Dodaj do ulubionych

to forum jak chat matrymonialny

31.12.05, 12:41
dawno mnie nie bylo ale widze, ze niektore dziewczeta traktuja to miejsce jak
biuro matrymonialne:-))
Obserwuj wątek
    • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 31.12.05, 16:25
      w realu smierdzi kiepscizna to choc tu mozna wylansowac sie na kotka....
      • Gość: K.F. Re: to forum jak chat matrymonialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:55
        Przyznam, że czasem te sex-dialogi czy pogaduchy nieco mnie krępują, bo czuje
        się intruzem je czytając.
        Nie są niczym oznakowane i człek wchodzi w nie nieświadomie.
        Nie lubię exhibicjonizmu a widzi mi się, że rozmowcy mniej są zainteresowani
        sobą, co publiką czytającą ich wynużenia.
        Szczere ludzkie sympatie, przyjaźnie i wyznania z reguły lubią intymności, a nie
        pokazówki.
        Mam nieśmiałą proźbę - przejdzie Kochani na gadu-gadu, na e-maile pod prywatne
        adresy, na sms-y itp. Nie lubię wtykać nos pod cudze kołdry, nawet jeśli są to
        kołdry wirtualne.
        Szalonego Sylwestra i pomyślnego Nowego Roku!
        • Gość: mamoniowa Re: to forum jak chat matrymonialny IP: 62.69.202.* 31.12.05, 17:01
          a jeszce niedawno gratulowales jednej z par takiego wlasnie dialogu...
          • Gość: K.F. Re: to forum jak chat matrymonialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 23:03
            Niezupełnie takiego.Cco innego dyskusja na temat a co innego flirtowanie.
      • kaffee1 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 20:59
        nie jestes zbyt surowy?
        • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:07
          Felek-zazdrosnik..
          • kaffee1 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:35
            K.F. ma troche racji:-)
            • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:39
              nie wierze; kiedys mu sie podobalo, a dzisiaj juz nie..
              Uwiad starczy?
              Podpuszcze Felka i powiem ze jest to moj protest przeciwko rzadom
              Marcinkiewicza..:-)
            • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:39
              swarożyc ma więcej,

a szpilki brak
              • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:43
                beatrix13 napisała:
                a szpilki brak
                ''''''''''''''''''''''
                Bo zlamalem jej zycie..
                :-)
              • kaffee1 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:46
                beatrix13 napisała:

> swarożyc ma więcej,

no to mu gratuluję
                • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:47
                  kaffee1 napisała:
                  no to mu gratuluję
                  ''''''''''''''''''''''''''''''''
                  Dlaczego nie pogratulujesz mi bezposrednio?
                  • kaffee1 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:48
                    gratuluję Ci
                    • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:49
                      Ze tez musze wytykac Ci tak podstawowe zasady..
    • Gość: zona pijaka a ja mam do tego sexowne podejście IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.12.05, 17:33
      wszystkich i wszystko mam w dupie!
      • Gość: xx Re: a ja mam do tego sexowne podejście IP: *.chello.pl 31.12.05, 21:53
        Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

> wszystkich i wszystko mam w dupie!

ależ masz ją wielką, no aż tyle ci się w niej pomieściło!
    • xxtoja Re: to forum jak chat matrymonialny 31.12.05, 19:33
      no tak XXL wyskoczył z tym pisiorkiem
      • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:49
        znowu sie zaczelo :((((
    • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:49
      nie czatujcie chłopcy matrymonialnie,
      nie wypada
      • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:51
        beatrix13 napisała: nie czatujcie chłopcy matrymonialnie, nie wypada
        ''''''''''''''''''''''''
        Jak Sylwester Bea?
        • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:52
          srak!
          • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:53
            ohne.zucker napisał:
            srak!
            '''''''''''
            a co to za ptak?
            • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:54
              bezcukrowy ptak
        • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:52
          Bałtyk rano noworocznie witałam
          • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:53
            wyrzucili Cie z hotelu..?
            • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:55
              zastanawiałam się czy do Ciebie wpław nie popłynąć
              a jak z twoim postanowieniem noworocznym?
              • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:57
                beatrix13 napisała:
                zastanawiałam się czy do Ciebie wpław nie popłynąć
                > a jak z twoim postanowieniem noworocznym?
                '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Cholera, Becia, ty tylko o jednym..
                Esto casado..
                • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:01
                  comprendo,
                  to po co publicznie zobowiązałeś się
                  • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:02
                    Zobowiazalem sie do rzucenia, ale jak sama zauwazylas, mozna to zrobic na wiele
                    sposobow..
                    • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:04
                      no to wtedy pytałam,czy na łóżko,ale nie doczekałam odpowiedzi,
                      a jak Sylwester z twojej strony Bałtyku?
                      • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:08
                        Spokojnie, bez ekscesow. W waskim gronie wtajemniczonych..
                        • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:11
                          no tak choć sylwester bez ekscesów ,
                          dla odmiany
                          • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:18
                            beatrix13 napisała:
                            no tak choć sylwester bez ekscesów ,dla odmiany
                            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                            Cala swa energie zuzywam na was, dziewczyny..
                            • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:20
                              to moze sie wez do pracy... nie dzis... zacznij od jutra!
                            • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:21
                              JA DZIŚ W LICZBIE POJEDYNCZEJ WYSTĘPUJĘ,ale będę się dwoić i troić,aby sprostać
                              wyzwaniom
                              • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:22
                                hehehe... nie watpie... coz taka praca!
                                • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:23
                                  wracaj bezcukrowy do swojego Rocco
                                  • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:24
                                    Tobie tego zyczylem Kolezanko, Tobie.. no i jak wiesz nie bezpodstawnie :)
                                    • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:25
                                      a ja myślałam,że to twój typ nie - kolego
                              • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:22
                                podziwiam twoje rewolucyjne oddanie sluzbie, Bea..:-))
                                • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:23
                                  sluzba nie druzba... a jesc za cos trzeba...
                                  • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:24
                                    swar,ktoś tu się wciska na chama,a troje to już tłok
                                    • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:27
                                      a ja od teraz tak bede zawsze....
                                      koniec z tymi pie..mi, moze w koncu sie zmeczycie...
                                      • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:29
                                        samotny się czujesz?
                                        współczuję
                                    • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:29
                                      beatrix13 napisała:
                                      swar,ktoś tu się wciska na chama,a troje to już tłok
                                      '''''''''''''''''''''
                                      nie reaguj, to przeciez jakis przyglup.
                                      • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:30
                                        swar,
                                        a list dotarł?
                                        • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:34
                                          ten z podziekowaniem, tak.
                                          • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:36
                                            a ty mi trzykrotnie ten sam wysłałes na oba adresy
                                            • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:37
                                              swarozyc jest gupi....
                                            • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:37
                                              zeby byc pewnym ze choc jeden dotrze. i dobrze zrobilem, dwa wrocily..
                                              • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:39
                                                oh swarozycu!!! wyslales je golebiem czy przez poslanca raczyles nadac????
                                              • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:39
                                                czekam na następny z ekscytacją
                                                • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:40
                                                  to sie nie ekscytuj bo ci zylka pojdzie....
                                                • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:41
                                                  beatrix13 napisała:
                                                  czekam na następny z ekscytacją
                                                  '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                  Jak skrzynki oproznisz.
                                                  • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:42
                                                    na gazetę już można,
                                                    jakiś na słodki sen
                                                  • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:43
                                                    dzisiaj juz nie..
                                                  • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:45
                                                    dziś po 2 nieprzespanych nocach zasnę w mgnieniu oka,
                                                    więc wkrótce Cię opuszczę
                                                  • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:46
                                                    pa, pa..
                                                  • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:47
                                                    hasta la proxima
                                                  • swarozyc Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:48
                                                    dia?
                                                  • beatrix13 Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:52
                                                    naturalmente manana
                                                  • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:54
                                                    ja myslalem ze ty toczna a ty many...
                                                  • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:53
                                                    To skrot? Debil I Antyk?
                                                  • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:53
                                                    sra, sra
                                        • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 22:37
                                          przyglupa to poszukaj moze w swoim otoczeniu, moze mama? moze tata? moze ty
                                          sam... ktoz to wie, albo idz zaspiewac odyncowi czy tam odynowi, no wiesz temu
                                          od tych twoich czarodziejskich spraw, kiedys takiego poreba widzialem w Szkocji
                                          wyl do kamienia z celtyckimi inskrypcjami, a moze to ty????
            • ohne.zucker Re: to forum jak chat matrymonialny 01.01.06, 21:56
              nawet za komuny nie mialy wstepu do Orbisow, chyba ze klient przeplacil
              portiera...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka