Gość: EWA IP: *.med.umich.edu 14.11.02, 04:56 To bylo zycie.... Szkoda ze tak szybko opuscilam kraj... A moze i lepiej... Czekam na odpowiedzi od zwolennikow wspominania "dawnych dobrych czasow" Ewa C. (e-mail: Nienarzekaj@msn.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: proxy / 193.114.111.* 18.11.02, 23:56 Ewa? nie znam??????????????????????????????? A mail z msn swiadczylby o tym, ze siedzisz w Londku.Moze spotkanie po latach w pubie?Zrobilby pinta z kolezanka z klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Calusy Ewcia. p.s. a czy wiesz, ze podkochiwalem sie w Tobie Ewcia przez 4 lata w liceum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa C Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.26.8.74.Dial1.Detroit1.Level3.net 19.11.02, 12:18 Oj wy mezczyzni... Cztery lata skrytej milosci, a tak szybko mnie zapomniales... A ja do tej pory pamietam obiekt mych skrytych westchnien. Mimo wszystko, dziekuje za caluski! Z tym "pintem" moze byc troche problemu, bo do Londynu jednak kupa drogi... No a tak pomijajac wszystko inne, to ktos ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.med.umich.edu 29.12.02, 02:49 Rozumiem, ze lata mijaja, Ale odezwijcie sie poki jeszcze czcionka na monitorze daje sie odczytywac bez bolu... Czy na prawde nikt nie ma ochoty powspominac pieknych lat osiemdziesiatych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 22.01.03, 20:12 W 1986 r. byłam w II, ale C, mat-fiz. Fajne wspomnienia, mimo pewnych nauczycieli np. Marzenka, czyli Halinka Marzec z matmy. Tak tępa,że trudniejsze zadania zabierała do domu, gdzie (jak wieść niesie) rozwiązywał je jej mąż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana22 Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 00:23 kto to jest marzec,przeciez od matmy byl ciapek i czajkowski i balinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: 212.14.60.* 03.02.03, 14:47 cześć! maniana ile ty lat do szkoły chodziłeś, że przerobiłeś trzech nauczycieli od matmy. hahaha :))) pozdrawiam, ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 09:55 Hej,wielbiciele IV LO!Widzę,że wszyscy kręcimy się w tych samych latach wspomnień.W 1985 roku zacząłem swoją karierę w tej miłej szkole(kl.C,profil mat- fiz)a opiekunką(bo inaczej jej nazwać nie można)była Marzenka(Marzec).Tak to był ubaw z nią,jedna z głupszych osób jakie spotkałem.Towarzystwo,zwłaszcza z mojej klasy,trzyma w miarę dobry kontakt.Jeśli mnie kojarzycie to powiniście pamiętać i takich tuzów jak:Siwy(Tomek S.)Tofek(Piotr K),Gruby(Robert K),Kiełbola,Porczyka i innych.Miło wspominam i dziewczyny z mojej klasy Kasię B,Dorotę G,Ewę G,Iwonę S,Magdę N.Uff było tego trochę.Skoro tak już chcecie wiedzieć co u byłych uczniaów LO to dlaczego tak mało was było podczas uroczystości 50-lecia???Ja i maniana22 wraz z jego kumplem bardzo fajnie się bawiliśmy.Piszcie co u was i niech inni też wiedzą,że forum IV LO działa,a o Zdrowskiej nic nie mówimy bo to szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.med.umich.edu 04.02.03, 03:45 Pamieta kto "Dziunie" od geografii? Rozkoszne stworzenie.... Za nic nie moge przypomniec sobie jej nazwiska... W pamieci tylko na stale wyryl mi sie prof. Balinski. Wszyscy inni to tylko twarze oraz mile i mniej sympatyczne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 11:45 Pani profesor Rzeżnikiewicz,obecnie na południu kraju.Wejdż na strone IV LO,SIWY!!!!!!!!!!!! gdzie jesteś Lobuzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 15:20 Witanko wszystkim.Chetnie z wami powspominam piekne czasy. Zacząłem karierę w 85 a może 86r.Klasa biol-chem najpierw pod wodzą Mlotka potem Zdrowej.Czyli Ewcia jesteśmy moze z tej samej klasy.. A o tej stronie gadam wszystkim znajomym z liceum. