szpilkaa1 18.12.05, 15:57 Swieta ida - ludziom sie wybacza:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 15:59 a tak...ogolnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 16:01 kazalas mi dac se spokoj.. ..wiec jestem spokojny.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 16:02 z tej strony Cie nie znalam... potulny baranku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 16:03 szpilkaa1 napisała: z tej strony Cie nie znalam... potulny baranku:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ..ale w skorze wilka.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 16:04 musze wierzyc na slowo:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:01 szpilkaa1 napisała: Swieta ida - ludziom sie wybacza:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Jakie swieta?! ..bo Ci nie wybacze!... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:17 swarozyc napisał: > Jakie swieta?! > ..bo Ci nie wybacze!... > > no nie mow, ze nie bedziesz mial choinki i nie kupisz prezentow?! na pasterke przeciez nie musisz isc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:21 Choinki mam dookola domu, a prezentami zawsze obsypuje swoich kochanych.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:28 swantevit napisał: > Choinki mam dookola domu, a prezentami zawsze obsypuje swoich kochanych.. > :-) > ale w Wigilie zwierzeta mowia dla tych, ktorzy swietuja ten dzien:-)Nie chcialbys sie dowiedziec co sadzi o Tobie Twoj pies czy kot? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:30 wszystkie swinie na forum mowia mi co o mnie sadza przez caly rok.. Potzebuje przynajmniej jednego dnia wytchnienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:34 swantevit napisał: > wszystkie swinie na forum mowia mi co o mnie sadza przez caly rok.. > Potzebuje przynajmniej jednego dnia wytchnienia.. > czyli mam nie zostawiac jednego nakrycia wiecej np. dla Ciebie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:35 Nie, zjem na schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:43 swantevit napisał: > Nie, zjem na schodach. > ok. sianko tez Ci na zchody wylozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:45 szpilkaa1 napisała: swantevit napisał: Nie, zjem na schodach. ok. sianko tez Ci na zchody wylozyc? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ta' cala kope! po jedzeniu pobaraszkowalbym w nim z Toba.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:49 swarozyc napisał: > ok. sianko tez Ci na zchody wylozyc? > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Ta' cala kope! po jedzeniu pobaraszkowalbym w nim z Toba.. > a jak Ty chcesz szpilke w stogu siana znalezc...? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:54 wiercilbym sie w nim okropnie, az w pewnym momencie poczulbym ja w ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:56 swarozyc napisał: > wiercilbym sie w nim okropnie, az w pewnym momencie poczulbym ja w ... > :-) ja nie kluje, ja moge najwyzej uszczypnac z lekka albo drapnac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:00 szpilkaa1 napisała: swarozyc napisał: wiercilbym sie w nim okropnie, az w pewnym momencie poczulbym ja w ...:-) ja nie kluje, ja moge najwyzej uszczypnac z lekka albo drapnac:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' to podrap mnie po plecach.. na poczatek.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:01 swarozyc napisał: > to podrap mnie po plecach.. > na poczatek.. > ...na poczatek... czego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:35 no szpilka > nakrycie dla swara? >nie traktuj go jak przybłęde Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:45 beatrix13 napisała: > no szpilka > > nakrycie dla swara? > >nie traktuj go jak przybłęde oj becia... dodatkowe nakrycie nie jest dla przybledy a np. dla nieznajomego wedrowca:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:46 a ja myślałam,że on u Ciebie ma status oczekiwanego gościa Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:50 beatrix13 napisała: > a ja myślałam,że on u Ciebie ma status oczekiwanego gościa becia, zajmij sie czyms innym - chwile przestan myslec:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:53 szpilkaa1 napisała: beatrix13 napisała: a ja myślałam,że on u Ciebie ma status oczekiwanego gościa becia, zajmij sie czyms innym - chwile przestan myslec:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Beatryce to calkiem zmyslna dziewczyna.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:54 swarozyc napisał: > Beatryce to calkiem zmyslna dziewczyna.. > :-) znaczy sie chcialbys miec taki status u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:55 Oczywiscie! ..no moze nieco nieokrzesana.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:57 nieokrzesana? myśli nieuczesane Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:02 beatrix13 napisała: nieokrzesana? myśli nieuczesane '''''''''''''''''''''''''''''' Beatrice..nie tak predko.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:59 swarozyc napisał: > Oczywiscie! > ..no moze nieco nieokrzesana.. > no to za podpowiedzia beci bede na Ciebie czekala... bylebym sie nie zeztarzala:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:03 no i narodziła się nowa świecka tradycja: szukanie przez swara szpilki w stogu siana na schodach w Wigilię; >a nie lepiej kochani pod jemiołą? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:04 beatrix13 napisała: > no i narodziła się nowa świecka tradycja: > szukanie przez swara szpilki w stogu siana na schodach w Wigilię; > > > > >a nie lepiej kochani pod jemiołą? pod jemiola to nie bo jeszcze sie swar zakocha:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:06 beatrix13 napisała: > no i narodziła się nowa świecka tradycja: > szukanie przez swara szpilki w stogu siana na schodach w Wigilię; ---------------------------------------------------------------------- Dobrze ze nie na schodach koscielnych! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:04 szpilkaa1 napisała: no to za podpowiedzia beci bede na Ciebie czekala... bylebym sie nie zeztarzala:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''' Czekaj, czekaj...ale zachowuj sie naturalnie.. Nie odmawiaj sobie niczego.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:05 swar jako deser się zapowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:08 beatrix13 napisała: > swar jako deser się zapowiedział byle nie za slodki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:10 a ja wszelkie słodkości pochłaniam dla przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:12 szpilkaa1 napisała: swar jako deser się zapowiedział > byle nie za slodki:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Z kroplami potu brutalnie polyskujacymi na umiesnionym ciele..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:15 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > swar jako deser się zapowiedział > > byle nie za slodki:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Z kroplami potu brutalnie polyskujacymi na umiesnionym ciele..? > dobra, zamawiam pol porcji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:16 a drugie pół porcji od męża? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:17 beatrix13 napisała: a drugie pół porcji od męża? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Beatrice..(:- Badzzesz dyskretna.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:20 dyskretna na publicznym forum tu jak w big brother wszystko widać,każdy widzi, więc co tu po mojej dyskrecji, dyskretna prywatnie jestem,nie publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:21 ale nie musisz tak - kawa na lawe.. Daj pole do popisu wyobrazni.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:23 no, ja was sobie wyobrażam ładna z was para i jaka namiętna Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 18:47 swarozyc napisał: > Krzywa cukru Ci spadla? > steskniles sie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 18:50 szpilkaa1 napisała: Krzywa cukru Ci spadla? steskniles sie?:-) '''''''''''''''''''''''' nie, tylko myslalem ze komara ucinasz po obiedzie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 18:53 swarozyc napisał: > nie, tylko myslalem ze komara ucinasz po obiedzie.. > :-) strasznie zaborczy jestes - nawet zdrzemnac sie nie moge;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 18:56 swarozyc napisał: > Bo nie powiedzialas gdzie idziesz!.. > > To sie juz wiecej nie powtorzy, sir:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:00 szpilkaa1 napisała: > To sie juz wiecej nie powtorzy, sir:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' I like it! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:04 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > > To sie juz wiecej nie powtorzy, sir:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > I like it! i co jeszcze lubisz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:08 swarozyc napisał: > Ciebie! ofcors! czyli mam rozumiec, ze juz sie nie gniewasz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:10 swarozyc napisał: > no..chyba mi po malu przechodzi.. > :-) uff, musialam nad Toba popracowac...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:12 szpilkaa1 napisała: uff, musialam nad Toba popracowac...:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' tym wieksze zadowolenie z owocow pracy... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:16 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > uff, musialam nad Toba popracowac...:-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > tym wieksze zadowolenie z owocow pracy... > :-)) no to cel osiagniety:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:17 szpilkaa1 napisała: no to cel osiagniety:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie calkiem. Doszlismy na razie do kolan.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:19 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > no to cel osiagniety:-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''' > Nie calkiem. Doszlismy na razie do kolan.. > :-) ale ja nie mialam ambicji isc dalej:-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:22 szpilkaa1 napisała: ale ja nie mialam ambicji isc dalej:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Kazesz obcowac mi ze swymi zylakami..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:23 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > ale ja nie mialam ambicji isc dalej:-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Kazesz obcowac mi ze swymi zylakami..? jak je zaakceptujesz to i cala reszte:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:28 szpilkaa1 napisała: jak je zaakceptujesz to i cala reszte:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Cala reszta chyba nie jest w zylakach?! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:31 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > jak je zaakceptujesz to i cala reszte:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Cala reszta chyba nie jest w zylakach?! :-)))) zylakow brak ale kto wie czy sie ich nie dorobie siedzac przy kompie i gadajac z Toba:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:33 :-)))) zylakow brak ale kto wie czy sie ich nie dorobie siedzac przy kompie i > gadajac z Toba:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie sadze.. Przyprawiam Cie o szybszy przeplyw krwi..nie tylko w konczynach.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:37 swarozyc napisał: > :-)))) zylakow brak ale kto wie czy sie ich nie dorobie siedzac przy kompie i > > gadajac z Toba:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Nie sadze.. > Przyprawiam Cie o szybszy przeplyw krwi..nie tylko w konczynach.. nadcisnienia sie nabawie przez Ciebie;-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:38 szpilkaa1 napisała: nadcisnienia sie nabawie przez Ciebie;-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Powiedz szybko 3X yes, to sie rozluznisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:42 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > nadcisnienia sie nabawie przez Ciebie;-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Powiedz szybko 3X yes, to sie rozluznisz.. tak,tak,tak:-) jak na referendum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:43 nic nie rozumiesz..(:- Nie jak na referendum, a "jak Harry spotkal Sally".. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:49 swarozyc napisał: > nic nie rozumiesz..(:- > Nie jak na referendum, a "jak Harry spotkal Sally".. czy nie robi sie za slodko? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:50 szpilkaa1 napisała: czy nie robi sie za slodko? ''''''''''''''''''''''''''''''''''' tzn. za malo brutalistycznie..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:54 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > czy nie robi sie za slodko? > ''''''''''''''''''''''''''''''''''' > tzn. za malo brutalistycznie..? nie:-)) za malo neutralnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 19:55 a co znaczy dla Ciebie naturalnie..? ..i jeszcze z Becia do towarzystwa.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 19:58 swarozyc napisał: > a co znaczy dla Ciebie naturalnie..? > ..i jeszcze z Becia do towarzystwa.. > :-) swarku powiedzialam "neutralnie" a nie "naturalnie"... bo z becia przyzwoitka to rzeczywiscie jest nienaturalnie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:00 no dobra.. a co dla Ciebie jest neutralne, w takim razie..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:04 swarozyc napisał: > no dobra.. > a co dla Ciebie jest neutralne, w takim razie..? gadanie o "d..e Maryni":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:06 szpilkaa1 napisała: gadanie o "d..e Maryni":-)) ''''''''''''''''''''''''''''''' w takim razie pytam, co my tu robimy..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:09 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > gadanie o "d..e Maryni":-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''' > w takim razie pytam, co my tu robimy..? chyba chodzimy na granicy tradycyjnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:16 swarozyc napisał: > ..a Ty chcialabys pojsc na calego.. > :-) wrecz przeciwnie chce po kawaleczku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:19 szpilkaa1 napisała: wrecz przeciwnie chce po kawaleczku:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' w takim razie szepnij cos nieprzyzwoitego... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:21 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > wrecz przeciwnie chce po kawaleczku:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > w takim razie szepnij cos nieprzyzwoitego... > :-) ok. Ide spac - idziesz tez?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:25 szpilkaa1 napisała: ok. Ide spac - idziesz tez?:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''' O tej porze moge sie udac do lozka, ale nie spac.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:26 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > ok. Ide spac - idziesz tez?:-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''' > O tej porze moge sie udac do lozka, ale nie spac.. > (:- i dlatego Cie lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:31 szpilkaa1 napisała: i dlatego Cie lubie:-) ''''''''''''''''''''''''''''''' Choroba..Pierwszy raz nie wiem co mam odpowiedziec na takie dictum.. zrewanzuje sie wiec konwencjonalnym a malo oryginalnym; i ja Cie tez.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:14 beatrix13 napisała: co ty do mnie pijesz znowu? '''''''''''''''''''''''''''''''''' Powinnas sie cieszyc ze na Ciebie zwracam uwage.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:16 cieszę się niezmiernie cieszyłabym się bardziej,gdyby swantevit też zwracał Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Szpilka! 18.12.05, 20:17 beatrix13 napisała: > cieszę się niezmiernie > cieszyłabym się bardziej,gdyby swantevit też zwracał '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Chyba nie zwroci, skoro Jego wielkie imie piszesz mala litera..(:- Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Szpilka! 18.12.05, 20:19 małą,bo on mało się z tłumu wyróżnia stłamsiłeś go Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:17 szpilkaa1 napisała: dobra, zamawiam pol porcji:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Krople brutalnosci..? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:18 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > dobra, zamawiam pol porcji:-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Krople brutalnosci..? > :-) oh, yes:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:19 szpilkaa1 napisała: oh, yes:-) ''''''''''''''''''''''''''''' Powtorz to jeszcze dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:48 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > oh, yes:-) > ''''''''''''''''''''''''''''' > Powtorz to jeszcze dwa razy... > na uszko? > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:51 szpilkaa1 napisała: na uszko? ''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie - na forum! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:54 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > na uszko? > ''''''''''''''''''''''''''''''''' > Nie - na forum! > :-) i tak potrojnie mam do Ciebie gadac?:-)) jak raz powiem to nie zrozumiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:59 szpilkaa1 napisała: i tak potrojnie mam do Ciebie gadac?:-)) jak raz powiem to nie zrozumiesz?:) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Jak powiesz raz, moze to umknac mojej uwadze. Jezeli powtorzysz to jeszcze 2 razy, wiem ze dochodzisz do zenitu szalenstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:02 swarozyc napisał: > Jak powiesz raz, moze to umknac mojej uwadze. Jezeli powtorzysz to jeszcze 2 > razy, wiem ze dochodzisz do zenitu szalenstwa.. tak, niedlugo oczaleje przy Tobie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:03 szpilkaa1 napisała: tak, niedlugo oczaleje przy Tobie:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Tylko w sposob kulturalny i kontrolowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:05 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > tak, niedlugo oczaleje przy Tobie:-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Tylko w sposob kulturalny i kontrolowany.. niestety nie moge tego obiecac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:07 szpilkaa1 napisała: > swarozyc napisał: > > Tylko w sposob kulturalny i kontrolowany.. > > niestety nie moge tego obiecac:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' wiec kaze wzmocnic straze.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:09 swarozyc napisał: > wiec kaze wzmocnic straze.. > az tak jestem niebezpieczna?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:09 szpilkaa1 napisała: > az tak jestem niebezpieczna?;-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' w swoim szalenstwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:11 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > > > az tak jestem niebezpieczna?;-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > w swoim szalenstwie.. > nie lubisz spontanicznosci?:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:14 szpilkaa1 napisała: nie lubisz spontanicznosci?:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Moj wiek i pozycja spoleczna czesto nie idzie w parze ze spontanicznoscia.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:19 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > nie lubisz spontanicznosci?:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Moj wiek i pozycja spoleczna czesto nie idzie w parze ze spontanicznoscia.. > :-)) coz za zbior informacji w jednym logu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:20 to informacje celowo sprzeczne i fragmentaryczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:24 swarozyc napisał: > to informacje celowo sprzeczne i fragmentaryczne.. > ale do moich puzzli juz cos wrzucic moge;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:29 szpilkaa1 napisała: ale do moich puzzli juz cos wrzucic moge;-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Tylko lat mi nie dodawaj!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:35 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > ale do moich puzzli juz cos wrzucic moge;-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Tylko lat mi nie dodawaj!! > :-)) to kobiety sie o wiek martwia:-)) dopisalam, ze nie jestes spontaniczny bo Ci przeszkadza pozycja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:36 szpilkaa1 napisała: to kobiety sie o wiek martwia:-)) dopisalam, ze nie jestes spontaniczny bo Ci > przeszkadza pozycja:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''' spoleczna.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:39 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > to kobiety sie o wiek martwia:-)) dopisalam, ze nie jestes spontaniczny bo Ci > > przeszkadza pozycja:-) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''' > spoleczna.. > :-) zapisalam, nie chwal sie:-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:41 szpilkaa1 napisała: zapisalam, nie chwal sie:-) '''''''''''''''''''''''''''''' Yes, ma'm! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:44 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > zapisalam, nie chwal sie:-) > '''''''''''''''''''''''''''''' > Yes, ma'm! > :-) a co jeszcze mi powiesz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:45 a cos ty taka nienasycona i niecierpliwa..? .-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:47 szpilko, czy będziesz tak jak w tym filmie orgazm udawała Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:51 beatrix13 napisała: > szpilko, > czy będziesz tak jak w tym filmie orgazm udawała nie wiem, scenariusz swar pisze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:49 swarozyc napisał: > a cos ty taka nienasycona i niecierpliwa..? > .-)) mam zwolnic?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:51 sama dopuscilas mnie tylko do kolan, ale ode mnie chcialabys juz wszystko..(:- :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:52 swarozyc napisał: > sama dopuscilas mnie tylko do kolan, ale ode mnie chcialabys juz wszystko..(:- > :-)) uwazaj na mnie zatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:54 szpilkaa1 napisała: uwazaj na mnie zatem:) ''''''''''''''''''''''''''' Zanotowalem! ale, ale; Stracilas juz calkiem kontrole nad Soba?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:03 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > uwazaj na mnie zatem:) > ''''''''''''''''''''''''''' > Zanotowalem! > ale, ale; Stracilas juz calkiem kontrole nad Soba?! > :-) > nie, jeszcze sie dzielnie trzymam - becia mi pomaga skutecznie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:05 szpilkaa1 napisała: nie, jeszcze sie dzielnie trzymam - becia mi pomaga skutecznie:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Taa' Becia to samo wcielenie angielskiej, chodnej rozwagi.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:11 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > nie, jeszcze sie dzielnie trzymam - becia mi pomaga skutecznie:-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Taa' Becia to samo wcielenie angielskiej, chodnej rozwagi.. to moj aniol stroz... albo Twoj... juz sama nie wiem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:15 szpilkaa1 napisała: to moj aniol stroz... albo Twoj... juz sama nie wiem:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' jednym slowem - przyzwoitka. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:18 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > to moj aniol stroz... albo Twoj... juz sama nie wiem:-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > jednym slowem - przyzwoitka. i cale szczescie bo bez niej to by nam hamulce jeszcze puscily i by albercik musial nas wyciac w pien:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:20 szpilkaa1 napisała: i cale szczescie bo bez niej to by nam hamulce jeszcze puscily i by albercik > musial nas wyciac w pien:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Obrzezac nas?! Nigdy nie oddalbym mu swego slowianskiego napletka! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:24 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > i cale szczescie bo bez niej to by nam hamulce jeszcze puscily i by albercik > > musial nas wyciac w pien:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Obrzezac nas?! > Nigdy nie oddalbym mu swego slowianskiego napletka! hihi nasunelo mi sie nieprzyzwoite pytanie ale na szzescie becia przyzwoitka mi sie przypomniala:-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:27 szpilkaa1 napisała: hihi nasunelo mi sie nieprzyzwoite pytanie ale na szzescie becia przyzwoitka mi sie przypomniala:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Becia! - wyjdz na chwile.. No dobra, pytaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:27 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > hihi nasunelo mi sie nieprzyzwoite pytanie ale na szzescie becia przyzwoitka mi > sie przypomniala:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Becia! - wyjdz na chwile.. > No dobra, pytaj.. juz zapomnialma co chcialam zapytac...;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:30 szpilka,zachowujesz się jak dziewica i chciałabyś i boisz się więcej ekspansywności Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:31 beatrix13 napisała: > szpilka,zachowujesz się jak dziewica > i chciałabyś i boisz się > więcej ekspansywności dzisiaj wszyscy chca mnie leczyc;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:33 szpilkaa1 napisała: > dzisiaj wszyscy chca mnie leczyc;-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' O! Wypraszam sobie! Sama mi sie pchalas na kozetke.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:34 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > > dzisiaj wszyscy chca mnie leczyc;-)) > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > O! Wypraszam sobie! > Sama mi sie pchalas na kozetke.. bo mnie do tego sprowokowales:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:35 oooo,co pchał i komu,to publiczność osądzi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:37 szpilkaa1 napisała: bo mnie do tego sprowokowales:-) ------------------------------------------------------------ Czym? Prąciem? (nie moglem sobie odmowic..) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:42 swarozyc napisał: > szpilkaa1 napisała: > bo mnie do tego sprowokowales:-) > ------------------------------------------------------------ > Czym? > Prąciem? > > > > (nie moglem sobie odmowic..) nie odmawiaj sobie, milej nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:44 szpilkaa1 napisała: nie odmawiaj sobie, milej nocy:-) ------------------------------------------------------ Pa, rozkoszna szczebiotko.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:56 to mi bardziej na telenowele brazylijską pasuje niż fabularny >ach,cóż za para wirtualnych kochanków >ona z kolcami na szpoilkach >on umięśniony z brutalnymi kroplami potu >no i ta pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:06 swarozyc napisał: > Czekaj, czekaj...ale zachowuj sie naturalnie.. > Nie odmawiaj sobie niczego.. o tak, mam hedonistyczne podejscie do zycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:55 u mnie brak opcji wyłączenia myślenia, a ja myślę dalej,że na pewno swar szczodrze by Cię pod chuinką obdarował Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 17:59 beatrix13 napisała: > u mnie brak opcji wyłączenia myślenia, > a ja myślę dalej,że na pewno swar szczodrze by Cię pod chuinką obdarował On Ci placi za ten marketing?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:50 wy to jak czapla i żuraw Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:57 beatrix13 napisała: > wy to jak czapla i żuraw to dobrze czy zle?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 18:58 a pamiętasz morał z tej bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:05 beatrix13 napisała: > a pamiętasz morał z tej bajki? ktos kogos zjadl czy mezalians za duzy?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 19:09 beatrix13 napisała: > bez happyendu dlaczego wiec nam tak zle zyczysz?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:14 IDŹ NA CAŁOŚĆ!!!! IDŹ NA CAŁOŚĆ!!!! >podpowiedzi z tłumu w didaskaliach Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:31 od 3 godzin wirtualny sex uprawiacie a do orgazmu jeszcze tak daleeeeko tantra jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:35 beatrix13 napisała: > od 3 godzin wirtualny sex uprawiacie a do orgazmu jeszcze tak daleeeeko > tantra jakaś? becia Tobie sie wszystko z jednym kojarzy - gdzie Ty tutaj widzisz sex?:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:36 wyobraźnia widzi,ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:41 beatrix13 napisała: > wyobraźnia widzi,ja nie to masz bujniejsza wyobraznie ode mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:42 oj i to bardzo bujną Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Swar... jeszcze sie gniewasz?:-) 18.12.05, 20:43 beatrix13 napisała: > oj i to bardzo bujną gratuluje:-) Odpowiedz Link Zgłoś