morpheuss456 30.01.06, 20:29 czy ktoś się orientuje odnośnie kupowania auta w niemiec za cene "export" czyli netto? wystarczy po prostu mieć papiery i regon swojej firmy? można potem bez problemu zarejestrowac auto w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: sprowadzenie auta z EU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:41 podaje link do karty informacyjnej dotyczacej rejestracji pojazdu sprowadzonego z zagranicy (ze stronu urzedowej) www.szczecin.pl/boi/procedury/boi/boi_lxi.htmhttp://www.szczecin.pl/boi/procedury/boi/boi_lxi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: sprowadzenie auta z EU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:42 oups podwojnie wskoczyl mi link. Moze teraz sie uda www.szczecin.pl/boi/procedury/boi/boi_lxi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Ale o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:48 Jestem dość dobrze zorientowany w tej tematyce, tylko nie bardzo wiem czy chodzi Tobie o export aut do Niemiec czy może o import? Odpowiedz Link Zgłoś
morpheuss456 Re: Ale o co chodzi? 31.01.06, 19:56 chodzi o import auta z Niemiec. czasem niektóre komisy oferują auta za cene "export", która jest po prostu ceną netto. wiem, że chodzi oficjalne o kupienie auta na firme, tylko jakie dokumenty trzeba w takim komisie pokazać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greeg Re: sprowadzenie auta z EU IP: *.g.pppool.de 02.02.06, 16:23 chiba tylko dokumenty firmu i zaswiadczenie z urzedu skarbowego dot. firmy. Odpowiedz Link Zgłoś