Gość: vc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vc link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:59 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,61085,3037392.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy krowa kalego IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.11.05, 19:30 kiedy kali ukraść krowę to dobrze, kiedy kalemu ukraść krowę to zamach na demokrację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: krowa kalego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:10 Muszka to fajna laseczka... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: krowa kalego 28.11.05, 21:16 fajowy reporter skoro na marszu równosci wyzywa ludzi od pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: krowa kalego IP: *.internet.v.pl 28.11.05, 22:01 jaka gazeta, taki reporter Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: krowa kalego 29.11.05, 00:22 Gość portalu: dudi napisał(a): > Muszka to fajna laseczka... No i co z tego???? oprócz urody trzeba jeszcze mieć coś pod "kopułką,deklem" czy jak tam zwał.A jak widać u tej paniusi wiatr tam hula!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Motto polskiego dziennikarstwa: 29.11.05, 09:16 "Ty pedale je..." Cezary Pecold - dziennik "Fakt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bileterka Ochroniarz Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:57 Jak mogł do tego dopuścić jego osobisty ochroniarz , doradca i ciort wie kto jego osobisty, Pan Hawryszuk z Od Nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: MUCHA bije ludzi (fotoreporterow), to wstrzas IP: *.orange.pl 29.11.05, 01:23 Ciekawe czym będzie smarował chleb obłudnik absztyfikant vel Baca jak skończy się dieta radnego i zostanie jedynie telewizor z Pinokia, zwłaszcza, że to dotyczy również pracy żony. Chociaż możliwe, że pani Jacyna aceptowała chodzenie przez Bacę z ulotkami Muchy z PO po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: MUCHA bije ludzi (fotoreporterow), to wstrzas 29.11.05, 07:52 doktorku czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hey SLDowiec ja wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:17 hey . Pozdrawiam. Ona , On ze zrozumieniem moga tylko przeczytać wzrost kursu ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ja wiem 30.11.05, 05:30 Ale ad rem. Przypomnial mi sie pewien wierszyk, ktory Ania powinna sobie zapamietac, by w przyszlosci nie gonic za gagatkiem z parasolka. Po co ma sie dziewczyna niepotrzebnie pocic. Tuwim wiecznie zywy! 'Próżnoś repliki się spodziewał, Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet: "Pies cię jebał" Bo to mezalians byłby dla psa.' JULIAN TUWIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japis Kurde juz myslalem ze nasz MUCHA kogoś pobił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 08:48 Jak przeczytałem ten nagłówek- w pierwszej chwili pomyslalem ze nasz Piotruś kogos pobił- w koncu nerwowy to on jest chłopina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijany SLDowiec Baca to bardzo porządny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:17 Jest ekumeniczny. Ma dobre związki zarówno w Ordynackiej jak i w Episkopacie. Jest dla mnie do dziś zagadką skąd tego absztyfikanta wyczaiła Lubińska z Jacyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Do absztyfa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.11.05, 09:51 kuś/kos/kostro/ewatur? Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Mucha Marucha 30.11.05, 18:27 na tym zdjęciu z policjantem. Jakaś taka płaska ? Odpowiedz Link Zgłoś