100ma2log 11.04.06, 09:53 Jako przedstwicielka cywilizacji, śmiem twierdzić, że mieszkańcy Szczecina to w większości posiadacze braków w uzębieniu, i starych blaszanych koronek. Brzydzę sie wami, żenująca chołoto napływowa. Do roboty, nieroby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nedfan Re: Z Warszawy widziane 11.04.06, 10:01 Tfu!!! Pies Cię je..., "warsiawska" hołoto!!! (braki w ortografii, proszę pani). Na wschód od Szczecina Azja się zaczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stufka Re: Z Warszawy widziane IP: *.range86-131.btcentralplus.com 11.04.06, 10:13 dokladnie!, warszawa mi troche znana, bo jezdzilem tam zawodowo. Powiem tylko tyle ze sporej czesci warszawiakow sloma wychodzi z butow, nie ma z nimi o czym rozmawiac, a ich mniemanie o sobie przeroslo juz dawno chocby haos komunikacyjny naszej prowincjonalnej stolicy. I nie ma znaczenia czy pracuja w sklepie czy np w PTC ERA (wiem z doswiadczenia ;-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 tak latwo Was podpuscic? 11.04.06, 11:44 dajcie spokój kobiecie, może ciężko przechodzi klimakterium. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: tak latwo Was podpuscic? 11.04.06, 11:50 Chciał zabłysnąć inteligencją. Rebusiadą pan 100matol Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: tak latwo Was podpuscic? 11.04.06, 17:26 No to niech sobie przechodzi to klimakterium, ale na swoim "warsiawskim" forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: tak latwo Was podpuscic? 11.04.06, 17:52 ale ona ma wyjatkowo ciezkie klimakterium i kto wie czy nie zaatakowala nim innych miast;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Z Warszawy widziane 11.04.06, 12:05 login w 10 ty warszawski dentysto:) strajkujesz przed sejmen i nudzi sie chłopinie przyjedź tu do nas i polecz zęby burakom za darmo a potem spie...dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Taka z Ciebie warszawianka ... 11.04.06, 17:30 ... jak ze mnie Peruwianczyk. Sprawdzilem w wyszukiwarce i nick autorki, rzekomo z Warszawy, jak dotad napisal tylko jeden post i tak sie dziwnie sklada, ze wlasnie ten, o ktorym rozmawiamy. Zaloze sie, ze to jakis szczecinski prowokator-amator. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 a coz to jest stomadwalog? 11.04.06, 19:49 przedstawicielka jakiejs chyba odmiennej cywilizacji. Jestes zielona i masz czulki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: a coz to jest stomadwalog? 11.04.06, 19:58 :-)) to chyba jakis stomatulog czyli prawie stomatolog ale wyrzucili ja ze szkoly i pracuje jako pomoc u dentysty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: a coz to jest stomadwalog? 11.04.06, 20:01 zaloze sie, ze zostala zlomiara i zbiera te stare szczecinskie koronki. Mrowcza robota, nie dziwie sie jej frustracji he he Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: a coz to jest stomadwalog? 11.04.06, 20:13 zab mnie rozbolal z tego wszystkiego ale za Chiny nie pojade do warszawki na leczenie bo znowu stomatulg z zalami do Was przyjdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas bo to literówka zwykła!!! Nie zrozumieliscie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:08 Tytuł miał byc: Z WARSZEWA widziane! No, co literówka zwykła... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Z Warszawy widziane 11.04.06, 20:12 w Warszawie to warszawiaków prawdziwych jak na lekarstwo,reszta to napływowi z okolicznych dziur typu Pruszków czu Sochaczew Odpowiedz Link Zgłoś