dusza16 01.03.06, 11:01 wiadomosci.onet.pl/1270106,11,item.html to Marcinkiewicz powinien odejść za zdjęcia we Wprost Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.bill1 Re: Chore pisma, chora kultura 01.03.06, 11:12 Eksploatowanie popędu seksualnego dla kasy i dorabianie do tego chorej ideologii, to oczywiście rys cywilizacji materialistyczno - konsumpcyjnej. Ta chora mentalność, to mentalnośc w rodzaju "po nas choćby potop", ale ciołki z Playboya itp. szmatek, pewnie tylko się uśmiechną, bo co ich obchodzi poza orgazmem i stanem swojego konta? Poza tym uprzedmiotowiona licealistka mówi: "To moja mama - musi mi wybaczyć" -- to jest bezczelne zdanie, z którego redakcja Wyborczej zdaje się być dumna. Nic dziwnego. Jak Polak/-lka ma gdzies rodziców o uduchowionych poglądach, to Wyborcza jest dumna. Jasne. Jak za caratu - rozpić Polaczków, a energię niech wyładują w burdach i seksie. Nic dziwnego, ze lewica laicka do kondomów chce dopłacać. Przeciez taki naród nie powinien się rozmnażać... Odpowiedz Link Zgłoś
dusza16 Re: Chore pisma, chora kultura 01.03.06, 11:18 chore ptaki, chorzy ludzie, chory kraj Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:26 Nie tylko w Polsce, ale także w Niemczech policja ściga podobne wybryki ... Tam wiek dojrzałości do zarobkowania tyłkiem i cyckami wynosi 21 lat, u nas brak tego przepisu, więc nie ma co się dziwić zrozpaczonej matce (że córeczka dała sobie swoje gołe cycki sfotografować i leży na półkach całej Polski), czy dyrektorowi, który znając dziewczę oraz trudy wychowania aktualnych nastolatków ... zareagował tak, jak przewiduje regulamin szkoły. Przecież jej nie wyrzucił, przeprowadził z Nią ostra rozmowę. i tyle. To laska sama rzuciła papierami, bo to co zrobiła przerosło jej psychiczne zdolności... Nie zwróciła uwagi, że do tych pism pchają się głównie laski, które: 1. Nic nie potrafią, a tylko tak moga wzbudzic czyjeś zainteresowanie 2. Sa zdesperowane 3. Starzejące sie gwiazdy, co chca sie pocghwalić efektami ostatniej operacji plastycznej (steczkowska, górniak, i inne rodzime bystrzaki) Dla wielu mlodych lasek, nawijka slowna cip-huntera, czy 'fotografa' jest jak obietnica wszystkiego o czym marzą. Pewnie potem, są w szoku, gdy społeczeństwo reaguje inaczej niz wizja przedstawiona przez redakcyjnego "ściemniacza". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37674297&a=37687693 Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:42 masz może jakiś link o tej granicy 21 lat do zarobkowania tyłkiem i cyckami (w Niemczech) ? jakiś paragraf - chciałem dokładniej przeczytać... the.bill1 napisał: > Nie tylko w Polsce, ale także w Niemczech policja ściga podobne wybryki ... Tam > wiek dojrzałości do zarobkowania tyłkiem i cyckami wynosi 21 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:51 To był link do wpisu jakieś kobiety. DO niej sie zwróc - po linku oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Chore pisma, chora kultura LINK 01.03.06, 11:57 To znaczy nie weryfikowałeś tej informacji ? Nie rozumiem, "jakaś kobieta" podaje i od tego momentu staje się to pewnikiem ? Nawiasem: link nie istnieje - wiadomość nie istnieje lub została skasowana. the.bill1 napisał: > To był link do wpisu jakieś kobiety. DO niej sie zwróc - po linku oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: Link jest ok, choć ja teżmiałem info, ze IP: *.bazapartner.pl 01.03.06, 12:15 ze nie ma posta. Coś sie zacieło. Podaje raz jeszcze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=37674297&a=37687693 Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Chore pisma, krytyka kultury 01.03.06, 11:32 Po to ogranicza sie świadomość ludzi, aby nie mogli sobie wyobrazić, ze można żyć inaczej niż ciołki od pop kultury Ciproponują dla swego zysku. Żałosny jest człowiek, który zamiast zyć pełnią, wpada w sidła matrixa i myśli że świat jest taki jak mu Playboy zaproponuje. Jesli przedmiotem aspiracji ograbionego z duszy człowieka ma być okładka czasopisma, wygrana w teleturnieju TV itp, to współczuję Architekci matrixa czerpia zyski i żyja jak paniska, a wam wmawiają, że jesteście wolni i możecie wybrać między Cola lub Pepsi, Playboyem lub Hustlerem.... To jest dopiero wolność i szczęście... Kampania przeciwko P i S o f o b i i Mów Prawdę! Nie kłam! www.pis.org.pl/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
dusza16 Re: Chore pisma, krytyka kultury 01.03.06, 11:46 czy uważasz, że do Playboya pchają się zdesperowane laski? Chyba Cię Bóg opuścił. Człowieku co Ty wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Chore pisma, krytyka kultury 01.03.06, 11:54 Czytaj uważniej, to wypowiedż dziwczyny - napisałem w temacie posta, ze to LINK! Wg. mnie różne się pchają, a wypowiedx dotyczyła tej a nie innej uprzedmiotowionej, która sama powiedziała "Chiałam być na okładce, tak jak Edyta Górniak".... No comments... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re:Sorry , poprawka cytatu 01.03.06, 11:55 To było moje marzenie, być na okładce, jak Edyta Górniak. No comments again serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3189021.html Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: cenzurka? 01.03.06, 12:24 Dziewczyna z mojego ogolniaka została Miss Natura, były fotki, wywiad i o ile dobrze pamiętam nikt jej ze szkoły nie wywalił. To był koniec lat 80-tych... Coż, decyzji dyrektora się nie dziwię, jeśli zależy mu na dobrym imieniu szkoły, cokolwiek miałoby to oznaczać... A co z pannami, które rozbierają się do kamerek w necie, też chodzą do jakiś szkół... Info nie dociera do nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: cenzurka? 01.03.06, 12:28 Dyrektor czyta Playboya, nie ma czasu na zaglądanie do internetu... :-) oktomvre napisał: > A co z pannami, które rozbierają się do kamerek w necie, też chodzą do jakiś > szkół... Info nie dociera do nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: cenzurka? 01.03.06, 12:28 No te od kamerek, to winny byc pupilkami libralnego Jerzego Urbana. tak przyjaciela Adama Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: cenzurka? 01.03.06, 12:31 co kogo obchodzi co ze soba robi dorosła kobieta? vzemu bilu tak chamsko ją oceniasz? nie sądzisz, że to jej sprawa co robi w czasie wolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re:Wyznania ! do Ja_aska 01.03.06, 12:49 Chamsko oceniam? Zadałaś ważne pytanie. Dotyczy ona kwestii więzi społęcznej, poczucia wspólnoty. Chodzi o to czy mamy prawo oceniach żyjących obok bnas ludzi i co ma być podstawą tej oceny. Ja wychodzę z pozycji humanizmu socjalistycznego. zakłada on, że człoiwek może w pełni rozwinąć się tylko we wspólnocie, wśród innych ludzi. Inaczej zostanie tarzanem lub samotnikiem w wielkim tłumie. Poczucie wspólnoty zakłada coś wspólnego - jakies wartości kulturowe, wokół których wspólnota może sie konstytuować. Jeśli ma to byc Playboy, to wybacz, nie jest to dla mnie wartość wyśróbowana, a jeśli bycie na okladce jest przedmiotem marzeń , to uważam, że jest to upadek moralny, albo upodlenie wynikające z: 1> barku alternatywnej formy afirmacji życia - pełniejszej, głebszej etc 2. upodlenia ukrytego wynikajacego z wyprania mózgu prze pop-kulturowe media, ktore zainteresowane sa w tym przypadku orgazmem i kasą. Jesli dzieje sie to na obrzeżach życia społecznego, to mozna to tolerować, ale jeśli ktos stawia w centrum publicznej debaty tego typu wartości, to woła to o pomstę do nieba, bo możesz obserwowac promowanie "osobowości" typu DOda, czy mandaryna jako gwaizdy i wzorce dla młodziezy. Zauważ nikt nie ma nic przeciwko, ale jak PiS powie o wzorcach, ale nie a'la Doda, to jest krzyk. A czym się różnia jedne od drugich? Tym ze jedne sieja materializm, hedinim, zaweżają doświadczenie ludzkie do materializmu i hedonizmu przez co łatwien ludźmi sterować, a drugie chca nadac życiu godność i majestat. Mam propozycję idź do kina na Wyznania Gejszy i porównaj majestat zachowan choćby nieszczęsnych gejsz i zachowania "wolnych Amerykanów. Będziesz wiedziała o co i chodzi. Po prostu trzeba zerwac kurtynę , zniszczyć pop kulturowego matrixa! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re:Wyznania ! do Ja_aska (naniesione poprawki) 01.03.06, 12:57 Chamsko oceniam? Zadałaś ważne pytanie. Dotyczy ono kwestii więzi społęcznej, poczucia wspólnoty. Chodzi o to czy mamy prawo oceniać żyjących obok nas ludzi i co ma być podstawą tej oceny. Ja wychodzę z pozycji humanizmu socjalistycznego. Zakłada on, że człowiek może w pełni rozwinąć się tylko we wspólnocie, wśród innych ludzi. Inaczej zostanie tarzanem lub samotnikiem w wielkim tłumie. Poczucie wspólnoty zakłada coś wspólnego - jakies wartości kulturowe, wokół których wspólnota może sie konstytuować. Jeśli ma to byc Playboy, to wybacz, nie jest to dla mnie wartość wyśrubowana, a jeśli bycie na okladce jest przedmiotem marzeń ,to uważam, że jest to upadek moralny, albo upodlenie wynikające z: 1. braku alternatywnej formy afirmacji życia - pełniejszej, głebszej etc 2. upodlenia ukrytego wynikajacego z wyprania mózgu przez pop-kulturowe media, ktore zainteresowane są w tym przypadku orgazmem i kasą. Jesli dzieje sie to na obrzeżach życia społecznego, to mozna to tolerować, ale jeśli ktos stawia w centrum publicznej debaty tego typu wartości, a z uprzedmiotowionych laseczek robi wzorce osobowe, to woła to o pomstę do nieba. Możesz obserwowac przecież promowanie "osobowości" typu Doda, czy Mandaryna jako gwiazdy i wzorce dla młodziezy. Zauważ nikt nie ma nic przeciwko, ale jak PiS powie o wzorcach, ale nie a'la Doda, to jest krzyk... A czym się różnia jedne od drugich? Tym ze jedne promują materializm, hedonizm, zaweżają doświadczenie ludzkie do materializmu i hedonizmu przez co łatwiej ludźmi sterować, a drugie chca nadac życiu godność i majestat. Mam propozycję idź do kina na Wyznania Gejszy i porównaj majestat zachowań choćby nieszczęsnych gejsz i zachowania "wolnych" Amerykanów. Będziesz wiedziała o co i chodzi. Po prostu trzeba zerwac kurtynę, zniszczyć pop kulturowego matrixa! Inaczej ta nieszczęsna cywilizacja doprowadzi się do upadku szybciej niz myślimy i padnie łupem choćby Muzułmanów... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Bilu 01.03.06, 14:38 problemem naszego społeczeństwa jest wtącanie się w życie innych i jego ocenianie. mnie nie obchodzi komu i gdzie ta dzewczyna pozuje. nikomu nie zrobiła krzywdy a została ukarana. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Bilu 01.03.06, 14:40 No wiesz co Aśka - jak to nie zrobiła krzywdy ? Ruja i poróbstwo, Sodomia i Pogoria, i na pewno raz w roku w Skiroławkach wszyscy z wszystkimi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po proznicy 01.03.06, 15:17 pokazcie wlasne cycki! Dzisiaj taka przykra atmosfera na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:18 tobie bym pokazała a bilowi nie, jeszcze by dostał zawału:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:19 ja moze tez.. wiesz jak jestem wrazliwy na piekno.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:28 ty to prawdziwy chłop jesteś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:28 a dlaczego przykra i dlaczego do grzechu nas namawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:31 Grzechem to jest cyckow nieogladanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:35 nasze społeczeństwo chyba zacznike na obrazkach przedstawiających rajską parę Ewie dorysowaywać górę od kostiumu figowego Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 01.03.06, 15:41 Tobie Becia chlopcy chyba nic nie beda zaslaniac.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziewczyny! zamiast strzepic jezorem po prozn 02.03.06, 08:10 aniołkom w kaplicy sykstyńskiej juz domalowali. Odpowiedz Link Zgłoś
dusza16 Re: cenzurka? 01.03.06, 12:55 ja_aska trafiłaś w sedno, kobiety w naszym kraju nie mogą robić co chcą z własnym ciałem,patrz aborcja. Zasada 3K (kirchen-kutchen-kinder) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: cenzurka? 01.03.06, 14:41 a nawet gorzej:) do tej pory mnie nie interesowało zycie innych i mam nadzieję, że moje innych też nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 ciekawe czy 01.03.06, 15:00 >dyrektor szkoły "Playboya" prenumerował (lub kupował) na szkołę czy prywatnie i co na to jego żona moherowa? > się obślinił oglądając zdjęcie uczennicy? my naprawdę w jakimś ciemnogrodzie żyjemy jak tak dalej pójdzie to zakaz noszenia mini wprowadzą albo nakaz noszenia kwefów Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Duszko 01.03.06, 18:57 dusza16 napisał: > ja_aska trafiłaś w sedno, kobiety w naszym kraju nie mogą robić co chcą z > własnym ciałem,patrz aborcja. Zasada 3K (kirchen-kutchen-kinder) ================================= Kobiety w naszym kraju moga robic co chca ze swoim ciałem! Patrz okolice Płoni! Bede dzis w Trezorze i potem na prywatce... wierz mi robia co chca, ze swoim ciałem! Kolega dzieli kobiety na kury domowe i te mądre... Pierwsze sa w domu, a drugie ... korzystaja z ciała i zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-))) 01.03.06, 15:49 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/NOMMen_omen_947777.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:45 Oczywiście że to prywatna sprawa tej laski komu i gdzie chce się pokazywać w końcu jest pełnoletnia - nie mylić z mądrością i odpowiedzialnością. W sumie nieżle na tym wyszła bo gazeta zapłaci czesne w prywatnej szkole. Dla rodziców to niewatpliwie porażka wychowawcza. No ale cóż - hormony. Za moich czasów szło się na wagary lub w skrajnych przypadkach uciekało z domu. Teraz rozbieraja się w gazetach - takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) IP: *.bazapartner.pl 01.03.06, 18:53 NIe ma takie czasu. Trzeba to złapać za morde i zaprowadzic LIBERALIZM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:57 Dokąd zaprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Czy te oczy mogą kłamać?? Ależ skąd...... ;-) 01.03.06, 19:37 Złapac za morde i liberalizm zaprowadzić. WOlnośc znaczy się Odpowiedz Link Zgłoś