Dodaj do ulubionych

Pytanie do Andreasa bardzo pilne

25.11.05, 16:11
Czy ty sie bratku nie nazywasz przypadkiem Tadeusz Cymanski? Jak czytam twoje
posty, to zawsze mi staje (bez skojarzen) przed oczami wlasnie ten posel PiS.
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne IP: *.orange.pl 25.11.05, 17:27
      naprawde taki jestem pro PiSowski?
      To przpraszam bardzo!
      Ale wiesz, ze gdybym nim był, to przeciez bym sie nie przyznał...

Jak facet madry, todziekuje za porównanie!
      Jak raczej nie..., to nie wiem czym sobie zasłuzyłem na taką opinię!

Poza tym któren poseł miałby tyle czasu na siedzenie na forum??
      chyba no nie??

Ale porównanie do posła... znaczy myslisz, że miałbym szansę...
      zawsze to jakas kariera może życiowa!
      • Gość: zona pijaka Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.11.05, 17:46
        Babcine bambosze, niczym baby w oknie, niczym przekupki z cyckami powieszonymi
        na wioskowym płocie - zawsze wszystko wiedzą.
        • baba_w_oknie Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 17:51
          a tegom to ci ja nie wiedziała.
          • absztyfikant Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 17:53
            Eto wsio gawno - jedyna osoba, ktora wie wszystko jest Swiatowid. No ewentualnie
            Swarog:)
            • baba_w_oknie Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 18:03
              absztyfikant napisał:
              Eto wsio gawno - jedyna osoba, ktora wie wszystko jest Swiatowid.
              No ewentualnie
              > Swarog:)
              '''''''''''
              Co tes pan, panocku nie powie.
              >
              • absztyfikant Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 18:06
                Kanieszna. Kanieszna, darogij tawariszcz...
                • baba_w_oknie Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 18:20
                  co za gbur! Mówić do starszej kobiety po rusku. Toć ja z Pokucia tu przyjechała!
                  • absztyfikant Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 18:30
                    Gdybym byl gburem rzeklbym wtedy: zdjełaj mi ptaszka. Ale gburem nie jestem
                    przeto powiadam: wybacz dobra kobieto....:)))))))
    • szpilkaa1 Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 18:25
      andreasek to poczciwinka:-)
      nie da sie go nie lubic
      • szpilkaa1 Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 18:27
        chociaz na poczatku mnie draznily jego logi:-) ale zapewne dlatego, ze ich nie
        rozumialam:-))
        • Gość: andreas Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne IP: *.orange.pl 25.11.05, 18:46
          ja do tej pory nie rozumiem swoich logów...
          a co do lubienia, to powoli jakos sie toleruje!
          Ale dziekuje za dobre słowo...
          tak troche łatwiej, jak jakie dobre słowo wpadnie!
          • szpilkaa1 Re: Pytanie do Andreasa bardzo pilne 25.11.05, 19:39
            nie am sprawy, piwo postawisz i jestesmy kwita:-)
    • Gość: andreas zdradze Wam się! IP: *.orange.pl 25.11.05, 18:57
      tak zdradze Wam, ze wszystko zalez od paru procedur ( za KF)...
      ot czy własnie jestem przed czy przed juz napity,
      czy jestem głodny czy juz nasycony,
      ni i jakiej muzy słucham ... jak Limp Bizkit czy Linkin Park czy Grzegorza T,
      czy akurat Miastomanii...
      Dzis jestem wkurzony strasznie!
      Bo nic nie wypiłem, jestem głodny i słucham RMF FM i nie chce mi sie przełączyć,
      nadto nie załatwiłem biletu na HEJ w Słowianinie...
      Jestem taki wkurzony!

Mam zaproszenie na obiad a tam sledzie bo piatek!

jade do MPiKu po płyte Heja moze bedzie, to mi przejdzie...
      albo chociac najnowszy Turnau 11:11...
      a tu snieg...
      a jutro dyskoteka dla małolatów... chyba sie upije...

• Gość: swieta Re: zdradze Wam się! IP: *.chello.pl 25.11.05, 19:14
        ależ desperacja !!!!Chyba dało Ci dziś popalić.
      • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 19:42
        Jedrek... typowy facet - jak zwierzaczek - aby nie byl agresywny trzeba go
        nakarmic, napioc i podrapac za uszkiem, ech
        • Gość: DZIEWICA Re: zdradze Wam się! IP: *.system.szczecin.pl 25.11.05, 19:44
          szpilkaa przestan bajerować wszystkich facetów ? Braki masz ?
          • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 19:47
            hahahahahha ok
            teraz bede z nimi walczyla;)
          • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 20:53
            Gość portalu: DZIEWICA napisał(a):
            szpilkaa przestan bajerować wszystkich facetów ? Braki masz ?
            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            A dziewica to ma wszystko po dziurki w nosie?
            • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 20:58
              sam widzisz, ze teraz juz z Toba nie moge...:-))
              • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:02
                takie male piciulajdy nie wiedza jeszcze co jest dobre, wiec nie nalezy na
                dziecine zwracac uwagi.
                • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:05
                  no ja nie wiem czy to aby dziecina... kiedys na ogniskach spiewano piosenke o
                  40-letniej dziewicy (stad ta zgorzknialosc)
                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:07
                    to w takim razie zaraz tu przyleci - niech sie tylko watek rozrosnie..
                    • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:13
                      moze powinienes ja dopiescic w ramach wspolpracy i pomocy forumowej?;)
                      • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:16
                        jeszcze nie wiem czy warto..
                        • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:18
                          nie a ryzyka, nie ma zabawy;)
                          a ze mna to nie ryzyko?
                          • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:19
                            nie zauwazylem jeszcze..:-)
                            • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:23
                              to chyba komplement?;)
                              • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:23
                                czy zarzut?;)
                              • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:24
                                moze.. ale mimowolny! :-)
                                • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:28
                                  ;))) zawsze to cos
                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:29
                                    Obcych kobiet nie caluje w reke..
                                    a jak ja poznam, tez juz ja w reke nie caluje..:-)
                                    • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:35
                                      ale reke jej uscisniesz chociaz?:-))
                                      • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:36
                                        jasne! jak nie bede miec co z rekoma zrobic..:-)
                                        • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:41
                                          nie ma to jak poznac prawdziwego gentelmana:-))
                                          • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:42
                                            be my guest! :-)
                                            • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:44
                                              :-))
                                              • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:50
                                                masz sliczny usmiech i rzad zdrowych, bialych zebow..
                                                Podoba mi sie twoj usmiech..
                                                • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:52
                                                  ech ta Twoja wyobraznia...:-))
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:53
                                                    nie smiej sie tak zalotnie, bo przekrocze granice..
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 21:58
                                                    pod warunkiem, ze na to zezwole:-)
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:00
                                                    czasami granice przekracza sie mimowolnie..
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:03
                                                    ze swojej strony obiecuje, ze bede sie pilnowala:-)
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:05
                                                    ostatnio na forum uaktywnila sie pani Beatrix, czy cos takiego. To Ty?
                                                    :-)
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:08
                                                    hmm to nie byl komplement
                                                    (przepraszam Becia)
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:09
                                                    nie rozumiem, dlaczego?
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:11
                                                    nie wazne...
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:34
                                                    Zabilas watek swoja odpowiedzia..
                                                    (:-
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:36
                                                    bo mnie postawiles w niezrecznej sytuacji
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:36
                                                    juz nic z tego nie rozumiem..
                                                    Czyzbym zgadl?
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:40
                                                    oj swar... nie, nie zgadles ale porownanie do beci nie bylo mile:-)
                                                    nie mam nic przeciwko niej ale kazda kobieta chcialaby byc indywidualnoscia, ze
                                                    tak to eufemistycznie ujme;-)
                                                  • swantevit Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:42
                                                    nie znam tej pani i nie czytalem jej postow, ale chyba nie jest tak okropna aby
                                                    porownanie do niej traktowac jak obraze..?
                                                  • szpilkaa1 Re: zdradze Wam się! 25.11.05, 22:47
                                                    masz racje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka