Gość: kazik IP: *.chello.pl 16.12.05, 22:56 aby uznać się za bogatego? Oczywiście w Polsce. Może jestem bogaty a narzekam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moher Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.orange.pl 17.12.05, 14:01 teraz tylko tyle ile uda ci się schować w beret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.orange.pl 17.12.05, 15:50 no jak masz auto i na paliwo i jedzenie, to mysle, że juz bogaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:11 Ja gdy mam na wino i szluga to już jestem szczęślwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.chello.pl 18.12.05, 09:18 a mnie teściowa powiedziała przed ślubem, że oddaje mi największy skarb a mimo to całe życie w kredytach. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:25 Oddaj skarb w lizing za odpłatnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: Jestem bogata IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.05, 16:38 jestem bogata, ale nie mloda i kazik nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:24 a ja mam bogate zycie wewnetrzne:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:26 szpilkaa1 napisała: a ja mam bogate zycie wewnetrzne:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Byloby z pewnoscia bogatsze, gdybys je z kims dzielila.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:38 swantevit napisał: > szpilkaa1 napisała: > a ja mam bogate zycie wewnetrzne:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Byloby z pewnoscia bogatsze, gdybys je z kims dzielila.. > ale z kim?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:47 swarozyc napisał: > W zasadzie z kimkolwiek.. > czuje sie jakbym na kozetce u Ciebie lezala:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:00 swarozyc napisał: > W niedziele moj gabinet zamkniety.. > szkoda, mialam nadzieje na terapie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:10 szpilkaa1 napisała: szkoda, mialam nadzieje na terapie:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Na Starym Miescie mam garsoniere z niekrepujacym wejsciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:11 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > szkoda, mialam nadzieje na terapie:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Na Starym Miescie mam garsoniere z niekrepujacym wejsciem.. widze, ze Ty masz na mysli gabinet odnowy biologicznej... a ja tylko psychoterapeute:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:15 szpilkaa1 napisała: widze, ze Ty masz na mysli gabinet odnowy biologicznej... a ja tylko > psychoterapeute:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Czy jedno wyklucza drugie? "W zdrowym ciele, zdrowy duch!" Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:17 swarozyc napisał: > Czy jedno wyklucza drugie? > "W zdrowym ciele, zdrowy duch!" ale mi witamin nie brakuje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:59 swarozyc napisał: > Cos Ci jednak brakuje... > :-) ale nie masz niz przeciwko mojemu wybrakowaniu?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:01 szpilkaa1 napisała: ale nie masz niz przeciwko mojemu wybrakowaniu?:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Oczywiscie ze nie, bo wtedy bylbym niepotrzebnym.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:12 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > ale nie masz niz przeciwko mojemu wybrakowaniu?:-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Oczywiscie ze nie, bo wtedy bylbym niepotrzebnym.. > :-)) a nie przeszkadza Ci to, ze jestes dopelniaczem?:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:15 szpilkaa1 napisała: nie przeszkadza Ci to, ze jestes dopelniaczem?:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Chyba narzednikiem... (:- Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:22 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > nie przeszkadza Ci to, ze jestes dopelniaczem?:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Chyba narzednikiem... > (:- mimo wszystko podmiotowo Cie traktuje :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:24 i jeszcze sie tym chwalisz..(:- Chyba zerwe z Toba.. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:26 sorry, pospieszylem sie z odpowiedza, mylac w pospiechu podmiotowosc z przedmiotowoscia. Zwracam honor.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:27 swarozyc napisał: > sorry, pospieszylem sie z odpowiedza, mylac w pospiechu podmiotowosc z > przedmiotowoscia. Zwracam honor.. > :-) wlasnie mialam ochote Cie wypunktowac ale byles szybszy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:34 szpilkaa1 napisała: wlasnie mialam ochote Cie wypunktowac ale byles szybszy:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' musze zwolnic, bo szybkosc moze byc zabojcza.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:56 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > wlasnie mialam ochote Cie wypunktowac ale byles szybszy:-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > musze zwolnic, bo szybkosc moze byc zabojcza.. spokonie, najwyzej Cie wyhamuje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:27 beatrix13 napisała: > spóźnieni kochankowie becia ale i tak Cie lubie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:29 beatrix13 napisała: spóźnieni kochankowie ''''''''''''''''''''''''' na milosc nigdy nie jest za pozno..! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:55 swarozyc napisał: > beatrix13 napisała: > spóźnieni kochankowie > ''''''''''''''''''''''''' > na milosc nigdy nie jest za pozno..! swar, ale w kontrakcie nie bylo mowy o milosci!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:56 a kto mowi o milosci? Ja tylko tak sobie dywaguje.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:07 swarozyc napisał: > a kto mowi o milosci? Ja tylko tak sobie dywaguje.. > :-) uff, bo zastanawialam sie czy nie rzucic aktorstwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:09 szpilkaa1 napisała: uff, bo zastanawialam sie czy nie rzucic aktorstwa:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' a jakbys rzucila, to cuzebys mi rzekla? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:12 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > uff, bo zastanawialam sie czy nie rzucic aktorstwa:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > a jakbys rzucila, to cuzebys mi rzekla? > :-) jak rzuce to powiem - jeszcze roli nie rzucilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:23 szpilkaa1 napisała: jak rzuce to powiem - jeszcze roli nie rzucilam;) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Och Ty artystko-uwodzicielko.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:25 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > jak rzuce to powiem - jeszcze roli nie rzucilam;) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Och Ty artystko-uwodzicielko.. > :-) :-)pa > Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:32 swarozyc napisał: > Spac idziesz? > (:- > nie, tylko do lozka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:34 beatrix13 napisała: obowiązki małżeńskie wzywają ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Becia, musisz nastroj psuc?! a ja juz fantazjowalem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:38 real tak cię uwiera? że o wirtualnych pchnięciach fantazjujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:39 beatrix13 napisała: > real tak cię uwiera? > że o wirtualnych pchnięciach fantazjujesz? becia, Ty jestes na powaznie zazdrosna czy tylko tak dobrze grasz?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:39 Becia, kobieta jestes? bo jezor masz niewyparzony.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:44 swarozyc napisał: > Becia, kobieta jestes? > bo jezor masz niewyparzony.. > > > kobieta 100% Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:46 Szpilka jest bardziej sofisticated lady.. popraw sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:38 swarozyc napisał: > beatrix13 napisała: > obowiązki małżeńskie wzywają > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Becia, musisz nastroj psuc?! > a ja juz fantazjowalem... > :-) becia, dla mnie to nie obowiazek:-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek. Re: Jestem bogata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:10 Masz owsiki?? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:13 Gość portalu: lek. napisał(a): > Masz owsiki?? nie, wysokie kultury bakterii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:00 tak jak jej grasz ja sie nie poprawię,bo niepoprawna jestem i nieoswajalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:15 beatrix13 napisała: > ja sie nie poprawię,bo niepoprawna jestem na karzdego twardziela jest twardziel pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:17 nie ze mną te numery,Bruner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:18 a na jakie numery się zgadzasz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:27 wolna amerykanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:28 zero prefix tez? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:41 zer nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:42 nie dziwe sie zero tez mi nie wchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś