szczecinianin6 21.02.06, 11:11 Moze przedyskutujemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:14 O takim watku od dawna marzylem, ale wstydzilem sie zalozyc.. Wiec odpowiadam, prawa, aby lewa moc Cie w dupe kopnac, bo jestem leworeczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:20 mistrzu, czy ty coś do mne może pisałeś,bo znowu z serwerem pocztowym nie można się połączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:23 beatrix13 napisała: mistrzu, '''''''' Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
szczecinianin6 Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:21 To dobry watek. Nie wymaga wysilku. Kazdy szczecinianin bedzie sie mogl bez trudu wypowiedziec. Milo mi, ze udalo mi sie spelnic czesc Twoich marzen. Masz jeszcze jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:27 szczecinianin6 napisała: To dobry watek. Nie wymaga wysilku. Kazdy szczecinianin bedzie sie mogl > bez trudu wypowiedziec. Milo mi, ze udalo mi sie spelnic czesc Twoich > marzen. Masz jeszcze jakies? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Tak, abys sam zalozyl watek ktory porwalby mnie i gdzie moglbym z Toba podyskutowac nie muszac Cie kopac.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:29 ale ty swenska bojka cienki jestes w dyskusji... stwierdzam to na pdst watku o inkubatorach od rotarian... Odpowiedz Link Zgłoś
szczecinianin6 Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:32 Kopiesz mnie tylko w swojej chorej wyobrazni. Kop na zdrowie. Powinienes miec jakies rozrywki. Masz slaba pamiec? Masz zwyczaj cytowania poprzednich postow. Po cholere? Sluchaj, czy ta bitriks12+1 to blondynka? Ty ja znasz. Ta od tych przyglupich watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:34 juz cie lubie :)))))))))) tak miedzy nami mowiac to Ci powiem, ze obstawia stragan kolo magla na Turzynie... ale o tym szaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
szczecinianin6 Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:41 Dzieki za info. Tak przypuszczalem, ze z nia cos jest nie tego. Myslalem, ze albo stragan albo puszki zbiera. Oczywiscie o tym szaaa... Niech sobie obstawia stragan kolo magla. Nie moja broszka. Tylko bylem ciekawy. Zeby tylko jej sie w magiel nie wkrecily... Wiesz co. Te smutne dwa. Ten swiniewit to tez pogiety :). Normalny to nie jest. Oni cos razem kreca? Jakies lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Ohne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:41 Nie w szkole? Weź się w garść człecze. Pójdźże na (po) nauki jakieś. Żal serce ściska kiedy widzę takie prymitywy. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Fugazi 21.02.06, 11:45 Sa ludzie ktorzy wchodza na szczyty swoich mozliwosci, tylko po to aby innym dosrac.. To jest wlasnie to! Homosovieticus z Katolakiem w jednym.. ((:- Odpowiedz Link Zgłoś
szczecinianin6 Swinevit, prosze uprzejmie... 21.02.06, 11:50 ... nie uzywac brzydkich slow na moim watku. To kulturalny watek. Chcesz sie wyrazac to sobie sam zaloz watek albo do tej bitriks12+1 idz. Oboje podobnie piszecie. Przyciezko, mozolnie i wysuwajac jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Fugazi 21.02.06, 11:50 swancostam, to na budowie przy betoniarce tez juz maja internet w tych cywilizowanych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ohne! 21.02.06, 11:48 nie napinaj sie blaznie.... bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:48 dla odmiany, dzisiaj wstalem prawą nogą. i też mi sie nic nie chce robić. co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
szczecinianin6 Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 11:51 Najlepiej sie poloz znowu. Ja tak zrobilem. Do jutra powinno przejsc. Albo i nie... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix12_1 Re: Ktora noga najpierw wstajecie rano? 21.02.06, 12:22 Ja wystawiam obie :). Odpowiedz Link Zgłoś