Dodaj do ulubionych

NIE ODDAM tatara...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:07
Ptasia grypa chciała mi zabrac tatara!
W restauracji podano mi niedawno tatara
i juz zaczęłem mieszac (bez wstrzasania),
a tu mi czegos brakuje!
No, wołam kelnera i mówie, ze zapomniał o żółtku...
a on, ze nie zapomniał, ale... ptasia grypa!

Zażądałem żółtko!
NIE ODDAM TATARA!
Obserwuj wątek
    • Gość: Galoty Re: umrę ale zjem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:22
      Popieram. Tatar z żółtkiem jest u mnie również silniejszy niż obawa przed ową
      grożną grypą
      • Gość: oktomvre Re: umrę ale zjem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:26
        już zapomnieliście chłopcy o BSE?
        • Gość: Galoty Re: umrę ale zjem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:32
          BSE już złapałem ale tatara spożywam pasjami dalej:-)
          • dyrgosia Re: umrę ale zjem 11.04.06, 16:39
            BSE przyprawione ptasią grypą i okraszone świnską gorączką..., do tego
            modyfikowane genetycznie warzyka...
          • Gość: oktomvre co by tu jeszcze złapać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:39
            żółtaczka typu C? może jakieś pasożyty, hmmm... mniam ;-)
            • dyrgosia Re: co by tu jeszcze złapać? 11.04.06, 16:43
              Zapomniałam o wągliku...
              • Gość: andreas i tak mnie nie obrzydzicie!!! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:45
                • Gość: Galoty Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:46
                  • zona.pijaka Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam 11.04.06, 16:53
                    Bea powiedz mu ze ma u mnie małego plusa. Tez uwielbiam tatara z zółtkiem,
                    Zawsze sama zawzięcie pół godziny mieszam. Chyba przejde się zaraz do Witkowa,
                    tam zawsze świeży, czerwony. Ino wezmę siaty na zakupy i ten stary rower.
                    • Gość: miesz(k)aniec Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:15
                      Oktomvre!
                      BSE to u krow
                      u ludzi to Jacobsa Kronunga :))
                      • oktomvre Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam 11.04.06, 21:29
                        dzięki za przypomnienie
                    • beatrix13 Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam 11.04.06, 19:12
                      Andreas;
                      mówię Ci,że masz u żony.pijaka plusa;
                      natomiast ja pasjami kogel mogel uwielbiam,ucierany z cukrem i sokiem z cytryny,
                      oczywiscie z niezgodnych z unijnymi wymogami dwużółtkowych jaj z Witkowa
                      • Gość: Galoty Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:16
                        > natomiast ja pasjami kogel mogel uwielbiam,ucierany z cukrem i sokiem z
                        cytryny
                        > oczywiscie z niezgodnych z unijnymi wymogami dwużółtkowych jaj z Witkowa
                        Jeżli to przeczytał prokurator to uważaj bo możę wszcząć
                      • Gość: andreas Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:40
                        kupiłem własnie takie 40 sztuk za 12,5 zł,
                        to chyba tanio?
                        I swieżutkie!
                        prosto od krowy!
                        • beatrix13 Re: i mnie też nie obrzydzicie!!! Mniam, mniam 11.04.06, 20:03
                          jajka prosto od krowy,
                          a tatar z kury?
    • ergie jakiego tatara ? 11.04.06, 20:01
      nie tatar, tylko inwalida.
      inwalida = tatar z jednym jajkiem :-)
    • xyz-xyz Re: NIE ODDAM tatara... 12.04.06, 08:03
      Ofiarą BSE padła knajpa OKay. Podawano najlepszą w Szczecinie wołowinę. A
      Hamburgery były palce lizać. Niestety zakaz importu wołowiny położył moja
      ulubiona knajpę:((( Teraz jakieś suszi tam dają bleee...
      • Gość: andreas Re: NIE ODDAM tatara... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 13:05
        tez tam chodziłeś?
        • xyz-xyz Re: NIE ODDAM tatara... 12.04.06, 13:15
          A co, nie wolno?
          • Gość: andreas Re: NIE ODDAM tatara... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 13:19
            ja nie wiem jakie zakazy mieliscie, bo ja nie należałem...
            ale Ty zawsze łamałeś konwenanse!
            • xyz-xyz Re: NIE ODDAM tatara... 12.04.06, 13:27
              Nie ściemniaj Andreasie:) Przecie sam pisałeś, że masz wśród komuchów znajomych.
              Wiesz więc dokładnie, jak to z temi zakazami jest:) Do OKeya chadzałem. Pycha
              było żarcie i w ogóle atmosfera tam była fajna. To se ne wrati:( Obecnie nie ma
              w Szczecinie knajpy, w której smakowałby mi tak jak tam.
              • Gość: andreas Re: NIE ODDAM tatara... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 13:33
                ale był czas, ze miejsc tam nie było,
                a był czas, ze pusto było...
                ja tam bywałem baaardzo czesto!
                Tos mnie widział brachu!
                Widziałeś mnie! Na bank!
                • xyz-xyz Re: NIE ODDAM tatara... 12.04.06, 13:37
                  Pewnie tak:)
        • beatrix13 Re: NIE ODDAM tatara... 12.04.06, 17:15
          Gość portalu: andreas napisał(a):

> tez tam chodziłeś?

>wszyscy tam chodzili
    • Gość: katastrofa Re: NIE ODDAM tatara... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 13:41
      Hmmmmm to tam chyba sie objadałam takim daniem Tres Amigos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka