jazzmina 02.12.05, 08:56 Witam. Czy mozecie mi polecic jakąś sympatyczną fryzjerkę dziecięcą dla dwulatka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glajan Re: fryzjer dziecięcy Szczecin-szukam 02.12.05, 15:11 Witam bylam ostatnio z moja mala coreczka u fajnej fryzjerki kolo manhatanu,jesli jestes zainteresowana to salon nazywal sie u Uli ul Ofiar Oswiecimia 18a,faina fryzjerka moja cora jak nie chciala dac obciac wlosow w domu tam zachowywala sie jak mala kobietka i nie bylo zadnego problemu,pani mila i sympatyczna polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaptysia Re: fryzjer dziecięcy Szczecin-szukam 07.12.05, 23:20 Na Królowej Jadwigi a Bogusława.Komunistyczny wystrój ale panie miłe i typowo dzieciecy. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: fryzjer dziecięcy Szczecin-szukam 08.12.05, 12:56 Ja byłam z z moja 6 letnia Olą w saloniku u Uli bardzo miło i przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakuby2001 Re: fryzjer dziecięcy Szczecin-szukam 08.12.05, 19:42 Witam, jeśli dla chłopca to polecam fryzjer przy ul. Witkiewicza (os. Kaliny), przy przystanku autobusowym "Derdowskiego" (autobusy nr 53, 75, 60 jadące w stronę os. Zawadzkiego). Chodzę tam ze swoim synkiem i bardzo mu sie podoba, bo mają specjalny fotelik dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmina Re: fryzjer dziecięcy Szczecin-szukam 19.12.05, 09:31 Witam raz jeszcze. PRzejechalam prawie calą Ofiar Oświecimia i nie znalazlam tego zakładu fryzjerskiego. Mozecie podac dokladniejszą lokalizacje. Z gory dzeki. Odpowiedz Link Zgłoś