Dodaj do ulubionych

Szczecin to wyjatkowe miasto!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:25
w całej Polsce snieżyce!
Ba w całej Europie...
A w Szczecinie słonce swieci!
Ide przewietrzyc mózgownice, moze mi dobrze zrobi!
Ktos idzie ze mną?
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 14:29
      bardzo zes 'plodny' dzis od rana na forum:)))

norma dzienna zrobiona, zreszta w ostatni weekend Cie z nami nie bylo;-)

Szczecin jest zawsze wyjatkowy!
      • Gość: andreas Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:31
        a gdzie byliscie?
        • albert_c Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 14:32
          to Ty chyba gdzies wyjechales od nas:)

a moze to bylo 2 tygodnie temu, a tylko ten czas zap&$*@#^#% jak Forest!
          • Gość: andreas Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:34
            ja troche ostatnio piłem i balowałem...
            ale zawsze jestem z Wami...
            Nie pozbedziecie sie mnie...

Nie licz na to!
            • Gość: andreas przyznaje sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:35
              swoja płodnościa na forum tuszuje swoja bezpłodnośc zyciową!
              jak wielu nieudaczników!
              To koniec wiesz o mnie wszystko!
              • albert_c Re: przyznaje sie 04.03.06, 14:40
                troche wiem...

nie pozwolimy Ci abys odszedl, no chyba ze razem z nami.

Ale rozumiem ze udajesz sie na spacer, a nie na zakupy?;-)
                • Gość: andreas Re: przyznaje sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:50
                  a co do zakupów cos wiesz,
                  cos rzucili?
                  Daj cynk...
    • Gość: andreas równanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:39
      Wystarczy, że Chuck Norris spojrzy na równanie matematyczne,
      a X sam się ujawnia...
      • albert_c Re: równanie 04.03.06, 14:41
        a umiesz klaskac jedna reka?
        no a Chuck potrafi!

ogladales taki film z Chuckiem 'Tylko mnie kopaj'?:))
        • Gość: andreas Re: równanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:46
          Chuck Norris potrafi pociąć wodę, na trzy równe połowy.
          • Gość: andreas Re: równanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:52
            Internet został wymyślony żeby rozpowszechniać fakty o Chucku Norrisie.
            • Gość: andreas PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:01
              Chuck Norris zaskarzył pewna partie, że "Prawo i Sprawiedliwość",
              sa zastrzezonymi nazwami jego prawej i lewej nogi!
              • Gość: Wiki Re: PiS IP: *.internet.v.pl 04.03.06, 15:04
                Chuck Norris nie nosi spodni-
                to spodnie noszą Chucka Norrisa.
                Pzdr-miłego dnia.
    • Gość: Christal Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 04.03.06, 16:31
      na jakim poziomie
      pogoda to nie wszyskto
      • beatrix13 dziś Szczecin to bardzo zimne miasto!!! 04.03.06, 17:48
        dopiero w saunie się rozgrzałam,

Andy,a ty nadal na spacerze?
    • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:03
      Zgadza sie, Szczecin to wyjatkowe miasto, nie tylko ze wzgledu na panujaca
      aure :-)
    • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:06
      U mnie we wsi tez słonce..
      • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:09
        slonce o tej porze, mozna by pomyslec, ze to druga polkula :-)
        • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:10
          ..było..
          • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:12
            wiem, czepiam sie, przeciez slonce to doskonala metafora !
            • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:13
              Acha..podwalasz się..
              To zaproszenie do romansu, znaczy się..?
              • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:15
                bynajmniej, do romansowania sa inne dyzurne.
                • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:16
                  nie mow tak, bo sie Szpilka obrazi..
                  a tak wlasciwie, to dlaczego nie z Tobą..?
                  :-)
                  • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:18
                    poki co, szpilka nie ma powodu, aby sie obrazic. Przynajmniej na mnie :-)
                    • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:20
                      Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> poki co, szpilka nie ma powodu, aby sie obrazic. Przynajmniej na mnie :-)
                      - hmm... ja tu jestem - mozecie nie plotkowac na moj temat?!;)
                      mamoniowa - ja nie taka obrazliwa, spoko:-))
                      • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:22
                        kiedyś sie Szpilka obrazała za was, jak okresliłem was mianem "forumowek"..
                        • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:24
                          bo "forumowki" jak "tirowki" - co to za okreslenie beznadziejne znalazles?
                          • Gość: mamoniwa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:25
                            bo to celowe okreslenie, coz, ideal siegnal bruku...
                            • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:27
                              Gość portalu: mamoniwa napisał(a):
                              bo to celowe okreslenie, coz, ideal siegnal bruku...

nie rozumiem co chcesz przez to powiedzec..
                          • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:25
                            forumowiczki - lepsze?
                            tylko nie sciemniaj..
                            • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:28
                              a nazywaj je jak chcesz
                              • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:30
                                wobec tego jak mozna swarozyca nazwac ?
                                • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:31
                                  wobec tego jak mozna swarozyca nazwac ?
                                  -----------------------------------------
                                  Forumowicz - konwencjonalne..(:-
                                  wymysl cos..!
                                  • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:34
                                    Nie odczuwam takiej potzreby, poniewaz nie czuje sie zainteresowana.
                                    • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:36
                                      a to zadziwiasz mnie..
                                      wszedzie cie pelno, a tu nagle brak zainteresowania..
                                      (:-
                                      • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:37
                                        bylo,chyba nie zaprzeczysz o bardzo skromnym moim udziale w ostanim czasie? :-)
                                        • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:38
                                          badz tak dobra i odswiez moja pamiec..
                                          • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 22:48
                                            ostatnio nie bywalam na forum
                                            • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:51
                                              faktycznie..
                                              odwykowka, czy ..narty..
                                              i na moj list tez nie odpowiedzialas..
                                              • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:53
                                                ooo,królowa nart i król szwedzki szaleją na forum wieczorową porą
                                                • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:55
                                                  racze zauwazyc zem skromnym Pomorzaninem jestem..
                                                  • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:58
                                                    z tą skromnością racz Waść nie przesadzać,
                                                    nie przystoi w tych okolicznościach
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:00
                                                    a na czym mialby polegac moj domniemany brak skromnosci..?
                                                  • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:01
                                                    na założeniu haremu forumowego chociażby
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:03
                                                    eee tam, Szpilki juz nie sciskam, mamoniowa nie chce, Aska tylko w godzinach
                                                    pracy, tylko nie wiem jak mam ciebie traktowac..
                                                  • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:05
                                                    swantevit napisał:

> eee tam, Szpilki juz nie sciskamv

- zamieniles mnie na lepszy model!!!:-))
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:07
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    - zamieniles mnie na lepszy model!!!:-))
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Model to ty niezly jestes..
                                                    i rocznik tez Ok..
                                                  • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:10
                                                    swantevit napisał:

> eee tam, Szpilki juz nie sciskam, mamoniowa nie chce, Aska tylko w godzinach
                                                    > pracy, tylko nie wiem jak mam ciebie traktowac..
                                                    > :-)
                                                    >
                                                    > jak najlepiej potrafisz
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:11
                                                    mozesz liczyc..
                                                  • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:14
                                                    swantevit napisał:

> mozesz liczyc..

becia - zajmij sie swarkiem jak najlepiej, to dobry chlopak - on potrzebuje
                                                    ciepla a ode mnie tylko chlodem wieje:-)
                                                  • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:28
                                                    zrobię co w mojej mocy,a potencjał mam ogromny
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:32
                                                    chwalipieta!
                                                    na razie tych "ponadprzecietnych" zdolnosci nie zauwazylem..
                                                    :-))
                                                  • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:34
                                                    bo zbyt roztargniony jesteś i czym innym uwagę masz zaprzątnietą
                                                  • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 23:35
                                                    albo nie ma podzielnej uwagi ? :-)
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:38
                                                    albo nie ma podzielnej uwagi ? :-)
                                                    '''''
                                                    mam mam, bo Ciebie przeciez tez widze..
                                                  • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 23:39
                                                    chyba jednak nie, poniewaz widzisz to, co chcesz :-)
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:41
                                                    nie wypilas zbyt duzo?, bo mowisz niczym Pytia..
                                                  • Gość: mamoniowa Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! IP: 62.69.202.* 04.03.06, 23:50
                                                    masz problemy z interpretacja ?
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:51
                                                    Tak, skoro cie nie rozumiem..
                                                  • beatrix13 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 05.03.06, 00:12
                                                    nie znam,ale chętnie podejdę do zagadnienia empirycznie
                                                  • swantevit Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 23:37
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    bo zbyt roztargniony jesteś i czym innym uwagę masz zaprzątnietą
                                                    '''''''''''''''''''''''
                                                    to brzmi intrygujaco..
                                                    czyzbym byl taka gapa?
                                                    a moze Ty nie znasz mojej temp. zaplonu..?
                              • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:30
                                to bylo do mamoniowej..
                      • anna_maria Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:25
                        szpilkaa1 napisała:
                        > mamoniowa - ja nie taka obrazliwa, spoko:-))

szpilkaa1 napisała:

> becia - masz racje, nie powinna. Nie podoba mi sie to. Nie podoba mi sie
                        > rowniez bezprawne dzialanie moderatorow. Dlatego na jakis czas przestane
                        > pisywac na naszym forum. Musze od tej zatechlej atmosfery odpoczac.

ale za to masz zmienne nastroje:)))
                        • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:30
                          anka mańka - zadziwiasz mnie - zakochalas sie we mnie?:-))
                          • anna_maria Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:35
                            szpilkaa1 napisała:

> anka mańka - zadziwiasz mnie - zakochalas sie we mnie?:-))

to do mła ?
                            wybacz nie gustuję w kobietach, a zwłaszcza upierdliwych :)
                            • szpilkaa1 Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:36
                              no to przynajmniej nie jestes narcyzem;-))
                    • swarozyc Re: Szczecin to wyjatkowe miasto!!! 04.03.06, 22:20
                      ..a odpowiedz na pytanie..?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka