17:30 Jeśli się przełamię - dam znać. Proszę. Zdążę na pewno. Poza tym, jako osoba ogolnie znienawidzona na tym forum - mogę nie przeżyć Waszych zmasowanych ataków na moje ego, podczas spotkania. Mam słabe serce. Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: al i żona 10.11.05, 19:54 Żono, ale ja tak bardzo,bardzo,bardzo proszę... przyjdź. Napiłabym się z Tobą wściekłego pieska.Przełam się jako i ja czynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 15:37 życzę szczęścia,które nie jest tylko mglistym marzeniem,a celem możliwym do osiągnięcia. >dzięki za zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Trudna sprawa :) 10.11.05, 15:46 Jakie powinny być życzenia dla kogoś, kogo sie właściwie nie zna lecz przypuszcza się, że gdyby się znało to by sie mu dobrze życzyło? A jednocześnie jakie, żeby ten ktoś odebrał je z przeświadczeniem, że mimo tej bariery nieznajomości są szczere a nie tylko zdawkowe? Nie wiem. Ale wierzę, że trochę interpretując, aproxymując i polegając na swoim wyczuciu mogę szczerze życzyć prawdziwych, dobrych ludzi wokół Ciebie, niezależności, usmiechu i....mozliwości. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 16:53 Ale prezent dostałam :)jestem czerwona i mam ptaszka:) Do tych co myślą ,że ich nie lubię, nie ma takiej obcji, na moje nielubienie trzeba sobie dobrze zapracować, nic za darmo... Wszystkim baaardzo dziekuję za życzenia, te oficjalne i te osobiste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 17:09 dyrgosia napisała: > Ale prezent dostałam :)jestem czerwona i mam ptaszka:) To co, zrobisz nam striptease? Ciekawi jesteś Twojego ptaszka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 17:13 chciałbym coś niebanalnego ale jakos nic mi nie przychodzi pozostaje banalne ale szczere" wszystkiego najlepszego". Odpowiedz Link Zgłoś
dominkadg Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 17:16 :))) banalnie, ale szczerze wszystkiego naj... dużo miłości, zdrowia, szczęscia dużo radości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 19:04 KUPIĘ SZTUCZNĄ BRODĘ I CIEMNE OKULARY, Mogą być używane. Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 19:58 Żono, jeszcze raz proszę.Ja Ci te okulary przyniosę, brody cholibka nie mam, chyba że jakieś przebranie Św.Mikołaja jeszcze na strychu leży. Przyjdź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.11.05, 20:12 wizytka1 napisała: > Żono, jeszcze raz proszę.Ja Wizytko, przyznaj się, ciekawość Cie zżera. Chcesz jakiegos potwierdzenia z czasow Szczecińskich Zakładów Graficznych na Wojska Polskiego. Masz jakiej podejrzenia, nawet wódka nie stanowi. Ja tez Cie proszę, nie nalegaj więcej, jak sama się przełamię - dam znać. Powiem więcej, Andreasa zmuście. On też w pewnym stopniu wiekowy i też tam pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 20:23 przyznaj się, ciekawość Cie zżera... Możesz nie wierzyć w mą szczerość, ale powiem Ci, że nie o taką ciekawość mi chodzi.Osobowo... bo ja wiem, mam dwie, no może trzy kandydatury :) Mi tak najnormalniej w świecie serce naiwne czasami wyrywa do ludzi, a Ty żono dobry ludź jesteś i nie nabierzesz takiej starej baby jak ja.Napić bym się z Tobą chciała - ot i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.chello.pl 10.11.05, 20:36 Bądź przyjaciółką wszystkich płaczących, Ocieraj łzy co gorzko im płyną, Uśmiech promienny miej zawsze na twarzy, A będziesz zawsze kochaną dziewczyną. tego Ci zyczy- marian paździoch z wesołą miną ps. także sympatycznego spotkania forumów. Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: Dziś są moje urodziny... 10.11.05, 20:32 Spełnienia marzeń-nawet tych jeszcze nie poznanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Niech Ci gwiazdka pomyślności, nigdy nie zagaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 10.11.05, 20:43 dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Dziś są moje urodziny... IP: 84.216.34.* 04.02.06, 22:45 To idz z wrogiem do luzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 05.02.06, 01:44 Jeszcze swietuje urodziny Dyrgosi - wszystkiego najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad Re: Dziś są moje urodziny... IP: 84.216.34.* 05.02.06, 21:01 wykrzyw wargi(na dole) i wyliz sobie muszelke, ale nie zagladaj do lustra tylko idz zwrogiem do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.comnet.krakow.pl 05.02.06, 21:49 a już miałem składać życzenia,dzisiaj są urodziny mojego syna 18 l. i brata 48l. Odpowiedz Link Zgłoś