Dodaj do ulubionych

No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby co

IP: *.chello.pl 02.01.06, 14:57
nieco ubyło.. mnie wcale to nie podnieca, że mam biust za duży tak dla mnie,
Po co mi rozmiar XXL, a tam indziej XX, a może mniej. to jest zupełna kicha.
Oczywiście dla mnie. co zrbić aby było mnie mniej, bo idę na bal i nowu mój
biust będzie pod obstrzałem, choć troszkę mam lat.
Obserwuj wątek
    • northstar Re: No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby 02.01.06, 15:05
      Moja kolezanka kupowala biustonosze zmniejszajace rozmiar. Poza tym, mozna
      troche odpowiednim ciuchem zamaskowac.
      • Gość: xx Re: No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby IP: *.chello.pl 02.01.06, 16:06
        biustem maskuje sie raczej brzuszek, moja koleżanka mnie tego nauczyła. Biust
        biustem, a co zrobić z resztą. no tak jak sie było młodsza to sie to ukrywało,
        aby mieć spokój, a teraz za ciężko, oczywiście od ciężaru. Co do facetów, każda
        potwora znajdzie amatora. A tu u mnie co zrobić, aby lepiej się czuć. Nawet
        papieroski nie pomogły. A ciuchów jest sporo w ciuchlandii, po byłej Odrze za
        parę groszy.
        • andrzej.sawa Re: No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby 02.01.06, 16:44
          Bo jeszcze pomyślę,że to sex reklama.
          A polubić siebie nie łaska.
          Mężczyzna nie pies,na kości nie poleci.
          Pamiętam głupie płacze dziewczyny - wzrost 180cm,która płakała,że ma aż 75
          kg.Jak się odchudzi,to będzie drzazga.Przepraszam,ale jestem żonaty i nie wypada
          mi być bardziej szczegółowym.
          • Gość: xx Re: No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby IP: *.chello.pl 02.01.06, 16:55
            no wy faceci to zawsze o dupie maryni, a ja mam problem, aby te swoje ciało
            okiełznać, tak aby się dobrze czuć. No tak mam konflikt wewnętrzny, gadam tak
            sobie do siebie, ale to nie skutkuje. Pieniędzy nie mam na fitnes. Jest taka
            gimnastyka w wodzie i na piłce, ale to 200zł miesięcznie kosztuje. po prostu
            brak mi energi i rozpływam się w niechceniu i tylko sen mi pozostał, bo jak to
            we snie wszystko można bez kosztów.
            • beatrix13 Re: No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby 02.01.06, 17:14
              operacyjnie można zmniejszyć
              • Gość: mamoniowa Re: No tak za duże mam gabaryty i co zrobić, aby IP: 62.69.202.* 02.01.06, 22:00
                Ale dziewczyna zaznaczyla, ze nie ma kasy, a tego zdaje sie NFZ nie refunduje...
    • mariner4 Tabletki odchudzające! 02.01.06, 17:18
      1. Kupić duże opakowanie dowolnych tabletek. Np witaminy, co najmniej 100 szt.
      2. Rozsypać je po podłodze.
      3. Układać po 1 szt na szafie.
      4. Stosować 3 x dziennie.

Działa!!!
      Pozdrowienia ;-)))
      M.
      • Gość: jola Re: Tabletki odchudzające! IP: 212.14.59.* 02.01.06, 21:52
        Najlepszym sposobem na piękną figurę jest stan "zakochania', życzę Ci w nowym
        roku, żebyś się zakochała tak prawdziwie- schudniesz na 100 % i to bez efektu
        jo-jo.
        • xxtoja Re: Tabletki odchudzające! 02.01.06, 22:07
          zakochać się, chym tylko w kim?
          • swarozyc Re: Tabletki odchudzające! 02.01.06, 22:10
            xxtoja napisała:
            zakochać się, chym tylko w kim?
            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            moze to malo oryginalne; w chlopcu..
            • xxtoja Re: Tabletki odchudzające! 02.01.06, 22:13
              swarozyc napisał:

> ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
              > moze to malo oryginalne; w chlopcu..