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 06.02.03, 09:56 Miło mi Ireczku, że o mnie zapomaniałeś. Szkoda, że o Nataszce już nawet Iruś nie pamięta, oj szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: many Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 21:00 IV LO PANY I PANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: 212.14.60.* 05.02.03, 13:40 Hej! Jeżeli o mnie chodzi to chętnie zobaczyłbym drugą część watku. :))) Pozdrawiam (szczególnie Ewę), ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Do Irka F. IP: *.satkabel.com.pl 06.02.03, 10:15 Miałam przyjemność chodzić z Toba do klasy, szkoda że zapomniałeś. O wspólnych imprezach nawet nie wspominam. Ale że Dorotkę M., Irenę N. i Agnieszkę T. zapomniałeś, to już pojąć nie mogę. Przy okazji, co teraz u Ciebie i kto to jest maniana22? Pozdrowionka Natasza, kiedyś A teraz C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Do Irka F. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 09:59 Witam Cie Nataszko!Jakbym mial zapomniec o Was,hmm?Wszyscy jestescie w moich myslach,ale trudno tak wszystkich jednym tchem wymienic-pamietam,pamietam!!! Coz u mnie,jestem wolnym ptakiem,ktory to tu to tam przysiada na galezi hihihi Nie da sie tak w paru slowach opowiedziec tego czasu.Czasami bylo sie na wozie,czasami pod nim,a teraz to chyba wchodze na ten woz:-) Trzymam staly kontakt z naszymi kolesiami:Tomkiem,Tofkiem,Robertem a ostatnio na gadu-gadu zlapalem Kube i Jabola.I musze Ci sie przyznac ze ciagle(a moze dobpiero teraz)zielono mi w glowie-cokolwiek mialoby to znaczyc. Co u Ciebie i innych dziewczyn:Wioleta B,Monika B.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: Do Irka F. IP: *.satkabel.com.pl 07.02.03, 10:22 Witaj Irku Moniki i Wiolety nie widziałam od matury. Dorota M (teraz W) żyje i ma się pewnie nieźle. Mieszka tam gdzie kiedyś, tyleże już ze swoją rodziną. Za to jawyniosłam się na drugi koniec Polski, aż do Wałbrzycha. I nawet spodobało mi się tu. Co u naszyk kolegów o których wspomniałeś? Jednego Tofka tylko widziałam w ubiegłym roku na Wałach Chrobrego. A co z Jarkiem K i Robertem K? Czy masz jeszcze kontakt z Darkiem K? Jakby co to pisz na privat: selenara@pf.pl Pozdrowionka, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Do Irka F. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 10:01 maniana22, to czlowiek z IV LO,z wczesniejszych rocznikow-na trwale zapisal sie ze swoim kolesiem w annalach szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Do Irka F. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.03, 11:33 Hej wszystkim "Gumiakom"!No,no!Ależ zrobilo sie nostalgicznie!Wino sie lalo (kwachy)litrami,ale nic to.Marecki z N.C.-to pachnie mi romansem hihi!Jesli macie mozliwosc opowiedzcie wszystkim znajomym o tej stronie,niech sie wpisuja,opowiadaja co u nich itp.Panie Marecki jak bedziemy na beerze w piatek to sobie powspominamy te czasy jak Kielbol uciazliwym byl czlekiem.Przy szklaneczce grzanego winka w blasku ognia z kominka snuc bedziemy opowiesci- dziadki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: Do Irka F. IP: *.satkabel.com.pl 23.02.03, 22:27 >> Hej wszystkim "Gumiakom"!No,no!Ależ zrobilo sie nostalgicznie!Wino sie lalo >> (kwachy)litrami,ale nic to. A litrów piwka Irku nie pamiętasz? >>Marecki z N.C.-to pachnie mi romansem hihi! Irek, wyraźnie brudne myśli masz, he, he. Po co doszukiwać się nieistniejących romansów, skoro w naszej szkółce tak ciekawe były te istniejące miłostki :-)) > Jesli macie mozliwosc opowiedzcie wszystkim znajomym o tej stronie,niech sie > wpisuja,opowiadaja co u nich itp.Panie Marecki jak bedziemy na beerze w piatek to sobie powspominamy te czasy jak Kielbol uciazliwym byl czlekiem.Przy > szklaneczce grzanego winka w blasku ognia z kominka snuc bedziemy opowiesci- > dziadki!!! Irek, co Ty do Kiełbika miałeś? Przy okazji, może wiesz co u Niego słychać? Żyje? A kogokolwiek z naszej klasy widujesz? Może Jarka K. lub Jarka P.? Pozdrowionka z samego Wałbrzycha, gdzie już żadna kopalnia nie działa ( i dzięki Bogu jedno z miast z najczystszym powietrzem się zrobiło - a widoki cudne i nawet góry nie za bardzo je zasłaniają :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO - IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 15:26 Natasza ja cie pamietam.Byliśmy razem na obozie archeo zdaje się że w Wądzyniu. Mam nawet gdzieś zdjecia hehe Nawet z tobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO - IP: *.satkabel.com.pl 19.02.03, 08:10 Cha, cha, a je Ciebie Marecki nie kojarzę :-) Na obozie byłam, ale na Warmii i Mazurach, z naszą ukochaną od geografii, cholera, nawet nie pamiętam imienia, po niej przyszedł Adamczak Czyżby moich imienniczek było więcej w szkółce? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniana22 Re: IV LO - IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 09:17 Chodzi o Panią Dziunię Rzeżnikiewicz,w tym wieku skleroza!?Zdjęcia są może nieskromne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO - IP: *.satkabel.com.pl 20.02.03, 09:43 Dzięki Bogu udar starczy mi jednak nie grozi. Maczugą ją zwali, Mackiewicz miała na nazwisko. Całe szczęście, że sobie przypomniałam, bo już się bałam Alzhaimera. A wspomnianej przez Ciebie p. Rzeźnikiewicz nie kojarzę, ja z nią żadnych zajęć nie miałam. A na obozach raczej nieskromnych zdjęć nie robiliśmy. Mieliśmy inne zajęcia :-) Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARECKI Re: IV LO - IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 13:17 Ja jadłem dużo cukru.Ale w klasie biol-chem nie bylo aż tak dużo facetów. Na obozie wedrownym po Mazurach z MACZUGĄ i jej Synkiem też byłem... Chyba z moją pamiecią nie jest tak źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO - IP: *.satkabel.com.pl 20.02.03, 14:07 Jeśli jesteś Marek A. to oczywiście, że Ciebie pamiętam, gdzechem byłoby nie zapamiętać :-))) A to był obóz oczywiście że z Maczugą. Pamiętam te wino, przez Was chłopaków przynoszone, rocznik gdzieś tak dwa tygodnie, zapach piekło z siarką przywodzący i tem zardzewiałe metalowe kubki, do których owo wino nalewaliście... To były czasy! Też znalazłam to zdjęcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARECKI Re: IV LO - IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 14:55 Milo,ze pamietasz:)Jestem oczywiście Marek A. A to wino,bylo najlepsze jakie kiedykolwiek piłem. I tylko żal. Tak strasznie żal... Dobrze,że tu trafilem , bo takie wspominki sa balsamem dla mojej duszy. A zdjęć mam kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO - IP: *.satkabel.com.pl 20.02.03, 17:17 Wielce czcigodny, szanowny Panie Marecki, a czegoż to Tobie tak bardzo żal? Tych lekcji? Czy zmiennych kapciuszków? A tak na serio, to miło powspominać dawne czasy... Ale się nostalgicznie zrobiło, jeszcze trochę i się rozpłaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARECKI Re: IV LO - IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 13:13 Jak to czego mi zal?Wszystkigo.. Nawet tej przykrej gadki Zdrowskiej.. I ruskiego z Tlałką(to były jaja),a nawet faceta od fizyki ktory często glaskał mnie po glowie(tylko szkoda , że liniałem). wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana22 Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 20:20 widze ze n.c. i marecki to jakas niespelniona milosc,moze wiecej takich bylo uczuc.Co za cudowne to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 23.02.03, 22:13 Porzućcie brudne myśli, wy którzy na tę stronę wchodzicie!!! A największą miłością mojego życia w LO IV był oczywiście Wawrzyniec Młotkiem zwany Czy ktoś go jeszcze z taką "czułością" co i ja wspomina? Pamiętam sprawdzian z PO - w razie ataku atomowego - do schronu zabiorę przede wszystkim zeszyt z PO. I co? Była piątka! he, he Przy okazji - Mareczku, nie dajmy sobie wmówić tej miłości, bo jeszcze ktoś w to uwierzy, taki Irek F. na przykład :-)))! PS A Zdrowskiej to gorzej niż drzazgi w d...e nie znosiłam. Wredna baba była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.med.umich.edu 23.02.03, 23:19 O kurcze "Mlotek" ! Nawet te kilkanascie lat kapitalizmu nie zdolaly zatrzec sladu wspomnien po tym wybitnym czlowieku... No i w dzisiejszych przedwojennych czasach - podczas kiedy moi sasiad skrupulatnie okleja okna tasma -ja dzieki swojej wiedzy - potrafie dostrzec jaki to osiol... A tak z innej beczki. Ktos wspominal o "Jabolu" - jak mu sie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 24.02.03, 08:49 A pewnie, że Młotek był wybitny. Lekcja o radiostacja. Pierwsze hastło tego kretyna: najważniejszy elementy radiostacji - tabliczka z napisem - UWAGA WRÓG CZUWA (czy też podsłuchuje - jednak po tylu latach to się zatarło) Ktoś wspomniał Tlolk od rosyjskiego. Kuleczka miła była, tyle, że nie potrafiła pojąć, że ktoś o moim imieniu nie zna rosyjskiego, tylko angielski. Zawsze ją to wprawiało w zdumienie, mnie za to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
irekflo Re: IV LO -1986 KL.IIB 24.02.03, 11:17 Hej wszystkim!Nataszko ja nic nie mysle o twoim zwiazku z Mareckim!To wasza sprawa,mnie tam nic do tego!PO z Mlotkiem to byly czasy,Marecki moze cos wiecej powiedziec bo to byl jego wychowawca,o ile mnie pamiec nie myli.Ale mnie sie podobala strzelnica na strychu i rzut granatem-czy przypadkiem ktos nie zbil szkla w pobliskiej szklarni hmm?Mnie sie z PO bardzo podobaly zajecia w przypadku ataku atomowego,kazal nam sie poprzebierac-to byl odlot,albo skladanie meldunku przed zajeciami-pozdrawiam kolezanke Klamke,to bylo zapierajace dech w piersi!jesli chodzi o Jabola to bawi sie w ksiegowego- rodzinka,zona,dzieci te sprawy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 08:35 Maniana,moze załóż swoja stronę - " Z akt KGB- Miłość" hehehe Na mnie Mlotek wywarł najwieksze wrazenie , jak na godzinę wychowawczą przyprowadzil 2 synow(kto mu pomógł ich zrobic??).Obaj szli przy jego lewej nodze.Nie wychylali sie nawet o centymetr.Jak któryś wyszedl przed jego noge od razu dostawał w łeb.Mielismy brac z nich przyklad.Jezu.. ciekawe co z nich wyrosło. A na marginesie - ja to mialem dobrze.Najpierw "wychowawcą" przez dwa lata był Młotek a potem do konca szkoły Zdrowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 14:59 Maniana22 to prawdopodobnie typek który dla jaj odwiedza to forum.On chyba nie chodzil do naszej szkoly.Oszolom.Niech udowodni,ze sie myle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana22 Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 23:00 maniana22 ma swoj portal i watek -to watek IV LO,gdzie maniana stal sie tzw.trudną młodzieżą,co uczynił zresztą bez trudu,doprowadzając do szłu grono pedagogiczne i dorabiając się jakże dumnego i podnoczącego prestiż w oczach uczniów miana debila i idioty.Panie: Tlolka,Jarzęcka,Zdrowa,Pani Wożna, i inni z westchnieniem ulgi przyjeli przyjęcie w poczet abiturientów maniany i jego kolegów.Uważali,że to jeden z najgorszych roczników uczniowskich.Tłumaczyli to wpływem sputników i wrogiej propagandy warchołów ...biedacy wtedy nie było mowy o rozpasanej konsumerii.Kto pamięta działkę łacinnika Malinowskiego,na której Stacherczak-peowiec postanowił wybudować schron przeciwlotniczy,a te smugi dymu znad kępy drzew na boisku gdzie była palarnia i te ciekawe oczy Rosoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 26.02.03, 07:12 Wspomnienia o Jarzęckiej - mamy sprawdzian z historii - Jarzęcka niby wychodzi z klasy i przez szparę w drzwiach podgląda... Teraz wspominam to z uśmiechem... Woźnej nie pamiętam, za to nasz woźny... I te zmienne kapciuszki! A czy ktoś wie, co sięs tało z polonistką p. Panfil? Uczy czy nie? I gdzie? Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 11:10 W naszym liceum chodziłem jeszcze do 7 i 8 klasy podstawówki.Rzeczywiście byla pani woźna,bardzo "miła".Pamietam ,że zastanawialiśmy sie czy przypadkiem w mlodosci nie była kapo w jakimś obozie koncentracyjnym.Ale wszystko rekompensował nam BURZA.Biwaki z nim w Widuchowej to była czysta poezja. Cos o czym sie pamieta jakby bylo to wczoraj.Za takim belfrem szło sie w ogień.Zresztą do tej pory jak się spotkamy to jest o czym pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 26.02.03, 11:59 Mr Marecki, przy okazji, co teraz porabia Burzyński? Muszę przyznać, że też miło Go wspominam, z tymi rys.tech. nas zbytnio nie męczył, a i o budowie silnika rozprawiać za długo nie kazał. A o Zdrowskiej, to w Twoim wykonaniu, ani aplauz, ani potępienie, a to takie wredne babsko było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 11:09 Zdrowej kiedyś nienawidziłem.Z czasem mi przeszło.Pamięć ludzka jest wybiórcza, pamieta tylko to co miłe.Na maturze pisałem bilogie.Trafil mi sie ekstra temat. Praca na 5.Dostaje 3.??? Dlaczego? po 2 miesiacach wiem.Praca była na 5.Ale ja nie zdawałem na AR,Medycyne.Inni zdawali.Im trzeba było podnieść ocenę.Wiec innym obniżyć.Boska Zdrowska:) A Burza przez pare lat był dyrektorem dużej podstawówki w Szczecinie.Chodziliśmy do niego pograć w siatke i kosza.A teraz nie wiem.. Ostatnio widzialem go w telewizji lokalnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 05.03.03, 11:35 Z ciekawości zapytam, a na co zdawałeś? I jak poszło? I tak w ogóle to co słychać, co porabiasz? Oczywiście pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 11:58 Hej wam!Burza to gosciu OK,na 50-leciu gadalismy z nim.On chyba krecil z Panfilowa-jakis ostry romans po nas czy cos w tym stylu.Zreszta zawsze palali do siebie uczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 13:32 Irus zaraz tam romans.Po prostu się kochali-ją.I wsio. A ja mam niestety czesty kontakt z Irkiem,Tofalem i Kiełbolem.He,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.03, 09:30 Marecki,o jakim kontakcie niestety Ty piszesz hmmm?Sodo-macho czy co???hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 11:40 Macho to ty jesteś:)) Mnie wystarczy ,że ciebie widzę parę razy na tydzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 06.03.03, 11:50 Oj Irek, Irek, Twe myśli tak brudne, że już chyba żaden wybielacz nei pomoże A czy wiecieco słuchać u Panfilowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.26.10.224.Dial1.Detroit1.Level3.net 06.03.03, 22:52 Tez minie ciekawi co wyroslo z Panfilowej... Byla moja wychowawczynia. A kto pamieta "pania od wf-u" ? Jak jej tam - chyba cos na "sz"... Deficyt kobiecosci, dziarski krok gestapowca. Kiedys nawet zalozyla sukienke - nie pomoglo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 14:48 Panfilowa jest zdaje się wicedyrektorką .Dalej w IV. Pania od wuefu pamietam doskonale.Nazwiska nie pomnę ale to był fajny "facet". Typowo czechoslowacko-niemiecka uroda.hehehe Później wf mielismy z ekstra Jureczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.25.214.70.Dial1.Detroit1.Level3.net 07.03.03, 17:15 Panfilowej chyba nie ma w czworce, kiedy odwiedzilam ich strone na internecie, jej nazwiska nie odnalazlam... Oj rozwialo nas po swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 11:05 Ha,juz wiem.Jesteś Ewa rok starsza.Bo chodzi ci zapewne o Beatę Sobolewską i jej przyjaciółke.Ja wiem tylko gdzie mieszkaja jej rodzice.A o niej nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.25.210.166.Dial1.Detroit1.Level3.net 10.03.03, 17:15 Ano, pewnie i jestem o rok starsza... Chodzilam z Beatami do jednej klasy. Ostatni raz kiedy widzialmam Beate Sobolewska, to "chodzila" z Jabolem. Bylam ciekawa czy cos z tego wyszlo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 09:10 Z Jabolem jej nic nie wyszło.bo nie mogło hehe A Piotrek teraz przykladny mąż i ojciec. Tych lat nie odda nikt,tych lat nie odda nikt ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.25.214.70.Dial1.Detroit1.Level3.net 07.03.03, 17:17 Czy ktos moze wie co stalo sie z Beatami K i S (byle papuzki nierozlaczki). Stracilam z nimi kontakt...a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr j Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: 213.155.167.* 19.03.03, 11:33 elo Beata K. wyszla za maz dosyc szybko i przeprowadzila sie do Ińska. Czy mieszka tam dalej tego nie wiem. Beata S. mieszka (mieszkała ?? )na niehuszewie i wiem ze prowadzila w zamkowej lokalik gastronowiczny (jakies 6 lat temu tak bylo). Czasami widze ją w golfie jak śmiga A ostatnio spodkałem Marzene W. Mieszka w Szczecinie i ma sie dobrze. Ale kontaktu znią nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 11:53 Jabol jak to ty(a chyba tak) to serdeczne pozdrowionka. Grywasz jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr j Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: 213.155.167.* 19.03.03, 12:18 i w brydzyka i w siate w miare regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 16:27 Piotrek mj.nr GG 4313503.Odezwij sie kiedyś.Chętnie pogadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westa Witek Kedziola? IP: *.efka.org.pl 07.03.03, 20:28 Jestes tu gdzies na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: most:* / 192.168.0.* 11.03.03, 13:37 Jestem pajentką z klasy nad którą opiekę sprawowała w/w pani od WF zwana Głuchą. Mogę powiedzieć z perspektywy czasu, że była to bardzo pozytywna jednostka. Większość szanownego grona to w/g mojej dzisiejszej oceny czuby; Zdrowa, Jarzęcka, Maczuga, Rosół, Młotek, Marzenka M.i erotoman woźny, który pokazywał ordery. Czy ktoś z obecnych był może na cudownych gestapowskich obozach kondycyjnych w Stralsundzie, ależ to była truskawkowa paranoja. Dyrygowała frau Smuda. Może pamiętacie próby na boisku przed pochodami 1-majowymi. Nauki pobierałam w klasie żeńskiej. Po roku okazało się, że pomysł jest do dupy i celem uZDROWIENIA atmosfery dorzucono nam cudusiów, słownie czterch. Dwóch z nich wybrało po szkole karierę duchownych, jeden w/g wszelkich znaków był gejem, czwartego nie pamiętam. Pieprzonych kwiatków jakie serwowała nam szkoła, pamiętam kupę, ale nie powiem żebym w późniejszym życiu strasznie się chwaliła jaki cacany ogólniak skończyłam. Ale miło się Was czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr j Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: 213.155.167.* 19.03.03, 12:04 Nauki pobierałam w > klasie żeńskiej. Po roku okazało się, że pomysł jest do dupy i celem > uZDROWIENIA atmosfery dorzucono nam cudusiów, słownie czterch. Dwóch z nich a przypadkiem nie chodziłaś do klasy z Edytą T ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: most:* / 192.168.0.* 21.03.03, 12:39 Właśnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: most:* / 192.168.0.* 11.03.03, 13:56 Ach bym zapomniała, nikt nie pisze o Galusie vel Fred. Żadnych wspomnień ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 16:39 He,he,he.Widać Mała kto byl Twoja wychowawczynia.Nie no jaja.Ubawiłaś mnie do łez . A co chcesz pamietać o Fredzie.Ze zawsze siadał dupa na drugiej ławce zawsze wysmarowanej kredą:) Ze jak rysował na fizyce coś na tablicy i było głośno to bez ostrzezenia odwracał sie do klasy i ciskał w nia cyrkiel.itp,itd A Jarzecka nie daj Boże zobaczyla umalowaną dziewczyne.Zaraz wyzywala od dziwek i wywalala do toalety. Jezu no ja sie wzuszam.Trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.25.222.161.Dial1.Detroit1.Level3.net 11.03.03, 20:27 Freda dostawalim jako okrase tylko na zastepstwa... Specjalnie nie znecal sie na klasie jsko calosci, bo ogrom swojej uwagi skupial na "Wuju" (pamieta kto Wuja?) Ofiara Jarzeckiej sama padlam dnia ktoregos.. Nie chodzilo nawet o makijaz (w latach osiemdziesiatych nawet najbardziej finezyjny makijaz nie byl w stanie pomoc mojej twarzy...) Mialam we wlosach cos, co wydawalo mi sie modne w danym czasie. Niestety pani profesor kazala to zlikwidowac i nabyc kokardy... Caly Szczecin zlecialam w poszukiwaniu kokardek do wlosow... To byly czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.25.222.161.Dial1.Detroit1.Level3.net 11.03.03, 20:46 Hej, Marek ! Wyslij mi e-maila (adres podalam w pierwszym watku) Mam do ciebie sprawe natury osobistej ;-) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 12:02 W IV robiłem 2 ostatnie klasy podstawówki.W 8 klasie pojechaliśmy na pare dni nad morze z klasą Ib czyli Ewa twoją.Tam Wujo został moim idolem. W sklepie kupowalismy alkohol(w 8 klasie??).Kazdy bral po flaszce na 2 osoby. Każdy tylko nie Wujo.On Flaszke wypił z gwinta na miejscu.Drugą wziął ze sobą. Niestety słyszałem że zaraz po liceum zmarł. A to był prawdziwy Wujo !!! Ewa maila wysylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 08.04.03, 07:07 Ej, co się stało, zapomnieliście już o forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 12:28 kazdy czekał kto zacznie.Padlo na ciebie Nataszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl 09.04.03, 12:47 No proszę, a Wawrzyniec uczył mnie, bym nie pchała się przed szereg, nic to, mogę być piersza! Co porabiasz Mareczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 13:38 też Nataszko tu zaglądam czasami.A tu echo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 04.09.03, 11:21 Coż to się dzieje? Czwórka znowu zaspała na początek roku? :-)))? Co tam Marku w pięknym Szczecinie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: IV LO -1986 KL.IIB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:49 Ludzie znów mam kompa i stałe łącze.mam też niesamowita ochotę powspominać stare czasy.Tak więc wszyscy którzy ukończyli IV pod koniec lat 80-ych do ataku. Przypomnijcie sobie najlepsze czasy naszej młodości.Moją wychowawczynią była Zdrowa a wcześniej Młotek.Jest co wspominać. Odezwijcie się.. Marecki Odpowiedz Link Zgłoś