ja_aska 01.02.06, 11:51 Senat głosami PiS zdecydował też o przekazaniu 20 milionów złotych na świątynię Opatrzności Bożej. Poprawkę zgłosił wicemarszałek Senatu Krzystof Putra z PiS. cytat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: bez komentarza mojego 01.02.06, 11:55 i 5 milionów na fundusz koscielny a 10 milionów na dworzec szczecinski poszło .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: bez komentarza mojego IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.02.06, 11:55 I tu mnie senat zdene...tfu - wku.... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: bez komentarza mojego IP: *.comnet.krakow.pl 01.02.06, 12:07 czy po ponownych wyborach, nowy rząd będzie musiał realizować te debilne decyzje ? Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: bez komentarza mojego 01.02.06, 12:10 Nie bluźnijcie!!! Gdzie będziecie się modlić? Bo co Nam Qwa innego zostanie JAHVE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: bez komentarza mojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:15 Zabrali Politechnice i jezioru w lubuskim. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Mam propozycję: 01.02.06, 14:15 Ogłośmy powstanie Księstwa Szczecińskiego i secesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Mam propozycję: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:28 Bardzo zdecydowanie popieram, ale zaraz potem stolicę województw przenieść gdzieś tam.. Albo inaczej. Granicę "nowego " państwa przenieść na INĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
dusza16 Re: Mam propozycję: 01.02.06, 14:25 tak głosowaliśmy i tak wybraliśmy i tak mamy. Być może będzie szansa na drugą turę i narodek się opamięta. Lecz szczerze mówiąc znając ludzi wątpię w to. A z tym Księstwem to niegłupie, ale pod warunkiem, że zrobimy Unię z Niemcami w końcu leżymy po dobrej stronie Odry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Mam propozycję: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:31 Księciem księstwa, bo w końcu musi być księciunio, zostanie Dariusz Wieczorek a baronem wiadomo kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Mam propozycję: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:39 To pradwa. Ci nie są delikatni. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Mam propozycję: 01.02.06, 15:17 Ci nie są delikatni. Nie słyszałem by czerwoni wprowadzali CBA wymierzone w czarnych. Nie słyszałem też by czerwoni bez ogródek gadali, że każdy kto został choćby awansowany za czarnych won z roboty. A tak właśnie robią twoje PiSiory... Odpowiedz Link Zgłoś
dusza16 Re: Mam propozycję: 01.02.06, 14:35 Ja myślę,że księciunio jest już od lat i to nie Książę Dariusz, lecz mieszkając w na wyspie Wolin WIELKI KSIĄŻE ARTURO B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: bez komentarza mojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:29 Skandal nad skandale Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: bez komentarza mojego 01.02.06, 15:00 Gość: Troll 01.02.06, 12:15 + odpowiedz Zabrali Politechnice i jezioru w lubuskim. Politechnika ma ośrodek (nie wiem czy jeszcze dzis ma) wypoczynkowy nad jeziorem za Chojną. Waliłam tam jabole z profesorami, od rady uczelnianej po kiernożyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: bez komentarza mojego IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 01.02.06, 16:53 A czemu się tak dziwicie te Katowice to dla kaczorów samo zbawienie patrz "opatrzność" oczy wszystkich zwrócone były w stronę Katowic też i dziennikarzy a kaczory mieli wolne ręce i czemu się tu dziwić i denerwować? z wdzięczności to walneli trochę grosza czarnym Odpowiedz Link Zgłoś