Dodaj do ulubionych

MUCHA bije ludzi (fotoreporterow), to wstrzasajace

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:58
Obserwuj wątek
    • Gość: vc link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:59
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,61085,3037392.html
      • Gość: pieszy krowa kalego IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.11.05, 19:30
        kiedy kali ukraść krowę to dobrze, kiedy kalemu ukraść krowę to zamach na
        demokrację
        • Gość: dudi Re: krowa kalego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:10
          Muszka to fajna laseczka...
          • ja_aska Re: krowa kalego 28.11.05, 21:16
            fajowy reporter skoro na marszu równosci wyzywa ludzi od pedałów.
            • Gość: mamoniowa Re: krowa kalego IP: *.internet.v.pl 28.11.05, 22:01
              jaka gazeta, taki reporter
          • jopekpl Re: krowa kalego 29.11.05, 00:22
            Gość portalu: dudi napisał(a):

> Muszka to fajna laseczka...
            No i co z tego???? oprócz urody trzeba jeszcze mieć coś pod "kopułką,deklem"
            czy jak tam zwał.A jak widać u tej paniusi wiatr tam hula!!!
      • xyz-xyz Motto polskiego dziennikarstwa: 29.11.05, 09:16
        "Ty pedale je..."

Cezary Pecold - dziennik "Fakt".
    • Gość: bileterka Ochroniarz Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:57
      Jak mogł do tego dopuścić jego osobisty ochroniarz , doradca i ciort wie kto
      jego osobisty, Pan Hawryszuk z Od Nowa
    • Gość: doktor Re: MUCHA bije ludzi (fotoreporterow), to wstrzas IP: *.orange.pl 29.11.05, 01:23
      Ciekawe czym będzie smarował chleb obłudnik absztyfikant vel Baca jak skończy
      się dieta radnego i zostanie jedynie telewizor z Pinokia, zwłaszcza, że to
      dotyczy również pracy żony.
      Chociaż możliwe, że pani Jacyna aceptowała chodzenie przez Bacę z ulotkami
      Muchy z PO po mieście.
      • ja_aska Re: MUCHA bije ludzi (fotoreporterow), to wstrzas 29.11.05, 07:52
        doktorku czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
        • Gość: Hey SLDowiec ja wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:17
          hey . Pozdrawiam.
          Ona , On ze zrozumieniem moga tylko przeczytać wzrost kursu !
          • absztyfikant Re: ja wiem 30.11.05, 05:22
            ROTFL!
            • absztyfikant Re: ja wiem 30.11.05, 05:30
              Ale ad rem. Przypomnial mi sie pewien wierszyk, ktory Ania powinna sobie
              zapamietac, by w przyszlosci nie gonic za gagatkiem z parasolka. Po co ma sie
              dziewczyna niepotrzebnie pocic. Tuwim wiecznie zywy!

'Próżnoś repliki się spodziewał, Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem
              nawet: "Pies cię jebał" Bo to mezalians byłby dla psa.' JULIAN TUWIM
    • Gość: Japis Kurde juz myslalem ze nasz MUCHA kogoś pobił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 08:48
      Jak przeczytałem ten nagłówek- w pierwszej chwili pomyslalem ze nasz Piotruś
      kogos pobił- w koncu nerwowy to on jest chłopina....
      • Gość: Pijany SLDowiec Baca to bardzo porządny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:17
        Jest ekumeniczny. Ma dobre związki zarówno w Ordynackiej jak i w Episkopacie.
        Jest dla mnie do dziś zagadką skąd tego absztyfikanta wyczaiła Lubińska z Jacyną
        • Gość: zona pijaka Do absztyfa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.11.05, 09:51
          kuś/kos/kostro/ewatur?
          • henio56 Mucha Marucha 30.11.05, 18:27
            na tym zdjęciu z policjantem. Jakaś taka płaska ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka