Dodaj do ulubionych

Psychiczny admin

23.11.02, 09:41
Obejrzałem oślą ławkę.
Trzeba być psychicznym aby ingerować w zwyczajne teksty.
Przykład : tekst o Radio Maryja (żadnych podstaw moim zdaniem).
Chyba, że admin zwariował z powodu zbyt nałogowego słuchania Radia Maryja.
Admin, weż Prosac może pomoże.
Obserwuj wątek
    • Gość: jednorazowa Admin dziś nie pracuje. :-) Odpowie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 11:05
      Zapewne Ci odpowie ale dopiero w poniedziałek. Oczywiście nie podpisze się po
      tekstem prawdziwym imieniem. To będzie spik lub inni serwerowcy.
    • Gość: adninka Dzisiejszy numer wyborczej.................... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 12:48
      Na pięć tytułów na pierwszej stronie dzisiejszej Gazetki- cztery tytuły są
      kryminalne
      • Gość: naim Re: Kriminalnaja Gazieta (Wybiorczaja). n.txt. IP: *.telan.pl 23.11.02, 12:52
        • Gość: Derbiszewski Kawecki atakuje IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 12:55
          Ale rozrabia chłopczyk !
    • Gość: To MY Psychiczny admin.Precz z gówniarzami ntxt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 13:15
      spokojny napisał:

> Obejrzałem oślą ławkę.
      > Trzeba być psychicznym aby ingerować w zwyczajne teksty.
      > Przykład : tekst o Radio Maryja (żadnych podstaw moim zdaniem).
      > Chyba, że admin zwariował z powodu zbyt nałogowego słuchania Radia Maryja.
      > Admin, weż Prosac może pomoże.

Prosac - O.K.
    • Gość: To My KAROLINA. zaopiekuj się gościem no xtxt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 13:41
      spokojny napisał:

> Obejrzałem oślą ławkę.
      > Trzeba być psychicznym aby ingerować w zwyczajne teksty.
      > Przykład : tekst o Radio Maryja (żadnych podstaw moim zdaniem).
      > Chyba, że admin zwariował z powodu zbyt nałogowego słuchania Radia Maryja.
      > Admin, weż Prosac może pomoże.
    • psychiatraa Re: Psychiczny admin 23.11.02, 13:54
      gość portalu: spokojny napisał

Mam 43 lata i kłopoty z erekcją. Sprawia mi to duże problemy we współżyciu
      erotycznym. Pomimo długotrwałych pieszczot nie osiągam odpowiedniej twardości
      niezbędnej do odbycia stosunku. Próbowałem wiagry, ale nie było żadnego efektu.
      W ciągu dnia czasami odczuwam twardnienie, a zwłaszcza po przebudzeniu się.
      Jednak podczas pieszczot są ogromne kłopoty. Jestem z Legnicy i nie ma tu
      seksuologa, a w każdym razie nie jest mi znane żeby był. Mam też bardzo niskie
      ciśnienie i nie wiem czy to też może mieć wpływ. Nie wiem co mam robić. Jestem
      załamany, zwłaszcza, że poznałem kobietę, na której mi bardzo zależy. Proszę o
      poradę.

Odpowiedź
      Cóż myślę, że moje porady na stronie internetowej niestety nie rozwiążą
      problemu. Musi pan poszukać porady lekarza- seksuologa, androloga, ale też
      urologa. Przyczyn zaburzeń erekcji jest wiele. Wyróżnia się czynniki fizyczne
      tzn. choroby, które powodują kłopoty w utrzymaniu wzwodu. Należą tu: zaburzenia
      neurologiczne, niski poziom testosteronu, cukrzyca, miażdżyca tętnic,
      nadciśnienie, choroby serca. Przyczyny, które zależą od Pana, to także używki,
      czyli alkohol i nikotyna. Jest to jednak zaledwie 15% przyczyn impotencji u
      mężczyzn w Pana wieku. 85% stanowią czynniki psychiczne- stres, skupianie uwagi
      na uzyskaniu wzwodu. Moje małe rady to:
      1. nie skupiać uwagi na problemie
      2. korzystać z seksu, niekoniecznie współżyć-przecież są też inne formy
      3. naprawdę zasięgnąć porady lekarza- wykluczyć możliwe choroby organiczne !
      Życzę powodzenia.
      Twój lekarz
      • arsene.lupin OK. Masz problem, przekonałeś mnie. Sorry 23.11.02, 15:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka