Dodaj do ulubionych

wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.02.06, 00:10
z okazji dzisiejszych Twoich urodzin,
spełnienia najskrytszych marzeń i zawsze dobrego humoru:)
Obserwuj wątek
    • kurde.felek Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 07:19
      No to Dziewczyno - wszystkiego najlepszego, oby następny rok w zyciorysie był
      lepszy od mininego! Roześmianych oczu, tajemniczego uśmiechu i serca w
      stokrotkach! Urodzinowe buziaczki
      Felek
      • zona.pijaka Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 07:47
        Życzę Ci jednego, mniej Twojego zacietrzewienia, nienawiści wobec chrześcijan.
        Więcej przyjemności z mistycyzmu, tej tajemniczej atmosfery podczas mszy
        kościelnej. Spowiedzi Ci nie proponuję, bo i tak rozgrzeszenia nie dostaniesz.
        • piotrus1 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 08:24
          lat które spedzisz w szcześciu
          miesięcy które zawsze sie pamięta
          dni które dech zapierają
          chwil które serce rozgrzewają
          sekund które zostają na twrwałe w pamięci

tego wszystkiego ci zyczę - i zdrowia bo jak mawia moja babcia jak zdrowie jest
          to i wszystko z czasem przyjdzie ;)
      • Gość: Troll Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:53
        Życzę Ci zdrowia i pogody ducha a z resztą sobie sama świetnie poradzisz - moja
        forumowa ulubienico. Wszystkiego najlepszego!
        • dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 08:23
          sto lat, sto lat, sto lat nieeeeeeech żyjeeeee ,żyyyyyje naaaaaaaaaaam.....
          • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:40
            dyrgosia napisała:

> sto lat, sto lat, sto lat nieeeeeeech żyjeeeee ,żyyyyyje naaaaaaaaaaam.....

niech żżżżżżżżżżżżżzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee
            nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm a kto??????????
            ja-aska:)))))))))))))))))))
            PS
            Gdzie i kiedy??????????:-)
        • Gość: H56 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl 17.02.06, 08:24
          jeżeli ten wpis dotyczy Asi, to również życzę, zdrowia, spełnienia
          najskrytszych marzeń oraz uśmiechu każdego dnia. Tradycyjnie kufereczek
          stóweczek. Całuję mocno z dubeltówki
          • Gość: marian paździoch Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.02.06, 08:28
            przyjmnij najlepsze życzenia i od paździocha.
            wręczył bym Ci bukiet kwiatów,
            ale nie mam jak.

mp
            • analhela Co wy ludzie? 17.02.06, 08:40
              Z tym banalnym, zmeczonym frazesem "najskrytszych marzen"?
              Czy nie ma marzen ktorych nie trzeba by skrywac?
              Wysilcie sie troche Szczecinianie :).
    • xyz-xyz Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 09:00
      Ja zaś z okazji twoich kolejnych 18 - tych urodzin życzę ci:
      - wielokrotnych orgazmów,
      - braku kaca,
      - szmalu na wódę,
      - i niech szlag trafi te wszystkie kaczory:)
      - ach i zdrowia, na resztę zarobimy - na wódę też:)
      • anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 09:05
        > Ja zaś z okazji twoich kolejnych 18 - tych urodzin życzę ci:
        > - wielokrotnych orgazmów,
        > - braku kaca,
        > - szmalu na wódę,
        > - i niech szlag trafi te wszystkie kaczory:)
        > - ach i zdrowia, na resztę zarobimy - na wódę też:)
        nic dodać, ja się podpisuję :-)
      • Gość: Fugazi Czczęść Ci Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:08
        Na wiek wieków amen.

Fugazi
        • ja_aska Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 09:16
          otwieram kompa a tu niespodzianka:-)
          dziękuję wszystkim (bez wyjątku) baaaaardzo za życzenia. wzruszyłam się. az mi
          serduszko zapikało mocniej:-)
          dzięki jeszcze raz.
          • dyrgosia Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 09:42
            Ty nie dziękuj , tylko mów kiedy imrezka ?...:-)
            • ja_aska Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:11
              w marcu?
              • Gość: XXL Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:24
                może 13 marca:-)
                • xxtoja Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:27
                  a ja życze Tobie słonecznych dni tych jasnych, aby było jak najwięcej i
                  karteczka

kartki.onet.pl/577,kartki.html
                  pozdrawiam XXtoJA
                • Gość: gość Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.02.06, 10:46
                  co ty zapraszasz, ty sponsorujesz, gdzie się zgłaszać ???
                  • xxtoja Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:48
                    hehe to całe forum Ci się zwali na imprę, proszę o wykaz prezentów.
                    • ja_aska Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:50
                      ja zapraszam i sponsoruję dodatki:-) soczki, wodę i colę:-)
                  • Gość: Gość Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.02.06, 10:49
                    do XXL to pytanie o inpre skoro pierwsza się tak udała. gdzie się podziewałeś -
                    leczyłs kaca ???. czy zbierasz kase !!!
                    • Gość: XXL Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:07
                      :-)
                      leczyłs kaca ???. czy zbierasz kase !!!

ani to ani to:-)
                      po prostu brak czasu:-)
                      • swarozyc No a tera ja!.. 17.02.06, 11:13
                        Koń ma prącie, krowa cyce,
                        a ja Tobie szczęścia życzę!
                        • Gość: gość Re: No a tera ja!.. IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.02.06, 11:26
                          swarozyc -dla kogo te zyczenia, coś tu nie tak, to dla asi ???
                          • swantevit Re: No a tera ja!.. 17.02.06, 11:28
                            spoko, wszystko sie zgadza..
    • zaczepialski wszystkiego najlepszego :-))) 17.02.06, 10:56
    • Gość: empe42 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:39
      A kimże jest ta Aśka, że taka przyszpilona?
      • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:45
        niezła laska:-)
        • ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:48
          dzięki wszystkim:)
          • anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:52
            to kiedy te swieczki bedziesz dmuchać ?
            • ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:58
              w tym wieku juz nie dmucham:)
              • piotr33k2 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 12:17
                dołączam sie do ogólnych życzeń dla "naszej asi kochanej" i.... niepokornej .
      • Gość: Troll Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:22
        Jak to kto, nasza ulubiona forumowiczka !!!
        • dusza16 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 12:44
          oby CI się:)
    • Gość: mysza4 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.iscnet.pl 17.02.06, 12:53
      wszystkiego naj
    • Gość: andreas winszuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:02
      gratuluję i czary miłości i szczęścia winszuję Tobie,
      gratuluję znaku...najlepszy znak!
      • exman Re: winszuję 17.02.06, 18:52
        Jasne, jasne, dołączam do tych śmiesznych życzeń (najlepszych i najweselszych) w
        końcu nigdy nie jest za późno by zamienić się w motyla....
      • xxtoja Re: winszuję 17.02.06, 21:26
        jak ja sie nie mylę to tyż wodnik, a Twoje urodzinki były?
        • xxtoja Re: winszuję 17.02.06, 21:27
          to do andreasa, a może będą jeszcze wodniku.
          • Gość: andreas Re: winszuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:47
            ooo cwana...
            jak napiszę, że nie były to juz wiesz...
            ale jak napisze że były...
            • xxtoja Re: winszuję 18.02.06, 11:14
              a co Ty taki wstydliwy co do swojego dnia urodzin, Przecież nie pytam sie o coś
              innego, tylko tak mi się skojarzyło, żes wodnik
    • oktomvre Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 16:12
      www.tricks4u.com/images/ART/ANIMAL/cat%20swimmer.jpg
      mam nadzieję, że link się dobrze wkleił

moc życzeń, chowaj się zdrowo przez następne n-18 lat :-)
      • Gość: AfrykaDzika Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.02.06, 20:09
        .....to i ja 100 lat życzę .....
        -na tym czacie z nami wszystkimi :))))

(wytrzymasz?)
        • Gość: Prawda,dla czlowie Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 17.02.06, 22:13
          Zdecydowanie wszystkiego.................... ja-asiu!

Prawda,dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka.

• Gość: Gryf Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 17.02.06, 22:14
            Zdecydowanie wszystkiego.................... ja-asiu!

Prawda,dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka.
            • ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 23:56
              dziękuję wam za słowa otuchy w tak ciężkim dla mnie dniu. wszystkim co mieli i
              co beda mieli urodziny - szczerze zyczę pomyślności i zdrowia (i sexu
              oczywiście).
              PS andreas - wodnik cool znak:-)
              PS octomvre (chyba bez błędu) - super kartunia, wydrukowałam nad łóżko:-)
              • Gość: andreas Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:01
                w zasadzie powinnismy sie raczej dobrze rozumiec...
                no ale od reguły bywaja wyjątki!
                • ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 00:15
                  rozumiem, ze ty cool a ja nie cool
                  • Gość: andreas Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:18
                    dwa wodniki raczej sie powinny dogadywac dobrze!
                    • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 00:20
                      najlepszy jest baran,
                      bardzo ugodowy
                      • ja_aska koniec trudnego dnia - pozdrawiam was 18.02.06, 00:24
                        wodniki silne znaki i rzadko się dogadują ze sobą.
                        • swarozyc Re: koniec trudnego dnia - pozdrawiam was 18.02.06, 00:26
                          nie patrzcie sie we swoje znaki tylko sie obwachajcie..
                          Feromony o tym decyduja..
                      • dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 17:38
                        beatrix13 napisała:

> najlepszy jest baran,
                        > bardzo ugodowy

Najlepszy jest skorpion ,
                        bardzo ugodowy...
                        • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 17:58
                          moja rodzinka bliższa i dalsza w większości ze skorpionów się składa,więc znam
                          ten typ
                          ;-)
                        • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:29
                          dyrgosia napisała:

> Najlepszy jest skorpion ,
                          > bardzo ugodowy...
                          ''''''''''''''''''''''''''
                          Taa! Jak cie ugodzi to bedziesz spokojny/a..
                          >
                        • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:20
                          > beatrix13 napisała:
                          >
                          > > najlepszy jest baran,
                          > > bardzo ugodowy

najlepsza jest RYBA:-)
                          znak ludzi bardzo wrazliwych,mądrych i o duszu artysty:-)
                          • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:22
                            Gość portalu: XXL napisał(a):
                            najlepsza jest RYBA:-)
                            > znak ludzi bardzo wrazliwych,mądrych i o duszu artysty:-)
                            ''''''''''''''''''''''''
                            Dziekuje przyjacielu..
                          • anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:24
                            XXL Ty tez ryba ?
                            • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:55
                              anna_maria napisała:

> XXL Ty tez ryba ?

tez,też :-)
                          • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:30
                            Gość portalu: XXL napisał(a):

> najlepsza jest RYBA:-)
                            > znak ludzi bardzo wrazliwych,mądrych i o duszu artysty:-)

>a jakie artystyczne dokonania masz na myśli?;-)
                            • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:58
                              beatrix13 napisała:
                              a jakie artystyczne dokonania masz na myśli?;-)

a dusza artysty to musza zaraz dokonania być?
                              może jeszcze nie odkryłem w sobie tego czegoś:-)
                              kazdy z nas jest artystą i mistrzem w czymś
                              tylko nalezy to coś znaleść:-)
                              • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:05
                                a proops ryb:
                                '
                                "Będąc pod silnym wpływem Neptuna mają skłonności do ucieczki w iluzje i
                                różnego rodzaju uzależnienia,mają słabą wolę i wyjątkowo niechętnie patrzą
                                prawdzie w oczy. Ryby mogą być zarówno świętymi jak i wielkimi grzesznikami."
                                • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 22:11
                                  nie no swietym to ja nie jestem i być nie chcę:-)
                                  jak obejżę film o sobie to chetnie podyskutuję
                                  na temat znaku BARAN :-)
                                  • xxtoja Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:26
                                    te XXL masz w zęby za barana, jesteś idiota, bo co ryby sa twórcze - jestes
                                    idiota i już,
                                    • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 22:30
                                      xxtoja napisała:

> te XXL masz w zęby za barana, jesteś idiota, bo co ryby sa twórcze - jestes
                                      > idiota i już,

proszę mnie nie obrażać :)))))))))))))))))
                                      bo ogladam film:))))))))))))))))
                                      i nie mogę się skupic:))))))))))))))
                                      • xxtoja Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:47
                                        masz w zeby za barana i już,,,
                                        ..
                                        a ten film to fiuuuuuuuuuuu bździuuuuuuuuuu

no wiesz baran głową nie przebije muru, a rybę to się łowi na chaczyk i my
                                        łowcy wiemy co robić.
                                        ..
                                        no ja tez idę ogladac ten film, a na którym programie?? może w Trwam?
                                • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:34
                                  beatrix13 napisała:
                                  Ryby mogą być zarówno świętymi jak i wielkimi grzesznikami."
                                  '''''''''''''''''
                                  Ja jestem jednym i drugim!
                                  :-))
    • Gość: Pismak Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.02.06, 17:24
      Spóźnione, z zadyszką - wszystkiego najlepsiejszego :))).

pismak_logowany@gazeta.pl
    • Gość: katastrofa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:34
      będę ostatnia bo słonko zaszło banalne wszystkiego dobrego od ryby(zodiakalnej)
      one ponc głosu nie maja
      • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:37
        Gość portalu: katastrofa napisał(a):
        będę ostatnia bo słonko zaszło banalne wszystkiego dobrego od ryby(zodiakalnej)
        one ponc głosu nie maja
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Ja jestem ryba i ponoc, geba mi sie nie zamyka..
        • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:38
          JAK RYBA,TO NIEDŁUGO JUBILEUSZ??
          • anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:41
            Ryba lubi pływać :-)
          • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:45
            beatrix13 napisała:
            JAK RYBA,TO NIEDŁUGO JUBILEUSZ??
            '''''''''''''''''''''''''''''''''''
            Becia, podziwiam twoja spostrzegawczosc!
            ale skad to podniecenie(duze litery)?!
            :-))
            • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:12
              a tak mi się paluszek na caps locku omsknął
              • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:15
                beatrix13 napisała:
                a tak mi się paluszek na caps locku omsknął
                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                hmm, moje malenstwo..
                • dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:18
                  > hmm, moje malenstwo..
                  > :-)
                  pieszczoszek....
                  • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:19
                    dyrgosia napisała:
                    hmm, moje malenstwo..
                    > > :-)
                    > pieszczoszek....
                    ''''''''''''''''''''''''
                    Goska, zajmij sie moderowaniem a nie podsluchiwaniem..
                    • dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:25
                      > Goska, zajmij sie moderowaniem a nie podsluchiwaniem..
                      Mnie robota w pracy nie przeszkadza...
                      • swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:26
                        dyrgosia napisała:

> > Goska, zajmij sie moderowaniem a nie podsluchiwaniem..
                        > Mnie robota w pracy nie przeszkadza...
                        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                        to rob na drutach..
                        • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:32
                          dyrgosia
                          nie rób na drutach,
                          jeszcze się drutem skaleczysz i nie będziesz mogła nożycami ciachać,
              • Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:22
                beatrix13 napisała:

> a tak mi się paluszek na caps locku omsknął

tak ,tak paluszek się omsknął:))))))))))))))
        • Gość: katastrofa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:59
          napisałam ponoć ...zreszta tak mówi moja kotwica jak mu sie argumenty konczą
          • Gość: wizytka Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:46
            Wygląda na to, że spóźniona mocno jestem, ale mam nadzieję Asiu, że przyjmiesz
            moje uściski i całusy.Szczere, ciepłe,świeże,radosne,czyste,jasne,proste ... :)
            pozdrawiam
    • Gość: e.beata Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:13
      Obyś nigdy nie zdziadziała ;-)))))
      Świeczek na torcie się nie bój, mus dmuchać, bo inaczej życzenie się nie spełni.

Kobiety:
      Kiedy ma 5 lat:
      Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę.

Kiedy ma 10 lat:
      Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka

Kiedy ma 15 lat:
      Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka:
      "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!"

Kiedy ma 20 lat:
      Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka,włosy
      za bardzo kręcone albo za proste",ale mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 30 lat:
      Ogląda się w lustrze i widzi, że jest "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka,
      włosy za bardzo kręcone albo za proste",ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby
      się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 40 lat:
      Ogląda się w lustrze i widzi że jest "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka,
      włosy za bardzo kręcone albo za proste",ale mówi, że jest przynajmniej czysta i
      mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 50 lat:
      Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie.

Kiedy ma 60 lat:
      Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi,którzy już nie mogą na siebie
      spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa Świat.

Kiedy ma 70 lat:
      Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i
      cieszy się życiem.

Kiedy ma 80 lat:
      Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i
      wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze Świata. :-))))

• Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 12:17
        Ciekawy jestem jak zachowują się te co mają
        35 lat:)))))))))
        i skąd w ich zachowaniu tyle agresji:))))
      • eryk2 To jak już tak melancholijnie, 19.02.06, 23:06
        to ja się dołączę do e.beaty z Bułatem Okudżawą (ach, ta nasza młodość z ognia
        i krwi!):

Płacze dziewczynka
        Balon uciekł jej
        Ludzie mówią nie płacz
        A balonik hen

Płacze dziewczyna
        Chłopca trzeba jej
        Ludzie mówią "nie płacz"
        A balonik hen

Płacze kobieta
        Mąż porzucił ją
        Ludzie pocieszają
        A balonik hen

Płacze staruszka
        Matko dosyć łez
        A balonik wrócił
        I niebieski jest
    • szpilkaa1 wszystkiego najdluzszego.... 19.02.06, 12:26
      ja_Asiu.
    • Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:22
      Spoznione,ale nie mniej serdeczne i szczere :-)
    • absztyfikant Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:23
      Wszystkiego naj!
      • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:30
        no nie wiem czy ja asia na stoku przeczyta te zaległe,
        jeszcze z wrażenia w zaspę wpadnie albo na instruktora
        • eryk2 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:33
          Najlepsze życzenia - dalszego rozwoju, błyskotliwości, tolerancji i
          zrozumienia! Oby darzyło Ci się w każdej podjętej sprawie! Wielu sukcesów i
          uśmiechów - własnych i cudzych (byle życzliwych)! :-)))
        • Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:42
          na narty pojechala ?:-)
          • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:46
            pługiem już umie,zdolna dziewczyna
            • Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:47
              wow, niezle. A gdzie zdobywa narciarskie szlify ?
              • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:49
                w górach;-)
                • Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:54
                  rozumiem, ze to jakas tajemnica, wobec tego, nie draze tematu.
                  • beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:58
                    ja nie wiem czy ona publicznie chciałaby być rozstrząsana,a ja ją lubię i nie
                    będę
                    • piotr33k2 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 13:47
                      beatrix13 napisała:

> ja nie wiem czy ona publicznie chciałaby być rozstrząsana,a ja ją lubię i nie
                      > będę
                      bo nigdy nie wiadomo czy tłum dziennikarzy i fotoreporterów za nią nie podąży.
        • Gość: e.beata Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:42
          e... fajny instruktor nie jest zły ;-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka