Gość: porti IP: *.mech.tuniv.szczecin.pl 04.10.01, 10:05 Mam pytanie: Gdzie w Szczecinie można zrobic w najkrutszym czasie prawo jazdy? Jaka szkoła jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bury Re: SZKOŁA NAUKI JAZDY IP: 64.124.150.* 04.10.01, 10:31 Gość portalu: porti napisał(a): > Mam pytanie: Gdzie w Szczecinie można zrobic w najkrutszym czasie prawo jazdy? > Jaka szkoła jest najlepsza? Najszybciej... na Golisza - w ośrodku egzaminacyjnym. Tajemnicą Poliszynela jest że na kursie trzeba tylko odbębnić godziny. Za nie taką znowu "drobną opłatą" Pan Egzaminator pomoże. Za jeszcze mniej drobną nie trzeba go wcale oglądać a nawet nie trzeba pisać testu... Nawet najlepsza szkoła (a już napewno nie - naszybsza) nie daje ci zbyt wielkich szans na sukces za pierwszym razem (egzaminem). Prawdę mówiąc z posiadanych przeze mnie widomości wynika, że za pierwszym razem nie masz szans wogóle. W końcu Pan Egzaminator musi z czegoś żyć a i sam ośrodek egzaminacyjny jest zainteresowany kilkukrotnym skasowaniem opłaty egazminacyjnej. Nie popadaj jednak w rozpacz i ucz się jeździć - może się mylę ;) Odpowiedz Link Zgłoś