Dodaj do ulubionych

dr.Ślazyk

10.03.06, 19:50
Witam prosze o informacje na temat ginekologa z MSWiA,doktor Ślazyk jak
prowadzi ciaze i jakim jest lekarzem.
Obserwuj wątek
    • tomcia4 Re: dr.Ślazyk 11.03.06, 18:34
      Ja do dra Ślazyka trafiłam chyba 2 razy (przez przypadek)podczas drugiej ciąży.
      Na wizycie wydawał się sympatyczny,ale na USG nie zrobił na mnie dobrego
      wrażenia. Moją ciąże prowadził dr Kuligowski,a że jesteś w ciąży,to nie musisz
      czekać w tych 2miesięcznych kolejkach:). Tyleże w MSWiA często trafia się na
      innego lekarza przez przypadek,bo akurat ktos ma urlop,albo grafik się zmienił.W
      mojej drugiej ciąży badało mnie tam 3 lekarzy. Porażka. Nie polecam Studoła(czy
      jakoś tak). Pozdrawiam.
      Ada,mama Zuzi(2,9mies) i Szymka(8 mies)
    • bigmesa Re: dr.Ślazyk 12.03.06, 10:15
      Miałam wąpliwą przyjemność poznania Pans dr Ślazyka. Przyjmuje pacjentki w moim
      zakładzie pracy i powiem szczerze ze za żadne skarby nie wybrałabym sie do
      niego ponowniee. Sytuacja zmusiła mnie zeby udac sie po zaświadczenie ze jestem
      w ciązy( akurat nie było mojego lekarza prowadzacego a w pracy pilnie tego
      potrzebowali. Wróciłam własnie do pracy po 30 dniowym zwolnieniu i kiedy
      usłyszał byłam na zwolnieniu z powodu ciązy to głośno skomentował, że ciąza to
      nie choroba i jakim prawem byłam na zwolnieniu!!!Obrzydliwy i chamski gość.
      Ciekawa jestm czy w podobny sposób traktuje pacjentki przychodzace do niego do
      prywatnego gabinetu i czy wtedy ciąża nie jest choroba?
      • agnieszka281 Re: dr.Ślazyk 13.03.06, 11:25
        Ja właśnie chodze do niego prywatnie,nie miałam kłopotu ze zwolnieniem wrecz
        przeciwnie.Jestem w 19 tyg.ciąży i tez zmieniłam lekarza.Pierwszym lekarzem był
        dr.Kwiatkowski niezbyt miły i sympatyczny gość.Teraz chodze do dr.Ślazyka jak
        narazie nie narzekam choc słyszałam różne opinie.Teraz po mału zastanawiam sie
        jaki wybrac szpital bo napewno nie Police chyba ze nie zdążymy:).Pozdrawiam
        • tomcia4 Re: dr.Ślazyk 15.03.06, 16:29
          W MSWiA nie ma porodówki,więc na pewno odpada. Ja dwa razy rodziłam w
          Miejskim(dawny kolejowy)na wyzwolenia. Mi się osobiście podobało,ale różne
          opinie słyszałam. Dwa razy był poród rodzinny,ale w 2005 już płacilismy(100 zł).
          Dużo mam poleca Pomorzany,ewentualnie na Piotra SkARGI. Unię Lubelska tak nie
          bardzo. Pozdrawiam. Na kiedy termin?
          • agnieszka281 Re: dr.Ślazyk 16.03.06, 19:43
            Termin to my mamy na 10 sierpnia a z usg na 29 lipca.Dziś byłam na usg 3d na
            uni ale lekarz kazała nam przyjechac za 3 tyg.jak podrośnie dzidzia żeby zrobic
            dokładne badanie.Mam nadzieje ze bedzie ok.A co do szpitala to waham sie
            właśnie miedzy miejskim a Piotra Skargi.Zobaczymy jak sie sprawy potoczą a może
            nie dam rady dojechac do Szczecina i zostanie mi szpital w
            Policach :).Pozdrawiam
        • agnieszka281 Re: dr.Ślazyk 03.04.06, 12:08
          Witam Panie Doktorze słyszałem ze podobnie jak ja wchodzi Pan na forum,myśle że
          nie uraziło Pana moje zapytanie jakim jest Pan lekarzem.Moja Żona chodzi do
          Pana z polecenia ale ja chciałem sie dowiedziec jakie sa opinie.Nie jest to nic
          złego a wrecz przeciwnie.Chodziliśmy do różnych lekarzy i widziałem jakie było
          podejście prosze sie nie dziwic.Ja teraz tak pracuje że nie dam rady
          przychodzic z Żoną do Pana na wizyty choć bardzo bym chciał.Pan o swoją Żonę
          napewno też dba:)zrobiłem mały błąd mogłem o tym(forum) powiedziec
          Żonie.Pozdrawiam Sebastian.
    • edik77 Re: dr.Ślazyk 15.03.06, 21:02
      Byłam raz na usg, na poczatku ciąży.Wpychał wizytówkę, wręcz namawiał na wizyty
      prywatne, na usg nie zmierzył fałdu szyjnego, a powinien był. Nie spodobał mi
      się, wybrałam sobie innego lekarza i nie żałowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka