Dodaj do ulubionych

Proste pytania do Gazety Wyborczej.

IP: *.telan.pl 21.11.02, 09:24
1. Jaki jest dalszy los członków byłego zarządu (np. Pana Mynca) w sprawie
sprzedaży terenów Bryzie? Jest po wyborach , można pisać prawdę.
2. Czy redaktorzy wiedzą, ile osób za rządów obecnej koalicji zamarzło na
smierć ? Dlaczego nie piszecie o totalnej bezduszności Rządu, tak jak
pisaliście o ekipie Buzka? Podpowiem , padł rekord: ponad 350 osób.
3. Napiszcie proszę , o wizytach (kilku) Pana Sarosieka u Prezydenta Jurczyka.
Obserwuj wątek
    • spokojny Naim,- 22.11.02, 19:40
      Jak zauważyłeś naim nikt nie odezwał się w tej kwestii.
      Jak się domyślasz z uwagi na wymienione przez Ciebie nazwiska reszta
      to "czerwone pieski".
      Pozdrawiam i podtrzymuję moją solidarność z antykomunistami.
      • Gość: naim Re: Naim,- IP: *.telan.pl 22.11.02, 19:59
        Pytania mają to do siebie, że są stawiane i mogą pozostawać bez odpowiedzi.
        Dalej jestem ciekaw , co żurnaliści wyborczej mogą odpowiedzieć.
        • spokojny Re: Naim,- 22.11.02, 20:06
          Gość portalu: naim napisał:

> Pytania mają to do siebie, że są stawiane i mogą pozostawać bez odpowiedzi.
          > Dalej jestem ciekaw , co żurnaliści wyborczej mogą odpowiedzieć.

mike, spik, hsps i ciort wie kto jeszcze jako żurnaliści (niskie pensje,
          stresy) Wyborczej nie mogą odpowiedzieć,bo nie mają argumentów !

• Gość: naim Re: Naim,- IP: *.telan.pl 22.11.02, 22:38
            A może powiedzą , dlaczego obięli kierunek na PO&PiS, w podtekscie czytaj :
            kaczor na prezydenta RP? Są zajęci powyborczym grzebaniem UW, to fakt. A może
            policzą (w skali kraju) , ilu kandydatów występujacych wyłącznie pod szyldem UW
            zasiądzie w radach? A może nie wiedzą , jaka partia wyprzedziła ich wiecznych
            faworytów? Wiedzą, wiedzą , tylko głupio napisać, prawda?
            Z kaczorami trochę przyhamowali, bo kaczki są nieobliczalne.
            • Gość: Bakara Re: Naim,- IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:24
              Gość portalu: naim napisał:

> A może powiedzą , dlaczego obięli kierunek na PO&PiS, w podtekscie czytaj :
              > kaczor na prezydenta RP? Są zajęci powyborczym grzebaniem UW, to fakt. A może
              > policzą (w skali kraju) , ilu kandydatów występujacych wyłącznie pod szyldem
              UW
              >
              > zasiądzie w radach? A może nie wiedzą , jaka partia wyprzedziła ich wiecznych
              > faworytów? Wiedzą, wiedzą , tylko głupio napisać, prawda?
              > Z kaczorami trochę przyhamowali, bo kaczki są nieobliczalne.
              Witam. Panowie.
              Może ktoś z Was zreferować temat "Bryzy"????
              • Gość: naim Re: Bryza? IP: *.telan.pl 24.11.02, 11:56
                W wersji do druku , czy do wiadomości?
                • Gość: sevenn Jako rzecznik Gazety Wyborczej prosze IP: 212.14.60.* 24.11.02, 14:04
                  o nie zadawanie trudnych pytań, bo wyłącze z forum.
                  • Gość: naim Re: Jako rzecznik Gazety Wyborczej prosze IP: *.telan.pl 24.11.02, 17:23
                    Czuj się odwołany , powiedział Lech do Adama. Droga Rzeczniczko, nie pierwszy
                    raz i nie ostatni.
                    Na razie śmieszy mnie ta sfora zabiegaczy o stołki w urzędzie . A jakie pomysły
                    mają Sarosieki, Hozery, Komołowskie i inni znawcy przedmiotu. A jakie to kpiny
                    były z Jurczyka. A teraz na czworaczka , do Mariana. Rzygać się chce Panowie
                    Bisnesmeni i Panowie Politycy.
                    A jak tam Skolwin Panie Sarosiek ? Papier idzie równo?
                    Panie Komołowski, kogo chce Pan wepchnąć Marianowi? Mynca? Lisewskiego?
                    Zapewniam że ten numer nie przejdzie. Gadajcie z Pajorem , ale on ma inny
                    kłopot w Stargardzie, więc będzie ciężko.
                    Panie Hozer, jak tam strategia? Proponuję najbliższy skup makulatury.
                    • Gość: sevenn Hahahahah naim, ja zartowałam:))))) IP: 212.14.60.* 24.11.02, 17:49
                      z tym rzecznikiem, oczywiscie, a Ty łykasz, no dobra nieistotne. isttotne
                      jest,ze zadajesz trudne pytanie i chwala Ci za to i ze nikt na nie nie
                      odpowiada, GW jest wiec niczym wiecej jak wielkie g, bo nie powinno sie
                      lekcewazyc tak waznych pytan . rzecznik ja k mysle zajmuje sie o wazniejszymi
                      sprawami toruje tez sobie droge wssrod nowej ekipy. pozdr
                      • Gość: naim Re: Hahahahah naim, ja zartowałam:))))) IP: *.telan.pl 24.11.02, 18:24
                        Ha,ha,ha, ja też . Nie znasz mojego poczucia humoru. Zapewniam Cię, że mam, i
                        to duże. Delkiatnie i sondażowo podpytam , jak tam Pan Michał?
                        Szczeciniacy widać nie lubią "Prezydentów - bisnesmenów", to wiadomo było od
                        dawna. Już po poprzednich wyborach jakieś tam ugrupowania kupców nie zdobyły
                        nic , poza głosami rodzin.
                        • Gość: sevenn Wbrew pozorom:)))))) dobrze:))))) IP: 212.14.60.* 24.11.02, 19:20
                          a moze to tylko maska Naim? ale zal sciska mu serca ze Tys na niego glosu nie
                          oddal:))))) ale wybaczyl Ci i nawet rozumie. P. Michał jest naprawde ok, a
                          czlowieka poznajemy najlepiej po przegranej, wiec jednak zaluje, ze nie zostal
                          Prezydentem:))) Pozdr. i ...... moze sie da z tym kompem?????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka