Dodaj do ulubionych

Świnoujście ma problem z darami z USA

05.02.06, 23:48
Ostrzegałem Pastora K.C. przed wycinką tych drzew ! a on próbował zwalić winę
w UM na swego nstepce!!!!!!
Baptyści to starzy cwaniacy ! panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek
Pokażcie gdzie Baptysta zatrudnia Katolika ?ale u Katolików chętnie robią
10 przykazań to dla nich gadanina w teksasie nadzorcą egzekucji jest Pastor
Baptystów !!!!!!!!!
Papieża nienawidzili !!!! - przynajmniej ci których znałem, w tym ten Pastor
odpowiedzialny za wycinkę drzew.
Obserwuj wątek
    • Gość: wowo Re: Świnoujście ma problem z darami z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:17
      jasne w polskich szpitalach jest tak dobry i tak duzo sprzetu, ze lepiej do
      kanalu wrzucic!
    • Gość: Sromotnik bezwstyd Re:... problem z darami z USA,gdybyż z Watykanu... IP: 83.168.124.* 06.02.06, 09:30
      Dary od Baptystów ?? Nie pokropione- mogą zaszkodzić pacjentom i personelowi !
      A,KYSZ,KYSZ !!!
      • Gość: Dym kadzidlany Re:... problem z darami z USA,gdybyż z Watykanu.. IP: 83.168.124.* 06.02.06, 09:35
        A moze dać na mszę i zawezwać egzorcystów aby odczynili uroki/co by złe przystępu nie miało!/
    • Gość: Podgrzybek Re: Świnoujście ma problem z darami z USA IP: 83.168.124.* 06.02.06, 09:38
      A nasz ojciec Muchomorek dyrektorek Ptasiego Radyyyja to rąbie wszystko i nic muuuu!
      Teraz to wziął się za zrąbanie Platformy...
      Co tam dla niego parę krzaków...
      Zresztą Krzak już dawno wyrąbany...
    • faryn Re: Świnoujście ma problem z darami z USA 06.02.06, 20:53
      ja jestem Baptystą ze Świnoujścia i od kilku lat zatrudniam katolików. Co do
      reszty Twoich zarzutów to też mogę je obalić. Miłego dnia
    • Gość: gosia do swojaka11 plującego jadem (ile wykrzykników...) IP: 217.96.3.* 08.02.06, 17:36
      bredzisz, najlepiej widzę, żeby tu w tym kraju wszyscy katolikami byli, co?
      wtedy byłoby 'idealnie'. i czy wszyscy muszą kochać papieża? ja go nigdy nie
      kochałam i nigdy nie był on moim autorytetem. jestem niewierząca i chyba mi
      wolno tak uważać. babtystom też.
    • Gość: nieznany Re: Świnoujście ma problem z darami z USA IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.02.06, 15:14
      a ja wiem kto jest odpowiedzialny za to wszystko...bład wycinki drzew ciagne
      sie...jak smród,,,A osoba odpowiedzialna uciekla....i ma sie super w inntm
      miejscu.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka