pati261 23.11.05, 20:14 Witam! Mam prośbę czy mogłybyście doradzić mi gdzie w Szczecinie jest dobry specjalista od USG z dobrym sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi3001 Re: Dobre USG 23.11.05, 20:39 Polecam USG na Uni Lubelskiej u dr Węgrzynowskiego. To dobry specjalista i sprzęt super-możliwość USG 4D. Wiem, że są do niego kolejki, także trzeba zarejestrować się wcześniej.TEL do rejestracji4253304. Odpowiedz Link Zgłoś
mamado Re: Dobre USG 23.11.05, 21:25 Dr. Węgrzynowski przyjmuje także w Hahsie na ul. Felczaka. Sprzet taki sam jak na Unii jednak ceny wyzsze (zwykle USG 80 zl + np przeplywy 20 zl) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Dobre USG 23.11.05, 22:17 SZpital na Unii ma najlepsze USG w Szczecinie. Kupila je Fundacja Owsiaka. Mialam przyjemnosc miec robione tam USG ale przy przyjmowaniu do szpitala. Dostalam opis i nic nieplacilam wszystko bylo robione w ramach NFZ. Niestety nie wiem jak to zrobic zeby nie placic i nie musiec ladowac u nich na patologii ciazy. Moze ktoras wie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Dobre USG 24.11.05, 15:54 A ja polecam dr.Czajkowskiego robilm u niego dwa badanka .jest to lekarz specjalista kardiolog współpracuke z instytutem Matki i Dziecka w Łaodzi.Naprawde polecam robi normalne USG ale jest bardzo dobrym fachowcem koszt to 50 zł :)Polecam z czystym sumieniem nam w 14 tygodniu powiedział ze będziemy mili córcie i urodziła sie córcia i waga sie zgadzała i co nawazniejsze zbadał serduszko:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Dobre USG 24.11.05, 15:59 Oraz dr Zabiełowicz pracuje na pomorzanach u niego miałm tak samo robione jedno USG jest to lekarz specijalista od wad płodu i tak samo jak dr Czajkowski pracuje w szpitalu w Łodzi:)Sa to naprawe fachowcy ja łacznie miałm trzy USG i jestm bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: Dobre USG 25.11.05, 15:02 Ja też polecam Węgrzynowskiego na Unii. Do Kamyk - tak to chyba nie da rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
elap5 Re: Dobre USG 28.11.05, 12:24 Hej, Ja również polecam dr. Czajkowskiego. Bardzo dobry specjalista, słyszałam mnóstwo bardzo dobrych opinii, które się potwierdzają, mam do niego pełne zaufanie. Chodzę do niego będąc obecnie w ciąży ale również przed ciążą. Wizyta 50 zł, nagranie dzidzi na płytce (zabiercie ze sobą płytkę DVD-R) to koszt 20 zł, ale jest co pokazywać. Jedyną wadą jest to że jest oschły, ale miejcie na uwadze to że jest chory, ma problemy z krtanią i musicie wybaczyć jeśli nie tryska humorem. Bardzo polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś