Dodaj do ulubionych

Robert, lat 43

IP: *.telia.com 03.03.06, 20:13
Robercik, byles i jestes bardzo glebokim czlowiekiem.
:)
Moj szacunek...
Robert na Prezydenta miasta!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Premier(owa) Belka Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:04
      Człowiek który ma wizję. Tak trzymaj. Robert, lat 43, dobrze wykształcony
      prawnik....... kandydat na Prezydenta. Popieram.
      • Gość: koles ze szczecina Re: Robert, lat 43 IP: *.visual.pl 04.03.06, 12:40
        koles "kolesia ze szwecji".
        Wlasnie poznalem Roberta ktorego nie znam. Chwala .... Bede na ciebie glosowal.
        No chyba, ze bedzie popierac cie samoobrona..
      • Gość: Kolega ze Szwecji Re: Robert, lat 43 IP: *.telia.com 05.03.06, 01:53
        Jezus Ma ryja, czy w Polsce juz ludzie nawet nie potrafia ani liczyc ani
        czytac?? Corko ZOMOwca!!! Przeciez czarno na bialym pisze, ze w 1982 r. byl
        licealista...... Skad corko ZOMOwca wzielo ci sie, ze byl na 3 roku studiow???
        Studiowal razem ze mna pozniej. Dlugo i gruntownie...hehhee
        Ja tez studiow nie skonczylem (w Polsce) cieszcie sie , ze nie wszyscy
        wyjechali zagranice, i ze tacy jak Robert zostali i ciagle jeszcze wierza, ze
        cos sie z tego kraju da zrobic!!!!
    • Gość: Galoty Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 01:35
      Nie znam Cię Robert. W każdym razie w tym pochodzie w 1982 roku byłem,
      uczestniczyłem, jestem na zdjęciu, byłem jednym z organizatorów. Skreślili mnie
      za to ze studiów. Być może szliśmy obok siebie ? Byłem za Polską wolną, w tym
      czasie Piechota i inni socjaldemokraci wspierali sojusz ze związkiem radzieckim.
    • Gość: zan112 Re: Robert, lat 43 IP: *.internet.v.pl 04.03.06, 16:34
      Do Pana Roberta.
      Od poniedziałku będę się Panu kłaniał jeszcze niżej. Widuję Pana codziennie ale
      nie rozpoznałem w Panu tak wydawałoby się zwyczajnie uczciwego , solidnego
      człowieka. W tym pochodzie było nas bardzo wielu. I żal , że w Szczecinie tyle
      zmarnowaliśmy. Spokojni i solidni zostali zepchnięci przez pseudodziałaczy i
      nieuczciwych "naprawiaczy". Związek Solidarność opanowali karierowicze i
      pazerne kliki kierowane liderami tak z lewicy jak i z prawicy. Może warto
      uwierzyć , że w tym mieście da się stworzyć ruch na rzecz ludzi solidnych ,
      sprawdzonych, kochających to miasto, wierzących w nie. Jeśli nie wpuści się do
      tej akcji jakiejkolwiek grupy peudodziałaczy zawsze gotowych wszystko wspierać
      aby znaleźć nowe korytko dla siebie to może uda się wypromować większą ilość
      takich nowych twarzy. Czasu jest jeszcze wiele i to forum może być trampoliną
      do ujawnienia pozytywnych wizerunków ludzi nas otaczających w przyszłości
      wybieranych przez nas do naprawy tego pięknego miasta. Pięknego a biednego
      przez głupotę skorumpowanej sitwy zwanej władzą.
    • Gość: Dorka Re: Robert, lat 43 IP: *.stargard.mm.pl 04.03.06, 18:49
      Jestem dumna z kolegi z ławy szkolnej. Nie każdy ma w sobie tyle siły aby
      walczyć o lepsze jutro. Jesteśmy zaganiani i tolerujemy wszystko co nas otacza,
      rzeczy dobre ale i zle, ktorych wokół nas jest najwięcej. Mało jest takich jak
      Robert. Mam nadzieję, że jego wytrwałość zakończy się sukcesem dla m.Szczecina.
      • pan_pawel Re: Robert, lat 43 05.03.06, 00:25
        Cos tu nie tak z tym 1982 rokiem. Mam takze 43 lata, ale w 1982 roku bylem na
        3 roku studiow, regularnie zbierajac lanie od ZOMO (1-maja, 3-maja, 31-
        sierpnia, 17-wrzesnia itd. itp.).

Pawel.
        • zona_pijaka chyba mój stary za mocno walnął cię w główkę 05.03.06, 00:36
          jako obecny 43-latek w 1982 roku mogłeś mieć co najwyżej 19 lat

19-latek na 3.roku studiów???
          w 1982r.???

tak to tylko w Erze.....
          ale agentom SB udawało się
          • pan_pawel Re: chyba mój stary za mocno walnął cię w główkę 06.03.06, 00:55
            Z tym agentem to mania przesladowcza.

Sprostowanie, szkole podstawowa zaczalem w wieku lat 6, nie 7. W pazdzierniku
            1982 zaczalem 3 rok.

Pozdrowienia zono.
            • Gość: meczydusza Re: chyba mój stary za mocno walnął cię w główkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:07
              Ot i mamy typową polską prozę, takie 3 w jednym: MARTYROLOGIA, MARZENIA i
              POEZJA. Tak trzymaj!
      • Gość: Jarek Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:15
        ciał Dorotka, chyba otworzymy forum klasowe w wyborczej na tle plakatu Roberta.
        Robert pozdrawiam. Forum kalsowe, połączone przez Robercika brzmi nie żle.
        Pozdrowionka.
        • Gość: Koleś 43 z "Kingi" Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:28
          Czytam odpisy o wieku i waleniu w głowę - wiele myśli sie plącze, ale jak łatwo
          anonimowo można niszczyć. Robert na prezydenta ? A dlaczego nie ? laczego nie
          człowiek będący blisko ludzi, człowiek który przeżył kawał życia z zgodzie z
          naturą i własnym sumieniem /wśród wielu pokus/. Człowiek kochający swoje
          miasto, ale przede wszystkim nie będący politykiem.
          Wielu chcialoby mić plakat na mieście, mówić o wspomnieniach, których sie nie
          wstydzą i wogóle mieć jakieś wspomnienia w tym podłym swiecie.
          Małe i wielkie chwile, małe i wielkie sprawy, malie i wielcy ludzie: kto
          sprawnie umie sie poruszać w tej rzeczywistości.
          ROBERT JESTEŚ WIELKI.
          Miło poczytać, powspominać, pomarzyć i mieć kolegów.
          Łącze pozdrowienia dla Roberta, Szczecina mojego wciąż pięknego miasta /jeśli
          się umie patrzeć/.
          • Gość: eric Re: Robert, lat 43 IP: *.server.ntli.net 19.03.06, 23:07
            Gratulacje,gratulacje i jeszcze raz gratulacje!Choc tyle mozna zrobic dla tego
            biednego miasta-pokazc swoja ideowa postawe,jak wlasnie uczynil to
            Robert,prezentujac sie mieszkancom niczym rysunkowy Chlopak z plakatu.Nasz Ci
            On!!!Niech zyje umysl i madrosc,co jest rzadkim okazem u schylku wladzy Mariana
            Magazyniera.
    • Gość: ja Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:07
      ty wydziałaes ze masz najwiecej opini
      inni maja pusto
      jestes najlepszy Robercie
    • Gość: odmlodzony Re: Robert, lat 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:09
      widziales mozesz kasowac
    • Gość: Robert F Re: Robert F. mlody i piekny facet z plakatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:12
      No to gwiada, gwiazda jak nic !
      Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: antek Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:37
      bardzo mj sie podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka