Dodaj do ulubionych

Lewica zwiera szyki przed wyborami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:51
Nic nowego pod Słońcem. Towarzysze ci sami, metody te same i obietnice
nieśmiertelne. Pora naprawdę przegonić to towarzycho i wynbrać z ugrupowań
pozartyjnych, a właśnie zaczynją się takowe ujawniać... A koleś wijas widać
odrobiny wstydu nie ma i po wszystko sięga, ale Słońce gospodarki każe
więc... Czemu nie?
Obserwuj wątek
    • psychol_ogia Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 19.03.06, 19:58
      W normalnym kraju partia prawicowa potrzebuje opozycji w lewicy, tylko u
      nas: "przegonić to towarzycho i wynbrać z ugrupowań
      > pozartyjnych,"
      • maciej.popielarz Lewica zwiera szyki a prawicy ... 20.03.06, 00:22

Lewica zwiera szyki a "narodowcom" własnie puszczają zwieracze.

A byłem takim optymistą wieszcząc temu Sejmowi, aż 2,5 letnią skróconą
        kadencję ...

W następnym Sejmie PiS powinien być maksymalnie trzecią "siłą".

PS. Co z terminalem skroplonego gazu w Świnoujściu?
        • Gość: vin Re: Lewica zwiera szyki a prawicy ... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 08:32
          A nic to tylko krótka zadyma żeby uciszyć sumienia i dale budują polskę
          katolicka itd
    • Gość: Galoty Z dedykacją jednoczącej się tzw lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:09
      Jak ja was ku.. nienawidzê

I jak ja wami ku.. gardzê

Jak ja siê za was ku.. wstydzê

Gdy za granicê czasem zajrzê

Jak ja siê wami ku.. brzydzê

Jak ja was dobrze ku.. znam

Jak ja siê bardzo ludziom dziwiê

Którzy wybrali taki ch³am

To wszystko czego siê dotkniecie

Od razu obracacie w py³

Szarañcza przy was to jest bajka

Bo ca³y kraj ju¿ zgni³

Rozpas³e mordy, krzywe ryje

Kurestwo wszêdzie tam gdzie wy

Jak ja was ku.. nienawidzê

Jak do was bym z ka³acha bi³

A nawet jak wam plun±æ w twarz

To wy mówicie ¿e deszcz pada

Je..a wasza partia maæ

Co mi ojczyznê okrada

Nadejdzie kiedy¶ taki czas

Za wszystko ku.. zap³acicie

W helikoptery wsadz± was

I nigdy ju¿ tu nie wrócicie
      • Gość: Walerian Popławski Galoty dobre! IP: *.iscnet.pl 19.03.06, 20:21
        coraz więcej ludzi tak mysli jak widzą rządy "fachofcuf" z PiS :)
        • iwtedy Re: Galoty dobre! 19.03.06, 21:30
          Ale Galoty miały na myśli fachofcuf z hufcuf - czyli szczecińskie SLD!
          • Gość: Galoty Walerianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:53
            I wtedy miałem na mysli fachofcuf z hufcuf (!), przede wszystkim. Walerianie
            te 25-35 % za PiS nie potwierdza Twojej tezy.
      • Gość: Orion Re: Z dedykacją jednoczącej się tzw lewicy IP: 87.207.60.* 19.03.06, 20:38
        A ode mnie to dla wszystkich czerwonych. lewaków i innych POpaprańców -

Białe gnidy na czerwonej szmacie
        Chcecie tylko żłopać naszą krew.....

Wy doprawdy nie macie już czoła
        bo czy wesz odczuwać może wstyd?
        Nawet Gnom co kraj nasz zgnoić zdołał
        niedał rady zgnoić takich GNID
        • Gość: ABC Re: Z dedykacją jednoczącej się tzw lewicy IP: *.sztab.pl / 217.153.7.* 20.03.06, 09:58
          Nastepny... miejsc nie ma w zakladach zamknietych, czy jak?
          • Gość: Orion Re: Z dedykacją jednoczącej się tzw lewicy IP: 87.207.60.* 20.03.06, 10:44
            Boli prawda?
            • maciej.popielarz Maryjanet 20.03.06, 13:17
              Coś mi się zdaje, że rodzina Radia Maryja odkryła internet. Może już wkrótce
              bedziemy mieli w Szczecinie nowego operatora: "Maryjanet" - z piecząką od
              proboszcza 90% rabatu. ;)
      • Gość: nikt Stwierdził Grzegorz Generalny IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:39
        - Zwycięstwo PiS-u w wyborach samorządowych to byłaby tragedia dla
        Napieralskiego - stwierdził Napieralski.
        • Gość: baca Re: Stwierdził Grzegorz Generalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:59
          marzy mi się "zielona" lewica broniąca typowych zdobyczy oświecenia.
          • maciej.popielarz "Zielona lewica" 20.03.06, 01:06
            "Zielona lewica" jest niestety za "zielona". Ale pomarzyc zawsze mozna. ;)
        • Gość: Europejczyk Ilu takich pomieści szczecińska "przechowalnia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:57
          Ciekawe ile takich odpadów polityczno-urzędniczych pomieści "szczecińska
          przechowalnia" komuchów , pewna prywatna uczelnia od integracji
    • felix_edmundowicz grześ napieralski załatwił już wiosnę 19.03.06, 21:49
      ten nieudacznik syn niepoczety a namaszczony przez same Słońce Gospodarki już 5
      marca topił Marzana !
      Załatwił wiosne i ją spłoszył, która już była na wyciągnięcie ręki!
      skończyło się jak widać za oknem - zimno, szaro , brudne resztki śniegu a
      porzucony na lodzie Marzan zemścił się srodze.
      I oto nastaje nowa Świecka Tradycja, ściągnął Dinozaura co z Millerem Leszkiem
      jeździł po sowieckie pieniądze....
      a gdzie Grzesiu nieudaczniku owi eSBecy co ich tak gorliwie broniłeś?
      też ich ściągniesz żeby wygarbowali skóre stoczniowcom czy portowcom czy innym
      robotnikom aby zatęsknili za dobrobytem PRL ?
      No pasaran!
      Basta!
      Nie zgodź się na recydywę!
      My żądamy kwarantanny dla czerwonych towarzyszy-czarowników !
      Nie dla kłusowników !
      • Gość: Lex Re: grześ napieralski załatwił już wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 07:28
        I oto konsekwencja aksamitnych rewolucji sterowanych przez SB celem przejecia w
        kilka lat poteznych majatkow i dokonania grabiezy przy ktorej hitlerowcscy
        zlodzieje to amatorzy.
        Mlode SDely nic z tym wspolnego nie maja,ale swiadomie badz nie sluza BANDYTOM
        z PZPR,odpowiedzialnych za 50 lat niewoli,biedy,upokorzen i zapasci
        cywilizacyjnej.GW i p.Kowalewska zbyt gorliwie od lat relacjonuje kazde
        pierdniecie lewicowych galganow...a moze dziadek sluzyl u Dzierzynskiego??
    • Gość: czarna mamba "czas ofiarności" IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:03
      >> A to były także czasy ofiarności...

Oczywiście, ale tylko dla prostych ludzi wiążących koniec z końcem. Kacykowie partyjni mieli się świetnie. Niech Rakowski pokaże, kiedy wykazał się ową "ofiarnością".
    • Gość: niekomuch Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:08
      Towarzysz rakowski? Może jeszce jakiego moczara by wygrzebali, towarzysze po
      dysze a towarzyszki po 2 dyszki , takie wyroki powinni dostać za samą
      przynależnośc do zbrodniczej organizacji zwanej PZPR, a tak swoją drogą to
      trzeba mieć tupet zeby ludziom w oczy spojrzeć! Powinno się towarzyszy morderców
      i złodzieji gdzeiś na syberię wywieźć niech sobie tam swoje idee w życie
      wcielaja. Precz z komuną
    • Gość: bobal Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:09
      Dla nich lewica to Rakowski i Jaruzelski, a nie Tony Blair czy Schredrer. Chcą bronić dorobku PRL, a czy chronić dorobek III RP to się zastanwiają... Oni po prostu wstydu nie mają... W Polsce nie ma socjaldemokracji, są tylko postkomuniści.
      • iwtedy Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 20.03.06, 09:14
        Dokładnie tak. Z tego Rakowski jest 100 razy lepszy od Napieralskiego bo
        chociaż nie udaje. Komuch i już. A taki Napieralski, Wijas wzorem
        przefarbowańców Piechoty i Kwaśniewskiego udają wielkich socjaldemokratów a
        dusza bolszewika!
        • Gość: Lex Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:04
          Skrajny i bezczelny oportunizm!! Jerzy Urban w demokracji zbija fortune na
          wolnosci swojego brudnego slowa a w stanie wojennym i nie tylko do mamra sie
          szlo.Czerwoni zbrodniarze wymordowali,wykonczyli fizycznie i psychicznie
          kregoslup tego kraju.Mordowali wlasnych braci i siostry z AK.Sponiewierali
          kazdego wartosiowego czlowieka,ktoray smial miec wlasne zdanie w czasach obozu
          sowieckiego zwanego PRL..a teraz ta bezczelna wesz Rakowski zamiast dawno gnic
          w mamrze za zbrodnie na narodzie -"jednoczy lewice" .SKANDAL !!!
          • iwtedy Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 20.03.06, 11:14
            Rakowski i Urban nie są bezczelni ani oportunistyczni. Oni tacy byli zawsze i
            nie ukrywali tego. Bezczeli są ich nastepcy w skórze socjaldemokratów/
          • maciej.popielarz Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 20.03.06, 13:30
            > Czerwoni zbrodniarze wymordowali,wykonczyli fizycznie i psychicznie
            > kregoslup tego kraju.Mordowali wlasnych braci i siostry z AK.

A ja myślałem, że wg. prawicy czerwoni to byli/są żydzi lub masoni - a tu nagle
            okazuje się, że to Polacy jednak.

Nie ma co się oszukiwać - gdyby Polskę wyzwolili alianci zachodni to zapewne
            biali z AK mordowali by "czerwonych zdrajców" - np. w Berezie Kartuskiej. Liczne
            bitwy partyzanckie pomiędzy AK i AL w czasie okupacji niemieckiej były przedsamkiem.

Spytajcie też licznych w Szczecinie potomków greckich komunistów przed czym ich
            rodzice i dziadkowie uciekli Grecji do PRL, albo dlaczego zostali sierotami.

ERGO: nie ma nic złego w lewicowości czy prawicowości dotąd dokąd nie mamy
            doczynienia z fanatyzmem(np. Radio Maryja czy Pol Pot) czy bezwzględną walką o
            władzę (np. Stalin czy Pinochet).

Niestety PiS pachnie mi i jednym i drugim.
            • Gość: Galoty Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:35
              >A ja myślałem, że wg. prawicy czerwoni to byli/są żydzi lub masoni - a tu nagle
              >okazuje się, że to Polacy jednak.
              Drogi Macieju. Tego typu teksty kiedys prokurowali sztabowcy eSBe abu ośmieszyć
              i skompromitować opozycję. Dzisiaj też to Oni robia ale na forach i w mediach.
              • maciej.popielarz Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 20.03.06, 15:59
                Dziś prawicy osmieszać nie trzeba - sama sie osmiesza.

PS. Aż boję się pomysleć co by było z opozycją gdyby to min. Wasserman był
                szefem SB za PRL.
                • Gość: Galoty Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:10
                  Uważasz, żed Wasserman dokonywał by zrodni i morderstw na tle politycznym ?
                • Gość: radość Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:08
                  To lepiej nie myśl. Od myślenia rozboli cię jeszcze głowa.
            • Gość: Lex Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 00:34
              to jeszcze jedno czerwone klamstwo i demagogia...Korea-tysiace
              obozow,zakatowane i zaglodzone dzieci "niepewnych politycznie".NIE PROBUJ
              WCISKAC CIEMNOTY o bolszewikach z ludzka twarza! Komuna to zbrodnia przeciw
              ludzkosci a jej propagatorzy powinni byc karani jak prrzestepcy pospolici!!
              • maciej.popielarz Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 21.03.06, 10:48
                Ile ty masz lat lex?
                • Gość: Galoty Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:54
                  Wiek Macieju nie ma tu znaczenia. Wystarczy znac historię lub pamiętac
                  opowieści dziadka. Przypominam Ci fakt hisotryczny, rozumiesz fakt historyczny,
                  że ustrój komunistyczny czy socjalistyczny pod łapą Moskwy i PZPR był nie tylko
                  nie demokratyczny ale również ZBRODNICZY. Wiek nie ma tu nic do rzeczy.
                  • Gość: dziadek Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:06
                    masz rację, wiek nie ma tu nic do rzeczy
                    cały ten system to ZBRODNIA NA ORGANIŻMIE NARODU,NASZEGO NARODU,POLSKIEGO.
                    Często budzę się w środku nocy,zlany zimym potem,a dlaczego
                    bo w wojsku przysięgałem na miłość do ZSRR.KKKKRRRR....A.
                    DLACZEGO TO PADŁO NA MNIE.
                    Chcą sądzić generała,że sprzedał NASZĄ OJCZYZNĘ,
                    A O PRZYSIĘDZE cisza

kto ty jesteś
                    Polak mały
                  • maciej.popielarz Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 21.03.06, 20:48
                    Wiek ma znaczenie jesli chodzi o umiejętność logicznego myslenia w oderwaniu od
                    emocji.

Ty najwyraźniej nie zrozumiałeś tego co wczesniej napisałem stąd wyglądasz mi na
                    fanatycznego małolata który kieruje się w swym mysleniu prostymi stereotypami i
                    emocjami.

Zresztą ta dyskusja zrobiła sie mocno off topic.
    • Gość: Zaczadzony Niech zwiera pośladki i nie kopci. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:28
    • krokus5 Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami 20.03.06, 12:06
      Brak dekomunizacji odbija się czkawką do dziś.Tow.Rakowski niech lepiej
      wytłumaczy się z moskiewskich pieniędzy przekazanych przez agentów GRU w
      reklamówce a składowanych w mieszkaniu Rakowskiego.Ilość złamanych paragrafów
      prawa polskiego przy tym jest zatrwarzająca.No ale Tow.Jaskiernia
      (min.sprawiedliwości)umorzył postępowanie.
    • Gość: czytelnik Re: Lewica zwiera szyki przed wyborami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.06, 19:19
      pieprzenie o zwieraniu itd. niczego nie załatwi, trzeba myśleć a nie likwidować
      przed wyborami nauczycielom na wsi biblioteki pedagogiczne i zwalniać ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka