Dodaj do ulubionych

Prawdziwa twarz Jurczka

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 20:33
No i znamy już pomysł Jurczyka na rządzenie Szczecinem. Nie przyjął
propozycji szczecińskich mediów na debatę z Runowiczem przed drugą turą
wyborów. Podobno musi gdzieś wyjechać. Może wyjedzie na najbliższe 4 lata.
Chłopcy z komitetu wyborczego wypłowiałego wodza już dzielą ciepłe posadki,
próbują kupić Lubińską i jej otoczenie, więc nie w smak im publiczna
kompromitacja w merytorycznej dyskusji. Wystarczy obiecać mieszkania
komunalne za 1 zł i czekać co zrobi lud. Ale ja już swoje 100 mln dostałem od
Wałęsy i nie życzę sobie by następny nawiedzony rozdawał nie swoje. Wybiorę
mniejsze zło i zagłosuję na Runowicza. Po 12 latach pracy w magistracie być
może znajdzie czas i ochotę by zrobić coś dobrego także dla Szczecina.
Obserwuj wątek
    • arsene.lupin twarz u Jurczyka jest. Runowicz nie ma twarzy ! 02.11.02, 06:35
      No to wybieraj to mniejsze zło i gnij w biedzie i zacofaniu w stosunku do
      innych obok roznących luksusowych osiedli Twoich czerwonych magnatów-ulubieńców
      ze specjalnie wybudowanymi drogami do tychże osiedli na koszt podatnika.
      Sądzę, że przegrasz.
      • Gość: widz Re: twarz u Jurczyka jest. Runowicz nie ma twarzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 17:01
        Widzę, że mój drogi adwersarz zirytował się. Może jest jeszcze czas, żeby
        przejrzał na oczy. Lepiej chyba żyć w świecie nowych osiedli i dróg, co grozi
        nam za Runowicza, niż czekać aż czynsziwe kamienice oddane za złotówke rozlecą
        się do końca, bez szans na remont.
        Runowicz nie jest optymalnym wyborem, ale daje szanse zmian na lepsze. Jurczyk
        przez 4 lata zabije Szczecin.
        • arsene.lupin Runowicz nie ma twarzy 02.11.02, 18:25
          Gość portalu: widz napisał(a):

> Lepiej chyba żyć w świecie nowych osiedli i dróg, co grozi
          > za Runowicza

Być może masz na to szansę gdyż jak napisałem to będą rosły osiedla dla
          czerwonych magnatów politycznych ,którzy prawdziwe dochody mają wielokrotnie
          wieksze niż te zgłoszone do podatku.
          Rujnowicz prawie 10 lat łącznie spędził w Zarządzie miasta lub jako jego
          Sekretarz. Ostatnio od Bartłomieja Sochańskiego non stop.
          I co , gdzie jest ten postęp? Jak na razie to w tym okresie Szczecin spada w
          dół. Też non stop.
          Niech poda oficjalnie swój gabinet przed II turą.
          Oprócz opowiadać o procedurach , czyli o kwitach ten facet nie ma żadnej
          koncepcji. Jeżeli się mylę opisz mi precyzyjnie jaką koncepcję miasta (odpuść
          hasła) ma Runowicz. I nie pisz o tym , że chce aby wszyssscy byli piekni i
          młodzi.
          Ten gość jest zupełnie bez koncepcji.

• arsene.lupin Runowicz nie ma twarzy 02.11.02, 18:26

> za Runowicza

dół. Też non stop.
          młodzi.

• arsene.lupin Runowicz nie ma twarzy 02.11.02, 18:26

> za Runowicza

dół. Też non stop.
          młodzi.

• Gość: widz Re: twarz u Jurczyka jest. Runowicz nie ma twarzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 17:06
        • Gość: tadeusz Re: twarz u Jurczyka jest. Runowicz nie ma twarzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 09:44

> Widzę, że mój drogi adwersarz zirytował się. Może jest jeszcze czas, żeby
          > przejrzał na oczy. Lepiej chyba żyć w świecie nowych osiedli i dróg, co grozi
          > nam za Runowicza, niż czekać aż czynsziwe kamienice oddane za złotówke
          rozlecą
          > się do końca, bez szans na remont.
          > Runowicz nie jest optymalnym wyborem, ale daje szanse zmian na lepsze.
          Jurczyk
          > przez 4 lata zabije Szczecin.

Twój adwersarz to chyba sam Łuszczewski.Biedny frustrat pomaga teraz sobie i
          Jurczykowi szkodząc Runowiczowi, który jeśli wygra cyt. "zajebie" światowego
          grubasa. Zapewne w kilka miesięcy po wyborach Łuszczewski będzie zbierał na
          kaucję. I po co był prowadzić taką brudną kampanię..:)
      • Gość: widz Re: twarz u Jurczyka jest. Runowicz nie ma twarzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 17:09
        • arsene.lupin To Pan , Panie Edmundzie (widz) ? 03.11.02, 04:33

> Widzę, że mój drogi adwersarz zirytował się. Może jest jeszcze czas, żeby
          > przejrzał na oczy. Lepiej chyba żyć w świecie nowych osiedli i dróg, co grozi
          > nam za Runowicza, niż czekać aż czynsziwe kamienice oddane za złotówke
          rozlecą
          > się do końca, bez szans na remont.
          > Runowicz nie jest optymalnym wyborem, ale daje szanse zmian na lepsze.
          Jurczyk
          > przez 4 lata zabije Szczecin.
          A ja widzę, że mój szanowny adwersariusz nie używa arumentów podobnie jak jego
          idol Edmund Runowicz. I podobnie jak On (Rujnowicz) powtarza w kółko to samo
          jak katarynka. A usmiecha się Pan przy tym Pan, Panie "widz". ?
          Czy to Pan Panie Edmundzie ?
          W końcu jest Pan wybraną osobą co do , której studenci polonistyki udowodnili,
          że używa najmniejszy zasób słów z polityków Szczecińskich. Chociaż słowa ładne
          np : polityka kontynuacji, merytorycznie podyskutować, opracować procedury ale
          używa Pan zasobu 100-200 słów. Przy dobrej tresurze to niedługo małpę nauczą
          tylu słów. Jednak w uśmiechu, mściwości i braku honoru małpy Pana nie dościgną,
          Panie Edmundzie.

• Gość: powolniak Re: To Pan , Panie Edmundzie (widz) ? IP: 62.233.173.* 03.11.02, 11:18
            Jak w uśmiechu nie???
            Przecież małpy mają bardziej uroczy uśmiech i szerszy :)
          • Gość: widz kompleksy arsena.lupin'a IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 17:51
            arsene.lupin napisała:

> Gość portalu: widz napisał(a):
            >
            > > Widzę, że mój drogi adwersarz zirytował się. Może jest jeszcze czas, żeby
            > > przejrzał na oczy. Lepiej chyba żyć w świecie nowych osiedli i dróg, co gr
            > ozi
            > > nam za Runowicza, niż czekać aż czynsziwe kamienice oddane za złotówke
            > rozlecą
            > > się do końca, bez szans na remont.
            > > Runowicz nie jest optymalnym wyborem, ale daje szanse zmian na lepsze.
            > Jurczyk
            > > przez 4 lata zabije Szczecin.
            > A ja widzę, że mój szanowny adwersariusz nie używa arumentów podobnie jak
            jego
            > idol Edmund Runowicz. I podobnie jak On (Rujnowicz) powtarza w kółko to samo
            > jak katarynka. A usmiecha się Pan przy tym Pan, Panie "widz". ?
            > Czy to Pan Panie Edmundzie ?
            > W końcu jest Pan wybraną osobą co do , której studenci polonistyki
            udowodnili,
            >
            > że używa najmniejszy zasób słów z polityków Szczecińskich. Chociaż słowa
            ładne
            > np : polityka kontynuacji, merytorycznie podyskutować, opracować procedury
            ale
            > używa Pan zasobu 100-200 słów. Przy dobrej tresurze to niedługo małpę nauczą
            > tylu słów. Jednak w uśmiechu, mściwości i braku honoru małpy Pana nie
            dościgną,
            >
            > Panie Edmundzie.
            >

No cóż, wszystko jasne. Jak się nie ma argumentów używa się złośliwości i
            impertynencji. Trudno jest mi zniżyć się do Pańskiego poziomu, ale życzę
            powodzenia w ekipie Jurczyka. Mógłby Pan np. pisać mu przemówienia, bo choć
            słów używa pan znacznie mniej niż Runowicz ma pan, jak widzę, duże znajomości z
            polonistami. Poziomem argumentacji dorównuje Pan swojemu guru, więc życzę
            powodzenia. Jedną z zalet Jurczyka wg jego elektoratu jest walka z komuną.
            Tylko czym się to może skończyć przekonaliśmy się na przykładzie Wałęsy. Ludzie
            myślący dokonali wyboru w czasie wyborów prezydenckich w 2000 r. Jeżeli ma Pan
            jakiś znajomych niech Panu to wytłumaczą. Można oczywiście leczyć swoje
            kompleksy walką z czerwonymi, ale prezydent Szczecina musi umieć trochę więcej.
            Czy szanowny Marian Jurczyk napewno nadaje się an to stanowisko???
            Lupin - odpowiedz sobie. A może także nam. Duży rośnij.
    • Gość: Księgowa zKOMFORTU Re: Prawdziwa twarz Jurczka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 18:32
      OBOJĘTNIE CZY WYGRA RUNOWICZ CZY WYGRA JURCZYK I TAK SZCZECINEM BĘDZIE DALEJ
      RZADZIŁ ANDRZEJ RAUBO. RUNOWICZ I JURCZYK TO PIONKI NA PIEDESTALE.OBYDWIE
      KAMPANIE SFINANSOWAŁ ANDRZEJ RAUBO I JEGO KILKANAŚCIE FIRM (KOMFORT S.A., PRINŻ
      PEDIM ,I WIELE INNYCH W KTORYM MA UDZIAŁY).I NADAL BEDZIE WYGRYWAŁ PRZETARGI
      KTORE I TAK SA ZAWYŻONE (PLAC COOLONIEGO -PEDIM ZGARNĄŁ 2 MLN ZL )- BO PRZECIEZ
      TRZEBA Z CZEGOŚ ZAPŁACIC ZA KAMPANIE.JEDYNYM WYGRANYM W SZCZECINIE JEST ANDRZEJ
      RAUBO KTÓRY UTRZYMAŁ SWOJA DOMINUJĄCĄ POZYCJE .DZIEKI JEMU MAMY DZISIAJ WYBÓR
      POMIĘDZY JURCZYKIEM A RUNOWICZEM A BEZKOMPROMISOWĄ LUBIŃSKĄ KTÓRA NIE CHCIAŁA
      IŚĆ NA ŻADEN KOMPROMIS I UKŁADY WYKOŃCZYŁ FAUSZUJĄC (NOTABENE PRZEZ JEGO
      KOLEGE SĘDZIEGO)260 GŁOSAMI WYBORY SAMORZĄDOWE.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka