Gość: Koles ze Szwecji IP: *.telia.com 03.03.06, 20:13 Robercik, byles i jestes bardzo glebokim czlowiekiem. :) Moj szacunek... Robert na Prezydenta miasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Premier(owa) Belka Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:04 Człowiek który ma wizję. Tak trzymaj. Robert, lat 43, dobrze wykształcony prawnik....... kandydat na Prezydenta. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles ze szczecina Re: Robert, lat 43 IP: *.visual.pl 04.03.06, 12:40 koles "kolesia ze szwecji". Wlasnie poznalem Roberta ktorego nie znam. Chwala .... Bede na ciebie glosowal. No chyba, ze bedzie popierac cie samoobrona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega ze Szwecji Re: Robert, lat 43 IP: *.telia.com 05.03.06, 01:53 Jezus Ma ryja, czy w Polsce juz ludzie nawet nie potrafia ani liczyc ani czytac?? Corko ZOMOwca!!! Przeciez czarno na bialym pisze, ze w 1982 r. byl licealista...... Skad corko ZOMOwca wzielo ci sie, ze byl na 3 roku studiow??? Studiowal razem ze mna pozniej. Dlugo i gruntownie...hehhee Ja tez studiow nie skonczylem (w Polsce) cieszcie sie , ze nie wszyscy wyjechali zagranice, i ze tacy jak Robert zostali i ciagle jeszcze wierza, ze cos sie z tego kraju da zrobic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 01:35 Nie znam Cię Robert. W każdym razie w tym pochodzie w 1982 roku byłem, uczestniczyłem, jestem na zdjęciu, byłem jednym z organizatorów. Skreślili mnie za to ze studiów. Być może szliśmy obok siebie ? Byłem za Polską wolną, w tym czasie Piechota i inni socjaldemokraci wspierali sojusz ze związkiem radzieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zan112 Re: Robert, lat 43 IP: *.internet.v.pl 04.03.06, 16:34 Do Pana Roberta. Od poniedziałku będę się Panu kłaniał jeszcze niżej. Widuję Pana codziennie ale nie rozpoznałem w Panu tak wydawałoby się zwyczajnie uczciwego , solidnego człowieka. W tym pochodzie było nas bardzo wielu. I żal , że w Szczecinie tyle zmarnowaliśmy. Spokojni i solidni zostali zepchnięci przez pseudodziałaczy i nieuczciwych "naprawiaczy". Związek Solidarność opanowali karierowicze i pazerne kliki kierowane liderami tak z lewicy jak i z prawicy. Może warto uwierzyć , że w tym mieście da się stworzyć ruch na rzecz ludzi solidnych , sprawdzonych, kochających to miasto, wierzących w nie. Jeśli nie wpuści się do tej akcji jakiejkolwiek grupy peudodziałaczy zawsze gotowych wszystko wspierać aby znaleźć nowe korytko dla siebie to może uda się wypromować większą ilość takich nowych twarzy. Czasu jest jeszcze wiele i to forum może być trampoliną do ujawnienia pozytywnych wizerunków ludzi nas otaczających w przyszłości wybieranych przez nas do naprawy tego pięknego miasta. Pięknego a biednego przez głupotę skorumpowanej sitwy zwanej władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Robert, lat 43 IP: *.stargard.mm.pl 04.03.06, 18:49 Jestem dumna z kolegi z ławy szkolnej. Nie każdy ma w sobie tyle siły aby walczyć o lepsze jutro. Jesteśmy zaganiani i tolerujemy wszystko co nas otacza, rzeczy dobre ale i zle, ktorych wokół nas jest najwięcej. Mało jest takich jak Robert. Mam nadzieję, że jego wytrwałość zakończy się sukcesem dla m.Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pawel Re: Robert, lat 43 05.03.06, 00:25 Cos tu nie tak z tym 1982 rokiem. Mam takze 43 lata, ale w 1982 roku bylem na 3 roku studiow, regularnie zbierajac lanie od ZOMO (1-maja, 3-maja, 31- sierpnia, 17-wrzesnia itd. itp.). Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_pijaka chyba mój stary za mocno walnął cię w główkę 05.03.06, 00:36 jako obecny 43-latek w 1982 roku mogłeś mieć co najwyżej 19 lat 19-latek na 3.roku studiów??? w 1982r.??? tak to tylko w Erze..... ale agentom SB udawało się Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pawel Re: chyba mój stary za mocno walnął cię w główkę 06.03.06, 00:55 Z tym agentem to mania przesladowcza. Sprostowanie, szkole podstawowa zaczalem w wieku lat 6, nie 7. W pazdzierniku 1982 zaczalem 3 rok. Pozdrowienia zono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meczydusza Re: chyba mój stary za mocno walnął cię w główkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:07 Ot i mamy typową polską prozę, takie 3 w jednym: MARTYROLOGIA, MARZENIA i POEZJA. Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:15 ciał Dorotka, chyba otworzymy forum klasowe w wyborczej na tle plakatu Roberta. Robert pozdrawiam. Forum kalsowe, połączone przez Robercika brzmi nie żle. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś 43 z "Kingi" Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 07:28 Czytam odpisy o wieku i waleniu w głowę - wiele myśli sie plącze, ale jak łatwo anonimowo można niszczyć. Robert na prezydenta ? A dlaczego nie ? laczego nie człowiek będący blisko ludzi, człowiek który przeżył kawał życia z zgodzie z naturą i własnym sumieniem /wśród wielu pokus/. Człowiek kochający swoje miasto, ale przede wszystkim nie będący politykiem. Wielu chcialoby mić plakat na mieście, mówić o wspomnieniach, których sie nie wstydzą i wogóle mieć jakieś wspomnienia w tym podłym swiecie. Małe i wielkie chwile, małe i wielkie sprawy, malie i wielcy ludzie: kto sprawnie umie sie poruszać w tej rzeczywistości. ROBERT JESTEŚ WIELKI. Miło poczytać, powspominać, pomarzyć i mieć kolegów. Łącze pozdrowienia dla Roberta, Szczecina mojego wciąż pięknego miasta /jeśli się umie patrzeć/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Robert, lat 43 IP: *.server.ntli.net 19.03.06, 23:07 Gratulacje,gratulacje i jeszcze raz gratulacje!Choc tyle mozna zrobic dla tego biednego miasta-pokazc swoja ideowa postawe,jak wlasnie uczynil to Robert,prezentujac sie mieszkancom niczym rysunkowy Chlopak z plakatu.Nasz Ci On!!!Niech zyje umysl i madrosc,co jest rzadkim okazem u schylku wladzy Mariana Magazyniera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:07 ty wydziałaes ze masz najwiecej opini inni maja pusto jestes najlepszy Robercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmlodzony Re: Robert, lat 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:09 widziales mozesz kasowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert F Re: Robert F. mlody i piekny facet z plakatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:12 No to gwiada, gwiazda jak nic ! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Robert, lat 43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:37 bardzo mj sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś