Dodaj do ulubionych

do moderatora

15.03.06, 10:32
proszę zwrócić uwagę na Lisicę, niech skończy z tymi żaląco się szczekającymi
wypowiedziami, będę wdzięczny.PZDR
Obserwuj wątek
    • szypow Re: do moderatora 15.03.06, 10:36
      Oooo... jaki piekny donosik, a jakie kolega mial pseudo jako TW w "slusznych"
      czasach?
      • Gość: Lisica Biedny nawus (czytaj nawóz=gó..) IP: *.orange.pl 15.03.06, 12:27
        Kiedy zabrakło merytorycznych argumentów w dyskusji o wielkoprzemysłowych
        fermach tuczu - na skargę do moderatora. To potwierdza postawioną tezę
        o "pseudonaukowcach", którzy nie potrafią prowadzić dyskusji na argumenty. Jak
        nie wiem to donosik.
        PS. Mimo mwszystko muszę pogratulować wysoce trafnego nicka. Ponieważ jednak są
        kłopoty z pisownią - proponuję prościej- zamiast nawus (nawó) po prostu...gó..!
        • kiciara11 Re: Biedny nawus (czytaj nawóz=gó..) 15.03.06, 12:49
          przepraszam, ze sie wtracam w Wasza 'ciekawa' konwersacje ale "lisica" czy nie
          pomyslalas, ze nick jest jak nazwisko? Moze byc pisane bez zadnych zasad
          ortografii.
          • Gość: Lisica to tylko pomoc! :))) IP: *.orange.pl 15.03.06, 13:17
            kiciara11 napisała:

> przepraszam, ze sie wtracam w Wasza 'ciekawa' konwersacje ale "lisica" czy nie
            > pomyslalas, ze nick jest jak nazwisko? Moze byc pisane bez zadnych zasad
            > ortografii.

Witaj. Przyznałabym Ci całkowitą rację jeszcze dwa dni temu. I szczerze mówiąc
            nie pomyślałabym o ortografach w słowie nawus, gdyby nie dyskusja tocząca się
            na temat "naukowca" z AR który odkrył jak spowodować by gnojowica nie
            śmierdziała i nie szkodziła środowisku naturalnemu- dyskusja w sprawie
            wielkoprzemysłowych ferm trzody chlewnej. Do dyskusji na forum włączył się
            nawóz, który zamiast argumentów zalał forumowiczów inwektywami. Ponieważ
            przy okazji wykazał się niezrozumieniem tekstu (zakres szkoły podstawowej)a
            zalewał nas słownym gnojem...cóż wniosek wyciągnęłam jeden. Nick miał byC
            adekwatny do treści i poziomu prezentowanego przez interlokutora. A, że drobne
            braki w wykształceniu...nie nalezy się czepiać tylko pomóc i podpowiedzieć jak
            winno być. Dlatego podpowiedziałam jak należy pisać słowo nawóz i że dla
            ułatwienia sobie życia można po prostu podpisać się gó... A że nick jest
            trafny- odsyłam do dyskusji o fermach. Pozdrawiam
    • dyrgosia Re: do moderatora 15.03.06, 14:55
      nawus napisał:

> proszę zwrócić uwagę na Lisicę,

Zwracam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka