Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:14 dali na główna strone GW tragedie w Zdrojach... i zrobiła tam sie taka jatka, smietnisko... jeszcze tylko brakuje reklamy karmy dla psów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: brakuje tylko.... 15.04.06, 21:20 Dziwne(a moze tylko symptomatyczne..) ze czarna mamba nie pofatygowal sie tam, uspokoic swoich barankow, pokazujacych katolicka milosc do blizniego.. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: brakuje tylko.... 15.04.06, 21:36 swantevit napisał: > Dziwne(a moze tylko symptomatyczne..) ze czarna mamba nie pofatygowal sie tam, uspokoic swoich barankow, pokazujacych katolicka milosc do blizniego.. Pewno wydaje ci się ze jesteś dowcipny. Ja to nazywam głupotą i prymitywizmem, i nie obchodzi mnie co o mnie myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: brakuje tylko.... 15.04.06, 21:38 zona.pijaka napisała: Pewno wydaje ci się ze jesteś dowcipny. Ja to nazywam głupotą i prymitywizmem, i nie obchodzi mnie co o mnie myślisz ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ty jeszcze trzezwy? Myslalem ze pala juz dawno zalana i zona dla przykladu tez pobita.. Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Co się dziwisz.. 15.04.06, 21:37 Przypadek bardzo medialny, zwłaszcza, że 'siły wyższe' miały w nim swój udział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Co się dziwisz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:47 Albert pewnie łapki tylko zaciera i liczy posty... Albert i Dyrgosia cenzurujcie tam! Dawajcie nozyczki! Wszystko tam jest i o policji, o wieszaniu... czy to juz poza Waszym zasiegiem? Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Co się dziwisz.. 15.04.06, 21:56 To znamienne jest, że tam, gdzie zdarza się tragedia - tłum gęstnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Co się dziwisz.. 15.04.06, 22:34 z pewnoscia wielu sposrod tego tlumu znalo zabitego chlopaka. Mysle, ze to nie jest pokazowka, ale zwykly ludzki odruch. Coz, niektorym takowe sa obce, sądzac nawet po niektorych komentarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Co się dziwisz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:23 z pewnością masz rację, oby wszyscy kierowali się zwykłym ludzkim odruchem, z pominięciem zwykłej ludzkiej ciekawości, zwykłego gapiostwa, zwykłej pogoni za sensacją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas TAM jest klaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:28 popatrzcie na ich numery IP!!! Żona by to lepiej wytłumaczyła... Oczywiscie moze są z jednego bloku, moze ulicy... ale sami siebie wspieraja, moze to sekta forumowa jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś